לא רואה את זה.גיל שגיב כתב:למי שלחוץ....יש מוכר ב- 250 ש"ח ביד 2.
התקשרתי סתם כדי לבדוק בשביל חבר והוא היה מוכן למכור ב- 250.....כבד על החבר שלי אז הוא ירד מיזה.
סתם שתדעו.
כרטיסים למכבי
Re: כרטיסים למכבי
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
זה לשער 13גדי כתב:
לא רואה את זה.
3379545 - 054 עומר
הוא מבקש 300....תתמכח.
בהצלחה !
אני מוכן לשלם 400 שקל לכרטיס ליציע שלנו יש למישהו מושג אם מישהו מוכר?
מנסיון אישי, תקנה לכל יציע שיש....הסדרנים מאפשרים לעבור ליציע שלנו בלי בעיה.RoICah כתב:אני מוכן לשלם 400 שקל לכרטיס ליציע שלנו יש למישהו מושג אם מישהו מוכר?
מזתומרת מאפשרים?בגלל שהם לא בודקים בכניסה?גיל שגיב כתב:
מנסיון אישי, תקנה לכל יציע שיש....הסדרנים מאפשרים לעבור ליציע שלנו בלי בעיה.
נכון.RoICah כתב: מזתומרת מאפשרים?בגלל שהם לא בודקים בכניסה?
במשחק האחרון עברתי משער 2 לשער שלנו ואיתי היו עוד לפחות 20 אוהדים שלנו שעברו...
גם ליום שני יש לי כרטיס לשער 2 וכנראה ששוב אעבור....
שאתה אומר לעבור זה אומר פיזית לעבור שאתה כבר בתוך השער של מכבי? או פשוט להיכנס ליציע שלנו עם כרטיס של יציע של מכבי?גיל שגיב כתב:
נכון.
במשחק האחרון עברתי משער 2 לשער שלנו ואיתי היו עוד לפחות 20 אוהדים שלנו שעברו...
גם ליום שני יש לי כרטיס לשער 2 וכנראה ששוב אעבור....
לעבור כשאתה בתוך השער של מכבי.RoICah כתב: שאתה אומר לעבור זה אומר פיזית לעבור שאתה כבר בתוך השער של מכבי? או פשוט להיכנס ליציע שלנו עם כרטיס של יציע של מכבי?
הרי אי אפשר להכנס לשער שונה מזה שרשום לך בכרטיס.....
בכל מקרה אני קונה ב400 שקל... מי שמעוניין שיגיד לי
בושה וחרפה יש מנויים שנרשמו להגרלה מתוך ידיעה שהם לא הולכים זוכים בכרטיס ומוכרים אותו במחיר אדיר כמו 450 ו500 אלה לא אוהדים מזל שיש רק מעט מהם ,זה שי !

גועל נפשזה שי ! כתב:בושה וחרפה יש מנויים שנרשמו להגרלה מתוך ידיעה שהם לא הולכים זוכים בכרטיס ומוכרים אותו במחיר אדיר כמו 450 ו500 אלה לא אוהדים מזל שיש רק מעט מהם ,זה שי !

היה פה דיון למעלה אבל לא כל כך הבנתי אותו - זה אפשרי אם מישהו יקנה כרטיס ליציע של מכבי ויעבור ליציע שלנו?
ואם לא, מישהו כאן מוכר כרטיס מבוגר? אם כן דברו איתי בפרטי..
ואם לא, מישהו כאן מוכר כרטיס מבוגר? אם כן דברו איתי בפרטי..
ושוב אני אגיד, בעיית הספסרות במשחק הזה לעומת משחקים קודמים היא מזערית עד לא קיימת. 99% ממי שזכה רוצה ללכת בעצמו. בכל זאת מדובר בבעלי מנויים.
תרשה לי להגיב במשפט אחד שמתמצת את מה שאני חושב (ויודע) על מה שכתבת בלי שתיעלב?redo כתב:ושוב אני אגיד, בעיית הספסרות במשחק הזה לעומת משחקים קודמים היא מזערית עד לא קיימת. 99% ממי שזכה רוצה ללכת בעצמו. בכל זאת מדובר בבעלי מנויים.
BULL FUCKING SHIT.
זה הכל. תטמון את הראש בחול עד עומק מנהרות חמאס.
למה אתה אומר את זה?
אני גם מסכים... כול מי שאני מכיר שזכה הולך. אחד שזכה ולא יכול מכר במחיר עלות למישהו אחר.
לא רואים בפייסבוק פוסטים עם עשרות כרטיסים שמנסים למכור.
תמיד יש את אלו שנרשמו במטרה לעשות קופה, ואני בטוח שאלו אוהדים שגם ככה לא נוסעים לשום משחק חוץ. אבל אחזו שולי של גועל תמיד ישנו. הפעם לדעתי באמת יש אחוז שולי מאוד של סחר וספסרות.
אני גם מסכים... כול מי שאני מכיר שזכה הולך. אחד שזכה ולא יכול מכר במחיר עלות למישהו אחר.
לא רואים בפייסבוק פוסטים עם עשרות כרטיסים שמנסים למכור.
תמיד יש את אלו שנרשמו במטרה לעשות קופה, ואני בטוח שאלו אוהדים שגם ככה לא נוסעים לשום משחק חוץ. אבל אחזו שולי של גועל תמיד ישנו. הפעם לדעתי באמת יש אחוז שולי מאוד של סחר וספסרות.