באר שבע - הפועל פ"ת, שבת, 17:45.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ns75

Re: באר שבע - הפועל פ"ת, שבת.

שליחה על ידי ns75 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: טעות שלי, יש שני משחקי בית רצופים, חשבתי שהראשון זה מכבי פ"ת.

לגבי מכסת הכרטיסים של רעננה קצת יותר מעודד. יניב לביא, שניר שוקר ופדרו פטראצי עם 4 צהובים ואם יקבלו צהוב נגד מכבי ת"א (והגיונ שיקבלו) לא ישחקו נגדנו :)
למה לעזאזל מטרידים אותך יניב לביא,שניר שוקר ופדרו פטרוצקו?

נשבע שלא ידעתי שיש שחקנים כאלו בכלל

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ns75 כתב:
למה לעזאזל מטרידים אותך יניב לביא,שניר שוקר ופדרו פטרוצקו?

נשבע שלא ידעתי שיש שחקנים כאלו בכלל
מטרידים? לא ממש, בסה"כ עובדה. מדובר בשחקני הרכב של רעננה, ולא משנה אם מדובר בשחקן הרכב של מכבי ת"א או מכבי חיפה כל חיסרון של שחקן ביריבה מולנו (כמו של חסן אבו זייד בשבת) הוא מעולה בשבילנו.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: מטרידים? לא ממש, בסה"כ עובדה. מדובר בשחקני הרכב של רעננה, ולא משנה אם מדובר בשחקן הרכב של מכבי ת"א או מכבי חיפה כל חיסרון של שחקן ביריבה מולנו (כמו של חסן אבו זייד בשבת) הוא מעולה בשבילנו.
כל מה שאני יודע על רעננה זה שיש להם כושי גדול שצריך להיזהר שלא יבעט לאג׳ידה כדורים מרחוק

סמל אישי של משתמש
The red one

ns75 כתב:
כל מה שאני יודע על רעננה זה שיש להם כושי גדול שצריך להיזהר שלא יבעט לאג׳ידה כדורים מרחוק
נו, מזל שאתה לא מכין את השחקנים למשחקים :מעודדת:

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

לא מעניין אם שקר כלשהו ישחק או לא. רעננה איך שהיא נראית עכשיו עדיף לה לשלוח בדואר 3 נקודות לרחוב יהודה הלוי בבאר שבע ושלא ישכחו להדביק בול

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

איזה זלזול ברעננה, שכחתם כמה זמן לא ניצחנו אותם?
המשחק נגדם יהיה דומה למחצית הראשונה נגד בית"ר - צפיפות, לחץ שלהם ומתפרצות, ככה שלא הייתי מקל ראש כי ראינו כמה התקשינו במחצית הזאת.

היתרון העצום שלנו עליהם זה שיש להם סוס טרואיני בהתקפה (מאמדו צ'אם) ושווסרמיל הפך למבצר ונקווה שישאר ככה גם אחרי המשחק הזה.

סמל אישי של משתמש
The red one

טוב מה קפצתם רחוק יש לנו משחק נגד הפועל פתח תקווה שיראה בדיוק כמו המשחקים נגד חיפה ונתניה, רק שהיא קבוצה הרבה פחות שבורה, הרבה יותר צעירה והתקפית, שגם התקשינו מולם במושבה ובדיוק כמו בטדי ניצלנו רפיון זמני כדי לנצח ובגדול.

במשחק בשבת לא צריך לחכות לרפיון הזה במחצית השנייה, חייב להתחיל כמו בטדי ולסיים את זה עם 0-2 לפחות ! עשינו את זה נגד הפועל חיפה ונגד נתניה עד דקה 20, אין סיבה שלא נעשה את זה נגד הפועל פ"ת.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הפועלעולה כתב:איזה זלזול ברעננה, שכחתם כמה זמן לא ניצחנו אותם?
המשחק נגדם יהיה דומה למחצית הראשונה נגד בית"ר - צפיפות, לחץ שלהם ומתפרצות, ככה שלא הייתי מקל ראש כי ראינו כמה התקשינו במחצית הזאת.

היתרון העצום שלנו עליהם זה שיש להם סוס טרואיני בהתקפה (מאמדו צ'אם) ושווסרמיל הפך למבצר ונקווה שישאר ככה גם אחרי המשחק הזה.
זה לא בקטע של זילזול זה בקטע שאם לא תבוא ותגיד אני רוצה לפרק אותם בבית כמו שעשינו בחודש האחרון (ואתה יותר מיכול, בכושרם הנוכחי בכלל) אז אין לך מה לדבר בכלל על אליפות.
ושוב, להיזהר צריך, להתכונן בוודאי ולבוא 100% כמו שתמיד צריך לבוא אבל חלאס חברים מנצחים את זה כבר (תקף לכל הקטנות)

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dor69 כתב: זה לא בקטע של זילזול זה בקטע שאם לא תבוא ותגיד אני רוצה לפרק אותם בבית כמו שעשינו בחודש האחרון (ואתה יותר מיכול, בכושרם הנוכחי בכלל) אז אין לך מה לדבר בכלל על אליפות.
ושוב, להיזהר צריך, להתכונן בוודאי ולבוא 100% כמו שתמיד צריך לבוא אבל חלאס חברים מנצחים את זה כבר (תקף לכל הקטנות)
איך הגעתם לרעננה למען השם.. בואו נעבור את פתח תקווה בשבת
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הפועלעולה כתב:איזה זלזול ברעננה, שכחתם כמה זמן לא ניצחנו אותם?

הזלזול בקבוצות הורג אותי...
תפסיקו לזלזל ברעננה ובפתח תקווה רעננה היא בין ההגנות הטובות ואולי הם יביאו חלוץ.עד למשחק מולנו, חלוץ שיהפוך אותם לקבוצה טובה יותר.
הפועל פתח תקווה מסוכנת ויש לה שחקנים מוכשרים כמו שחר הירש ודור כוכב ממכבי חיפה וכמו אלטמן ולירוי צעירי...
וגם מכבי פתח תקווה השתפרה קל זה לא יהיה אבל בוסרמיל בעונה האחרונה של האצטדיון הזה אנחנו יכולים לנצח כל קבוצה יאמר לזכותו דל אלישע שהוא הפך אותנו לקבוצה מתוינת בבית שקשה ךנצח אותה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

דר אדום בנשמה כתב:הזלזול בקבוצות הורג אותי...
תפסיקו לזלזל ברעננה ובפתח תקווה רעננה היא בין ההגנות הטובות ואולי הם יביאו חלוץ.עד למשחק מולנו, חלוץ שיהפוך אותם לקבוצה טובה יותר.
הפועל פתח תקווה מסוכנת ויש לה שחקנים מוכשרים כמו שחר הירש ודור כוכב ממכבי חיפה וכמו אלטמן ולירוי צעירי...
וגם מכבי פתח תקווה השתפרה קל זה לא יהיה אבל בוסרמיל בעונה האחרונה של האצטדיון הזה אנחנו יכולים לנצח כל קבוצה יאמר לזכותו דל אלישע שהוא הפך אותנו לקבוצה מתוינת בבית שקשה ךנצח אותה.
מעולה!!!

רעננה ספגה כמונו אותו מספר שערים והבעיה שלה היא בהתקפה(שלצערנו כשהם יוצאים למתפרצות קטלניות מולנו קל להם מאוד)
הפועל פת קבוצה קלה יחסית עם ההגנה הגרועה בליגה, אך אם שמות רעננים בהתקפה ויום רע שלנו-אפשר לאבד נקודות ולכן יש להיזהר מהכוכבים שלהם, במיוחד משחר הירש
מכבי פת מבחינתי היא לא קבוצת צמרת, פשוט עם מומנטום חיובי שאפילו נעצר אצל מכבי במחזור הזה, היא 5 נקודות מהקו האדום יש לזכור והליגה צמודה-אז לא לתת להם יותר מדי כבוד כמו שיש לא לחשוב שכל קבוצה שתבוא הביתה צריך לתת לה 4. מה שכן ניצחון מבחינתי, בכל מחיר, הוא מעדן.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: באר שבע - הפועל פ"ת, שבת, 17:45.

שליחה על ידי ForeverRed »

אני האחרון שיזלזל בקבוצות, אבל המשחק מול הפועל פ"ת צריך להסתיים בהפרש של מספר שערים.
רעננה זה כבר סיפור אחר.

בכל מקרה, קונה גם 1-0 בכל משחק עד סוף העונה.

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

נכון שזה לא קשור למשחק מול פתל תקווה,אבל חבל לפתוח אשכול על זה

יש מצב שקאנגווה ואמבולה יעדרו נגדנו?
https://sports.walla.co.il/item/2813522" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

המשוגע האדום כתב:נכון שזה לא קשור למשחק מול פתל תקווה,אבל חבל לפתוח אשכול על זה

יש מצב שקאנגווה ואמבולה יעדרו נגדנו?
https://sports.walla.co.il/item/2813522" onclick="window.open(this.href);return false;
מה שיותר הזוי זה שקריית שמונה לא יהיו עם בעיות כי המאמן של זמביה העדיף את קאנגווה החלש על פניי רוג'רס קולה, מישהו אוהד שם את קריית שמונה בזמביה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

רק אני מרגיש טיפה לא נעים מהאוהדים של הפועל פתח תקווה? הרי שאנחנו הגענו למושבה במחזור 2 התשלום היה 50 שקלים והםם צריכים 80 בשביל 'התענוג' של פעם אחרונה בוסרמיל..

שלח תגובה