משחק זוועה,נקווה שהניצחון יחדיר בשחקנים מוטביציה ומשב רוח חדש.
במשחק לא הייתי, לא חושב שזה המדד להאם מותר לי להגיב או לא.RedHell כתב:
והצצתי קצת על התגובות שהיו פה בזמן המשחק וראיתי שאתה מככב, במשחק היית?
לעסת אותנו אחשלי, שיחקנו פח ונראנו ז בל ועדיין לנצח את הקבוצה המסריחה הזו בדקה 118 זה אבא של ההנאה, בטח כשכבר ראינו פנדלים מול עינינו והדחה מוקדמת.
יודע מה הבעיה שלי? שיש פה כ"כ הרבה מעבירי ביקורות על ימין ועל שמאל ורובכם אוהדים משלט רחוק (לא אומר שאתה כזה ייתכן והייתה לך באמת סיבה מוצדקת).dardasmiley כתב:
במשחק לא הייתי, לא חושב שזה המדד להאם מותר לי להגיב או לא.
זה העניין, אני מסרב להסתנוור מגול כל כך מאוחר ובוא נודה על האמת די מקרי, שיחקנו רע, רע מאוד ובמזל עלינו. רוצה לשמוח בכיף אחי, לי קצת יותר קשה להסתנוור מפוקס...
תשמע אני לא הולך להגן על עצמי ולמנות לך את החורים שהייתי בהם עם הקבוצה. כמו שאני לא מצפה שאתה תעשה את זה, אבל תעשה לי טובה, אל תכנס למקומות של מי היה ומי לא היה, זה פשוט לא רלוונטי.RedHell כתב:
יודע מה הבעיה שלי? שיש פה כ"כ הרבה מעבירי ביקורות על ימין ועל שמאל ורובכם אוהדים משלט רחוק (לא אומר שאתה כזה ייתכן והייתה לך באמת סיבה מוצדקת).
תבינו אנחנו יודעים שאנחנו נראים רע, אני מת שאלישע יעזוב בסוף העונה, גם לפניי שנתיים כבר רציתי שלא ימשיך ועדיין אנחנו נדאג שהרעל שיש פה לא יעבור למגרש, תעשו טובה כל אלה שמגיעים כדיי לקלל, כדיי לשרוק בוז, כדיי לחיות בסרט שכולכם מינימום ג'ורדי קרוייף, שחררו מאיתנו, אין צורך בכל האוהדי טרנד שלאחרונה הצטרפו בעקבות ההצלחה.
ומילה לקהל שהיה היום, אדירים, ענקים, 120 דק' שלמרות שהשחקנים ויתרו לעצמם אנחנו לא ויתרנו להם לרגע וגרמנו להם להבין שאם אנחנו מאמינים כדאי שגם הם וכל זה קרה למרות כל האפסים שבאו מדקה 25 לשרוק בוז ולקלל.
dardasmiley כתב:
תשמע אני לא הולך להגן על עצמי ולמנות לך את החורים שהייתי בהם עם הקבוצה. כמו שאני לא מצפה שאתה תעשה את זה, אבל תעשה לי טובה, אל תכנס למקומות של מי היה ומי לא היה, זה פשוט לא רלוונטי.
ביקורת צריכה להשמע.
וכן, הפורום הזה הוא בדיוק המקום לזה, להוציא קיטור, לדבר על טקטיקות ועל מערכים, לדמיין שאנחנו עומדים על הקוים ומה אנחנו היינו עושים, ואז להגיע בשבת ולעודד.
לא לעניין לנסות להשתיק אוהדים, כל עוד השיח ברמה מכובדת ולא מתלכלך כמו בקבוצות בפייסבוק אין סיבה לא להגיד את דעתך.
חודשים על חודשים שאני בפורום הזה מנסה להמנע מביקורת קשה על אלישע מתוך מחשבה על טובת הקבוצה, הביקור בסמי עופר פשוט שבר אותי. ולא ההפסד אלא הדרך וחוסר האונים...
לפי מה שאתה מתאר , בטלוויזיה שידרו משחק אחרי לגמרי.סניור כתב:בשעה טובה הגענו הביתה
נכון, לא משחק מבריק, אבל לראשונה מזה הרבה זמן די שלטנו במשחק, הנענו כדור, משחק אגפים, מליקסון די בעניינים ואפילו לאופיר יצאו איזה 2 הגבהות טובות.
למעט מספר דקות אפשר לאמר שדי שלטנו במשחק ובהארכה היינו טובים. אי אפשר לצפות (כלומר אפשר, אבל זה לא ריאלי) שקבוצה כמו רעננה תהיה ברחבה שלה כול המשחק, אז היו גם דקות והתקפות שלהם, אבל לראשונה מזה זמן רב, לא היה לי ספק מי הקבוצה הטובה יותר על המגרש. מרגיש שיש קצת חוסר ביטחון לשחקנים, גם בגלל הלחץ של הסיטואציה ולחץ גדול שמתחיל להיות מורגש מהיציע, וזה משפיע על המהלך האחרון.
אני מקווה שהמשחק הזה יוציא אותנו לדרך חדשה.
כול הכבוד לכול מי שבא למרות הפקקים והאצטדיון המקולל, הייתה אווירה טובה בסה"כ ועידוד טוב, למרות ההופעה של להקת המקללים הנועזים.
מילה על התקרית המכוערת- שמח שאלישע הוציא את שניהם, זה היה מתבקש. מקווה מאוד שהדברים ילובנו ולא ישפיעו על העתיד. הקטע בסוף המשחק שברדה לא בא עם הקבוצה לקהל ובסוף בא לבדו היה לא טוב. למרות שהמבט שלו היה של אחד שמתבייש במה שעשה ולא יודע איך לבקש סליחה ונראה לי שבגלל זה לא בא. כמו ילד שעשה שטות. הוא מבין את החומרה של זה.
מה זה השטויות האלו?RedHell כתב:
יודע מה הבעיה שלי? שיש פה כ"כ הרבה מעבירי ביקורות על ימין ועל שמאל ורובכם אוהדים משלט רחוק (לא אומר שאתה כזה ייתכן והייתה לך באמת סיבה מוצדקת).