הבלם לואי טהאהא יחתום בבאר שבע עד מחר וישחק מול מכבי חיפה בשבת.

סליחה? אתה רוצה את אראל טעויות בע"מ שהוא בעמדת הבלם כבלם?dardasmiley כתב:קצת קשה לי עם הרעיון ששחקן שהגיע במקרה הטוב ביום רביעי (מחר), ישחק כבר בראשון.
על אחת כמה וכמה שמדובר על בלם והוא צריך 100% תיאום עם זה שלידו וזה שלפניו.
אני מבין שיש מצוקת בלמים קשה אבל גל אראל והובאן כבר שיחקו יחד ומתאמנים ביחד למעלה מחצי שנה. טהאא טוב ככל שיהיה אפילו לא מכיר את השמות.
מסכים בהחלט לגבי שכטר. זה גם מכין את הקרקע לשחרר את פאיוביץ בקיץ. פלט מת לחזור.אדום זקן כתב:שכטר לא מגיע וטוב שכך.
לא חלילה שאני מזלזל בו,פשוט היה לי נראה ממש מיותר.
זאת ההוכחה שאלונה אמנם רוצה תואר,אבל לא בכל מחיר,והיא כאן שנים קדימה בבבנייה מתמדת ועיקשת.
קודם כל תרגיע את ההיסטריה. זו דעתי. כן אני חושב שנגד פ'ת לאראל והובאן היה משחק טוב מאוד. ואני לא אוהב את הסטיגמה הזו על אראל, גם אני לא משתגע עליו, אבל בראיה אובייקטיבית הוא הרבה יותר טוב השנה, וממעט לטעות. וכן יש תיאום בין אראל להובאן, גם כי הם כבר שיחקו ביחד פעם פעמיים (ועוד איזה פעם פעמיים בקישור) וגם כי הם שייכים לאותה קבוצה ומתאמנים ביחד כבר מספיק זמן.דר אדום בנשמה כתב:סליחה? אתה רוצה את אראל טעויות בע"מ שהוא בעמדת הבלם כבלם?
ואיזה תיאום יש בין הובאן לאראל בעמדת הבלם?
יש הבדל בין תיאום בקישור לבין תיאום בעמדת הבלם שהיא עמדה קריטית.
ואו, הלוואי!גדי כתב:
מסכים בהחלט לגבי שכטר. זה גם מכין את הקרקע לשחרר את פאיוביץ בקיץ. פלט מת לחזור.
מאור בוזגלו אמר ליjussi כתב:מאיפה לך שפלט מת לחזור??
זה לא עניין של לשחרר את פאיוביץ. לדעתי שחקן זר צריך להיות במשבצת שבה אין לנו פתרון יותר טוב. חלוץ ישראלי ברמה גבוהה כמו שראינו יהיה קשה להביא. כולנו מבינים שחלוץ 9 חסר לנו העונה. אם הייתי צריך לבחור בין פלט לפאיוביץ אז הייתי בוחר בפלט, כמובן בתנאי שיש פתרון בעמדת הבלם.שמעון א כתב:לא מאמין שיש אנשים שרוצים לשחרר את פאיוביץ׳. הבינגו הכי גדול שלנו אם מתייחסים לעלות-תפוקה של השחקן.
המשחק בשבת כך שבאמת זה זמן מאוד קצר כדי לזרוק אותו למים הקרים. זו גם יכולה להיות טרואמה חס וחלילה.dardasmiley כתב:
קודם כל תרגיע את ההיסטריה. זו דעתי. כן אני חושב שנגד פ'ת לאראל והובאן היה משחק טוב מאוד. ואני לא אוהב את הסטיגמה הזו על אראל, גם אני לא משתגע עליו, אבל בראיה אובייקטיבית הוא הרבה יותר טוב השנה, וממעט לטעות. וכן יש תיאום בין אראל להובאן, גם כי הם כבר שיחקו ביחד פעם פעמיים (ועוד איזה פעם פעמיים בקישור) וגם כי הם שייכים לאותה קבוצה ומתאמנים ביחד כבר מספיק זמן.
הרכש הזה הוא נכון וטוב, אני, לא הייתי פותח איתו בראשון מול חיפה. במיוחד כשיש סיכוי שפאיו חוזר ואז הובאן ישחק עם פאיו.