ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
- ForeverRed
Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
מסכים עם טוטי ואדום זקן שעדיף את מכבי במקום השני כרגע.
מצד שני מוציא אותי מדעתי לראות את המגעילים האלה
מסריחים את הדשא בכל שבוע וממשיכים לנצח.
בואו לא נשכח שבשבוע הבא יש לנו משחק עונה והם יוכלו לברוח לפער משמעותי.
מצד שני מוציא אותי מדעתי לראות את המגעילים האלה
מסריחים את הדשא בכל שבוע וממשיכים לנצח.
בואו לא נשכח שבשבוע הבא יש לנו משחק עונה והם יוכלו לברוח לפער משמעותי.
חמשdor69 כתב:שתי קבוצות מסריחות, להקיא מהן!! לא מאמין שזרקנו שם 4 נקודות בשני המשחקים האלה
לרגע חשבתי שאני בפורום של מכבי ת"א. איכס, מה זאת השחצנות המגעילה הזאת?מי אנחנו שלא נספור את קריית שמונה?מי אנחנו שנדבר על היכולת והכדורגל של קריית שמונה?
1. אנחנו רודפים אחריהם בטבלה מתחילת העונה. וכמו שזה נראה, זה ימשך ככה לפחות במספר המחזורים הקרובים.
2. הכדורגל של קריית שמונה?ואיזה כדורגל אנחנו מציגים?חצי מהמשחקים אנחנו נראים כמו כלום. גם אנחנו מסריחים את הדשא ומנצחים.
מאז הרביעיות נגד נתניה וחיפה העלובות(כאמור, התברר שהרביעיות הן יותר בגלל היריבה ופחות בגלל יכולת מדהימה שלנו) אנשים הרימו את האף לגבהים שאי אפשר לתאר אפילו.
מקווה מאוד בשבילכם(ובשבילי) שזה לא יתפוצץ לכם בפרצוף ביום שני. קצת צניעות וקצת כבוד ליריבה לא תזיק.
1. אנחנו רודפים אחריהם בטבלה מתחילת העונה. וכמו שזה נראה, זה ימשך ככה לפחות במספר המחזורים הקרובים.
2. הכדורגל של קריית שמונה?ואיזה כדורגל אנחנו מציגים?חצי מהמשחקים אנחנו נראים כמו כלום. גם אנחנו מסריחים את הדשא ומנצחים.
מאז הרביעיות נגד נתניה וחיפה העלובות(כאמור, התברר שהרביעיות הן יותר בגלל היריבה ופחות בגלל יכולת מדהימה שלנו) אנשים הרימו את האף לגבהים שאי אפשר לתאר אפילו.
מקווה מאוד בשבילכם(ובשבילי) שזה לא יתפוצץ לכם בפרצוף ביום שני. קצת צניעות וקצת כבוד ליריבה לא תזיק.
גמר גביע הטוטו הערב, מי גומר את העונה הערב?!?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מחר אחיTotti כתב:גמר גביע הטוטו הערב, מי גומר את העונה הערב?!?
- ForeverRed
אין קשר להתנשאות או לשחצנות, נטו דעה אישית.CrazyRed7 כתב:לרגע חשבתי שאני בפורום של מכבי ת"א. איכס, מה זאת השחצנות המגעילה הזאת?מי אנחנו שלא נספור את קריית שמונה?מי אנחנו שנדבר על היכולת והכדורגל של קריית שמונה?
אתה והתקשורת יכולים לעוף על קרית שמונה, אני לא מחזיק מהם.
עצוב מאוד שככה נראית מוליכת הטבלה.
גמר גביע הטוטו מחר, מי גומר את העונה מחר?dor69 כתב: מחר אחי
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 30 דצמבר 2014, 16:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשבלבול אימן אותנו בלאומית בקדציה הראשונה שלו(אצל זינו) הפסדנו בגמר הטוטו בפנדלים להפועל עכו.
נראה לי גם מחר הוא מפסיד...
המעניין במה שאתה כותב הוא שלעכו יש תוארשמעון א כתב:כשבלבול אימן אותנו בלאומית בקדציה הראשונה שלו(אצל זינו) הפסדנו בגמר הטוטו בפנדלים להפועל עכו.
וואו,זינו ובלבול.שמעון א כתב:כשבלבול אימן אותנו בלאומית בקדציה הראשונה שלו(אצל זינו) הפסדנו בגמר הטוטו בפנדלים להפועל עכו.
זה תקופות שאסור להזכיר אותם.
יכול לגרום לשלבקת חוגרת.
מקווה לפחות שמחר זהבי יקבל כרטיס אדום
וגם בן חיים
וטיבי
ואלברמן
ומיכה...
וגם בן חיים
וטיבי
ואלברמן
ומיכה...

אני מקווה שמכבי יקחו את גביע השוקו.
אבל כמובן שמכבי תפסיד בגביע השוקו ותיתן לנו שלישייה בבלומפילד.
אבל כמובן שמכבי תפסיד בגביע השוקו ותיתן לנו שלישייה בבלומפילד.
- ForeverRed
הסבר?zahipan כתב:אני מקווה שמכבי יקחו את גביע השוקו.
- OMERREMO33
תיקו,120 דקות,פצועים,אדומים,והפסד בפנדלים(רק זהבה מחמיצה)
חחחחחחחחחחח זהבה זה טוב, מאמץ את זהOMERREMO33 כתב:תיקו,120 דקות,פצועים,אדומים,והפסד בפנדלים(רק זהבה מחמיצה)