ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
הפועל נראים בדיוק כמו שאנחנו נראים בלי ארבייטמן וגבאי.
בלי תכל'ס, בלי תכלית בהתקפה. אם חלילה ארבייטמן לא יהיה כשיר במשחקים הבאים, חובה לשחק עם אבו לבן כחלוץ לצד ברדה.
בלי תכל'ס, בלי תכלית בהתקפה. אם חלילה ארבייטמן לא יהיה כשיר במשחקים הבאים, חובה לשחק עם אבו לבן כחלוץ לצד ברדה.
לא רואה את המשחק אבל יש לי תחושה שבניון מוסיף משהו מיוחד למכבי חיפה. לאו דווקא מקצועית. חושב שהם הרבה פחות טובים בלעדיו.
- The red one
דיי טועה. אין בהם משהו מיוחד מדיי. פשוט ההתלהבות מ30 אלף ירוקים בסמי עופר + חולשה גדולה של הפועל ת"א במחצית הראשונה + קצת מזל.bs war כתב:לא רואה את המשחק אבל יש לי תחושה שבניון מוסיף משהו מיוחד למכבי חיפה. לאו דווקא מקצועית. חושב שהם הרבה פחות טובים בלעדיו.
מכבי חיפה חלשים. גם מחצית ראשונה הם שיחקו ככה?
- The red one
כן. היה פחות או יותר אותו משחק אבל טיפה יותר כדורגל במחצית הראשונה.שמעון א כתב:מכבי חיפה חלשים. גם מחצית ראשונה הם שיחקו ככה?
המחצית השנייה הזו זוועה לעיניים...
ראיתי שלוש-ארבע משחקים של הפועל ת״א.אדום בלב בנשמהההה כתב: אל תשפוט על פי משחק אחד. משחק חלש של הפועל ת"א קורה לכל קבוצה. ולא שחיפה מבריקים ..
בכולם הם היו חלשים להחריד.
האמת?
בושה לליגה שהם מקום רביעי.
- The red one
"בושה לליגה" מי ישמע איז הליגה יש לנו. דווקא ראיתי כמה משחקים שלהם והם לא היו כאלה גרועים. אם כבר בושה לליגה, אז זה שמכבי חיפה תעלה למקום החמישי אם תנצח זו באמת בושה.yossi כתב: ראיתי שלוש-ארבע משחקים של הפועל ת״א.
בכולם הם היו חלשים להחריד.
האמת?
בושה לליגה שהם מקום רביעי.
בכל מקרה - יש 3 קבוצות יותר טובות בליגה הזו וכל השאר פחות או יותר שוות והכל יילך נטו לפי המקצועניות בקבוצות. למשל, נראה שכרגע מכבי נתניה והפועל חיפה בדרך לירידה פשוט כי אין שם קבוצת כדורגל, אין אווירה, הקהל לא תומך, השחקנים מתעמתים בינם לבין עצמם. ככה לא מצליחים.
לדעתי עכו ומכבי פ"ת ירדו ליגה.
אם לשפוט לפי היום אין מה לחשוש משתיהן הן לא מאיימות עלינו כרגע. אני אוסיף ואומר שאם חיפה תשחק נגדנו ככה בסמי עופר אנחנו נטאטא אותם חזרה לחדרי ההלבשה ב99 אחוז מהמקרים.
- ForeverRed
בליגה כמו שלנו הכל אפשרי.
חיפה פוגשת כבר ברביעי את נתניה וניצחון שם יכול להכניס אותה למומנטום ולהזניק אותה קדימה.
ביטחון נבנה עם הצלחות. אם חיפה תחבר כמה ניצחונות היא תהפוך לקבוצה הרבה יותר מסוכנת. שחקנים טובים
לא חסרים שם..
חיפה פוגשת כבר ברביעי את נתניה וניצחון שם יכול להכניס אותה למומנטום ולהזניק אותה קדימה.
ביטחון נבנה עם הצלחות. אם חיפה תחבר כמה ניצחונות היא תהפוך לקבוצה הרבה יותר מסוכנת. שחקנים טובים
לא חסרים שם..
זה ברור אחיForeverRed כתב:בליגה כמו שלנו הכל אפשרי.
לא חסרים שם..
לדעתי לא יהיה שם מומנטום כרגע ברמה שאתה מדבר עליו. הם מסוגלים לנצח פעמיים ברצף, אולי גם שלושה, אבל ממש לא מעבר.
הם פשוט לא קבוצה מספיק טובה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
טובים הם כן, מה שאני רואה שם בעיקר זה חוסר סדר. זה מאוד בולט ביציאה להתקפה כששחקנים לא משחררים כדור בזמן/לא עושים תנועה נכוןTotti כתב:לדעתי לא יהיה שם מומנטום כרגע ברמה שאתה מדבר עליו. הם מסוגלים לנצח פעמיים ברצף, אולי גם שלושה, אבל ממש לא מעבר.
לא לא. תתנתק מהשם המפחיד, הם קבוצה לא טובהdor69 כתב: טובים הם כן, מה שאני רואה שם בעיקר זה חוסר סדר. זה מאוד בולט ביציאה להתקפה כששחקנים לא משחררים כדור בזמן/לא עושים תנועה נכון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מכבי חיפה ממש ממש לא מפחידה אותי, גם לא בפורמה. מה שאני אומר סך הכל זה שיש שם שחקנים טובים ואין קבוצהTotti כתב: לא לא. תתנתק מהשם המפחיד, הם קבוצה לא טובה