כרטיסים לסמי עופר !
Re: כרטיסים לסמי עופר !
אני יודע שזה סיכוי קלוש , אבל יש למישהו עוד כרטיס למשחק סטודנט או מבוגר?? מוכן לשלם 150 שקל , יש לי כרטיס אחד ואני חייב עוד אחד .. תודה מראש ..
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אוהדים יקרים,
הנהלת מכבי חיפה העבירה לרשות אוהדי הפועל mobli באר-שבע כמות נוספת של 500 כרטיסים ליציע הדרומי, שנמצא בצמוד ליציעים אליהם הוגרלו כרטיסים בתחילת השבוע.
ההגרלה תתבצע בחלוקה של 350 כרטיסי מבוגר ו-150 כרטיסי ילד, חייל, אישה, סטודנט (ביחס דומה ליחס הנרשמים להגרלה) הערב בשעה 20:30.
הזוכים בהגרלה יוכלו לממש את זכייתם החל ממחר במשרדי שפע הפקות ועד ליום ו' בשעה 10:00.
הזוכים בהגרלה זו יקבלו כרטיס במשרדי שפע הפקות, אותו יצטרכו להמיר בקופות אצטדיון "סמי עופר" בחיפה בכרטיס אלקטרוני, באמצעותו יוכלו להיכנס ליציע.
אנו מבקשים להודות להנהלת מכבי חיפה על ההתחשבות בהקצאת הכרטיסים הנוספת.
הנהלת מכבי חיפה העבירה לרשות אוהדי הפועל mobli באר-שבע כמות נוספת של 500 כרטיסים ליציע הדרומי, שנמצא בצמוד ליציעים אליהם הוגרלו כרטיסים בתחילת השבוע.
ההגרלה תתבצע בחלוקה של 350 כרטיסי מבוגר ו-150 כרטיסי ילד, חייל, אישה, סטודנט (ביחס דומה ליחס הנרשמים להגרלה) הערב בשעה 20:30.
הזוכים בהגרלה יוכלו לממש את זכייתם החל ממחר במשרדי שפע הפקות ועד ליום ו' בשעה 10:00.
הזוכים בהגרלה זו יקבלו כרטיס במשרדי שפע הפקות, אותו יצטרכו להמיר בקופות אצטדיון "סמי עופר" בחיפה בכרטיס אלקטרוני, באמצעותו יוכלו להיכנס ליציע.
אנו מבקשים להודות להנהלת מכבי חיפה על ההתחשבות בהקצאת הכרטיסים הנוספת.
אוהדים יקרים,
לפני דקות אחדות הסתיימה הגרלת 500 כרטיסים נוספים למשחקה של הפועל mobli באר-שבע מול מכבי חיפה.
להלן רשימת הזוכים בהגרלה לפי סוג המנוי ומספר המנוי:
מנוי מבוגר - https://www.upf.co.il/file/812891214.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מנוי ילד, חייל, אישה, סטודנט - https://www.upf.co.il/file/507393254.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הזוכים בהגרלות אלו מוזמנים לממש את זכייתם במשרדי "שפע הפקות" עד ליום ו' בשעה 10:00. הזוכים בהגרלה זו יקבלו כרטיס להמרה אותו יצטרכו להמיר בקופות האצטדיון ב"סמי עופר" בכרטיס אלקטרוני, באמצעותו יכנסו לאצטדיון.
לפני דקות אחדות הסתיימה הגרלת 500 כרטיסים נוספים למשחקה של הפועל mobli באר-שבע מול מכבי חיפה.
להלן רשימת הזוכים בהגרלה לפי סוג המנוי ומספר המנוי:
מנוי מבוגר - https://www.upf.co.il/file/812891214.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מנוי ילד, חייל, אישה, סטודנט - https://www.upf.co.il/file/507393254.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הזוכים בהגרלות אלו מוזמנים לממש את זכייתם במשרדי "שפע הפקות" עד ליום ו' בשעה 10:00. הזוכים בהגרלה זו יקבלו כרטיס להמרה אותו יצטרכו להמיר בקופות האצטדיון ב"סמי עופר" בכרטיס אלקטרוני, באמצעותו יכנסו לאצטדיון.
- The red one
וואלה בהגרלה השנייה זכיתי.
מריח לי קצת מסריח העניין שלא מקבלים ישירות כרטיס אלא רק כרטיס להמרה..יכול ליצור הרבה בלאגן בקופות בסמי ..
מריח לי קצת מסריח העניין שלא מקבלים ישירות כרטיס אלא רק כרטיס להמרה..יכול ליצור הרבה בלאגן בקופות בסמי ..
מה יכול להיות מסריח ?אדום בלב בנשמהההה כתב:וואלה בהגרלה השנייה זכיתי.
אלונה גונבת ממך כסף ?
- The red one
חחח לא, ברור שלא, אבל זה בטוח יגרום לקצת עומס בקופות בסמי, וגם, כל עוד אין כרטיס ביד, אתה יודע איך זה ישראלים. הם אמרו 500 בסוף תהיה הקצאה רק ל300 בגלל "אי הבנה" .. יכול לגרום להרבה דבריםTal_Hbs כתב:
מה יכול להיות מסריח ?
אלונה גונבת ממך כסף ?

אני פסימי מטבעי, אוהב שהכל מסודר ומתוקתק לפני שאני מגיע, חחח כן צרות של עשירים אני יודע ..
אחת ההודעות הכי שטותיות שקראתי ,ולעצם העמים זכיתי בהגרלה השנייה ,זה שי !אדום בלב בנשמהההה כתב: חחח לא, ברור שלא, אבל זה בטוח יגרום לקצת עומס בקופות בסמי, וגם, כל עוד אין כרטיס ביד, אתה יודע איך זה ישראלים. הם אמרו 500 בסוף תהיה הקצאה רק ל300 בגלל "אי הבנה" .. יכול לגרום להרבה דברים![]()
אני פסימי מטבעי, אוהב שהכל מסודר ומתוקתק לפני שאני מגיע, חחח כן צרות של עשירים אני יודע ..

- The red one
חח כן אני מחפש דברים רעים איפה שלא צריך , הרגל מגונה.זה שי ! כתב: אחת ההודעות הכי שטותיות שקראתי ,ולעצם העמים זכיתי בהגרלה השנייה ,זה שי !
בכל מקרה נראה לי שלא יהיה מוגזם להגיד שבערך 80% ממי שנרשמו להגרלה עם מנוי מבוגר זכו, לא ?
בסוף נהיה איזה 5000 . מטורף!
נראה לי שזה פשוט בגלל שלא הגיעו כרטיסים פיזית לשפע, תקבל אישור רכישה ותמיר אותו בקופה בכרטיס. כולה 500 איש שצריכים לעשות את זה.
נראה לי שזה פשוט בגלל שלא הגיעו כרטיסים פיזית לשפע, תקבל אישור רכישה ותמיר אותו בקופה בכרטיס. כולה 500 איש שצריכים לעשות את זה.
מישהו כאן קנה ליציע 301?
קונה כרטיס, מי שמוכר שישלח לי בפרטי הודעה
מישהו יודע עד איזה יציע לבסוף קיבלנו כרטיסים?