יש פה אנשים שהיו ונשארו נגד אולטראס ונגד אנשי הקאמלס, שהיום חלקם בארגון החדש.
תפסיקו להיות אנטי , אתם לא מבינים כמה יופי כמה דיבור וכמה אש בעיינים זה נותן לאותם שחקנים, פירוטכניקה זו לא פשע כמו שאומר השלט.
מי שלא תומך בדרך בזו אז כנראה הוא גם לא חלק מאותם אנשים שעובדים נחרצות ימים ושעות ספורים בשביל אותם תפאורות , ובמת נותנים את הנשמה ועוזבים את העיסוקים שלהם הפרטים בשביל המשחק הבא, אז תפסיקו כבר.. אז עונש נקבל מה לעשות, זה היה שווה את זה.
שאפו ענק, תומך בדרך הזו, ואוהב אחד אחד מאותם אנשים עם החליפות השחורות והכובעים והקעקועים!
מצדיע! צמרמורת ואווירה מטורפת היית בבלומפילד בזכותכם, תמשיכו בדרך הזו ואל תתנו לאנשים שרוצים תרבות קצת אחרת עוד מ2005 שהיו עוד אז נגד הקאמלס.
אולטראס זו לא פשע, זו דרך ותרבות עידוד !!!!
פירוטכניקה זו לא פשע
- OMERREMO33
Re: פירוטכניקה זו לא פשע
זה שמשתמש כמוך חזר לחפור ולכתוב מיליון פעם אותם שטויות , זה פשע..
- The red one
פיירו זה לא פשע זאת סיסמא. על פי חוקי המדינה כיום זה כן. לא משנה איך תהפכו את זה.
ובעצם ה'פשע' הזה, הולך להיות עונש רדיוס, שה'פשע' הזה ממש לא שווה אותו.
ובעצם ה'פשע' הזה, הולך להיות עונש רדיוס, שה'פשע' הזה ממש לא שווה אותו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
פירוטכניקה זה לא פשע, אבל על פי הגדרת ההתאחדות לכדורגל זה כן, ועד שזה יוגדר אחרת ארגון האוהדים (שבכלל לא היה אחראי על זה) לא צריך להכנס לדבר הזה.
ואני לא נגד האולטראס אלא נגד פירוטכניקה וכל פשע שמתקשר לתרבות האולטראס הכושלת שאתה מדבר עלייה ושנמצאת בדמיון האפל שלך, אולסטארס לא צריכים לעבור על החוק הם צריכים לתמוך בקבוצה...
ואני לא נגד האולטראס אלא נגד פירוטכניקה וכל פשע שמתקשר לתרבות האולטראס הכושלת שאתה מדבר עלייה ושנמצאת בדמיון האפל שלך, אולסטארס לא צריכים לעבור על החוק הם צריכים לתמוך בקבוצה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
OMERREMO33 כתב:זה שמשתמש כמוך חזר לחפור ולכתוב מיליון פעם אותם שטויות , זה פשע..

21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מה נפלתם עליו? גם אני הייתי במשחק וזו הייתה תצוגת עידוד הכי טובה השנה, היה כיף מאוד ונהנתי
נקבל רדיוס על זה... בסדר, נלמד לפעם הבאה
נקבל רדיוס על זה... בסדר, נלמד לפעם הבאה
לא הגבתי לנושא בכל טופיק שניפתח אבל דעתי בעניין , מי שהדליק תאבוקות הוא לא אוהד של הפועל באר שבע נקודה ,ושלא יבוא להגיד לי אחרת , אוהד שפוגע בקבוצה שלו ובקהל האוהדים שלה שיצטרכו ליסוע למשחק רדיוס בגללו הוא לא אוהד ושלא יספרו לי סיפורים, ברגע שהפירוטכניקה תהיי חוקית מצידי שידליקו 30 אבוקות כל משחק ,זה שי !