בית"ר - הפועל ב"ש. שני, 20:50.
Re: בית"ר - הפועל ב"ש. שני, 20:50.
חלמתי שמנצחים 3-0
אולי זה יתגשם
אולי זה יתגשם
מליקסון לא כשיר למשחק. ככל הנראה גם לא יהיה בסגל.
- המשוגע האדום
מה הקטע של הפציעה הזאת לא הבנתי?
אתמול וואן רשם על זה,חשבתי כבר שזריהן וחבריו יחגגו על זה ולא קרה
פתאום בבוקר זה רשום בעיתון... מה הולך פה?
ואני מאוד מאוד מקווה שגורדנה לא יפתח במקומו.זה לא המקום שלו באגף
אתמול וואן רשם על זה,חשבתי כבר שזריהן וחבריו יחגגו על זה ולא קרה
פתאום בבוקר זה רשום בעיתון... מה הולך פה?
ואני מאוד מאוד מקווה שגורדנה לא יפתח במקומו.זה לא המקום שלו באגף
אתה ממש מפתיע אותי בדבריך...מליקסון? ממספרים?אדום זקן כתב: אני אסביר.
שחקנים כמו מליקסון ניזונים ממספרים,ברגע שהמספרים גבוהים הם משוחררים יותר,חופשיים יותר ומרשים לעצמם לעשות דברים במגרש שרק להם מותר לעשות.
ברגע שאין מספרים אז מתחיל הלחץ לדבר,פעולות פשוטות שלא הולכות,וכן תתפלא גם פציעות שנובעות מלחץ מנטלי אדיר.
מאור מליקסון הגיע לכאן בקול תרועה,הוא הבין מה מוטל על כתפיו,שזה לעשות את קפיצת המדרגה משנה שעברה.
הפער כרגע בין הרצוי למצוי הוא גדול ומשפיע גם עליו.
לכן,מבחינתו הוא גם יודע שהעונה זאת מבחינת מספרים אישיים היא לא טובה.
לכן הוא צריך לעצור,לטפל בעצמו ולחזור חד ומוכן לשלבים האחרונים בליגה,כדי לנסות ולחזור לעצמו.
אני אישית לא דואג,הבחור כאן לעוד 5 שנים,בחיים קורים דברים שהם גדולים יותר ממך ויש מציאות,וכיום זאת המציאות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אז מליקסון סופית לא ישחק..
- קבצים מצורפים
-
- IMG-20141222-WA0013.jpg (51.54 KiB) נצפה 2739 פעמים
באסה הייתה לי הרגשה שהוא הולך להתפוצץ במשחק הזה.CrazyRed7 כתב:מליקסון לא כשיר למשחק. ככל הנראה גם לא יהיה בסגל.
לצערי מליקסון ופציעות זה משהו שהולך יד ביד, לאורך כל הקריירה שלו הוא היה מחמיץ שליש מהמשחקים בעונה בגלל פציעות בגלל זה אני הייתי מעדיף שיביאו את עטר ולא את תמוז או ביטון.
מליקסון לא מזכיר אפילו לא 20 אחוז מהיכולת שהיתה לו שהיה פה אולי זה הפציעה אולי הגיל אולי פתאום הפכנו לקבוצה גדולה ולחוצה יותר מה שבטוח מליקסון זה לא מליקסון לא בשביל זה החזרנו אותו וחוזה לחמש שנים ,זה שי !

התחיל העליהום על מאור? מה שיש לו ברגליים אין לאף שחקן בקבוצה שלנו ואת זה כולנו יודעים.זה שי ! כתב:מליקסון לא מזכיר אפילו לא 20 אחוז מהיכולת שהיתה לו שהיה פה אולי זה הפציעה אולי הגיל אולי פתאום הפכנו לקבוצה גדולה ולחוצה יותר מה שבטוח מליקסון זה לא מליקסון לא בשביל זה החזרנו אותו וחוזה לחמש שנים ,זה שי !
הכל הלך לו חרא מתחילת שנה, גם בן בסט שבא בקול תרועה למכבי לא בדיוק פורח, אנחנו לעומתם יכולים להיות רגועים, כי כשמאור יתעורר כולנו יודעים מה הוא ייתן.
מסכים עם מה שאתה אומר אבל עדיין הייתי רוצה לראות אותו על המגרש היום.זה שי ! כתב:מליקסון לא מזכיר אפילו לא 20 אחוז מהיכולת שהיתה לו שהיה פה אולי זה הפציעה אולי הגיל אולי פתאום הפכנו לקבוצה גדולה ולחוצה יותר מה שבטוח מליקסון זה לא מליקסון לא בשביל זה החזרנו אותו וחוזה לחמש שנים ,זה שי !
מליקסון הוא מסוג השחקנים שגם שהוא לא ביכולת טובה מייצר הרתעה על שחקניי ההגנה, היום לדוגמה תראה את אלי דסה הרבה יותר משוחרר בקטע ההתקפי כי הוא יודע שאין לו ממש איום על הקו.
המשחק היום ללא ספק הולך להיות הרבה יותר מסובך בגלל הפציעה של מליקסון.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אין לאף אחד? תגיד תודה שיש לך את אמור בוזגלו ששנה שנייה מוביל אותנו לצמרת...RedHell כתב:
התחיל העליהום על מאור? מה שיש לו ברגליים אין לאף שחקן בקבוצה שלנו ואת זה כולנו יודעים.
הכל הלך לו חרא מתחילת שנה, גם בן בסט שבא בקול תרועה למכבי לא בדיוק פורח, אנחנו לעומתם יכולים להיות רגועים, כי כשמאור יתעורר כולנו יודעים מה הוא ייתן.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אומר כל יום מחדש ועדיין זה לא גורע מכך שאני מחזיק ממליקסון שחקן לא פחות טוב ממנו.דר אדום בנשמה כתב:אין לאף אחד? תגיד תודה שיש לך את אמור בוזגלו ששנה שנייה מוביל אותנו לצמרת...
הבעיה היא שאתם כמו חביתות יום מהללים שחקן ואחריי 2 משחקים קוברים אותו, תנו זמן חברים לפעמים לא הכל הולך כמו שרוצים.
מליקסון עוד יעשה דברים ענקיים יותר משעשה בקדנתיה הקודמת שלו
ללקוח זמן לחזור לכושר אחרי פציעה ועוד שהוא לא עשה מחנה אימונים.
אני בתקווה שנשאר בצמרת כמה שיותר קרוב לסוף העונה כדי שנפתח את העונה הבאה בטרנר כמו שצריך..
ללקוח זמן לחזור לכושר אחרי פציעה ועוד שהוא לא עשה מחנה אימונים.
אני בתקווה שנשאר בצמרת כמה שיותר קרוב לסוף העונה כדי שנפתח את העונה הבאה בטרנר כמו שצריך..
זה נכון שמאור בכושר שיא.דר אדום בנשמה כתב:אין לאף אחד? תגיד תודה שיש לך את אמור בוזגלו ששנה שנייה מוביל אותנו לצמרת...
אבל תן למליקסון 70% מהכושר שיש היום לבוזגלו והוא עושה פי 5 ממנו.
ולא חלילה שאני מזלזל בבוזגלו,אלה פשוט יודע מה יש למליקסון ברגליים.
עכשיו,אף אחד לא קובר את מליקסון בטח לא אני.
להיפך,הלחץ שלו לתת משחקים טובים,פשוט מכריע אותו.
לכן הוא צריך להירגע ולחזור לעצמו אט אט ובהדרגה.
להוריד מעצמו את הלחץ,ולחזור להיות מליקסון שכולנו אוהבים.
מקווה מאוד שאלישע לא יעשה שטויות וישים את גורדנה באגף. הוא לא מתאים לתפקיד הזה לא הגנתית ולא התקפית.
גורדנה באמצע וברדה בשמאל ( שינויי עמדות עם בוזגלו), כך נוכל לעמוד הרבה יותר מסודר על המגרש.
(למרות שאני די סקרן לראות את מלול בימין במקום מליקסון, יכול להיות שיחוק).
גורדנה באמצע וברדה בשמאל ( שינויי עמדות עם בוזגלו), כך נוכל לעמוד הרבה יותר מסודר על המגרש.
(למרות שאני די סקרן לראות את מלול בימין במקום מליקסון, יכול להיות שיחוק).
- dardasmiley
אני מציע שאת החצים שאתם מפנים היום למליקסון ולפני זה הופנו כלפי ברדה תאפסנו עמוק עמוק בבוידעם. כל שחקן נקלע לתקופות פחות טובות בקריירה, רב הקהלים בעולם מרימים את השחקנים שלהם כשזה קורה להם ומחבקים אותם עד שהם חוזרים לכושר, בב"ש ישר מתחילים הקולות של למה הביאו ולמה חוזה כל כך ארוך ולמה ולמה.
מאור מליקסון כמו גם אליניב ברדה הם מגדולי השחקנים הישראלים ב20 השנים האחרונות, אף אחד לא ייקח להם את מה שיש להם ברגליים. ולא משנה כמה תתמרמרו על זה, כששחקן כזה כשיר הוא משחק.
אני מציע שבמקום להשחית את הזמן שלכם ושלנו על תלונות וטענות, תעודדו ותחבקו את השחקנים האלה בכל הזדמנות. שלא תחלחל אליהם טיפה מהביקורת הלא מוצדקת שלכם.
מאור מליקסון כמו גם אליניב ברדה הם מגדולי השחקנים הישראלים ב20 השנים האחרונות, אף אחד לא ייקח להם את מה שיש להם ברגליים. ולא משנה כמה תתמרמרו על זה, כששחקן כזה כשיר הוא משחק.
אני מציע שבמקום להשחית את הזמן שלכם ושלנו על תלונות וטענות, תעודדו ותחבקו את השחקנים האלה בכל הזדמנות. שלא תחלחל אליהם טיפה מהביקורת הלא מוצדקת שלכם.