ארגון האוהדים - בנושא האבוקות, חייבים לעשות בדק בית !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
avivgolan

Re: ארגון האוהדים - בנושא האבוקות, חייבים לעשות בדק בית !

שליחה על ידי avivgolan »

אדום בלב בנשמהההה כתב:רועי ואביב אני קורא את הדיאלוג ביניכם והוא ממש מרתיח אותי. מי אתם שתדברו כך על אנשים שמבקרים את האבוקות? מי אתם שתחליטו שזה שווה את הרדיוס?

״תמיד ימצאו מה להגיד״ - השני אנשים שהדליקו את האבוקה עלולים לגרום לאלפי אוהדים לנדוד לעיר אחרת כדי לראות משחק כדורגל שאמור להיות מרחקה יריקה מביתם!!

אתם יכולים לא להסכים איתם אבל ככה לזלזל ולקרוא להם אוהדים חלשים?! הגזמתם.
ת
לבקר אבוקות זה לגיטימי. אבל כשזה מצטרף לזה שלכל דבר יש אנשים מה להגיד ובד"כ שלילי, זה כבר מעיק, קשה לי לשמוע את זה כבר.
די, היה, מת. כל דבר פה ועדות חקירה, אתם לא מתעייפים מדי פעם?

סמל אישי של משתמש
sasa

שליחה על ידי sasa »

היה אדיר! בשביל מה יש משחקי עונה אם לא בשביל דברים כאלה?

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

בואו נסכם....
100% מהאוהדים(אולי טיפה פחות) חושבים שאבוקות זה יפה/תורם/מוסיף/מרעיל..תבחרו איזה מילה שתרצו....
בערך 50% אומרים שזה לא שווה רדיוס והאחרים חושבים שכן...

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

OMERREMO33 כתב:בואו נסכם....
100% מהאוהדים(אולי טיפה פחות) חושבים שאבוקות זה יפה/תורם/מוסיף/מרעיל..תבחרו איזה מילה שתרצו....
בערך 50% אומרים שזה לא שווה רדיוס והאחרים חושבים שכן...
בדיוק! ואגב איי בטוח שהרבה יותר מ50% חושבים שזה לא מצדיק את הרדיוס.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

avivgolan כתב:אני מצטער לבשר לכם חברים,
אבל דר אדום בנשמה וגיל שגיב זה אותו בנאדם.
זאת המסקנה שלי מהדיון.

חוץ מזה, היה שווה את הרדיוס! (אם וכאשר יהיה)
אני יודע שאני זקן ופרימיטיבי (לפחות כך היו שכינו את המתנגדים) וגם יפה נפש (זה טוב או רע ?) אני עדיין חושב שהדלקת אבוקות זה דבר שפגע בקבוצה ובחלק מהקהל. אי אפשר רק למדוד את זה בטירוף או צבע. יש עוד פרמטרים למדוד אם זה תרם או פגע בכלל הגורמים

מזמין אותך לבשר את זה לילד שאין לו ולהוריו 50 שקל להסעה למשחק רדיוס. אני שבכל מקרה נוסע גם לוסרמיל חצי שעה אין לי בעיה לנסוע עוד 40 דקות למושבה עם הדלקן שלי. גם המגרש יותר טוב.

אבוקות זה יפה - ברור.
אבוקות זה חוקי - ייתכן
אבוקות מותרות לפי תקנון ההתאחדות ? לא
אתה או מי שהדליק ישלם את הכסף על הקנס ? נראה לי שאלונה. אני יפה הנפש והצבוע חושב שאין לי זכות לפגוע בכיס של אלונה. היא יותר מידי יקרה לי בכדי שאקבע לה מה לעשות עם הכסף שלה ומה יקר לה או מה זול לה.

מה אני חושב על הארגון - כתבתי פה אין ספור פעמים. הם תותחים אחד אחד, ענקיים, מרגשים, משקיענים ברמות על. אם הם אומרים שהם לא קשורים לזה אז אני מאמין להם וזה לא אומר שחבר בארגון לא עשה את זה על דעת עצמו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני נגד אבוקות ורימוני עשן. גם בגלל שהעונש הוא חמור (משחק רדיוס) וגם בגלל שאני לא סומך על האנשים שמכניסים אותם. כולנו זוכרים מה קרה במשחק מול מכבי חיפה כשבמקום רימון רגיל הוכנס רימון גז ובמזל האירוע לא נגמר באסון.

האבוקות ורימוני העשן אומנם שידרו כוח ועוצמה לכל מי שראה את המשחק מול מכבי, אבל בפועל זה בעיקר חנק אותנו בגוש והכי בעייתי כניראה שולח אותנו למשחק רדיוס מחוץ לוסרמיל.

מאז איבוד הנקודות מול בית"ר י"ם במחזור הראשון לא איבדנו נקודות בבית. אני מניח שאם בגלל הרדיוס נאבד נקודות אז התגובות כאן יהיו שונות לחלוטין...

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

avivgolan כתב:אני מצטער לבשר לכם חברים,
אבל דר אדום בנשמה וגיל שגיב זה אותו בנאדם.
זאת המסקנה שלי מהדיון.

חוץ מזה, היה שווה את הרדיוס! (אם וכאשר יהיה)
אין סיכוי שהם אותו אדם. מבחינת הכתיבה, אוצר המילים, צורת הניסוח ועוד.
בחצי מההודעות פה, כולל ההודעות של שניהם, של טוטי, גדי, רועי, שובל9, עומרמו33 כשהוא עצבני ועוד אחרים, אפשר לזהות את הכותב רק לפי צורת הכתיבה.
אם זה מעניין מישהו אני ארחיב בשמחה.
כמו שכבר כתבו, אולי לך זה שווה את הרדיוס. לא לכל הקהל. אל תתיימר לקבוע לאלפי אנשים שאתה לא מכיר מה טוב להם.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

גדי כתב:
אני יודע שאני זקן ופרימיטיבי (לפחות כך היו שכינו את המתנגדים) וגם יפה נפש (זה טוב או רע ?) אני עדיין חושב שהדלקת אבוקות זה דבר שפגע בקבוצה ובחלק מהקהל. אי אפשר רק למדוד את זה בטירוף או צבע. יש עוד פרמטרים למדוד אם זה תרם או פגע בכלל הגורמים

מזמין אותך לבשר את זה לילד שאין לו ולהוריו 50 שקל להסעה למשחק רדיוס. אני שבכל מקרה נוסע גם לוסרמיל חצי שעה אין לי בעיה לנסוע עוד 40 דקות למושבה עם הדלקן שלי. גם המגרש יותר טוב.

אבוקות זה יפה - ברור.
אבוקות זה חוקי - ייתכן
אבוקות מותרות לפי תקנון ההתאחדות ? לא
אתה או מי שהדליק ישלם את הכסף על הקנס ? נראה לי שאלונה. אני יפה הנפש והצבוע חושב שאין לי זכות לפגוע בכיס של אלונה. היא יותר מידי יקרה לי בכדי שאקבע לה מה לעשות עם הכסף שלה ומה יקר לה או מה זול לה.

מה אני חושב על הארגון - כתבתי פה אין ספור פעמים. הם תותחים אחד אחד, ענקיים, מרגשים, משקיענים ברמות על. אם הם אומרים שהם לא קשורים לזה אז אני מאמין להם וזה לא אומר שחבר בארגון לא עשה את זה על דעת עצמו.
כול מילה, ושוב כול מילה.
ובלי קשר ליופי, לצבע ולטירוף שזה בהחלט מוסיף.
אבל מה לעשות שכרגע זה לא חוקי.

עם זאת, אני עדיין חושב שהאשמה היא של חברת האבטחה ולא של אלונה ברקת, אבל מה לעשות שלא ככה עובד ההיגיון השיפוטי במדינה שלנו.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אף אחד לא מעביר ביקורת על האירגון ואומר שהוא חרא והכל וזה מוריד להם את החשק לעשות דברים.

תלמדו לקבל ביקורת במיוחד שאתם יודעים בתוככם כמה זה נכון.

וסימתי להתווכח על הנושא הזה לא לכלכתי ולא אמרתי משהו רע
תמונה

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

רק שתדעו שבכל מקום בכל פורום אוהדים שקיים אומרים כמה העידוד שלנו היה גדול וכמה שהיינו יותר טובים מהם ביציעים
שזאת כבר התקדמות שבמשחק עונה ככה אומרים וככה מדברים עלינו.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

RoICah כתב:רק שתדעו שבכל מקום בכל פורום אוהדים שקיים אומרים כמה העידוד שלנו היה גדול וכמה שהיינו יותר טובים מהם ביציעים
ועדיין, מה זה קשור לאבוקה? זה מכניס טירוף לדקה וככל הנראה גזר עלינו עונש רדיוס. שווה את זה? לא.

היום ב1700 הדיון.

סמל אישי של משתמש
sasa

שליחה על ידי sasa »

שוב..זה לא רק דקה
זה תשעים דקות!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

RoICah כתב:רק שתדעו שבכל מקום בכל פורום אוהדים שקיים אומרים כמה העידוד שלנו היה גדול וכמה שהיינו יותר טובים מהם ביציעים
גם אני קורא את זה במקומות רבים וגאה על זה ואכן מגיע כבוד גדול לארגון האוהדים וכמובן לכל חברי הארגון.
אני אגב מאמין שמי שלא עשה את זה בא מכוונה טובה אבל לעניות דעתי הוא לא לקח בחשבון את כל ההשלכות.

כמו כל השנה שעברה והשנה הם מפתיעים כל פעם מחדש וממצבים אותם ואותנו כקהל אדיר שתורם לקבוצה ערך מוסף ענק. יש בי אמון ענק בכל אחד מהמובילים ולכן אני מרגיש נכון להגיד את דעתי.

הפנים לשבת. יהיה קור קיצוני וצריך לשים כמה שכבות אדום. צריך לשים סוף לסיפור הזה שנקרא רעננה שנשארה כמעט הנאחס האחרון אחרי שביום שני שמנו מאחור את עניין מכבי בבלומפילד.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
amichai
Title: ליברפול באנגליה ב״ש בישרא

שליחה על ידי amichai »

ראיתי בבלומפילד סטיקר משותף של האירגון אוהדים שלנו ושל הארגון של מכבי חיפה, ואם אני זוכר נכון שנה שעברה הקהל של חיפה בקריית אליעזר הרים שלט לזכר חיים לוי
יש איזשהי ברית בין הארגוני אוהדים שלנו ושל חיפה?

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

amichai כתב:ראיתי בבלומפילד סטיקר משותף של האירגון אוהדים שלנו ושל הארגון של מכבי חיפה, ואם אני זוכר נכון שנה שעברה הקהל של חיפה בקריית אליעזר הרים שלט לזכר חיים לוי
יש איזשהי ברית בין הארגוני אוהדים שלנו ושל חיפה?
יש חברות בין הUS לUB של מכבי חיפה..
אם אתה לא מבין כלכך אז UB זה פירמה של ארגון ביציע של מכבי חיפה הם יושבים ליד הקופים

שלח תגובה