לדעתי זה מסוג השירים ששרים הרבה ברצף, קצב טוב.אדום בלב בנשמהההה כתב: היה כיף לשיר אותו בפעם הראשונה שנייה שלישית רביעית
בפעם השישים והחמש קצת יצא מכל החורים
שיר חדש - השתגעתי בגללה
Re: שיר חדש - השתגעתי בגללה
- The red one
לא מתחבר לשירים ברצף, בטח לא הרבה. פעם-פעמיים-שלוש לשירים קצרים זה סבבה. מעל זה, מאוס לגמרי. ואת השיר הזה טחנו דק דק כדי שיכנס לראש בהרצליה עד שבשלב מסויים כבר לא יכלתי לשמעו אותו.סניור כתב:
לדעתי זה מסוג השירים ששרים הרבה ברצף, קצב טוב.
מניח שגם היום זה יהיה כך, כדי שיכנס לאנשים לראש, וממשחק הבא כבר ייכנס לרוטציה של השירים.
שיר אדיר כל הלא מבינים אל תדברו שטויות..
חלק מלהיות קהל איכותי זה לא להחליף שיר כל 2 דקות ופשוט לזרום איתו בית ה 5 ל 10 דקות..
תיקח לדוגמא את קהל של הפועל ת"א..מסוגלים לשיר שיר עם בית אחד ובלי פזמון מחצית שלמה..וכל היציע מעודד
ומהצד השני תיקח את הקהל של בית"ר..שאחרי 6 דקות של משחק שרו כבר את כל השירים שלהם (ולא..אמא שלכם זונה זה לא שיר)
תיקח לדוגמא את קהל של הפועל ת"א..מסוגלים לשיר שיר עם בית אחד ובלי פזמון מחצית שלמה..וכל היציע מעודד
ומהצד השני תיקח את הקהל של בית"ר..שאחרי 6 דקות של משחק שרו כבר את כל השירים שלהם (ולא..אמא שלכם זונה זה לא שיר)
הקהל של הפועל ומכבי 2 רמות באיכות מעל הליגה הזאת ולשם צריך לשאוף.
מבלי להיכנס לתוכן השיר,עוצמה של שיר תלויה בקהל שמצטרף אליו והופך אותו לעוצמתי.
אם שרים אותו 50 איש בגוש המעודד זה תמיד יישאר זניח.
ככל שהגוש המעודד ייגדל כך גם האיכות בשירה.
אני מאמין שבאיצטדיון החדש עם האקוסטיקה המטורפת,המיקום המיוחד וגדילת הגוש המעודד הדברים האילו יבואו לידי ביטוי בעוצמות מטורפות.
והעונה הזאת היא שידורי הניסיון לפני העלייה לשידור האמיתי.
מבלי להיכנס לתוכן השיר,עוצמה של שיר תלויה בקהל שמצטרף אליו והופך אותו לעוצמתי.
אם שרים אותו 50 איש בגוש המעודד זה תמיד יישאר זניח.
ככל שהגוש המעודד ייגדל כך גם האיכות בשירה.
אני מאמין שבאיצטדיון החדש עם האקוסטיקה המטורפת,המיקום המיוחד וגדילת הגוש המעודד הדברים האילו יבואו לידי ביטוי בעוצמות מטורפות.
והעונה הזאת היא שידורי הניסיון לפני העלייה לשידור האמיתי.
צודק, הבעיה של הקהל שיש לו אוסף שירים יחסית קטן להפועל, מכבי וחיפה ולכין חייב להתחיל לעבוד לקראת האצטדיון החדש על שירים חדשים.gilcohen כתב:חלק מלהיות קהל איכותי זה לא להחליף שיר כל 2 דקות ופשוט לזרום איתו בית ה 5 ל 10 דקות..
ומהצד השני תיקח את הקהל של בית"ר..שאחרי 6 דקות של משחק שרו כבר את כל השירים שלהם (ולא..אמא שלכם **** זה לא שיר)
( אפשר להתנחם בזה שלבית"ר יש 4 שירים בלחץ

שיר ולחן אדיר, צריכים להכניס אותו חזק וכמה שיותר זמן, זורם אש.
אהבתי
אהבתי
למי שפיספס...
https://m.youtube.com/watch?v=dgt6b52Nu6E" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.youtube.com/watch?v=dgt6b52Nu6E" onclick="window.open(this.href);return false;
שיר מצויין עם קצב טוב , שאפו לעוסקים במלאכה.
חייב להודות שטעיתי..
אני לא מפסיק לזמזם את השיר מאז סמי עופר
אני לא מפסיק לזמזם את השיר מאז סמי עופר