ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל

שליחה על ידי ForeverRed »

דר אדום בנשמה כתב:אתה קצת מגזים, קצת הרבה מגזים.
בהפועל פתח תקווה הגיעה בתקופות היפות שלהם באזור ה4,000 ממוצע למשחק, הפועל חיפה מביאה בממוצע 2,000 למשחק וזה שיש להם בעלים שגורם לאוהדים לברוח ומכבי נתניה הם הכי קהל שדומה לשלנו שהביא לקופסא דיי הרבה אוהדים.
יש לנו קהל גדול יותר מכל הקבוצות שציינת.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

לשם שינוי, אני נוטה להסכים עם דר.
לנתניהו יש קהל גדול, גם הפועל פתח תקווה מסוגלת להביא 7-8 כקבוצת צמרת.

וכן, שלנו עדיין גדול יותר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לא טענתי שבגודל הם שווים אלא באיכות ונתניה לדעתי אפילו בכמות שווה או קרובה ללהיות שווה לקהל שלנו הפוטנציאלי, פתח תקווה הפועל חיפה יש להן קהל הרבה יותר גדול ממה שנראה לכם, לא גדול משלנו אבל גדול מספיק ובטח שבטח שיותר מקהל של רעננה, של מכבי פתח תקווה ושל קריית שמונה.
הפועל חיפה בלי יואב כץ ועם בעלים נורמלים יכולים להביא בצמרת 10,000 אוהדים ממוצע, הפועל פתח תקווה 7-8 כפי שציין טוטי, נתניה להערכתי 10-11, אנחנו באזור ה11-12 ואם האצטדיון היה גדול יותר הייתי כותב אפילו 15...
זה לא הרבה קהל אבל לטעון שמדובר בקבוצות עם מעט קהל זאת טענה מגוכחת, האמת כמו תמיד נמצאת איפשהו באמצע.

ולגביי המשחקים בליגה במחזור הקרוב, אני מקווה שסכנין יצליחו ליצור רצף ניצחונות על מכבי חיפה, שאשדוד ישיגו פעם שנייה תוצאת תיקו מקריית שמונה ושאיכשהו מכבי פתח תקווה תקח נקודות למכבי תל אביב.
אבל ככל הנראה שתי התוצאות האחרונות לא יקרו, סכנין יכולה לנצח את מכבי חיפה להערכתי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

הדיון התגלגל לקהלים אז...
קודם כל הייתי מכניס עוד כמה קבוצות עם קהל גדול (יחסית לחלק מליגת העל כמו, רעננה,לוזון,ק"ש,עכו) והן:בני יהודה, כפר סבא, ואפילו מכבי יפו...
לשאלה למי יש יותר זה טיפה בעיה בגלל הבדל במתקנים/בעלים/השגים לאחרונה וכו'...
אבל נניח מישהי מכל הקבוצות שהוזכרו לוקחת אליפות ,שלכל אחת מהן זה אחרי מיליון שנה, אז לפי כמות החוגגים זה בעצם הפוטנציאל:
אנחנו- 40000
נתניה- 30000
הפועל חיפה- 18000
הפועל פ"ת- 15000
בני יהודה -13000
כפר סבא - 10000

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ובנתיים, ספורט 2/1 ממשיכים לשבור שיאי ביזיון של עצמם.

השבת ישודרו רק 2 משחקים ולא 3 כפי שנהוג,

בני סכנין מאחרת את מכבי חיפה

מכבי נתניה מארחת את מכבי נתניה.

מכבי תל אביב מארחת את מכבי פתח תקווה (בראשון)

גם השבוע מוליכת הטבלה מקרית שמונה לא משודרת, במשחק מעניין מול הצעירים של קלינגר.

ביזיון

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ועוד דבר,

מכבי חיפה יצאה במכירה של כרטיס משולב לשלושה משחקי בית - בית"ר ירושלים, מכבי ת"א והפועל ב"ש - במחיר שנע בין 265 ל-365 שקלים. הבונוס: תשלום עמלה על כרטיס אחד בלבד. סמי עופר מחכה לכם.

רק אני לא מבין איפה המבצע פה?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב:ובנתיים, ספורט 2/1 ממשיכים לשבור שיאי ביזיון של עצמם.

השבת ישודרו רק 2 משחקים ולא 3 כפי שנהוג,

בני סכנין מאחרת את מכבי חיפה

מכבי נתניה מארחת את מכבי נתניה.

מכבי תל אביב מארחת את מכבי פתח תקווה (בראשון)

גם השבוע מוליכת הטבלה מקרית שמונה לא משודרת, במשחק מעניין מול הצעירים של קלינגר.

ביזיון
אחי בוא אני אשאל אותך שאלה. בתור בעל ערוץ ספורט מה תעדיף?
1. לשדר את הפועל ת״א, שלא משנה איפה תהיה תמיד תגרור את הקהל שלה
2. לשדר את ק״ש מול אשדוד שפיק צפייה במשחק כזה הוא 15 פנסיונרים ביום טוב

הכל נובע משיקולי רייטינג וכסף ככה שלגבי ק״ש אין מה להגיד. לגבינו שבוע שעבר זו באמת בושה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב:ועוד דבר,

מכבי חיפה יצאה במכירה של כרטיס משולב לשלושה משחקי בית - בית"ר ירושלים, מכבי ת"א והפועל ב"ש - במחיר שנע בין 265 ל-365 שקלים. הבונוס: תשלום עמלה על כרטיס אחד בלבד. סמי עופר מחכה לכם.

רק אני לא מבין איפה המבצע פה?
חחחחחחחחחחחחח זה יוצא יותר מלקנות כרטיס בודד לכל אחד מהשלושה גם אם ימכרו ב-90 כ״א. חוץ מזה שמה הם צריכים מבצע? משחקים כאלו משווקים את עצמם

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dor69 כתב: אחי בוא אני אשאל אותך שאלה. בתור בעל ערוץ ספורט מה תעדיף?
1. לשדר את הפועל ת״א, שלא משנה איפה תהיה תמיד תגרור את הקהל שלה
2. לשדר את ק״ש מול אשדוד שפיק צפייה במשחק כזה הוא 15 פנסיונרים ביום טוב

הכל נובע משיקולי רייטינג וכסף ככה שלגבי ק״ש אין מה להגיד. לגבינו שבוע שעבר זו באמת בושה
העניין הוא שזה לא הפועל תל אביב על חשבון קרית שמונה.
הם מעדיפים לשדר קטרגל יפני באולמות ולגנוז משחק אחד מליגת העל ולא לשדר אותם, זה בזוי

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Totti כתב: העניין הוא שזה לא הפועל תל אביב על חשבון קרית שמונה.
הם מעדיפים לשדר קטרגל יפני באולמות ולגנוז משחק אחד מליגת העל ולא לשדר אותם, זה בזוי
לא נכון...הם משדרים מה שמעניין..

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום בלב בנשמהההה כתב: לא נכון...הם משדרים מה שמעניין..
מה זה מה שמעניין?? זו מוליכות ליגת העל, למה שומטים לנו משחק מלוח השידורים??

אשדוד נגד נתניה יותר מעניין?

סמל אישי של משתמש
The red one

Totti כתב: מה זה מה שמעניין?? זו מוליכות ליגת העל, למה שומטים לנו משחק מלוח השידורים??

אשדוד נגד נתניה יותר מעניין?
מעניין = מושך רייטינג. ק"ש נגד אשדוד, ויסלחו לי אוהדי ק"ש ואשדוד, לא יותר מושך רייטינג ואפילו לא מתקרב לרמת העניין של מכבי נתניה-הפועל ת"א וסכנין-מכבי חיפה שישודרו במקביל.

אתה מצד אחד טענת שהם משדרים את ליגת החלזונות האנגלית על פני ליגת העל, אבל הנה שהייתה להם הזדמנות לשדר משחק ב15:00 והוא היה נתניה-אשדוד גם היו תלונות ..

אף פעם אף צד לא יהיה מרוצה. וכדי להבהיר - המשחק של נתניה-אשדוד שודר אך ורק בגלל שהוא הועבר (בלי קשר לזכיינית הטלוויזיה) לשעה 15:00 (בגלל שהפועל ת"א שיחקה מאוחר יותר בנתניה) והייתה להם הזדמנות לשדר אותו, אז הם שידרו, כדי שאחר כך לא יתלוננו שהם משדרים את ליגת החלזונות האנגלית במקום ליגת העל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום בלב בנשמהההה כתב: מעניין = מושך רייטינג. ק"ש נגד אשדוד, ויסלחו לי אוהדי ק"ש ואשדוד, לא יותר מושך רייטינג ואפילו לא מתקרב לרמת העניין של מכבי נתניה-הפועל ת"א וסכנין-מכבי חיפה שישודרו במקביל.

אתה מצד אחד טענת שהם משדרים את ליגת החלזונות האנגלית על פני ליגת העל, אבל הנה שהייתה להם הזדמנות לשדר משחק ב15:00 והוא היה נתניה-אשדוד גם היו תלונות ..

אף פעם אף צד לא יהיה מרוצה. וכדי להבהיר - המשחק של נתניה-אשדוד שודר אך ורק בגלל שהוא הועבר (בלי קשר לזכיינית הטלוויזיה) לשעה 15:00 (בגלל שהפועל ת"א שיחקה מאוחר יותר בנתניה) והייתה להם הזדמנות לשדר אותו, אז הם שידרו, כדי שאחר כך לא יתלוננו שהם משדרים את ליגת החלזונות האנגלית במקום ליגת העל.
אתה ממשיך לענות בלי להתייחס לנושא, תעצור רגע, אל תסביר לי מה היחס בין מעניין לרייטינג, סיימתי כיתה ח'.

צרלטון סיכמה עם ההתאחדות על שידור משולש בשבת ועוד אחד בראשון. עד כאן? עד כאן.

לא יכול להיות ששומטים מלוח השידורים משחק אחד, כי מדובר בקרית שמונה הפחות האהובה. כדורגל נטו? שלה איכותי פי כמה משל נתניה, הפועל, חיפה ולפעמים גם שלנו. לא הכל זה רייטינג, כמה אנשים צופים בשידור ישיר של קלאב ברוז נגד זולטם? אל תספר לעצמך שזה רייטינג נטו.

סמל אישי של משתמש
The red one

מי אמר לך שהם חתמו על חוזה של שידור משולש ומשחק ביום חול ? זה לא נכון. עובדה שכל השנים שלהם 85% מהזמן הם משדרים -שני- משחקים בשבת ואחד ביום חול. החוזה (לפי ההגיון, לא מידע אישי) אומר מינימום שני משחקים בשבת ואחד ביום חול ומשם תתפרע בהתאם לצרכים שלכם.

זה שיצא כמה מחזורים אחרונים שהיו 3 שידורים בשבת ואחד ביום חול זה לא כי זה החוזה שנחתם. אלה צ'רלטון שהחליטו לתת "אקסטרה" לקהל הכדורגל הישראלי, לא יותר מזה.

כמות השידורים שיש השבת זו כמות השידורים שהייתה כל השנים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב: אתה ממשיך לענות בלי להתייחס לנושא, תעצור רגע, אל תסביר לי מה היחס בין מעניין לרייטינג, סיימתי כיתה ח'.

צרלטון סיכמה עם ההתאחדות על שידור משולש בשבת ועוד אחד בראשון. עד כאן? עד כאן.

לא יכול להיות ששומטים מלוח השידורים משחק אחד, כי מדובר בקרית שמונה הפחות האהובה. כדורגל נטו? שלה איכותי פי כמה משל נתניה, הפועל, חיפה ולפעמים גם שלנו. לא הכל זה רייטינג, כמה אנשים צופים בשידור ישיר של קלאב ברוז נגד זולטם? אל תספר לעצמך שזה רייטינג נטו.
בשביל ברוז׳ מול זולטה מספיק לך שדר ופרשן באולפן וגרושים על לשדר דרך הבלגים. בשביל ק״ש מול אשדוד תצטרך צוות שלם וציוד כשהרייטינג שתקבל לא שווה את ההשקעה.
זה שיקולים כלכליים נטו

נעול