אז שיאזרחו את סוארס. לא מוותרים על בלם כמו פאיוביץ׳. גם לא בשביל פלט.גדי כתב:
זה לא עניין של לשחרר את פאיוביץ. לדעתי שחקן זר צריך להיות במשבצת שבה אין לנו פתרון יותר טוב. חלוץ ישראלי ברמה גבוהה כמו שראינו יהיה קשה להביא. כולנו מבינים שחלוץ 9 חסר לנו העונה. אם הייתי צריך לבחור בין פלט לפאיוביץ אז הייתי בוחר בפלט, כמובן בתנאי שיש פתרון בעמדת הבלם.
בנוסף יש לי קצת חוסר נוחות עם הפציעות של פיוביץ. שנה שעברה הוא נפצע בתחילת העונה וחזר רק במחזור השמיני נגד מכבי תל אביב. אחך כך הייתה הפציעה נגד שעריים. גם העונה זו כבר הפציעה השנייה.
לא מכיר את כל הפרטים ולכן לא שופט אבל מעלה נקודה למחשבה.
יש בלם חדש - לואי טאהא **חתם ל4.5 עונות
Re: יש בלם חדש - לואי טאהא יחתום בקבוצה עד מחר.
בשורה התחתונה אנחנו זקוקים כעת לחלוץ דרג ב' ואני מקווה שאכן ינחיתו אחד,
בדש, אבוחצירה, תורגמן, הירש...אלה השמות(מציאותיים יותר או פחות) שאמורים לעלות מהספסל ולתת עומק
בדש, אבוחצירה, תורגמן, הירש...אלה השמות(מציאותיים יותר או פחות) שאמורים לעלות מהספסל ולתת עומק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
את הבלמים הישראלים הנורמליים אפשר לספור על כף היד ועוד נשאר לי עודף...
גם טאהא שזוכה פה למילים טובות עוד יצטרך להוכיח את עצמו.
משחק ההגנה של רעננה שהוא בהחלט מצוין, שונה משלנו ונצטרך לראות איך הוא משתלב בסגנון הזה.
לאור הדברים האלה לא הייתי חושב על שחרור פאיו, תעודת תושב או מה שזה לא יהיה לסוארז הוא הכיוון שאליו הייתי דוחף. הדאלה היא עד כמה זה ריאלי לקיץ הקרוב.
גם טאהא שזוכה פה למילים טובות עוד יצטרך להוכיח את עצמו.
משחק ההגנה של רעננה שהוא בהחלט מצוין, שונה משלנו ונצטרך לראות איך הוא משתלב בסגנון הזה.
לאור הדברים האלה לא הייתי חושב על שחרור פאיו, תעודת תושב או מה שזה לא יהיה לסוארז הוא הכיוון שאליו הייתי דוחף. הדאלה היא עד כמה זה ריאלי לקיץ הקרוב.
לואי לא הגיע לאימון רעננה. מחר יחתום אצלנו one
לא יודע מרגיש לי עסקה מאוד לחוצה(הסיבות ברורות לחלוטין).
שחקן שעד לפניי שבועיים אף אחד לא ידע מי הוא ומה השם שלו נמכר ב125k$ וגם זה כשנשאר להם 20% מהכרטיס...
אם מלכתחילה היו משכילים להבין שבסגל חייב לפחות 4 בלמים ראויים ולא אחד מליגה א' שלא ידוע מי ומה הוא מאמין שלא היה צריך להוציא כ"כ הרבה כסף על שחקן שבאמת לא עשה עדיין כלום...
שחקן שעד לפניי שבועיים אף אחד לא ידע מי הוא ומה השם שלו נמכר ב125k$ וגם זה כשנשאר להם 20% מהכרטיס...
אם מלכתחילה היו משכילים להבין שבסגל חייב לפחות 4 בלמים ראויים ולא אחד מליגה א' שלא ידוע מי ומה הוא מאמין שלא היה צריך להוציא כ"כ הרבה כסף על שחקן שבאמת לא עשה עדיין כלום...
מישהו קצת יכול לתת פרטים על הבחור.
איפוא שיחק,איך שיחק,מה אומרים עליו?
איפוא שיחק,איך שיחק,מה אומרים עליו?
לא שידוע לי....אבל למיטב הבנתי הוא חזק בתמונה של מכבי תל אביב.azb852 כתב:מצויין.
יש חדש לגבי שכטר?
לכן אני מעריך שהוא גם יגיע לשם.
לא חושב שזה מעשה נמהר....RedHell כתב:לא יודע מרגיש לי עסקה מאוד לחוצה(הסיבות ברורות לחלוטין).
לואי שיחק 10 משחקים בליגת העל והציג יכולת טובה, הוא בן 25 שזה גיל מצויין, הוא בנוי טוב מאוד,גבוה וחזק וגם נחשב למהיר יחסית לבלם.
גם המחיר לאור הנתונים שציינתי הוא סביר בהחלט.
בקיצור, החתמה טובה ועיסקה טובה.
גיל בוא נהיה אמיתיים אף אחד פה לא באמת יודע איך השחקן ולא ראה אותו למעט ה2 משחקים נגדנו..גיל שגיב כתב:
לא חושב שזה מעשה נמהר....
לואי שיחק 10 משחקים בליגת העל והציג יכולת טובה, הוא בן 25 שזה גיל מצויין, הוא בנוי טוב מאוד,גבוה וחזק וגם נחשב למהיר יחסית לבלם.
גם המחיר לאור הנתונים שציינתי הוא סביר בהחלט.
בקיצור, החתמה טובה ועיסקה טובה.
9 משחקים בליגת העל של לא איזה רזומה שאתה רץ לנפנף בו..
מה הרקע? מאיפה הוא מגיע??
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מצד שלישי יכול להיות מאוד סקסי עבורו לנצח את אותה קבוצה פעמיים תוך שבוע ועוד עם 2 קבוצות שונות.גדי כתב:
המשחק בשבת כך שבאמת זה זמן מאוד קצר כדי לזרוק אותו למים הקרים. זו גם יכולה להיות טרואמה חס וחלילה.
מצד שני גל אראל לא בלם. הוא מספק את הסחורה כאשר מקבל הזדמנות בקישור אבל הפעם זה אחרת. שחקן כמו עמאשה יכול לעקוץ בי קשר לכושר בו הוא נמצא, גם חן עזרא.
בסופו של דבר זו החלטה של אלישע. בדיעבד כמובן נדע מה היה נכון ונחלק את הצל"ש אן הטר"ש.
החלטה קשה מאוד

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ומצד שני גם לנצח את האקסית שלו כמה ימים לאחר מכן חחחxboy כתב: מצד שלישי יכול להיות מאוד סקסי עבורו לנצח את אותה קבוצה פעמיים תוך שבוע ועוד עם 2 קבוצות שונות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מבסוט מאוד על ההחתמה הזאת ועל אלישע.
כל הכבוד!!
ד"א חבר'ה גם הובאן, הובר, אוגו ועוד ועוד שיחקו מיד אחרי שחתמו ולא קרה כלום. הובאן יהיה לצידו, הוא ישתלב בסדר גמור.
כל הכבוד!!
ד"א חבר'ה גם הובאן, הובר, אוגו ועוד ועוד שיחקו מיד אחרי שחתמו ולא קרה כלום. הובאן יהיה לצידו, הוא ישתלב בסדר גמור.
אוהד רעננה ב-Asoccer:
הרווחתם בלם ענק ובן אדם ענק. הגיע לרעננה לפני שנתיים וחצי מאחווה ערבה ולדעתי מאז איתן טיבי הוא הבלם הכי טוב ששיחק אצלנו...הוא גם די מזכיר לי אותו רק יותר איטי ונוטה להיפצע הרבה. מאמין שאם ידע להתגבר על הלחץ שיש בקבוצה גדולה אתם הולכים להנות ממנו.
הרווחתם בלם ענק ובן אדם ענק. הגיע לרעננה לפני שנתיים וחצי מאחווה ערבה ולדעתי מאז איתן טיבי הוא הבלם הכי טוב ששיחק אצלנו...הוא גם די מזכיר לי אותו רק יותר איטי ונוטה להיפצע הרבה. מאמין שאם ידע להתגבר על הלחץ שיש בקבוצה גדולה אתם הולכים להנות ממנו.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אגב, השם הוא Loai. ולא Louie.