הפינה הפסימית למחזור 15

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: הפינה הפסימית למחזור 15

שליחה על ידי זה שי ! »

פסימי המון חורים בהגנה בחצי הראשון הוגו מקבל אדום הכי שטותי שראיתי אין ספור החמצות ועידוד לא טוב של הקהל שבוע הבא נצטרך יותר ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

dor69 כתב: גדי, בחורים האלה אשם מאור בוזגלו. מה נעשה שהילד לא עושה הגנה? בטדי מהרגע שברדה שיחק באגף שמאל ועזר בהגנה נפסקה החגיגה. הפיתרון היחיד פה הוא לשחק דווקא עם בוזגלו באמצע ועם ברגה ומליקסון בצדדים או שתעבה את הקישור המרכזי ותשלח שחקן לתגבר בצד שלו
לגבי בוזגלו מסכים לחלוטין ואם אני לא טועה השער שלהם התחיל מאיבוד טיפשי של מאור. אבל גם שבוזגלו עובר לימין בו ביטון יודע לעצור התקפות. את אופיר עוברים בקלות והוא גם מאבד כדורים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

גדי כתב:
לגבי בוזגלו מסכים לחלוטין ואם אני לא טועה השער שלהם התחיל מאיבוד טיפשי של מאור. אבל גם שבוזגלו עובר לימין בו ביטון יודע לעצור התקפות. את אופיר עוברים בקלות והוא גם מאבד כדורים.
אופיר בתקופה פחות טובה וכולם רואים את זה, חסר לו ביטחון ורואים את זה בעיקר בחלק ההתקפי שהוא כמעט ולא מצטרף ולא פותח לקשר שאיתו, אתמול זה באמת היה מוגזם, כמות הפעמים שהובאן,בוזגלו ואוגו חיכו להצטרפות שלו, הוא יודע לעשות את זה, הוא עשה את זה בעבר ואני בטוח שזה רק עיניין של ביטחון, ברגע שהוא ייתיצב הגנתית אנחנו גם נראה התייצבות בהתקפה, כדי להגיע להתייצבות ההגנתית הזאת אתה חייב לעזור לו עם קשר שעוזר בהגנה ולא עם קשר שמפקיר אותו כדוגמת בוזגלו השבוע או גורדנה בשבוע שעבר, זה עוד סיבה שאני חושב שברדה יכול להרים את אופיר אם הוא ישחק באגף, לצערי השבוע אנחנו בסוג של בעיה בגלל האדום של אוגו, ואני אישית חושב שברדה צריך להחליף אותו ולא לשחק באגף ואז ההוראות שהקשר שישחק בצד שמאל אמורות להיות מאוד ברורות, לא להפקיר את דוידזאדה ולעזור לו כמה שרק אפשר.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

דווקא למשחק מול מכבי הייתי עולה עם הובאן ואראל/מלול באמצע. ועם ברדה באגף שמאל. כדי לעזור לסגור את דור מיכה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

dor69 כתב: גדי, בחורים האלה אשם מאור בוזגלו. מה נעשה שהילד לא עושה הגנה? בטדי מהרגע שברדה שיחק באגף שמאל ועזר בהגנה נפסקה החגיגה. הפיתרון היחיד פה הוא לשחק דווקא עם בוזגלו באמצע ועם ברגה ומליקסון בצדדים או שתעבה את הקישור המרכזי ותשלח שחקן לתגבר בצד שלו
בוזגלו שיחק לא פחות זמן (לדעתי יותר) בצד של ביטון מאשר בזה של אופיר. איך ביטון כן התמודד?
מספיק לעשות לו הנחות.
הוא לא מספיק טוב כרגע. אמרו פציעות, ירידה ביכולת ועוד אלפי סיפורי סבתא.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

izguy83 כתב: בוזגלו שיחק לא פחות זמן (לדעתי יותר) בצד של ביטון מאשר בזה של אופיר. איך ביטון כן התמודד?
מספיק לעשות לו הנחות.
הוא לא מספיק טוב כרגע. אמרו פציעות, ירידה ביכולת ועוד אלפי סיפורי סבתא.
ממש לא עושה לו הנחות, כמו שאמרתי כולם רואים שהוא בתקופה פחות טובה, אבל כדורגל יש לו וכולנו ראינו את זה, הבעיה שלו זה ביטחון, וביטחון אתה צובר כשאתה משחק טוב, בשביל לשחק טוב אתה צריך ביטחון, אז אם קצת קשה לשחקן כרגע לא צריך לקטול אותו אלא לעזור לו, אני בטוח במיליון אחוז שכמה משחקים עם קשר שיותר עוזר לו הגנתית והביטחון חוזר אליו והוא יחזור להציג כדורגל טוב

סמל אישי של משתמש
LaRed

שליחה על ידי LaRed »

עם כל האהבה לאופיר לא יודע מה עובר על הבחור העונה מאז הפציעה לא חוזר לעצמו דור מלול לאגף השמאלי
ולגבי צורת המשחק חסר הרבה רוע בקבוצה במובן החיובי אחרי 2-0 תחושת הנינוחות מרגיזה היריבה לוחצת אותנו מתקיפה עם כל הכבוד לפ״ת באר שבע חייבת לדרוס בטח ובטח שהמשחק בבית.
מול קבוצות בדרג שלנו יהיה טיפה יותר קשה אבל ראבק אנחנו צריכים לעשות את המשחק הזה לקל
תמונה

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

דוידזאדה-המון חורים
בוזגלו-מצפה ממנו ליותר
הקהל-כמות סבירה אבל עידוד חלש
פותח האשכול...נו באמת , לא מגיע לשום משחק ופותח דקה אחרי 2 אשכולות(אופטימי/פסימי) זה מתחיל להיות ברור למה אתה כזה חביתה ומלא בקלישאות, פשוט כל משחק שומע את כל הפרשנים בשקל...

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

LaRed כתב:עם כל האהבה לאופיר לא יודע מה עובר על הבחור העונה מאז הפציעה לא חוזר לעצמו דור מלול לאגף השמאלי
ולגבי צורת המשחק חסר הרבה רוע בקבוצה במובן החיובי אחרי 2-0 תחושת הנינוחות מרגיזה היריבה לוחצת אותנו מתקיפה עם כל הכבוד לפ״ת באר שבע חייבת לדרוס בטח ובטח שהמשחק בבית.
מול קבוצות בדרג שלנו יהיה טיפה יותר קשה אבל ראבק אנחנו צריכים לעשות את המשחק הזה לקל
מסכים מאוד לגבי הרוע, אחרי ה 2-0 הקבוצה פשוט הפסיקה לשחק, במקום להמשיך באותו הקצב ולסיים את המשחק עם 4-5 גולים.
במחצית השניה היה שיפור, אומנם לא שלטנו בצורה מוחלטת במשחק, אבל פ"ת לא הגיעו למצבים ואנחנו מהצד השני הגענו לאיזה 6-7 מצבים של 100 אחוז גול, ומספיק שמצב אחד או שתיים היו נכנסים היינו מדברים אחרת. שורה תחתונה גם משחקים כאלו צריך לדעת לנצח ועשינו את זה היום בצורה טובה. חבל לי מאוד על האדום המיותר בסוף ששלח אותי הביתה עם הרגשה חמוצה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

blueman כתב: ממש לא עושה לו הנחות, כמו שאמרתי כולם רואים שהוא בתקופה פחות טובה, אבל כדורגל יש לו וכולנו ראינו את זה, הבעיה שלו זה ביטחון, וביטחון אתה צובר כשאתה משחק טוב, בשביל לשחק טוב אתה צריך ביטחון, אז אם קצת קשה לשחקן כרגע לא צריך לקטול אותו אלא לעזור לו, אני בטוח במיליון אחוז שכמה משחקים עם קשר שיותר עוזר לו הגנתית והביטחון חוזר אליו והוא יחזור להציג כדורגל טוב
שלא תבין לא נכון, אני חושב שחזרה ליכולת הטובה שאנחנו מכירים יכולה להגיע רק דרך ההרכב.
עדין, מרגיז אותי שעושים לו הנחות שאחרים לו היו מקבלים.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

izguy83 כתב: שלא תבין לא נכון, אני חושב שחזרה ליכולת הטובה שאנחנו מכירים יכולה להגיע רק דרך ההרכב.
עדין, מרגיז אותי שעושים לו הנחות שאחרים לו היו מקבלים.
אני מבין לגמרי מה שאתה אומר, ואני לא חושב שעושים לו הנחות שלא היו עושים למישהו אחר, אני אישית חושב שיש לו כדורגל, והוא עבר פציעה קשה ועכשיו הוא בתקופה לא טובה, אתה לא רוצה לאבד אותו לגמרי כי אתה יודע שכשהוא משחק טוב אז הוא המגן השמאלי הטוב בארץ, אז במקום להפקיר אותו ולהגיד למה בן ביטון מצליח כשבוזגלו בצד שלו תבוא לקראתו, תן לו שחקן שיותר יעזור לו לכמה משחקים כדי שהביטחון יחזור אליו ואתה תרוויח את המגן הבא של הנבחרת

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

חזרה ליכולת טובה לא חייבת להגיע דרך ההרכב כי אפשר וצריך לתת לאופיר לחשוב מחשבות בספסל על מנת שיחזור משופר, שבוזגלו לא הצליח עונה שעברה עד למשחק מול אשדוד אלישע שם אותו על הספסל ושהוא העלה אותו הוא כבש שער שוויון ומאז אי אפשר להוציא אותו מההרכב, לפעמים להוציא שחקנים קבועים מההרכב עוזר להם להבין שהם צריכים להשתפר יותר, זה גם מה שהייתי עושה עם מליקסון, אם הוא יהיה כשיר לשים אותו בספסל לתת לנסאר לפתוח ולעלות אותו, גם אם אופיר הייתי עושה את זה ומעלה את דור מלול, ושם את נסאר באגף של דור מלול את ברדה באגף של בן ביטון ובוזגלו מתחת לארבייטמן.

וכמובן למרות שאראל לא שיחק טוב מול הפועל תל אביב לשים אותו יחד עם הובאן, אולי הובאן יצליח לשדרג אותו...
בקיצור הרכב כזה:
אג'ידה
מלול/טוויטו, סוארס, פאיוביץ', בן ביטון
נסאר, אראל, הובאן, ברדה
בוזי
ארבייטמן
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב:חזרה ליכולת טובה לא חייבת להגיע דרך ההרכב כי אפשר וצריך לתת לאופיר לחשוב מחשבות בספסל על מנת שיחזור משופר, שבוזגלו לא הצליח עונה שעברה עד למשחק מול אשדוד אלישע שם אותו על הספסל ושהוא העלה אותו הוא כבש שער שוויון ומאז אי אפשר להוציא אותו מההרכב, לפעמים להוציא שחקנים קבועים מההרכב עוזר להם להבין שהם צריכים להשתפר יותר, זה גם מה שהייתי עושה עם מליקסון, אם הוא יהיה כשיר לשים אותו בספסל לתת לנסאר לפתוח ולעלות אותו, גם אם אופיר הייתי עושה את זה ומעלה את דור מלול, ושם את נסאר באגף של דור מלול את ברדה באגף של בן ביטון ובוזגלו מתחת לארבייטמן.

וכמובן למרות שאראל לא שיחק טוב מול הפועל תל אביב לשים אותו יחד עם הובאן, אולי הובאן יצליח לשדרג אותו...
בקיצור הרכב כזה:
אג'ידה
מלול/טוויטו, סוארס, פאיוביץ', בן ביטון
נסאר, אראל, הובאן, ברדה
בוזי
ארבייטמן
זה לא אותו מקרה, אופיר חזר אחרי פציעה, ואתה רואה שיש לו חוסר ביטחון על המגרש, אם תוריד אותו לספסל תרסק לו עוד יותר את הביטחון, אם תביא לידו שחקן שיעזור לו כדי שיהיה לו משחק אחד טוב אתה תרוויח אותו יותר, במקרה של בוזגלו הוא בא על תקן כוכב ואלישע רצה להגיד לו אתה כוכב תתחיל לשחק כמו כוכב כי אחרת תראה ספסל

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

blueman כתב: זה לא אותו מקרה, אופיר חזר אחרי פציעה, ואתה רואה שיש לו חוסר ביטחון על המגרש, אם תוריד אותו לספסל תרסק לו עוד יותר את הביטחון, אם תביא לידו שחקן שיעזור לו כדי שיהיה לו משחק אחד טוב אתה תרוויח אותו יותר, במקרה של בוזגלו הוא בא על תקן כוכב ואלישע רצה להגיד לו אתה כוכב תתחיל לשחק כמו כוכב כי אחרת תראה ספסל
גם בוזגלו היה אחריי פציעה ארוכה...
אופיר משחק בכל משחק מהמשחקים באירופה כולל בגביע הטוטו, כמה משחקים הוא עוד צריך? 100?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

blueman כתב: זה לא אותו מקרה, אופיר חזר אחרי פציעה, ואתה רואה שיש לו חוסר ביטחון על המגרש, אם תוריד אותו לספסל תרסק לו עוד יותר את הביטחון, אם תביא לידו שחקן שיעזור לו כדי שיהיה לו משחק אחד טוב אתה תרוויח אותו יותר, במקרה של בוזגלו הוא בא על תקן כוכב ואלישע רצה להגיד לו אתה כוכב תתחיל לשחק כמו כוכב כי אחרת תראה ספסל
חלאס, באמת חלאס כבר עם הענין של הפציעה. לחורים שהוא עושה העונה בהגנה כמו אתמול בפנדל שלא נשרק אין קשר לפציעה.

שלח תגובה