שריקת הבוז שלי תשמע למרחוק!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: שריקת הבוז שלי תשמע למרחוק!

שליחה על ידי The red one »

OMERREMO33 כתב:אההה ובלי קשר הוא לא קפטן...
(הוא פשוט הקפטן שלי בליגת WOBI אז התבלבלתי :מסמיק: )

אז נראה לך ששירן ייני לא היה תומך בשחקן כדורגל כמוהו (לא מהקבוצה שלו) שתקף אותו אוהד באמצע משחק?

כי כתבת ישר שהם לא יתמכו בזה .. מניין לך לדעת ? למה שהם לא יתמכו בזה? איזה סיבה יש להם לראות קולגה שלהם נופל קורבן למעשה שכזה, נענש, ולשבת על זה בשקט?

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: (הוא פשוט הקפטן שלי בליגת WOBI אז התבלבלתי :מסמיק: )

אז נראה לך ששירן ייני לא היה תומך בשחקן כדורגל כמוהו (לא מהקבוצה שלו) שתקף אותו אוהד באמצע משחק?

כי כתבת ישר שהם לא יתמכו בזה .. מניין לך לדעת ? למה שהם לא יתמכו בזה? איזה סיבה יש להם לראות קולגה שלהם נופל קורבן למעשה שכזה, נענש, ולשבת על זה בשקט?
כי "אני מכבי מי אתם בכלל" לא רק שורה משיר... זוהי מהותם של השחצנים היהירים והמתנשאים מהקפטן ועד האפסנאי.
ודי ביזבזתי יותר מידי מילים על זהבי

סמל אישי של משתמש
The red one

OMERREMO33 כתב: כי "אני מכבי מי אתם בכלל" לא רק שורה משיר... זוהי מהותם של השחצנים היהירים והמתנשאים מהקפטן ועד האפסנאי.
ודי ביזבזתי יותר מידי מילים על זהבי
אם תבזבז מילים לפחות תבזבז בטעם.

אל תגיד דברים שאתה לא יכול לעמוד מאחורייהם. אתה לא יודע איך מכבי היו מגיבים לזה, כמו שאני לא יודע, אבל ישר לבוא ולהגיד שהם לא היו מגיבים זו הסקת מסקנות פזיזה , מהירה ועם הרבה דעות קודמות.

וכן אני חופר הרבה גם כן בפורום הזה על העניין, מצד אחד אני בצד של זהבי כאן, אבל ספציפית בנושא הזה אני רואה שכולם מדברים כאן כאילו המחאה שלהם תהיה על זהבי - ולא היא לא!! היא על שחקן כדורגל שנפגע במקום עבודתו, קו אדום שנחצה -בעולם-, ויצא מזה עם עונש בסופו של דבר.

על זו המחאה, ולא על איך שקוראים לשחקן. זה הכל.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

אדום בלב בנשמהההה כתב: אם תבזבז מילים לפחות תבזבז בטעם.

אל תגיד דברים שאתה לא יכול לעמוד מאחורייהם. אתה לא יודע איך מכבי היו מגיבים לזה, כמו שאני לא יודע, אבל ישר לבוא ולהגיד שהם לא היו מגיבים זו הסקת מסקנות פזיזה , מהירה ועם הרבה דעות קודמות.

וכן אני חופר הרבה גם כן בפורום הזה על העניין, מצד אחד אני בצד של זהבי כאן, אבל ספציפית בנושא הזה אני רואה שכולם מדברים כאן כאילו המחאה שלהם תהיה על זהבי - ולא היא לא!! היא על שחקן כדורגל שנפגע במקום עבודתו, קו אדום שנחצה -בעולם-, ויצא מזה עם עונש בסופו של דבר.

על זו המחאה, ולא על איך שקוראים לשחקן. זה הכל.
ואתה מבזבז זמן בגלישה ב "השחצן ה 12"... נתתי לך כבר דוגמא וסימוכין לדברי אבל אתה צהוב מכדי להבין. לילה טוב

סמל אישי של משתמש
The red one

OMERREMO33 כתב: ואתה מבזבז זמן בגלישה ב "השחצן ה 12"... נתתי לך כבר דוגמא וסימוכין לדברי אבל אתה צהוב מכדי להבין. לילה טוב
אני מצטער אבל אתה רק כתבת 'מקרי עבר' והאוהדים שהרימו שלט "אנחנו מכבי מי אתם בכלל". גם האוהדים שלנו אחרי הניצחון עלייהם כתבו אנחנו באר שבע מי אתם בכלל, זה אומר שאנחנו שחצנים ויהירים ?

באמת השנאת חינם הזו והדעות הקדומות כל כך מעצבנות אותי .. אחר כך אתם מתלוננים שחושבים שיש פה רק גמלים ויורדים על כמה שבאר שבע זו עיר הפשע והרשע ..

לא גלשתי לשנייה בשחקן 12 וגם אין לי שום כוונה. אני מגיע מנקודה שאומרת שהגיע הזמן שתבינו שהמחאה (שכנראה לא תקרה) מחר היא בעד ולמען כל שחקני ליגת העל (והכדורגל באשר הם), ולא ספציפית לערן זהבי!

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

אדום בלב בנשמהההה כתב: אני מצטער אבל אתה רק כתבת 'מקרי עבר' והאוהדים שהרימו שלט "אנחנו מכבי מי אתם בכלל". גם האוהדים שלנו אחרי הניצחון עלייהם כתבו אנחנו באר שבע מי אתם בכלל, זה אומר שאנחנו שחצנים ויהירים ?

באמת השנאת חינם הזו והדעות הקדומות כל כך מעצבנות אותי .. אחר כך אתם מתלוננים שחושבים שיש פה רק גמלים ויורדים על כמה שבאר שבע זו עיר הפשע והרשע ..

לא גלשתי לשנייה בשחקן 12 וגם אין לי שום כוונה. אני מגיע מנקודה שאומרת שהגיע הזמן שתבינו שהמחאה (שכנראה לא תקרה) מחר היא בעד ולמען כל שחקני ליגת העל (והכדורגל באשר הם), ולא ספציפית לערן זהבי!
ברור מקרי עבר... מה אני יכתוב מקרה עתידי?? ממקרי עבר מסיקים.. וזה לא שלט אלא שיר וכמו שאמרתי זה לא רק שיר זאת דרך המחשבה שלהם

סמל אישי של משתמש
The red one

נו אז מה אם זה שיר ? ומאיפה לך לדעת שזו דרך המחשבה של כל השחקנים וכל האוהדים ? גם אצלנו יש אוהדים שחושבים שהקבוצה היא ככה ודרך המחשבה שלהם ככה, ואילו אני חושב אחרת ודרך המחשבה שלי אחרת.

אתה באמת באתמ חושב שאם זה היה קורה לשחקן אחר שחקני מכבי ת"א לא היו מגנים את זה ולא היו מצטרפים למחאה כזאת?

ועוד פעם זה נגרר לויכוח על מכבי תל אביב שזה לגמריי לא המטרה אנחנו פורום הפועל באר שבע!! רק אמרתי שהמחאה מחר אם תהיה היא לא לערן זהבי כמו שמישל כתב כאן בתחילת האשכול וכולם הצטרפו אליו וכדאי שכולכם תכניסו את זה טוב לראש אם המחאה באמת תקרה .

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב:נו אז מה אם זה שיר ? ומאיפה לך לדעת שזו דרך המחשבה של כל השחקנים וכל האוהדים ? גם אצלנו יש אוהדים שחושבים שהקבוצה היא ככה ודרך המחשבה שלהם ככה, ואילו אני חושב אחרת ודרך המחשבה שלי אחרת.

אתה באמת באתמ חושב שאם זה היה קורה לשחקן אחר שחקני מכבי ת"א לא היו מגנים את זה ולא היו מצטרפים למחאה כזאת?

ועוד פעם זה נגרר לויכוח על מכבי תל אביב שזה לגמריי לא המטרה אנחנו פורום הפועל באר שבע!! רק אמרתי שהמחאה מחר אם תהיה היא לא לערן זהבי כמו שמישל כתב כאן בתחילת האשכול וכולם הצטרפו אליו וכדאי שכולכם תכניסו את זה טוב לראש אם המחאה באמת תקרה .
סתם הייתי חייב למרות שהבטחתי לעצמי שלא.
אבל במקרה של ראדי, איפוא בדיוק היה ייני??
עזוב, אתה מגן על האנשים הלא נכונים ומבזבז אוויר לחינם, ולא סתם אתה בדעת מיעוט.
אה.. ועוד משהו, קו המחשבה שלהם, של כל אוהדי מכבי, אבל כולם, זה "אנחנו מכבי, מי אתם בכלל".
ונראה לי שאני מכיר "קצת" אוהדים שלהם.
נערך לאחרונה על ידי אדום זקן ב 08 נובמבר 2014, 00:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

המחאה היא על הפגיעה בשחקן במקום העבודה שלו והיא תופסת תאוצה כי זה ערן זהבי, הכדורגלן הטוב בתבל. אין לי ספק בכלל שאם חלאד חלאילה היה מקבל מכות מאוהד בית"ר, אז כמה סמולנים מבצלם היו מפגינים, עוד כמה ח"כים מחד"ש ורע"מ-תע"ל ועולם כמנהגו נוהג. אבל יש דין חלאילה ויש דין זהבי. חלאס לספר סיפורים. איפה היו המחאות שראיוס גמר קרירה לרפי דהאן? איפה היו המחאות שסלים טועמה נחבט בכל מגרש בארץ עם שירי נאצה? אל תהיו תמימים, מעצבים לכם את הדעת.

מגנה בתוקף את תקיפת זהבי או כל שחקן אחר על המגרש ובכלל לא חשוב אם הוא עשה פיו פיו או אווירון ללא טייס.

מגנה בתוקף מסיבות עיתונאים מגלומניות, עם ביקורת גלויה כלפי הנבחרת, מאמנה ושחקנים בה. הוא עוד לא עשה כלום ושום דבר במדים הלאומיים, לכפיר אודי ועמית בן שושן יש יותר שערים ממנו.

ואגב, אם הוא לא מרגיש נוח לייצג את הנבחרת כרגע, אז כנראה שחינכו אותו מצויין בוולפסון. מייצג את מכבי, לא את ישראל.

יאללה, הביתה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
The red one

חברים שוב אתם עושים השוואות לא נכונוות!! שום מקרה מה3 שציינתם למעלה לא משתווה למקרה שקרה בשני בבלומפילד. לא סתם הוא תפס כותרות בכל העולם. שירי נאצה יש בכל העולם, על התאקל המכוער של ראיוס קודם כל כן יצאו גינויים מהרבה אנשי ספורט וראיוס קיבל עונש קשה מאוד.

אני לא מגן לא על זהבי לא על ייני ולא על אף צהוב אחר יש מספיק שעושים ויעשו את זה.

אני רק בא להבהיר פה שהמחאה אם תהיה היא מחאה בעד כל שחקני הכדורגל באשר הם. נגד האלימות. כדי שנוכל להביא את הילדים שלנו למגרשים ושלא יראו מראות מזעזעים כמו בשני. זו התארגנות של שחקני כדורגל למען מקום עבודתם .

המחאה הזו היא לא בעד שחקן ספציפי , היא בגלל העובדה שנחצה קו אדום בכדורגל הישראלי ובסופו של דבר האלימות ניצחה! כי לא רק ששחקן הותקף הוא גם קיבל עונש!! ולא משנה מי הוא!

ואם קשה לכם להבין שהמחאה הזו היא למען הכדורגל הישראלי ולא למען ערן זהבי אז כדאי שתצאו מהסובייקטיביות שיש לכם בראש.

וכן אנחנו סתם טוחנים מים כי אני בטח שבדיוק בגלל האשכול הזה הקפטנים יחליטו לא לבצע שום מחאה שרק תגרום לריבים פנימיים הקהל. אבל לא יכולתי לראות את השנאת חינם הזו מתושבי איזור שסופגים כל כך הרבה סטיגמות ואחר כך גם בוכים על זה ...

עומר - רק עכשיו ראיתי את התגובה לגבי הטקס חזכרו של החייל - תשמע אני באמת לא יודע מה קרה שם, ואם אדע שערן זהבי ידע על הטקס ובכוונה לא עמד זה ישנה את דעתי עליו, אבל זה לא קשור לכאן - כי המחאה שמתוכננת מחר היא לא בעד ערן זהבי. יצא הוא השחקן שהותקף, זה יכל להיות כל אחד אחר .

וזו מילתי האחרונה בהקשר הזה בפורום הזה , כמו שאמרתי יותר מדיי טחינת מים. מי שקיבל את דעתי יבורך ומי שלא יבורך גם הוא, כולנו אוהדי הפועל באר שבע, נראה מחר מה יהיה ונקווה שההודעות הבאות של כולנו יהיו באשכול האופטימי מחר כי אפילו לא תהיה סיבה לפתוח פסימי. אמן !

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא מגיע לו שום דבר לבכיין הזה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אם למשל שחקן יותר אלמוני בליגה שלנו היה מותקף באיזה משחק אפור בחיים לא היו מתייחסים לזה ככה!!
יודעים מה למה ללכת רחוק? אם הוא לא היה מקבל אדום אף אחד לא היה מדבר יותר מדי על המקרה ולא מציע מחאות אלא היו מתעסקים בעוד ניצחון שלהם על הפועל וכל הפרשנים היו גומרים עליהם.
ערן זהבי גם לא היה עושה אותו דבר עבור שחקן אחר בליגה שהוא לא ממכבי כי הוא מתעסק רק בעצמו!

חוץ מזה שלא אמור להיות בכלל ויכוח, שחקן שלא כיבד טקס עבור חלל צה״ל (ששמר על ביטחונו להזכירם) לא ראוי שיעמדו שנייה בשבילו. הייתי מוסיף ויורק על הרצפה באותה הזדמנות וממשיך לשחק.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

דקת דומייה על מה? על החלטה שגויה של שופט? על פי זה כל קבוצה תדרוש דקת דומייה על החלטות שיכלו להוריד אותן ליגה אבל בגלל שמדובר בערן זהבי השחקן הכי טוב שיש (רק במכבי בנבחרת הוא מסריח את הדשא ובהפועל ת"א הוא לא היה כזה מושלם), להזכירכם הוא התחיל עם העניין הזה בעצם ההתגרות שלו בקהל של הפועל ת"א, לא יקרה כלום אם הוא יעשה אווירון או שהוא יקפוץ באוויר עם אגרוף אבל הפיו פיו הזה פוגע באנשים מסוימים שלא פגעו באדון ערן זהבי ולא מגיע להם להפגע ממנו כי כדורגל זה עדיין משהו מאוד אמוציונלי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Chen

שליחה על ידי Chen »

מג"בניק נרצח השבוע בפיגוע דריסה אבל רוצים לעמוד דקה בשביל שמוק בלי שכל ועם נעלי פקקים..
פרופורציות תמיד היה הצד החזק שלנו במדינה, אין ספק

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Chen כתב:מג"בניק נרצח השבוע בפיגוע דריסה אבל רוצים לעמוד דקה בשביל שמוק בלי שכל ועם נעלי פקקים..
פרופורציות תמיד היה הצד החזק שלנו במדינה, אין ספק
אוהדי מכבי משווים את המקרה לרצח רבין...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה