כרטיסים למכבי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sasa

Re: כרטיסים למכבי

שליחה על ידי sasa »

אבל זה בדיוק מה שאני שואל
צריך להיות הסכם מוכן מראש
מה מכניסים ומה לא.
מין חוזה כזה..חתום. שלא יפתיעו ויגידו פתאום זה כן וזה לא.
אין אפשרות לעשות דבר כזה?

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

Sir Alex Ferguson כתב: אולי לא הובנתי, החבלן, השוטרים, כולם אוהדי מכבי ולכן מערימים עלינו קשיים.
עכשיו אני מבין. אם זה ככה זה בזיון שחייב לעבור דרך ההנהלה שיגישו מחאה רשמית

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

הקטע שהם באים לפה הם מכניסים מה שבזין שלהם.
זה מה שעצוב.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

לפי מה שהבנתי לא הכניסו גם להם פריסה ל11

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

RoICah כתב: זה יוזמה של הארגון וגם יוזמה מבורכת.
חלאס עם המקובעות הזאת,אתם בכלל לא מבינים מה זה מעביר לנו בגוף הרגע שבלומפילד עולה בעשן אדום שלנו.
אז נקבל רדיוס,לא נורא בכלל
כלומר אתה שם את עצמך מעל הקבוצה ושולח יד לכיס של אלי ואלונה ברקת ? חשבתי שהקבוצה מעל הכול.
פגעתם בקבוצה ובהרבה אוהדים שיאלצו לנסוע למרכז למשחק בית. זה חוסר אחריות משווע.
סתם לידיעה - וסרמיל מבצר העונה. שישה משחקים ברציפות הנקודות נשארו בבאר שבע.
שרתי בכל הכוח כל המשחק בלי קשר לעשן אדום.
עדיין מקווה שזה לא על דעת כל אנשי הארגון.

מתנצל אם פגעתי במישהו אבל זה בדיוק מה שאתם עשיתם.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
oran
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oran »

sasa כתב:אבל זה בדיוק מה שאני שואל
צריך להיות הסכם מוכן מראש
מה מכניסים ומה לא.
מין חוזה כזה..חתום. שלא יפתיעו ויגידו פתאום זה כן וזה לא.
אין אפשרות לעשות דבר כזה?
היה דיבור עם המשטרה כבר יותר משבוע, לא אישרו פריסה ואז הוכנה תפאורה לפי מה שאישרו, איך שהגענו להכנסת הציוד ההרימו קשיים. המשטרה בבלומפילד בעייתית.
תמונה

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

גדי כתב:
כלומר אתה שם את עצמך מעל הקבוצה ושולח יד לכיס של אלי ואלונה ברקת ? חשבתי שהקבוצה מעל הכול.
פגעתם בקבוצה ובהרבה אוהדים שיאלצו לנסוע למרכז למשחק בית. זה חוסר אחריות משווע.
סתם לידיעה - וסרמיל מבצר העונה. שישה משחקים ברציפות הנקודות נשארו בבאר שבע.
שרתי בכל הכוח כל המשחק בלי קשר לעשן אדום.
עדיין מקווה שזה לא על דעת כל אנשי הארגון.

מתנצל אם פגעתי במישהו אבל זה בדיוק מה שאתם עשיתם.
אני יכול להתערב איתך שאלונה אתמול הייתה כלכך מאושר שהאבוקות נדלקו ובלומפילד היה בטירוף בגללנו ושזה לא מזיז לה הקנס שאולי יגיע אליה.
וגם מוכן להתערב איתך שגם אם נהיה במשחק אחד מחוץ לוסרמיל לא בגלל זה נפסיד את האליפות או את הריצה לאליפות.
בלי הקהל אתמול הקבוצה לא הייתה אתמול כמו שהייתה,ומעניין למה בוזגלו מעלה תמונה של הקהל כולל האבוקות... שתבין מה זה הכניס לשחקנים גם.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

RoICah כתב: אני יכול להתערב איתך שאלונה אתמול הייתה כלכך מאושר שהאבוקות נדלקו ובלומפילד היה בטירוף בגללנו ושזה לא מזיז לה הקנס שאולי יגיע אליה.
וגם מוכן להתערב איתך שגם אם נהיה במשחק אחד מחוץ לוסרמיל לא בגלל זה נפסיד את האליפות או את הריצה לאליפות.
בלי הקהל אתמול הקבוצה לא הייתה אתמול כמו שהייתה,ומעניין למה בוזגלו מעלה תמונה של הקהל כולל האבוקות... שתבין מה זה הכניס לשחקנים גם.
רועי, ברדה אמר לי אחרי המשחק "תודה לכם, הרגשנו כמו משחק בית"
אולי אני טועה אבל אני לא בטוח שאלונה מאושרת והקנס לא מזיז לה. הלוואי וכן. שווה לבדוק את הנושא.
שוב - קהל מספר 1 בלי קשר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

Sir Alex Ferguson כתב:הדיון כאן הגיע לפסים אישים וחבל שכך ולכן חשוב לי לכתוב כמה הבהרות בנוגע לארגון האוהדים:

1. ארגון האוהדים מורכב מאוהדים שעושים יום ולילה למען הקהל והמועדון.
עבור רוב הקהל המשחק מתחיל ונגמר בשעתיים של משחק.
עבור החברים בארגון האוהדים מדובר בהתעסקות יום יומית כשגם ביום המשחק הארגון מגיע ראשון לאיצטדיון והולך אחרון.
זאת הסיבה ששוריינו כרטיסים לארגון.

2. המטרה הראשונה והבסיסית של ארגון האוהדים הוא להיות ארגון שמייצג את כל הקהל, גם את אלה שלא חברים בו.
הדאגה היחידה של הארגון הוא לקבוצה ולקהל ולכן הארגון אירגן הסעות למשחק וחילק 30 כרטיסים לאוהדים שלדעתו, למרות שהם לא בארגון, הם יכולים לתרום בצורה משמעותית לקבוצה.
יתכן ומדובר בטעות והארגון היה צריך לקבל הקצאה כמספר חבריו, ולכן, כמו אחרי כל משחק, חברי הארגון יקיימו ישיבה ויסיקו את המסקנות המתבקשות ויתכן שבעתיד הדברים ישתנו.

3. הארגון פועל בחודשים האחרונים על מנת להפוך לעמותה רשמית, וזאת כי הארגון חרט על דגלו את נושא השקיפות.

לדעתי ההתקפות על הארגון, התקפות שהגיעו גם לאסי ובאופן אישי אני מתבייש מהם, גרמו לתגובות בוטות קצת בדיון הנוכחי.
אני מקווה שההודעה שלי עשתה קצת סדר בדברים.

בסופו של יום ארגון האוהדים הוא כאן בשבילכם.
אני מעריך את הניסיון שלך להבהיר את הדברים אבל תרשה לי לחלוק עליך בכמה נקודות.
הדיון לא "הגיע" לפסים אישיים. ההודעות שנכתבו, לפחות בחלקן על ידי אורן אוזן תחת שם המשתמש "גיל כהן" הורידו את הדיון לשם.
"תגובות בוטות קצת" זה אנדר סטייטמנט, וגם בסערת רגשות צריך לדעת מה לומר ואיך לומר.
לפי ההודעות שכתב מי שאמור להיות ראש הארגון או משהו דומה, "הארגון לא חייב בשקיפות ולא חייב הסברים לאף אחד". לא ראיתי שהוא חזר בו בנוגע לנושא זה, בנוגע לאמירה לפיה "הארגון לא היה חייב, לא חייב ולא יהיה לעולם חייב דין וחשבון לאף אחד" או בנוגע לכל דבראחר שהוא כתב.
לפי התגובות שכתבו אנשים, שחלקם אולי חברים בארגון וחלקם תומכים בדרך הארגון, בהמשך השרשור הזה ובשרשור המקביל שדן באבוקות במשחק אתמול הרי שבניגוד לדבריך הארגון עדיין לא "מייצג את כל הקהל, גם את אלה שלא חברים בו."
כמה דוגמאות מייצגות עבורך. הדגשתי את החלקים המובחרים:
"זה יוזמה של הארגון וגם יוזמה מבורכת.
חלאס עם המקובעות הזאת,אתם בכלל לא מבינים מה זה מעביר לנו בגוף הרגע שבלומפילד עולה בעשן אדום שלנו.
אז נקבל רדיוס,לא נורא בכלל".
"אני יכול להתערב איתך שאלונה אתמול הייתה כלכך מאושר שהאבוקות נדלקו ובלומפילד היה בטירוף בגללנו ושזה לא מזיז לה הקנס שאולי יגיע אליה."
"פפפפ כל דבר יש לכם תלונות חלאס!"
"בואנה שמעו אתם קהל מפגר.
אם הייתם יודעים מה ההתחלה של הפירו הזה עשה לאוהדי מכבי,ומה זה עושה לאוהדים שלנו שמעודדים ואיזה אטרף זה מכניס לא הייתם מדברים ככה.
אז נקבל רדיוס, לא קריטי בכלל.
צריך להגיד תודה לUS שמשתפרים מכל משחק ומשחק.
לא יודע מי אתם ואיפה אתם יושבים אבל בחייאת חלאס עם זה,מי שכותב שלא צריך את הפירו כנראה לא היה בגוש שעושה את העבודה במשחק כל המשחק.
זה הביא לנו אטרף והשפיל את אוהדי מכבי ואת הארגון שלהם"
"זה היה עצום ושווה כל רדיוס באשר הוא"
"רדיוס שמדיוס, הראנו כוח בליגה וזה מה שחשוב,
אנשים יתחילו לספור אותנו כקהל מעודד ו"משוגע" ולא קהל הזקנים בשער 2 ( סליחה עם פגעתי בסאב'לה פה ), הדור הצעיר השתלט על הקהל וככה זה יהיה גם בהמשך,
אם נקבל רדיוס אחד בעונה זה לא מה שיגרום לנו להפסיד את האליפות, הקהל יתן מעצמו 100 אחוז בכול אצטדיון בארץ גם בנתניה גם בטדי וגם בסמי עופר."
"הפועל רעננה מחפשת אוהדים כמוך,
זה לא להאמין כמה הארגון ינסה להרים את הקהל הישנוני מפצח הגרעינים מקלל השחקנים דקה 20 ו... שום דבר לא יעזור,
אוהדים כמוך וכמו כמה שרשמו פה לא יהרסו את מה שנבנה בקהל."
"סתם דוגמא שתבינו מה זה נותן לקהל מה שהארגון עשה אתמול..
תפסיקו להיות קהל פגום עם אוהדים כמוכם בחיים לא נתקדם לאנשהו"
"דר קודם כל היה גם רימון חחחח
שוב אני אומר תפסיקו עם המלחמות פנים המטופשות האלה, חברים זה נעשה כבר, התמונות של זה רצות בכל הארץ והערך של האוהדים והארגון עלה עשרות מונים בזכות אתמול.
היה, נעשה, נקסט.
אף אחד לא יעשה את זה כל שבוע מחדש.."
"מתי כבר תעלו תרמה שלכם ?! מתי כבר תפסיקו להתלונן על דגלים , מתי תפסיקו להתלונן על כל דבר , נמאס כבר מכל האוהדים הפרימיטיבים האלו , נמאס מכל הילדים שבאים לשער 5 רק בשביל להגיד שהיו שם , תבינו כבר שמנסים לעשות פה יציע עידוד אמיתי יציע אולטראס כמו שיש בכל מקום בעולם עם תשעים דקות של עידוד תשעים דקות של דגלים , וגם פירוטכניקה מדי פעם לא תזיק , רדיוס אחד לא יהרוס את הקבוצה ."
רק תשים לב להבדל בין "לנו" לבין "לכם". בין הארגון לבין כל היתר.
האם לגרור 5,000 מנויים ועוד כמה מאות/אלפי צופים מזדמנים למשחק רדיוס שייתכן ונספוג כעונש מייצג את כלל הקהל? הארגון ישלם לכולם את הדלק לפתח תקווה?
מי שיזם את האבוקות מתיימר להיות גם משפטן ולדעת מה העונש הצפוי לקבוצה, גם להיות רואה החשבון של אלונה, וגם איש מקצוע שיודע מה ההשפעה של משחק רדיוס על ביצועי הקבוצה.
אז אולי הכוונות טובות ואולי לא הקדישו מספיק תשומת לב, ואולי דיברו בלהט הרגע, ואולי ואולי ואולי.
בשורה התחתונה, כרגע הארגון מייצג בעיקר את עצמו והרושם שחלק מהאוהדים שמים את עצמם מעל השאר ובעיקר לא סופרים אף אחד אחר רק התחזק אחרי המשחק אתמול.
נערך לאחרונה על ידי אריאל2 ב 06 ינואר 2015, 19:12, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

אריאל ראיתי את הוויכוח הארוך שלך עם אורן אבל לא היה לי כוח לקרוא שם הכל ככה בכלליות רק הבנתי שהיה לך קצת כעס על זה שהארגון קיבל 20-30 כרטיסים יותר מהחברים שבו תקן אותי אם אני טועה?

יש הרגשה שסימנת את הארגון מתוך תסכול על זה שלא השגת כרטיס לבלומפילד ובוא נגיד לך ככה מי שרצה באמת היה שם, יש לי חברים שהגיעו בלי כרטיס ובסוף קנו ניקוב ליציע של מכבי ועברו אלינו.

אף אחד לא רצה או רוצה לפגוע בקבוצה או באוהדים, סה"כ אנשים שעושים ימים כלילות למען טובת המועדון מה גם שהסבירו לכם שהארגון כארגון לא אחראי לאבוקות אז לא ממש מבין על מה אתה מלין?

טענו פה שכן במידה ויהיה רדיוס זה שווה את זה לדעתנו, כמו שאתה טוען שזה לא, זכותי וזכות שאר הדברים כאן לחשוב שכן אך אין זה אומר שהארגון יזם את הדברים.

סמל אישי של משתמש
gilcohen

שליחה על ידי gilcohen »

טוב די חלאס.
זה הדיע למקומות מכוערים וצריך לעשות לזה סוף.
זה אורן אוזן, שוב, מצטער שלא הגבתי עד עכשיו באמת שלא הייתי יכול.

1. אריאל אתה צודק בדבר אחד-
הגישה שלי לא הייתה נכונה, קראתי את הכ מהתחלה וניסיתי למצוא איפה לא הייתי בסדר, לא הייתי בסדר בגישה, על התוכן עצמו אני לא מצטער ומיד אסביר.

2. כל מי שאומר שיש קשר לארגון ולהכנסת והדלקת האבוקות הוזה ולא מחובר למציאות כמו שהסברתי בפוסטים אחרים וכמו שאסביר עכשיו-
הארגון תיאם מראש כניסה של xyz ציוד ותפאורה לבלומפילד מול משטרת תל אביב.

כמו בכל שנה השוטרים אוהדי מכבי ועושים לנו את המוות וגם השנה הכניסו רק שליש מהקונפטי שעלה לנו המון כסף ואין ספור שעות עבודה.
לא הכניסו פיברים שאושרו מראש והרסו לנו 8 שלטים של מיצגי הסבר שקשורים להתמכרות (בהמשך לשלט של הרופאה שלי אומרת)

המשטרה בדקה את כל הציוד 200 פעם ושום דבר לא חוקי היה שם.
בזה נסיים עם סאגת האבוקות והתפאורה בבלומיפלד וכן למי שחושב אני אישית אומר השוטרים תמיד עושים לנו את זה שם ועושים לנו דווקא בהוראת ההנהלה שלהם תמיד תמיד תמיד.

3. לגבי נושא הכרטיסים -
אני עדיין חושב שהקצאה של 100 כרטיסים היא בסדר גמור.
אני לא קבעתי מי יקבל כרטיס אריאל, אני לא יושב ראש הארגון וגם הוא לא קבע.

היו דיונים בתוך הארגון על אוהדים שביקשו ואין להם כרטיס ומה שהוחלט הוחלט על פי קריטריונים שקשורים לאינטרס של עידוד ותפאורה נטו.
אני לא טוען ולא אטען שאני אוהד גדול יותר מאחר או שהם אוהדים גדולים יותר, אבל בסופו של יום הארגון מרים את הקהל כולם ביחד וחשוב שהוא יהיה שם, הכרחי, זה בעצמך אמרת.

לגבי הכספים וכו'.
אתם לא באמת מצפים שכל שקל שיוצא אני ירשום לעצמי בצד ויפרסם כל שבוע רשימת הוצאות והכנסות.
אתם צריכים וראוי שתצפו שהכסף ינותב למקומות הנכונים ועל זה אני יכול להתחייב.

הכל הולך נטו לתפאורה ציוד עידוד וטובת הקהל.
אף חבר לא מקבל שקל אלא עושים הכל בהתנדבות וגם מוציאים כסף מהכיס, כמעט תמיד.
גם 100 שח בשנה דמי חבר לקופת הארגון וגם הוצאות נלוות של דלק ושעות עבודה שאף אחד לא מקבל עליהם החזר.

עכשיו אריאל שתדע שמראש לא רצינו את כל ההתעסקות, מראש רצינו נטו כרטיסים רק בשבילנו, ביקשנו מנוי חוץ, שנה שעברה, ולחסוך לעצמנו את ההתעסקות בזה, אתם יכולים לשאול את אסי.

כמו שאמרת עברו עלינו ימים מטורפים של פניות ובקשות שהופנו אלינו וזה לא קל להתמודד.
זה לא קל לקחת כסף מ 100 איש ולחלק לכל אחד כרטיס.
זה לא קל לבחור בין אוהדים.
זה לא קל להחליט את ההחלטות האלה ואנחנו לא מעוניינים בעמדה כזו של כח האמן לי.

למדנו הרבה מהפעם הזאת ונלמד גם מהפעמים הבאות, מה שבטוח שאנחנו מתקדמים.

הגישה שלי הייתה בגלל מה שאמרת, קקאתי כל כך הרבה דברים לא נכונים וקונספירציות שהתפוצצתי, שאומרים שרימינו ששיקרנו, כשלכל אורך הדרך עשינו הכל שזה יהיה מכובד ושקוף, מהעונה הבאה ובהמלצתינו הסיפור הזה יגמר, לא רוצים להתעסק רוצים לבוא כל אחד עם המנוי חוץ שלו ולחזור הבייתה, שיעזבו אותנו בשקט.

שוב, לגבי השקיפות -
איננו יכולים לעשות רישומי חובה וזכות לכל פעילות כלכלית שמתבצעת בארגון, צריך לזה רואה חשבון וכשנהיה עמותה בקרוב בעה כך ננהל את הכספים והכל יהיה שקוף לכולם.
אתם יכולים להיןת רגועים זו המטרה וכך יהיה.

מה שהדליק אותי זה שוואלה 70 איש טוחנים ת חיים מפסידים הכל תורמים כספים ומבקשים מאיתנו שקיפות כאילו אנחנו גנבים ולכן הגבתי כמו שהגבתי, לא הייתי צריך לעשות זאת ואני חוזר בי.

תמיד נשתף בכל מה שדרוש כי אין לנו מה להסתיר.
ואנחנו נעשה זאת כשנהיה עמותה והכספים יתנהלו כמו שצריך.

עד אז תצטרכו לסמוך עלינו שאנחנו עושים הכל מהלב ומהראש ובמחשבה רבה על כל פעולה והשלכות שיכולות להיות.

אנחנו אוהבים את המועדון הזה כמו כל אחד אחר פה ואנחנו הכי הרבה אוהבים את הקהל הזה ובגלל זה אנחנו פה.

וכן יש בעיה כשבן אדם בא לעמוד מול האיש גדר וצועק להוריד ת דגל, מי שרוצה להימנע יכול לשבת מראש ב 1400 המקומות האחרים שלא מול הדגלים.

בברכת שבוע טוב ומכבי זונה.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

RedHell כתב:אריאל ראיתי את הוויכוח הארוך שלך עם אורן אבל לא היה לי כוח לקרוא שם הכל ככה בכלליות רק הבנתי שהיה לך קצת כעס על זה שהארגון קיבל 20-30 כרטיסים יותר מהחברים שבו תקן אותי אם אני טועה?

יש הרגשה שסימנת את הארגון מתוך תסכול על זה שלא השגת כרטיס לבלומפילד ובוא נגיד לך ככה מי שרצה באמת היה שם, יש לי חברים שהגיעו בלי כרטיס ובסוף קנו ניקוב ליציע של מכבי ועברו אלינו.

אף אחד לא רצה או רוצה לפגוע בקבוצה או באוהדים, סה"כ אנשים שעושים ימים כלילות למען טובת המועדון מה גם שהסבירו לכם שהארגון כארגון לא אחראי לאבוקות אז לא ממש מבין על מה אתה מלין?

טענו פה שכן במידה ויהיה רדיוס זה שווה את זה לדעתנו, כמו שאתה טוען שזה לא, זכותי וזכות שאר הדברים כאן לחשוב שכן אך אין זה אומר שהארגון יזם את הדברים.
ברשותך אענה לך ולאורן באותה הודעה ואשתדל לסיים בזאת את חלקי בדיון אחרי שחפרתי לחברים פה כבר יומיים.
א. מי אמר לך שלא השגתי כרטיס לבלומפילד או שלא הייתי שם? בלי קשר זה ממש לא העניין.
ב. תחזור להודעה הראשונית שלי שבאה כתגובה להודעה של אורן אוזן.
החמאתי לארגון ואמרתי שכל מי שאני מכיר מהרשימה זכאי לכרטיס וכך גם כל חברי הארגון.
כן כתבתי שלא בטוח שזה תפקיד הארגון להחליט מי מבין האוהדים המסורים שלא זכה בהגרלה יקבל אחד מהכרטיסים העודפים שהארגון קיבל. בנוסף לא הבנתי למה מכניסים מראש את הארגון לדילמה הזו. החליטו בהנהלה שיש הגרלה והחריגו ממנה בצדק את חברי הארגון. למה הארגון צריך לקבל יותר כרטיסים ממה שהוא צריך ואז להסתבך ולהחליט למי לחלק אותם? הרי ברור שזה יגרור חוסר שביעות רצון ובניגוד להגרלה שהיא ניטרלית יהיו גם אנשים שניתן לתקוף אח"כ ומסתבר שכך גם עשו בפניה לאסי והשד יודע למי עוד.
תתפלא אבל הנושא של הכרטיסים היה בשוליים. מה שהפריע לי בעיקר היא הגישה בהודעה/ות של אורן לפיה מי שבארגון לא חייב דין וחשבון לאף אחד, הארגון נקי מכל רבב וכו' שלוותה בהערות מיותרות לגופם של אנשים.
ג. אין לי מושג מי יזם את האבוקות. לפי הכמות זה כנראה יותר מאדם אחד. לפי ההודעות באחד השרשורים הארגון עמד מאחורי זה ולכך התייחסתי.
את ההודעה שלי כתבתי לפני ההודעות בשרשור המקביל שהארגון לא אחראי לזה.
בכל מקרה מי שעשה את זה הוא חסר אחריות. זה אולי מרשים אבל עדיין אסור וגורר ענישה.
אורן- אני מזמן למדתי שאש לא מכבים באש. באמת שהשתדלתי לדון אותך לכף זכות, גם כשרתחתי על חלק מהדברים שכתבת. לא סתם אמרו רבותינו אל תדון אדם עד שתגיע למקומו. לא הגעתי למקומך ולכן לא הייתי צריך לדון אותך לזכות או לחובה, ואני מצר על כך.
ברור לי שחלק מחברי הארגון נמצאו בלחץ והתמודדו עם סיטואציה לא פשוטה. חלק מהקהל של הפועל באר שבע (וזה לא שונה משום עיר בישראל) הוא קהל קשה, צר עין, אנוכי ובעיקר חסר הערכה להשקעה של אחרים. לא קל להתמודד איתם. זה היתרון בשקיפות. הכל על השולחן.
כפרת עוונות. כמו שכתבו היה ונגמר. מהניסיון רק לומדים.
כל הכבוד על התפאורה והעידוד מול מכבי. אני בטוח שבלי הקהל האדום, על כל רבדיו, זה היה נגמר אחרת.
נ.ב.
מכבי באמת זונה

סמל אישי של משתמש
gilcohen

שליחה על ידי gilcohen »

עברנו הלאה, ממשיכים קדימה, ביחד.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

gilcohen כתב:טוב די חלאס.
זה הדיע למקומות מכוערים וצריך לעשות לזה סוף.
זה אורן אוזן, שוב, מצטער שלא הגבתי עד עכשיו באמת שלא הייתי יכול.

1. אריאל אתה צודק בדבר אחד-
הגישה שלי לא הייתה נכונה, קראתי את הכ מהתחלה וניסיתי למצוא איפה לא הייתי בסדר, לא הייתי בסדר בגישה, על התוכן עצמו אני לא מצטער ומיד אסביר.

2. כל מי שאומר שיש קשר לארגון ולהכנסת והדלקת האבוקות הוזה ולא מחובר למציאות כמו שהסברתי בפוסטים אחרים וכמו שאסביר עכשיו-
הארגון תיאם מראש כניסה של xyz ציוד ותפאורה לבלומפילד מול משטרת תל אביב.

כמו בכל שנה השוטרים אוהדי מכבי ועושים לנו את המוות וגם השנה הכניסו רק שליש מהקונפטי שעלה לנו המון כסף ואין ספור שעות עבודה.
לא הכניסו פיברים שאושרו מראש והרסו לנו 8 שלטים של מיצגי הסבר שקשורים להתמכרות (בהמשך לשלט של הרופאה שלי אומרת)

המשטרה בדקה את כל הציוד 200 פעם ושום דבר לא חוקי היה שם.
בזה נסיים עם סאגת האבוקות והתפאורה בבלומיפלד וכן למי שחושב אני אישית אומר השוטרים תמיד עושים לנו את זה שם ועושים לנו דווקא בהוראת ההנהלה שלהם תמיד תמיד תמיד.

3. לגבי נושא הכרטיסים -
אני עדיין חושב שהקצאה של 100 כרטיסים היא בסדר גמור.
אני לא קבעתי מי יקבל כרטיס אריאל, אני לא יושב ראש הארגון וגם הוא לא קבע.

היו דיונים בתוך הארגון על אוהדים שביקשו ואין להם כרטיס ומה שהוחלט הוחלט על פי קריטריונים שקשורים לאינטרס של עידוד ותפאורה נטו.
אני לא טוען ולא אטען שאני אוהד גדול יותר מאחר או שהם אוהדים גדולים יותר, אבל בסופו של יום הארגון מרים את הקהל כולם ביחד וחשוב שהוא יהיה שם, הכרחי, זה בעצמך אמרת.

לגבי הכספים וכו'.
אתם לא באמת מצפים שכל שקל שיוצא אני ירשום לעצמי בצד ויפרסם כל שבוע רשימת הוצאות והכנסות.
אתם צריכים וראוי שתצפו שהכסף ינותב למקומות הנכונים ועל זה אני יכול להתחייב.

הכל הולך נטו לתפאורה ציוד עידוד וטובת הקהל.
אף חבר לא מקבל שקל אלא עושים הכל בהתנדבות וגם מוציאים כסף מהכיס, כמעט תמיד.
גם 100 שח בשנה דמי חבר לקופת הארגון וגם הוצאות נלוות של דלק ושעות עבודה שאף אחד לא מקבל עליהם החזר.

עכשיו אריאל שתדע שמראש לא רצינו את כל ההתעסקות, מראש רצינו נטו כרטיסים רק בשבילנו, ביקשנו מנוי חוץ, שנה שעברה, ולחסוך לעצמנו את ההתעסקות בזה, אתם יכולים לשאול את אסי.

כמו שאמרת עברו עלינו ימים מטורפים של פניות ובקשות שהופנו אלינו וזה לא קל להתמודד.
זה לא קל לקחת כסף מ 100 איש ולחלק לכל אחד כרטיס.
זה לא קל לבחור בין אוהדים.
זה לא קל להחליט את ההחלטות האלה ואנחנו לא מעוניינים בעמדה כזו של כח האמן לי.

למדנו הרבה מהפעם הזאת ונלמד גם מהפעמים הבאות, מה שבטוח שאנחנו מתקדמים.

הגישה שלי הייתה בגלל מה שאמרת, קקאתי כל כך הרבה דברים לא נכונים וקונספירציות שהתפוצצתי, שאומרים שרימינו ששיקרנו, כשלכל אורך הדרך עשינו הכל שזה יהיה מכובד ושקוף, מהעונה הבאה ובהמלצתינו הסיפור הזה יגמר, לא רוצים להתעסק רוצים לבוא כל אחד עם המנוי חוץ שלו ולחזור הבייתה, שיעזבו אותנו בשקט.

שוב, לגבי השקיפות -
איננו יכולים לעשות רישומי חובה וזכות לכל פעילות כלכלית שמתבצעת בארגון, צריך לזה רואה חשבון וכשנהיה עמותה בקרוב בעה כך ננהל את הכספים והכל יהיה שקוף לכולם.
אתם יכולים להיןת רגועים זו המטרה וכך יהיה.

מה שהדליק אותי זה שוואלה 70 איש טוחנים ת חיים מפסידים הכל תורמים כספים ומבקשים מאיתנו שקיפות כאילו אנחנו גנבים ולכן הגבתי כמו שהגבתי, לא הייתי צריך לעשות זאת ואני חוזר בי.

תמיד נשתף בכל מה שדרוש כי אין לנו מה להסתיר.
ואנחנו נעשה זאת כשנהיה עמותה והכספים יתנהלו כמו שצריך.

עד אז תצטרכו לסמוך עלינו שאנחנו עושים הכל מהלב ומהראש ובמחשבה רבה על כל פעולה והשלכות שיכולות להיות.

אנחנו אוהבים את המועדון הזה כמו כל אחד אחר פה ואנחנו הכי הרבה אוהבים את הקהל הזה ובגלל זה אנחנו פה.

וכן יש בעיה כשבן אדם בא לעמוד מול האיש גדר וצועק להוריד ת דגל, מי שרוצה להימנע יכול לשבת מראש ב 1400 המקומות האחרים שלא מול הדגלים.

בברכת שבוע טוב ומכבי ****.
אורן,
התברכנו באנשים כמותך שמובילים את ארגון האוהדים.
מתאר לעצמי שעברתם ימים לא קלים בפייסבוק (אין לי כבר חשבון) ומניסיון יש בקרבנו אנשים מאוד אלימים מאחורי המקלדת.

דודו עזריה העלה סרטון ליו טיוב של הקהל שלנו שצולם מיציע העיתונות. שומעים שם עיתונאי אומר:
"האמת כשאני רואה את הקהל הזה אני מבין למה באר שבע נחשבת עכשיו לקבוצה כל כך ביתית לפי התוצאות"

לשמוע דבר כזה מיציע העיתונות בבלומפילד זה הישג נטו של הארגון.
צמררתם אותי ביציע.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

גדי כתב:
אורן,
התברכנו באנשים כמותך שמובילים את ארגון האוהדים.
מתאר לעצמי שעברתם ימים לא קלים בפייסבוק (אין לי כבר חשבון) ומניסיון יש בקרבנו אנשים מאוד אלימים מאחורי המקלדת.

דודו עזריה העלה סרטון ליו טיוב של הקהל שלנו שצולם מיציע העיתונות. שומעים שם עיתונאי אומר:
"האמת כשאני רואה את הקהל הזה אני מבין למה באר שבע נחשבת עכשיו לקבוצה כל כך ביתית לפי התוצאות"

לשמוע דבר כזה מיציע העיתונות בבלומפילד זה הישג נטו של הארגון.
צמררתם אותי ביציע.
גדי אם יש איזה קישור לסרטון המדובר יהיה מעולה!

שלח תגובה