https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 22,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;-שלומי- כתב: מקור?
ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא צריך לשחרר אותו בינואר, בקיץ מצידי שיחזור אליהם...הפועלעולה כתב: https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 22,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אז אהובם של כ"כ הרבה חברים כאן מפוטר מעוד קבוצה, מה אני אגיד לכם גאון כדורגל.
כולם טועים רק הוא ואתם צודקים...
עוד אחד שלא ממש מסתדר זה תומר סויסה שייתכן שבית"ר תשחרר אותו, תומר הולך לכיוון מאוד גרוע בקריירה שלו וחבל.
עוד אחד שלא ממש מסתדר זה תומר סויסה שייתכן שבית"ר תשחרר אותו, תומר הולך לכיוון מאוד גרוע בקריירה שלו וחבל.
לאט לאט נראה שהמקום היחיד שגיא לוי מצליח בו זה אצלנו. לא חושב שיש עוד מאמן כזה בהיסטוריה 

- דר אדום בנשמה
חחח גדול אולי הוא מדבר רק באר שבעית?bs war כתב:לאט לאט נראה שהמקום היחיד שגיא לוי מצליח בו זה אצלנו. לא חושב שיש עוד מאמן כזה בהיסטוריה

נו באמת. בוא תגיד לי מי לא פוטר מסכנין?RedHell כתב:אז אהובם של כ"כ הרבה חברים כאן מפוטר מעוד קבוצה, מה אני אגיד לכם גאון כדורגל.
גיא לוי + בני סכנין. מישהו חשב שזה יכול להיגמר בדרך שהיא לא פיטורין...?
נו באמת.. בוא תגיד לי מאיפה גיא לוי לא פוטר?CrazyRed7 כתב: נו באמת. בוא תגיד לי מי לא פוטר מסכנין?
מהפועל באר שבע(סיים חוזה).RedHell כתב:
נו באמת.. בוא תגיד לי מאיפה גיא לוי לא פוטר?
אפשר לחשוב איזה קבוצות הוא אימן..כולן היו קבוצות עם תקציב נמוך וסגל בינוני במקרה הטוב.
הבעיה שלו זה הבחירות הלא טובות שלו..אבל מה לעשות בן אדם חייב להתפרנס אחרת מלכתחילה לא היה הולך לבית קברות למאמנים בסכנין.
צריך להכיר את המערכת בסכנין כדי להבין למה מפטרים שם מאמנים בקצב ובדרך כלל בלי קשר למצב הקבוצה.
מדובר על עיר עם 3 משפחות בולטות, גנאיים, חלאילה ואבו סלאח. כל אחד מושך לכיוון אחר ולא אחד יש "SAY" בקבוצה.
עלא אבו סלאח לא משחק? הדוד שלו רוצה לפטר את המאמן. מוחמד גנאים ביציע? הדוד שלו מתערבב.
שכונה, כמו כל דבר שהם נוגעים בו
מדובר על עיר עם 3 משפחות בולטות, גנאיים, חלאילה ואבו סלאח. כל אחד מושך לכיוון אחר ולא אחד יש "SAY" בקבוצה.
עלא אבו סלאח לא משחק? הדוד שלו רוצה לפטר את המאמן. מוחמד גנאים ביציע? הדוד שלו מתערבב.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
הייתי מסכים איתך אבל סכנין העונה לא משיגים נקודות ונראים לא מספיק טוב, הם ציפו להיות לפחות במקום 6 עד כה וזה לא קרה, בגלל זה פיטרו אותו לדעתי האישית...Totti כתב:צריך להכיר את המערכת בסכנין כדי להבין למה מפטרים שם מאמנים בקצב ובדרך כלל בלי קשר למצב הקבוצה.
פחחח זה הכי לא מדד כרגע. אתה יודע למה? כי ניצחון שניים והם מקום חמישידר אדום בנשמה כתב: הייתי מסכים איתך אבל סכנין העונה לא משיגים נקודות ונראים לא מספיק טוב, הם ציפו להיות לפחות במקום 6 עד כה וזה לא קרה, בגלל זה פיטרו אותו לדעתי האישית...
מה קשור המיקום בטבלה?הטבלה כל כך צפופה ש2 ניצחונות וקבוצת תחתית מגיעה לפלייאוף העליון.
- The red one
+1. אין לזה קשר למיקום בטבלה , נטו אי חיבור של גיא למקום .CrazyRed7 כתב:מה קשור המיקום בטבלה?הטבלה כל כך צפופה ש2 ניצחונות וקבוצת תחתית מגיעה לפלייאוף העליון.
לא להרבה מאמנים בליגה אם בכלל יש את היכולות המקצועיות של לוי.
לא מעט שחקנים מהמרכז ששוחחתי איתם והתאמנו תחתיו,אומרים שהוא אחד הגאונים.
הבעיה שלו היא כמו כל הגאונים,לא יודע להתנהג עם אנשים,וזה הדבר החשוב ביותר בהצלחה שלך כמאמן.
חבל... הוא לאט לאט הופך להיות סוג של לחמן.
פספוס גדול.
לא מעט שחקנים מהמרכז ששוחחתי איתם והתאמנו תחתיו,אומרים שהוא אחד הגאונים.
הבעיה שלו היא כמו כל הגאונים,לא יודע להתנהג עם אנשים,וזה הדבר החשוב ביותר בהצלחה שלך כמאמן.
חבל... הוא לאט לאט הופך להיות סוג של לחמן.
פספוס גדול.