ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
adomi

Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל

שליחה על ידי adomi »

אדום זקן כתב: שאתה רואה את מכבי גם נגדינו וגם היום,אתה מבין כמה העונה הזאת זה פיספוס אחד גדול.
לא מאומנת ולא בטיח.רק שלהם יש בספסל את בן חיים,בדש וראדי.
ולך נאסר,מלול ואבו לאבן.
וזה כל הסיפור.
להזכירך מכבי חיפה עשתה בונקר. ככה גם הרבה קבוצות ששיחקו נגדה. לא משנה מי עושה אותו אבל זה תמיד קשה. ההבדל בין מכבי השנה לזו של שנה שעברה הוא בהגנה . השנה ההגנה שלהם לא משהו. גם המאמן פחות טוב.

אבל עדיין- הם בכושר מטורף, מאומנים, ממושמעים, יודעים מה לעשות ואיך לשחק. לא הכל מקרי.

מסכים איתך שזה פיספוס ענק לא לקחת אליפות בעונה כזו.

ועל אף קאדר השחקנים המרשים שיש להם שלנו השנה מרשים לא פחות.
רק שאנחנו מפסידים לרעננה פעמיים נקודות. אה סליחה גם לעכו. אופס גם לסכנין. אופס גם להפועל תל אביב. אופס גם לבית"ר.

בקיצור עם כל הכאב האמת גדול שאני חש ולמרות הכעס שלי על מה שעושה פה גולדהאר ואיגוד השופטים לא מגיע לנו לקחת אליפות.

לק"ש מגיע מכל הבחינות על אף שהם פחות טובים. אם לא אנחנו לפחות שהם יצליחו

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מי שחושב שהשופטים לא שורקים על אוטומט למכבי בדברים שהם גם גבוליים על גבול ההזויים פשוט מנותק מהמציאות.
לא שמת םלב שצי מהשריקות המכריעות לטובתם נשרקות ורק אחרי דקה השופט מתחיל להתייעץ עם הקוון/שופט רחבה מה באמת היה?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: דיי נו. לפנדל של ביטוןן בק"ש שרקו? לפנדל של דודזאדה בוסרמילש רקו?

אין פה שום מגמה ואין פה שום שיפוט צהוב. כמו שטעו בשריקה על פאול על שלומי בבלומפילד, כך טעו שלא שרקו נגדנו בקריית שמונה. דברים מתקזזים.

הרבה מאוד פרשנים שאני מחזיק מהם (יהונתן כהן, טל שורר) וגם שופט עבר (משה בוחבוט) כתבו ברשתות החברתיות שהם מאחורי בר נתן בהחלטה. הרבה מאוד כתבו שלא. משמע - דעות חלוקות. אז ברור מאוד ששופט בזמן משחק יעשה מה שהוא רואה לנכון, וגם לדעתי זה היה פנדל, כי בן בסט היה בדרך לשער ואיווניר הטמבל הזה "בן בסט היה בדרך לצד ימיןם", לא, כי הוא לא יכל תוך שנייה להסתובב ולעמוד מול סטויקו. איזה דביל!
אולי גם אני עיוור,כי אני לא רואה שום התקזזות אצל מכבי!!!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

פנדל ואדום לצ׳וצ׳אליץ׳ היה בוודאות, לגבי האדום של קינן אני חושב שלא אבל זה לא העניין. העניין הוא שהנגרים היהירים והמושתנים האלה לא יהססו לשרוק כשזה בספק לטובת מכבי אבל כשגארסיה כמעט גנב לארבייטמן את החולצה על ה-16, אין יותר ברור מזה ואפילו מסמנים להם לשרוק הם מבטלים בתנועות מזלזלות.
אני לא אאחל להם מחלות/מוות חלילה להבדיל מאחרים כי זה פשוט לא אני אבל אני כן מאחל לאיגוד השופטים שעל אפם ועל חמתם יראו השנה דאבל אדום ויצפו בקנאה בחגיגות הדאבל שלנו בטלוויזיה עם דמעות בעיניים ונזלת באף.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

מכבי לא מרשימה השנה אבל שיש לך כזה עומק מהספסל ועזרה מהשופטים באמת קשה יהיה לקחת מהם אליפות..הייתי במקום אלונה מוותר על חיזוק ומשווה ואפילו מעלה את השכר שגולדאהר נותן לשופטים..פשוט בושה שכל פעם שקשה למכבי בא שופט ומקל עליהם.במשחק כמו שלנו אתמול נגד רעננה מכבי הייתה מקבלת פנדל מתישהו

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

red guy כתב:מכבי לא מרשימה השנה אבל שיש לך כזה עומק מהספסל ועזרה מהשופטים באמת קשה יהיה לקחת מהם אליפות..הייתי במקום אלונה מוותר על חיזוק ומשווה ואפילו מעלה את השכר שגולדאהר נותן לשופטים..פשוט בושה שכל פעם שקשה למכבי בא שופט ומקל עליהם.במשחק כמו שלנו אתמול נגד רעננה מכבי הייתה מקבלת פנדל מתישהו
השופטים לטובתם זה בטוח

איך שנראינו מול רעננה ושאר קבוצות הליגה- גם אנחנו.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

red guy כתב:מכבי לא מרשימה השנה אבל שיש לך כזה עומק מהספסל ועזרה מהשופטים באמת קשה יהיה לקחת מהם אליפות..הייתי במקום אלונה מוותר על חיזוק ומשווה ואפילו מעלה את השכר שגולדאהר נותן לשופטים..פשוט בושה שכל פעם שקשה למכבי בא שופט ומקל עליהם.במשחק כמו שלנו אתמול נגד רעננה מכבי הייתה מקבלת פנדל מתישהו
במשחק כמו אתולצ מכבי הייתה מוצאת את הפריצה ומגיעה לרחבה כדי שישרקו להם פנדל, דבר שעם אלישע על הקווים לא היינו עושים גם ב120 דקות...

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אדום זקן כתב: שאתה רואה את מכבי גם נגדינו וגם היום,אתה מבין כמה העונה הזאת זה פיספוס אחד גדול.
לא מאומנת ולא בטיח.רק שלהם יש בספסל את בן חיים,בדש וראדי.
ולך נאסר,מלול ואבו לאבן.
וזה כל הסיפור.
אני יודע ששנינו כבר דשנו בזה למוות,
אבל אני חייב לומר לך שוב שאתה לא יכול כ"כ להמעיט בערך העובדה שאצלהם בן חיים, בדש וראדי עולים להתחממם במחצית עם 3 מאמנים סביבם
ואצלנו נאסר אראל ומלול עולים עם כוס תה(לא צוחק, אמיתי)

זה יוצר הבדלים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

adomi כתב: להזכירך מכבי חיפה עשתה בונקר. ככה גם הרבה קבוצות ששיחקו נגדה. לא משנה מי עושה אותו אבל זה תמיד קשה. ההבדל בין מכבי השנה לזו של שנה שעברה הוא בהגנה . השנה ההגנה שלהם לא משהו. גם המאמן פחות טוב.

אבל עדיין- הם בכושר מטורף, מאומנים, ממושמעים, יודעים מה לעשות ואיך לשחק. לא הכל מקרי.

מסכים איתך שזה פיספוס ענק לא לקחת אליפות בעונה כזו.

ועל אף קאדר השחקנים המרשים שיש להם שלנו השנה מרשים לא פחות.
רק שאנחנו מפסידים לרעננה פעמיים נקודות. אה סליחה גם לעכו. אופס גם לסכנין. אופס גם להפועל תל אביב. אופס גם לבית"ר.

בקיצור עם כל הכאב האמת גדול שאני חש ולמרות הכעס שלי על מה שעושה פה גולדהאר ואיגוד השופטים לא מגיע לנו לקחת אליפות.

לק"ש מגיע מכל הבחינות על אף שהם פחות טובים. אם לא אנחנו לפחות שהם יצליחו
מסכים איתך שאם לא אנחנו אז לפחות קש,פשוט כבר לא יכול לסבול את מכבי,אבל על באמת.
ולגבי מאומנים וכו',תראה,שאתה עם תקציב של 110 מליון,מתוכם 60 לשחקנים,20 לנוער וילדים,והשאר הולך לצוות אימון ומערכות מתקדמות,אז חסר לך שלא תהיה מאומן.
הכל שאלה של כמה כסף ואיך אתה מפזר אותו.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

nir767676 כתב: אני יודע ששנינו כבר דשנו בזה למוות,
אבל אני חייב לומר לך שוב שאתה לא יכול כ"כ להמעיט בערך העובדה שאצלהם בן חיים, בדש וראדי עולים להתחממם במחצית עם 3 מאמנים סביבם

זה יוצר הבדלים.
מה פתאום כוס תה!! אצלנו המחילפים משחקים במשחק קאדאווה כזה שמי שמוציא את הכדור במעגל חוטף פליק לפרצוף!! עאלק כוס תה פ'חח שלא יחשבו שאנחנו לא מקצועיים או משהו כזה

:לאלא:

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

nir767676 כתב: אני יודע ששנינו כבר דשנו בזה למוות,

זה יוצר הבדלים.
אתה צודק,וזה בדיוק התגובה שרשמתי עכשיו.
הכל שאלה של כסף ואיך אתה מחלק אותו.
מכבי פשוט הביאו סטנדרטים אחרים,ומעבר לסגל רחב,הם משקיעים לא פחות במסביב,שזה לא פחות חשוב.
אנחנו וכל הליגה עדיין לא שם.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

אדום זקן כתב: מסכים איתך שאם לא אנחנו אז לפחות קש,פשוט כבר לא יכול לסבול את מכבי,אבל על באמת.
ולגבי מאומנים וכו',תראה,שאתה עם תקציב של 110 מליון,מתוכם 60 לשחקנים,20 לנוער וילדים,והשאר הולך לצוות אימון ומערכות מתקדמות,אז חסר לך שלא תהיה מאומן.
הכל שאלה של כמה כסף ואיך אתה מפזר אותו.
ק"ש עם חצי תקציב והקבוצה מאומנת והשחקנים בכושר פי 2 מאשר אצלנו.

אין מילים לתאר את האכזבה שאני חש עכשיו . פשוט אין
ראבק שנה שעברה מי שגמר אותך היתה רעננה עם הפסד בחוץ. הכתובת היתה על הקיר. אני הקטן רשמתי אותה בפינה הפסימית אחרי המשחק מול מכבי. למה ?! למה?! למה?!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

adomi כתב:
ק"ש עם חצי תקציב והקבוצה מאומנת והשחקנים בכושר פי 2 מאשר אצלנו.
ידעתי שדוגמת קש תגיע,אבל הם היוצאים מן הכלל.
למה? באמת שאין לי הסבר הגיוני.
שקט,חוסר לחץ,וכבר 15 שנים עם שירצקי שבנה אותם להיות כאילו עם הרבה אמונה וניסיון עבר שלו כמנהל מחלקת הנוער של מכבי.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

אדום זקן כתב: ידעתי שדוגמת קש תגיע,אבל הם היוצאים מן הכלל.
למה? באמת שאין לי הסבר הגיוני.
שקט,חוסר לחץ,וכבר 15 שנים עם שירצקי שבנה אותם להיות כאילו עם הרבה אמונה וניסיון עבר שלו כמנהל מחלקת הנוער של מכבי.
את מי הוא בנה?
את קהת? את קולה? את וובה בראון?

הם כלום ושום דבר. שחקנים אפורים ונטולי כישרון כן כולל קהת שלא עשה פה כלום

אבל מאומנים. מתואמים. יש להם כושר שלא נופל מזה של מכבי. והרבה מקצועיות

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

עזוב ק"ש.

תראה את רעננה. רצים כמו שדים. לוחצים מתואמים.

זה שהם במקום ההוא זה כי גם שחקן מקצוען רוצה יום אחד שמישהו יצעק יש כשהוא מצליח כדי לקבל קצת מוטיבציה

ראית את המשחק שלהם מול מכבי או מול ק"ש?

ומי יש להם בסגל?
נווקאמה(שאני לא מחזיק ממנו רונאלדו) ועוד 10 פועלי עבודה.

אבל הם גרים ברעננה. אין אצלם חאפר. מקצוע זה מקצוע

נעול