כן,בוא לא נעשה מדור מלול צאבי,בסדר?ns75 כתב:
וואלה צודק...למרות שבתחושה שלי, אף אחד לא מוותר על שחקן ש "כל נגיעה שלו קלאסה" כל כך מהר
אגב יש לי חבר אוהד שרוף של מכבי, מכיר כל דבר שזז במועדון מגיל 3, אומר שיש לו כדורגל ברגליים אבל ברגע שהוא עובר את החצי הוא מתחיל להילחץ,הדופק שלו מגיע ל 220 ואז הוא מתחיל לעשות שטויות
באר שבע - הפועל פ"ת, שבת, 17:45.
Re: באר שבע - הפועל פ"ת, שבת.
במכבי הוא שיחק די הרבה, הוא פשוט לא היה שם בזמן המתאים ( ע"ע בוזגלו).
בבירחסחוט הוא היה שחקן הרכב, וגם בביתר הוא שיחק.
פשוט העונה הצענו לו חוזה, וברור שהוא יעדיף אותנו על חוסר היציבות שלו.
בינתים במעט דקות שהוא שיחק העונה הוא היה מאוד מאוד רגוע, טכני משחק לעומק וקורא את המשחק.
יש לו את כל הנתונים בשביל לפחות להשתלב ברוטציה, בטח ובטח לפני נאסר שהקבלת החלטות שלו על הרצפה.
ומול הפועל פ"ת, עדיף לא לסכן את מליקסון שהוא בכל מקרה רגיש בתקופה הזו. וגורדנה מורחק.
אין סיבה שמלול לא ישתפשף קצת בהרכב, ואני מאמין שהוא לא יאכזב.
בינתים במעט דקות שהוא שיחק העונה הוא היה מאוד מאוד רגוע, טכני משחק לעומק וקורא את המשחק.
יש לו את כל הנתונים בשביל לפחות להשתלב ברוטציה, בטח ובטח לפני נאסר שהקבלת החלטות שלו על הרצפה.
ומול הפועל פ"ת, עדיף לא לסכן את מליקסון שהוא בכל מקרה רגיש בתקופה הזו. וגורדנה מורחק.
ילד מוכשר וחסר מזל. תן לו במה בקבוצה טובה ותקבל תפוקהns75 כתב:
וואלה צודק...למרות שבתחושה שלי, אף אחד לא מוותר על שחקן ש "כל נגיעה שלו קלאסה" כל כך מהר
אגב יש לי חבר אוהד שרוף של מכבי, מכיר כל דבר שזז במועדון מגיל 3, אומר שיש לו כדורגל ברגליים אבל ברגע שהוא עובר את החצי הוא מתחיל להילחץ,הדופק שלו מגיע ל 220 ואז הוא מתחיל לעשות שטויות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
זה שהוא צריך להיות לפני נאסר זה חובה.zivmay כתב:במכבי הוא שיחק די הרבה, הוא פשוט לא היה שם בזמן המתאים ( ע"ע בוזגלו).
לפי מה שרץ פה בפורום, אם מלול פותח ב 11 ואנחנו מביאים את דודו ביטון, שנה הבאה אנחנו ראש בראש מול ריאל בצ'מפיונס
- ForeverRed
מסכים לגבי מלול.
מגיעות לו הרבה יותר דקות.
מגיעות לו הרבה יותר דקות.
מה הקשר?ns75 כתב:לפי מה שרץ פה בפורום, אם מלול פותח ב 11 ואנחנו מביאים את דודו ביטון, שנה הבאה אנחנו ראש בראש מול ריאל בצ'מפיונס
יש לך מחליף יותר טוב במקום גורדנה ומליקסון?
הוא פשוט צריך להיות ראשון ברוטציה.
- The red one
בעניין כרטיסים -
אם דודזאדה ו/או ביטון מקבלים צהוב הם לא ישחקו במשחק הבית נגד מכבי פ"ת בעוד 2 מחזורים. מנגד, אם נאור פסר או חגי גולדנברג יקבלו צהוב במשחק של מכבי פ"ת נגד נתניה הם לא ישחקו נגדנו.
כמובן אם כל שחקן יקבל אדום הוא לא ישחק נגד מכבי ת"א.
חסן אבו זייד מהפועל פ"ת מורחק מהמשחק נגדנו עקב אדום בשבת שעברה נגד רעננה שזה אלה של דבר לנו כי הוא שחקן הרכב שלהם.
אם דודזאדה ו/או ביטון מקבלים צהוב הם לא ישחקו במשחק הבית נגד מכבי פ"ת בעוד 2 מחזורים. מנגד, אם נאור פסר או חגי גולדנברג יקבלו צהוב במשחק של מכבי פ"ת נגד נתניה הם לא ישחקו נגדנו.
חסן אבו זייד מהפועל פ"ת מורחק מהמשחק נגדנו עקב אדום בשבת שעברה נגד רעננה שזה אלה של דבר לנו כי הוא שחקן הרכב שלהם.
המשחק ב17:30 או 17:45?
אם מליקסון פצוע עדיין אז רק דור מלול, אולי אפשר לנסות אותו באמצע ואת ברדה באגף.
17:45.RedHell כתב:המשחק ב17:30 או 17:45?
משחק הבית שאחרי מכבי זה רעננה לא לוזונים!אדום בלב בנשמהההה כתב:בעניין כרטיסים -
- The red one
טעות שלי, יש שני משחקי בית רצופים, חשבתי שהראשון זה מכבי פ"ת.dor69 כתב: משחק הבית שאחרי מכבי זה רעננה לא לוזונים!
לגבי מכסת הכרטיסים של רעננה קצת יותר מעודד. יניב לביא, שניר שוקר ופדרו פטראצי עם 4 צהובים ואם יקבלו צהוב נגד מכבי ת"א (והגיונ שיקבלו) לא ישחקו נגדנו

מעולה תודה רבה.yossi כתב: 17:45.