כרטיסים לסמי עופר !
- OMERREMO33
Re: כרטיסים לסמי עופר !
יש, הפעם זכיתי...
- קבצים מצורפים
-
- Screenshot_2015-01-20-15-41-04.png (113.01 KiB) נצפה 4778 פעמים
זכיתי!!
איזה תחת, פעמיים רצוף לא מאמין. הלכתי למלא לוטו
איזה תחת, פעמיים רצוף לא מאמין. הלכתי למלא לוטו
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 20 ינואר 2015, 15:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The red one
אוף עוד פעם לא ?? 

זה שהוא עושה זאת בשקיפות מלאה לא הופך את זה לצודק. אם היו אומרים שהם לוקחים 50%, זה היה בסדר?גדי כתב:
המועדון כבר הסביר את החלוקה בשקיפות מלאה. יש גם חלוקה לארגון האוהדים ולמנויי תא הכבוד. יחד זה מגיע ל87%.
זו בחירה שלך אם להיות ממורמר ולהמשיך להתאבל על הנאכבה של 30.1.2014 שאכן היה יום שחור למועדון. אני גאה במועדון שהפיק לקחים, מבצע הגרלה הוגנת ומייצר שקיפות מלאה לאן כל כרטיס הולך.
כל כרטיס שלא הולך להגרלה הכללית מבחינתי הוא לצרכי המועדון והחישוב שעשית אינו תואם את המציאות.
למרות שאני יכול להסכים עם חלוקת הכרטיסים לארגון האוהדים (סה"כ 100 כרטיסים למיטב הבנתי).
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
רשימת הזוכים בהגרלה, לפי מספר המנוי:
בוגר - https://www.upf.co.il/file/818677360.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ילד, חייל, אישה, סטודנט - https://www.upf.co.il/file/344235281.html" onclick="window.open(this.href);return false;
בוגר - https://www.upf.co.il/file/818677360.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ילד, חייל, אישה, סטודנט - https://www.upf.co.il/file/344235281.html" onclick="window.open(this.href);return false;
לא זכיתי
מנחוס
מנחוס
לא הבנתי למה בדיוק צריך לזכות
יש עדיין ים כרטיסים למכירה ישירה, כנסו ותקנו
יש עדיין ים כרטיסים למכירה ישירה, כנסו ותקנו
יש!
אחרי 0 זכיות מ - 4 מנויים בהגרלה למכבי ת"א, הפעם יש 4 מ - 4!!!!
אחרי 0 זכיות מ - 4 מנויים בהגרלה למכבי ת"א, הפעם יש 4 מ - 4!!!!
אני בסכנת החמצת משחק ראשון העונה.
נראה מה קורה ביד 2
נראה מה קורה ביד 2
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גדי, שמגיע למועדון מחמאות הוא מקבל אותן כפי שהוא גרף את כל השבחים בכל ההתנהלות מול מכבי ת"א.ערן כתב:
זה שהוא עושה זאת בשקיפות מלאה לא הופך את זה לצודק. אם היו אומרים שהם לוקחים 50%, זה היה בסדר?
כל כרטיס שלא הולך להגרלה הכללית מבחינתי הוא לצרכי המועדון והחישוב שעשית אינו תואם את המציאות.
למרות שאני יכול להסכים עם חלוקת הכרטיסים לארגון האוהדים (סה"כ 100 כרטיסים למיטב הבנתי).
לא ברור לי איך אתה הולך בצורה כזו עיוורת עם התנהלות המועדון ועוד מגבה אותה, אתה מפתיע אותי.
על מה אתה גאה הפעם במועדון? שהוא מרמה אותנו בשקיפות מלאה.
עכשיו נתייחס לעובדות. המועדון הצהיר בשנה שעברה ש-10% מהכרטיסים ילכו לצרכי מועדון הכוללים עובדים,
שחקנים, נותני חסויות וכו'. עכשיו ניגש לעובדות והן שמועדון האוהדים+הגרלה זה 2200 כרטיסים שזה בערך
80% מההקצאה. שהמועדון הצהיר על 10 אחוז הוא כלל בזה גם את נותני החסויות והפעם הוא עשה תרגיל מסריח
ואמר שנתן 250 כרטיסים לארגון אוהדים ונותני חסויות. עובדים עלינו בעיניים בשקיפות מלאה. אגב, גם
בתגובה המצחיקה של המועדון הם יורים לעצמם ברגל אחרי שהציגו אחרי הספין הגדול ש-87% הלכו לאוהדים,
שזה עדיין פחות ממה שהצהירו שנה קודמת. אתה יכול לזלזל על מרמור ועל יום הנאכבה וללכת שולל אחרי
התגובות המצחיקות של המועדון, ומצד שני לעצור ולהבין איך צוחקים עלינו. המועדון עשה 10 צעדים קדימה
בהתנהלות מול מכבי והלך 20 אחורה מול חיפה. בנוסף אשמח לדעת איך צרכי המועדון השתנו ביותר מכפול מאז
המשחק מול מכבי, אני לא רואה שכמות הכרטיסים הוכפלה.
תגיד אתה אמיתי? נשארו אלפי כרטיסים למכירה באתר הרישמי שלהם, מה אתה הולך לחפש ביד 2?גדי כתב:אני בסכנת החמצת משחק ראשון העונה.
נראה מה קורה ביד 2
כן אבל ליציע של חיפה,מה זה עוזר?ns75 כתב:
תגיד אתה אמיתי? נשארו אלפי כרטיסים למכירה באתר הרישמי שלהם, מה אתה הולך לחפש ביד 2?
אולי אצליח לארגן לך כרטיס אחד.גדי כתב:אני בסכנת החמצת משחק ראשון העונה.
נראה מה קורה ביד 2
זה עוזר?