עכשיו הוא משחק. והוא חתיכת שחקן.גיא חניה כתב:אם המשחק היה עוד חודשיים לדעתי גם ביטון ומליקסון כמובן היו מוזמנים.
אגב אפרופו זימונים, קהת קיבל זימון בכורה איך השחקן הזה השתדרג מאז שהוא היה אצלנו מדהים.
אבל גוטמן לא יתן לו לראות דשא
עכשיו הוא משחק. והוא חתיכת שחקן.גיא חניה כתב:אם המשחק היה עוד חודשיים לדעתי גם ביטון ומליקסון כמובן היו מוזמנים.
אגב אפרופו זימונים, קהת קיבל זימון בכורה איך השחקן הזה השתדרג מאז שהוא היה אצלנו מדהים.
ברור שלא. הוא לא מתאים לרמת הנבחרת בטח לא במשחקים כאלה קריטים.Totti כתב: עכשיו הוא משחק. והוא חתיכת שחקן.
אבל גוטמן לא יתן לו לראות דשא
לא זה לא בגלל זה, פשוט אין לו מקום גם אם הוא יהיה כריסטיאנו קהת בגלל שורמוט ושכטר הם השחקנים הגדולים שידע שביל החלב בערך ואין מצב שפותח בהתקפה לפניהםאדום בלב בנשמהההה כתב: ברור שלא. הוא לא מתאים לרמת הנבחרת בטח לא במשחקים כאלה קריטים.
הוא שם כדי לספוג אווירה, להנות מהחוויה וללמוד מהשחקנים הותיקים איך מתנהגים איך משתפרים והכל, כל זאת כדי להכין אותו לקראת מקום בנבחרת בעתיד.
הוא לא מתאים לרמת הנבחרת?אדום בלב בנשמהההה כתב: ברור שלא. הוא לא מתאים לרמת הנבחרת בטח לא במשחקים כאלה קריטים.
הוא שם כדי לספוג אווירה, להנות מהחוויה וללמוד מהשחקנים הותיקים איך מתנהגים איך משתפרים והכל, כל זאת כדי להכין אותו לקראת מקום בנבחרת בעתיד.
הוא משחק ב2 עמדות.Totti כתב: הוא לא מתאים לרמת הנבחרת?
רק בכדורגל שלנו אתה צעיר עד גיל 29 וחסר ניסיון עד שאין לך 30 הופעות בליגת האלופות.
הוא כבר עונה וחצי הקשר הטוב בליגה בעמדתו. נמצא בכושר מצויין וגם הופיע בכבוד מול דינמו מוסקבה, תנו לו לשחק. לא ראיתי מאף אחד משחקני מרכז השדה שלנו משהו מיוחד נגד קפריסין והפועל אנדורה
אחי אתה מגזים..הבן אדם בן 22 וחצי..יש לך על העמדות שלו שחקנים שמובילים בקבוצותיהם ואיזה אחד נחמד שבשבוע שעבר בישל צמד וניצח לקבוצה שלו משחק חוץ מנצ'סטר סיטי..Totti כתב: הוא לא מתאים לרמת הנבחרת?
רק בכדורגל שלנו אתה צעיר עד גיל 29 וחסר ניסיון עד שאין לך 30 הופעות בליגת האלופות.
הוא כבר עונה וחצי הקשר הטוב בליגה בעמדתו. נמצא בכושר מצויין וגם הופיע בכבוד מול דינמו מוסקבה, תנו לו לשחק. לא ראיתי מאף אחד משחקני מרכז השדה שלנו משהו מיוחד נגד קפריסין והפועל אנדורה
הוא משחק על המשבצת של ניר ביטון. אף אחד לא אמר שתרכיב אותו ב-11, אבל יש לו מקום כמחליף לא פחות מהגמלוני שמשחק בסלטיקCrazyRed7 כתב: הוא משחק ב2 עמדות.
בעמדה הקדמית יותר משחק זהבי. בעמדה האחורית יותר(50:50) משחק נאתכו.
הוא רחוק מהרמה שלהם.
חברים,אדום בלב בנשמהההה כתב: אחי אתה מגזים..הבן אדם בן 22 וחצי..יש לך על העמדות שלו שחקנים שמובילים בקבוצותיהם ואיזה אחד נחמד שבשבוע שעבר בישל צמד וניצח לקבוצה שלו משחק חוץ מנצ'סטר סיטי..
אל תגיד לי שאתה באמת חושב שהוא צריך לפתוח מול בוסניה ..
זה נכון. אגב, אם ורמוט עדיין פותח על חשבון רפאילוב או בוזגלו אפשר לסגור את הנבחרתTotti כתב: הוא משחק על המשבצת של ניר ביטון. אף אחד לא אמר שתרכיב אותו ב-11, אבל יש לו מקום כמחליף לא פחות מהגמלוני שמשחק בסלטיק
או שאתה צוחק על כולנו ואנחנו באמת מתייחסים לקשקושים שלך ברצינות או שאני כבר לא יודע איך להתייחס אלייך.דר אדום בנשמה כתב:קהת זה נכון לזמן אותו, שחקן מוכשר, אבל הנה למשל הסגל שאני הייתי מזמן למשחקים מול בוסניה:
שוערים: אריאל הרוש, אופיר מרציאנו, גיא חיימוב
שחקני הגנה: טאלב טוואטחה, עומרי בן הרוש, רמי גרשון, טב"ח המבוגר, איתן טיבי, שיר צדק, בן ביטון ועודד אלקיים
שחקני קישור אחורי-מרכזי: ביבראס נאתכו, גל אלברמן, ניר ביטון ווובה בראון
שחקני קישור התקפי: ערן זהבי, מאור בוזגלו, ליאור רפאלוב, טב"ח הצעיר וקהת
חלוצים: טוטו תמוז (החלוץ בכושר הכי טוב כרגע יחד עם דמארי), עומר דמארי, אליניב ברדה (רק כי חסר מנהיג והוא היחידי שעונה להגדרה של מנהיג) ואיתי שכטר (הוא בכושר לא רע)
ד"א לדעתי צריכים לזמן את בראון מקריית שמונה כי הוא קשר אחורי טוב בין הטובים, גל אלברמן הקשר האחורי הכי טוב בארץ, בן ביטון ועודד אלקיים לדעתי המגנים הימניים הכי טובים בליגה היום לדעתי האישית ומכיוון שאין איזה מגן ימני שמככב בחו"ל הם היחידים שבאים בחשבון אולי הייתי מזמן גם את ייני במקום שיר צדק כי ייני יכול לשחק גם כמגן וגם כבלם.
אבל גוטמן הוא עקשן פרד, מזמן את גילי ורמוט שתזכירו לי מה הוא עשה לאחרונה? תזכירו לי מה הוא עשה לאחרונה בהפועל תל אביב?
וניר ביטון בקושי משחק בסלטיק ומקבל דקות בנבחרת, שלא לדבר על שחקנים שמציגים יכולת גרועה בנבחרת וממשיכים לשחק בה קרי ביבראס נאתכו שרשמתי אותו רק כי הוא עוד יכול לעשות פעולות טובות, שלא לדבר על ערן זהבי..
אגב אם אני גוטמן אני פותח עם הרכב כזה מהסגל שהוא זימן:
אופיר מרציאנו/חיימוב
עומרי בן הרוש, טב"ח המבוגר, טיבי, עודד אלקיים
ייני
בוזגלו, ביבראס נאתכו ערן זהבי, ליאור רפאלוב
דמארי
הבנת הנקרא: "אם אני גוטמן אני פותח עם הרכב כזה מהסגל שהוא זימן"...Totti כתב:
או שאתה צוחק על כולנו ואנחנו באמת מתייחסים לקשקושים שלך ברצינות או שאני כבר לא יודע איך להתייחס אלייך.
עזוב שייני לא בסגל שלך (מי ביקש הצעות לסגל?), עוד הרכבת אותו בהרכב.
נניח ושכחת, אבל למה זימנת 4 קשרים "אחוריים" רק כדי להרכיב בסוף את ייני?
אהה, כל כך עייפת עם ההודעה הארוכה שלא קשורה לנושא, שלא קראתי לעומק.דר אדום בנשמה כתב:הבנת הנקרא: "אם אני גוטמן אני פותח עם הרכב כזה מהסגל שהוא זימן"...
אבל הי העיקר לרדת עליי...