שריקת הבוז שלי תשמע למרחוק!
Re: שריקת הבוז שלי תשמע למרחוק!
והנה מגיעה תגובת האולטראסאוט:
"אחרי שבוע פסטיבל ערן זהבי גם אנחנו נוקטים עמדה.
אנו קוראים לקהל האוהדים ומכאן גם לשחקני הקבוצה שלא לכבד שום מחווה כלשהי כלפי השחקן ערן זהבי.
איננו דוגלים באלימות כלפי שחקני כדורגל אך לעולם לא נגלה סולידריות כלפי שחקן קבוצה יריבה. ערן זהבי שחקן מתנשא אשר בכל רגע בקריירה שלו הפגין חוצפה,יהירות וגרוע מכך שם את עצמו מעל טובת הקבוצה-גם במכבי תל אביב כאשר דחף את שחקני קבוצתו לרדת מכר הדשא לאחר האדום וגם בנבחרת הלאומית בהתאם לדבריו.
תשתחווה יא בן זונה ותתחיל לדבר על המגרש יא בכיין. שחקן שהוא וקבוצתו לא כיבדו דקת דומייה בוסרמיל יקבלו מאיתנו רק גהינום מהיציעים!"
-----------------------------------
אפשר לא להסכים עם המחאה, אבל התגובה הזו מביכה ומביישת את הקהל של הפועל ב"ש.
שפה רדודה ואלימה. העיקר אחרי הדרבי הם מוציאים תגובות מצטדקות של 'די לאלימות', ועכשיו מסיתים לזה בעצמם.
חבל שזה הארגון שמייצג את הקהל שלנו.
אנו קוראים לקהל האוהדים ומכאן גם לשחקני הקבוצה שלא לכבד שום מחווה כלשהי כלפי השחקן ערן זהבי.
איננו דוגלים באלימות כלפי שחקני כדורגל אך לעולם לא נגלה סולידריות כלפי שחקן קבוצה יריבה. ערן זהבי שחקן מתנשא אשר בכל רגע בקריירה שלו הפגין חוצפה,יהירות וגרוע מכך שם את עצמו מעל טובת הקבוצה-גם במכבי תל אביב כאשר דחף את שחקני קבוצתו לרדת מכר הדשא לאחר האדום וגם בנבחרת הלאומית בהתאם לדבריו.
תשתחווה יא בן זונה ותתחיל לדבר על המגרש יא בכיין. שחקן שהוא וקבוצתו לא כיבדו דקת דומייה בוסרמיל יקבלו מאיתנו רק גהינום מהיציעים!"
שפה רדודה ואלימה. העיקר אחרי הדרבי הם מוציאים תגובות מצטדקות של 'די לאלימות', ועכשיו מסיתים לזה בעצמם.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 08 נובמבר 2014, 14:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני בעד שאשדוד יעמדו דקת דומייה ו אנחנו נרוץ לעשות 1:0
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
השפה בפסקה האחרונה לא לעניין אבל עיקרי הדברים נכונים ב100%!bs war כתב:והנה מגיעה תגובת האולטראסאוט:
תשתחווה יא בן **** ותתחיל לדבר על המגרש יא בכיין. שחקן שהוא וקבוצתו לא כיבדו דקת דומייה בוסרמיל יקבלו מאיתנו רק גהינום מהיציעים!"
מקווה שזה לא נכתב ע"י אנשים שאני מאוד מאוד מעריך
נערך לאחרונה על ידי גדי ב 08 נובמבר 2014, 16:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לעולם לא נגלה סולידריות כלפי שחקן קבוצה יריבה" - מביך מאוד.
תגובה עם קללות - מביך עוד יותר.
תשתחווה - כמה נמוך ?
אני כותב את זה ללא קשר לערן זהבי שאני לא מכיר אותו ברמה האישית אבל מדובר בשחקן ענק אשר כל קהל היה הופך למלך אם הוא היה משחק בשבילו.
תגובה עם קללות - מביך עוד יותר.
תשתחווה - כמה נמוך ?
אני כותב את זה ללא קשר לערן זהבי שאני לא מכיר אותו ברמה האישית אבל מדובר בשחקן ענק אשר כל קהל היה הופך למלך אם הוא היה משחק בשבילו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
כשארגון אוהדים מתנהג כמו אספסוף- זה מסוכן
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
1+Totti כתב:כשארגון אוהדים מתנהג כמו אספסוף- זה מסוכן
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
באמת תגובה מוגזמת ואפילו מגעילה של ארגון האוהדים, ממש לא ציפיתי לתגובה כזאת...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תגובה מביכה ביותר.
בכל מקרה, בחיפה עשו נכון כשדיברו על אלימות בספורט ולא ציינו את זהבי. אומנם זה התקבל בבוזים והשירה על אוסקר ושי זהבי אבל בסך הכל הם עשו הכי נכון שאפשר.
בכל מקרה, בחיפה עשו נכון כשדיברו על אלימות בספורט ולא ציינו את זהבי. אומנם זה התקבל בבוזים והשירה על אוסקר ושי זהבי אבל בסך הכל הם עשו הכי נכון שאפשר.
יופי, ערכו..
- The red one
ערכו כבר חצי שעה אחרי שפורסמה.הפועלעולה כתב:יופי, ערכו..
את זהבי שונאים כי תמיד שונאים את ההכי טוב והכי מוצלח.גדי כתב: אני כותב את זה ללא קשר לערן זהבי שאני לא מכיר אותו ברמה האישית אבל מדובר בשחקן ענק אשר כל קהל היה הופך למלך אם הוא היה משחק בשבילו.
כי כל עוד הוא כאן, אוהדי שאר הקבוצות יודעים שהסיכוי שלהם לקחת אליפות נמוך משמעותית.
כי הם יודעים שבכל פעם שהם יפגשו, הם אולי ינצחו בקרב אך הוא ינצח במלחמה.
כל הדיבורים על בוגד ושחצן זה סיפורים (הלוואי והשחקנים שלנו היו שחצנים כמו זהבי, שחקן שלקח הכל ועדיין בא עם רעב מטורף למשחק מול עכו).
מזכיר לי את כריסטיאנו רונאלדו. או שאתה אוהב אותו אהבה טוטאלית, או שאתה לא סובל אותו ברמה קיצונית.
טוב שהדקה הזו בוטלה, כצפוי היא מביאה רק מחלוקות, שנאה וקללות.
שיהיה לנו בהצלחה היום.
- dardasmiley
ומהצד השני עומד מסי שהוא שחקן מעוטר מרונאלדו אבל הוא לא מושך אליו כל כך הרבה אש.... גם כשבניון היה בחיפה הוא לא משך כל כך הרבה אשyossi כתב: את זהבי שונאים כי תמיד שונאים את ההכי טוב והכי מוצלח.
כי כל עוד הוא כאן, אוהדי שאר הקבוצות יודעים שהסיכוי שלהם לקחת אליפות נמוך משמעותית.
כי הם יודעים שבכל פעם שהם יפגשו, הם אולי ינצחו בקרב אך הוא ינצח במלחמה.
כל הדיבורים על בוגד ושחצן זה סיפורים (הלוואי והשחקנים שלנו היו שחצנים כמו זהבי, שחקן שלקח הכל ועדיין בא עם רעב מטורף למשחק מול עכו).
מזכיר לי את כריסטיאנו רונאלדו. או שאתה אוהב אותו אהבה טוטאלית, או שאתה לא סובל אותו ברמה קיצונית.
טוב שהדקה הזו בוטלה, כצפוי היא מביאה רק מחלוקות, שנאה וקללות.
שיהיה לנו בהצלחה היום.
זהבי שחקן מעולה עם אופי חרא. ובגלל זה שונאים אותו.
הגעתי באיחור של 2-3 דקות למשחק, בדרך למגרש שמעתי צעקות של ערן זהבי בן זונה, היה בסוף טקס/נאום?
היה סוג של טקס והעברת פרחים ודיבור של הכרוז נגד אלימות, לא הזכירו את זהביהפועלעולה כתב:הגעתי באיחור של 2-3 דקות למשחק, בדרך למגרש שמעתי צעקות של ערן זהבי בן ****, היה בסוף טקס/נאום?