בבקשה די עם השיר הזה !
בבקשה די עם השיר הזה !
אוהדים יקרים שאחראים על העידוד. אני יודע שאני חופר על הנושא הזה פשוט זה ממש מציק לי ואני בטוח שזה מציק לעוד המון אוהדים.
"... הפועל הפועל נרעיד את כל העיר עכשיו כולם לשיר..." עד כאן הכל בסדר... עד שמגיע הקטע המביך עם המנגינה של ילדים בני 4... "נקפוץ מצד לצד... נשתגע.... " איכסה!!
חבר'ה זה מגעיל !! זה דוחה ! זה מביך !
באמת שאני לא מתכוון לפגוע... אני לא יודע להלחין שירים ולבחור מילים אז אין לי כ"כ זכות להעביר ביקורת... פשוט במקרה של השיר הזה אני מרגיש שאני חייב.
חייבים להפסיק עם השיר הזה.
נ.ב.
שוב סליחה אם פגעתי ביוצר השיר והלחן.
"... הפועל הפועל נרעיד את כל העיר עכשיו כולם לשיר..." עד כאן הכל בסדר... עד שמגיע הקטע המביך עם המנגינה של ילדים בני 4... "נקפוץ מצד לצד... נשתגע.... " איכסה!!
חבר'ה זה מגעיל !! זה דוחה ! זה מביך !
באמת שאני לא מתכוון לפגוע... אני לא יודע להלחין שירים ולבחור מילים אז אין לי כ"כ זכות להעביר ביקורת... פשוט במקרה של השיר הזה אני מרגיש שאני חייב.
חייבים להפסיק עם השיר הזה.
נ.ב.
שוב סליחה אם פגעתי ביוצר השיר והלחן.
- The red one
Re: בבקשה די עם השיר הזה !
מגזים ממש .. מה זה שונה מכל שיר קפיצות אחר?
שיפסיקו עם היכן שתשחקי ,שיר מזעזע.
בבארני גם ככה 80 אחוז שרים רק את הקטע של היציע ליציע
בבארני גם ככה 80 אחוז שרים רק את הקטע של היציע ליציע
אני דווקא לא סובל את החלק הראשון של השיר, מזכיר לי הפעלה גרועה לילדים בג׳ימבורי במקרה הטוב.
המנגינה אחי. המנגינה.אדום בלב בנשמהההה כתב:מגזים ממש .. מה זה שונה מכל שיר קפיצות אחר?
בארני??? מה אנחנו ילדים בגן?
- The red one
באמת שאני לא מבין את ההתלהמות שלך על השיר, שמתי לב לזה גם בעבר בפורום ..שמעון א כתב: המנגינה אחי. המנגינה.
בארני??? מה אנחנו ילדים בגן?
מה זה משנה אם זה בארני או לא? את מי זה מעניין הלחן? זה שיר מקפיץ שמשתמשים בו בזמן אז מה הבעיה בזה ? חוץ מזה שגם ככה 80% ממי שצועקים הפועל נרעיד את כל העיר לא קופצים בבארני ..
אחי, תשב פעם אחת ביציע ממול הגוש שמעודד. מבטיח לך שאתה לא תבין כלום מהמילים. לדעתי זה נשמע רע.
זה השיר עידוד הכי גרוע ששמעתי אי פעם.
זה השיר עידוד הכי גרוע ששמעתי אי פעם.
להפסיק עם "באר שבע מלחמה" מצד לצד
זה הכי שנות ה90
בטלוויזיה זה נשמע רע ומיושן
זה הכי שנות ה90
בטלוויזיה זה נשמע רע ומיושן
למה לא שרים כבר היכן שתשחקי ? לא יצא לי לשמוע אפילו פעם אחת
שיר מנחוס חחחחחחsasa כתב:למה לא שרים כבר היכן שתשחקי ? לא יצא לי לשמוע אפילו פעם אחת
מסכים לגמריי, שיר מגעיל וטיפשי.
מת שיפסיקו איתו ובלי קשר שמישהו יסביר לאנשי גדר שלא כל שיר צריך לשיר מיציע ליציע.
מת שיפסיקו איתו ובלי קשר שמישהו יסביר לאנשי גדר שלא כל שיר צריך לשיר מיציע ליציע.
דרך אגב מישהו מסוגל להסביר לי מה הפירוש של הצעקות 'אי אויה ' מצד לצד, מה אומרת המילה הזו לא הבנתי עד היום?

בעונת הגביע של גוטמן הוא צעק והקהל ענה, הדיבורים אומרים שזה קשור לשיר "איויה אני צועק איויה אתם עונים", קרוב לוודאי שלא זו הסיבה מי שבאמת יודע מוזמן לשתף.שי האדום כתב:דרך אגב מישהו מסוגל להסביר לי מה הפירוש של הצעקות 'אי אויה ' מצד לצד, מה אומרת המילה הזו לא הבנתי עד היום?