כבוד לארגון האוהדים
כבוד לארגון האוהדים
אתמול בסוף המשחק אוהדי ביתר בראשות הילדים מהלה פמיליה התחילו לנסות לנפץ שמשות של רכבים ,
ארגון האוהדים ( והאנשים מהקאמלס חשוב להדגיש) לא הפקירו את האוהדים התמימים שלנו בשטח והתחילו לעזור ולסייע לאוהדים והחזירו והבריחו את אוהדי ביתר .
מזכיר את אוהדי פרטיזן ארגון האוהדים שלנו , האנשים, האיכות, הדרך , החליפות והכובעים שהם לובשים הגרפיטי , תומך !
ארגון האוהדים ( והאנשים מהקאמלס חשוב להדגיש) לא הפקירו את האוהדים התמימים שלנו בשטח והתחילו לעזור ולסייע לאוהדים והחזירו והבריחו את אוהדי ביתר .
מזכיר את אוהדי פרטיזן ארגון האוהדים שלנו , האנשים, האיכות, הדרך , החליפות והכובעים שהם לובשים הגרפיטי , תומך !
Re: כבוד לארגון האוהדים
ילדים מושפעים האוהדים של ביתר משחקים אותה מאפייה עם קפוצונים וכובעים מגיעים לי לביצים ואני לא כזה גבוה חחח ,זה שי !

- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
אם הם לא היו שם זה היה יכול להיגמר בלינץ, תגיד תודה בזכותם יש הסעות יש תפאורות יש שירים ויש אולטראס !זה שי ! כתב:ילדים מושפעים האוהדים של ביתר משחקים אותה מאפייה עם קפוצונים וכובעים מגיעים לי לביצים ואני לא כזה גבוה חחח ,זה שי !
וכמו שאחד מהם אמר ׳ יש אנשים שלא יאהבו את הדרך, אבל בסופו של דבר הדרך הזו ניצחה׳
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
אחלה קהל שבעולם, אני בטוח שאפילו בעתיד עוד יהיה שיפור בקטע של העידוד ( כולל הקטע של השירים ),
6000 אוהדים בגשם במשחק חוץ זה קהל גדול לא משנה מה יספרו לכם.
6000 אוהדים בגשם במשחק חוץ זה קהל גדול לא משנה מה יספרו לכם.

שאפו ענק מגיע לארגון האוהדים שבכל משחק
מצליח להרים תפאורת עידוד מרשימה.
מבצע עבודת שיווק מטורפת ומלהיט את הקהל לקנות כרטיסים.
ואסור לשכוח שאת כל זה הם עושים על חשבון הזמן והכסף הפרטי שלהם
ללא שכר ורק מתוך אהבה גדולה לקבוצה.
אז שוב שאפו ענק וכל הכבוד.
1000+daneden כתב:שאפו ענק מגיע לארגון האוהדים שבכל משחק
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
ועוד משהו שנלקח מאתר Eyoya -
"לצד המחמאות גם מילת גנאי לבאר-שבעים, לפחות על-פי טענת הנהלת איצטדיון טדי שהכינה דוח נזקים הנאמד בכ-13 אלף שקל וכולל עקירת 25 כיסאות ביציע, עקירת דלת של חדר כיבוי אש וריסוס כתובות בשירותים ומחוץ למתחם עם הכיתוב של ארגון ultra south. הדוח אמור להימסר להנהלת בית"ר ירושלים ומשם, ככל הנראה, לדרישת תשלום מרחוב יהודה הלוי."
"לצד המחמאות גם מילת גנאי לבאר-שבעים, לפחות על-פי טענת הנהלת איצטדיון טדי שהכינה דוח נזקים הנאמד בכ-13 אלף שקל וכולל עקירת 25 כיסאות ביציע, עקירת דלת של חדר כיבוי אש וריסוס כתובות בשירותים ומחוץ למתחם עם הכיתוב של ארגון ultra south. הדוח אמור להימסר להנהלת בית"ר ירושלים ומשם, ככל הנראה, לדרישת תשלום מרחוב יהודה הלוי."
וזה כמובן יבוא מהכיס הפרטי של אלונה. מקווה מאוד שהארגון יגנה את זה ללא סייג.אביאל כתב:
תרמתי לארגון השנה לא מעט כסף - יש לי עכשיו מחשבות על זה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אני הייתי במגרש ולא ראיתי שום כיסאות עקורים ובטח שלא דלת ..אביאל כתב: האמת שזה גועל נפש... "שלל" לא יודע מהו ה"שלל" אבל זו מילה מכובסת לגניבה.
ריסוס כתובות ? ממתי אפשר להכניס ספריי לאיצטדיון זה בולשיט!!
רק בשירותים בסוף המשחק שנכנסתי ראיתי קצת סטיקרים של ה ULTRA SOUTH
- אביאל
- יצירת קשר:
בוא נבהיר כמה דברים.-שלומי- כתב: אני הייתי במגרש ולא ראיתי שום כיסאות עקורים ובטח שלא דלת ..
ריסוס כתובות ? ממתי אפשר להכניס ספריי לאיצטדיון זה בולשיט!!
רק בשירותים בסוף המשחק שנכנסתי ראיתי קצת סטיקרים של ה ULTRA SOUTH
1. גם אני הייתי במשחק וגם אני לא ראיתי כיסאות עקורים או התנהגות יוצאת דופן.
2. לא הייתי בשירותים.
3. מניח שהנושא יבדק.
4. מביא את מה שרשום באתר Eyoya ולא משהו מתוך ידע אישי.
- The red one
תשמע בסופו של דבר אם באמת הגישו לאלונה דוח נזיקין זה ילווה בתמונות ...שי האדום כתב:חרטה, המצאה של בית"ר.
אז אביאל ככה, מוכן לשים את הראש שלי שאף אחד לא עקר כיסאות אלי נשבר אחד שתיים כי קפצו עליהם תוך כדיי עידוד וגם זה לא נראה לי שקרה.
לא רוססו שום כתובות אלא רק הודבקו סטיקרים לא משהו שאמור לעלות כסף.
- אביאל
- יצירת קשר:
לגבי החלק הראשון - אני מקווה שכך הם הדברים. כמו שאמרתי אני לא עד ראייה לדברים שדווחו.RedHell כתב:אז אביאל ככה, מוכן לשים את הראש שלי שאף אחד לא עקר כיסאות אלי נשבר אחד שתיים כי קפצו עליהם תוך כדיי עידוד וגם זה לא נראה לי שקרה.
אני בטוח שלאותם אנשים שאומרים שזה תרבות האולטרס אין להם ילדים בבית ,לי אין ואני חושב שזה פשוט בושה שהופכים משחק כדורגל למלחמה חבל ,זה שי !