בוא ירושלים, בירה עליי.(או קולה זירו)דר אדום בנשמה כתב: טוטי בסוף נהיה חברים טובים מסכים לחלוטין!
הפועל ב''ש- הפועל רעננה, שבת ב-15:00!
Re: הפועל ב''ש- הפועל רעננה, שבת ב-15:00!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
עזבו רגע שבת, למה כדורגל ב3 בצהריים?? שונא משחקים לאור יום איכסה! טוב שזה לא בקיץ
שעה אידיאלית למשחק כדורגל בחורף ולדעתי יהיו הרבה אוהדים ומשפחות.
- The red one
אחי זה וסרימיל לא יהיו.NHP כתב:שעה אידיאלית למשחק כדורגל בחורף ולדעתי יהיו הרבה אוהדים ומשפחות.
היה בתחילת העונה משחק של הפועל ת"א ב15:00 ואז באמת הייתה עלייה במספר הצופים ובעיקר במשפחות עם ילדים אבל וסרמי זה לא בלומפילד.
אם לא נפסיד למכבי יבואו 8000 בשבת
- The red one
נכון מאוד, הקהל יהיה תלוי בתוצאת המשחק נגד מכבי.שמעון א כתב:אם לא נפסיד למכבי יבואו 8000 בשבת
אם ננצח יש פוטנציאל לשער 3 מלא (או שישכילו ויפתחו את 9 לנו ואז הוא יהיה מלא) גם ב3 בצהריים גם ב5 בערב גם ב23 בלילה.
עצוב שזה ככה. קהל לא צריך להיות תלוי בהצלחות.שמעון א כתב:אם לא נפסיד למכבי יבואו 8000 בשבת
ולגבי דר אדום בנשמה אני דורש מהמנהלים לחסום את הדבר הזה!!
- The red one
כגה זה הקהל שלנו .. אולי אולי (ואני בספק) זה ישתנה באצטדיון החדש.נתי כתב: עצוב שזה ככה. קהל לא צריך להיות תלוי בהצלחות.
והנה יגאל ברמן מתחיל לחמם את האווירה עם כתבה בONE על עניין השעה.
אני מאמין שורסמיליה והמועדון יחכו אחרי המשחק נגד מכבי בשביל לצאת עם מחאות והצהרות.
- The red one
זה יהיה מאוחר מדיי. אם רוצים להתחיל מחאה זה החל מעכשיו גג עד מחר בבוקר.הפועלעולה כתב:אני מאמין שורסמיליה והמועדון יחכו אחרי המשחק נגד מכבי בשביל לצאת עם מחאות והצהרות.
צ'רלטון לא ישנו לך שעה של משחק אם תדבר איתם 3 ימים לפניי. גם אם תתחיל למחות שבוע לפניי זה אולי לא יעזור, אבל בטח שלא 3 ימים.
בכל מקרה וסרמיליה כבר שלחו הודעה לצ'רלטון בנתיים לא הוחזרה להם תשובה. נראה האם הפעם גם המועדון יתערב בעניין.
- dardasmiley
תגיד אתה לא מתבייש?נתי כתב: עצוב שזה ככה. קהל לא צריך להיות תלוי בהצלחות.
52 הודעות פה ואתה מבקש לחסום משתמש שכבר כמה שנים טובות כותב כאן? עזוב שהוא לא אמר שום דבר שיכול להצדיק את השטות הזו, מי אתה שתדרוש דבר כזה...
מסכים.dardasmiley כתב:
תגיד אתה לא מתבייש?
52 הודעות פה ואתה מבקש לחסום משתמש שכבר כמה שנים טובות כותב כאן? עזוב שהוא לא אמר שום דבר שיכול להצדיק את השטות הזו, מי אתה שתדרוש דבר כזה...
לא תמיד מסכים עם דר, אפילו רוב הזמן לא מסכים.
אבל הוא מוסיף הרבה צבע לפורום הזה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עזבו שהמנהלים ימחקו את הנושא ויתנו לשמעון.א לפתוח נושא 

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
פרסום חדש בone על השעה נגד רעננה
דרדסמיילי הנחמד, אולי אני עם 52 הודעות אבל תשים לב ממתי אני חבר פה.אני פעיל בפורומים עוד מימי hbs הותיק.וקורא פה בערך 7 שנים. זה שאני לא מגיב הרבה לא אומר שאני לא פעיל כאן.ולגבי הדרישה שלי, לבן אדם עם יכולת כתיבה של ילד בן שנתיים אין זכות לקרוא לאנשים פה אידיוטים אחרי שהוא שולל את האמונה שלהם.dardasmiley כתב:
תגיד אתה לא מתבייש?