ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: חחחחח קשקשן אתה תאמין לי..
שכחת את מקרה עזורי אה???, הרבה יותר חמור מזה, אוהד מטומטם, שכמעט הוריד משפחה שלמה מהכביש והכפיש עיר שלמה.
אירוע שנופח הרבה מעבר למימדים האמיתיים שלו. בסוף הוגש בכלל כתב אישום על "נהיגה בפזיזות".

גם אני לא רואה את ראשי האוהדים שלנו מגיעים לרמות אלימות כאלה. אולי אוהדים 'זוטרים'

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:לא לא שכחתי אבל אוהדים שלנו מעולם לא הרביצו לשחקן יריב!
כי כל האוהדים בישראל כבר חבטו פעם פעמיים בשחקנים במינימום.

אם אין לך משהו חשוב להגיד פשוט תשתוק.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 04 נובמבר 2014, 09:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
אירוע שנופח הרבה מעבר למימדים האמיתיים שלו. בסוף הוגש בכלל כתב אישום על "נהיגה בפזיזות".

גם אני לא רואה את ראשי האוהדים שלנו מגיעים לרמות אלימות כאלה. אולי אוהדים 'זוטרים'
לא נופח ולא נעליים, היה, נעשה, ומה שאתה עושה עכשיו זה בדיוק מה שאוהדי הפועל אומרים.
אגב, אין לנו יריבה כל כך שנואה אז ככה שאין לנו באמת שחקן שאנחנו שונאים, אבל אל תעשו אותנו נזירים תעשה טובה.
רימון זרחן ששרף את מנהל הפועל חיפה, רימון עשן שחנק אוהדים בשער 5.
דקירה של אוהד ב"ש את אוהד ביתר.
מכות רצח בטדי בעונת הגביע.
מכות במשחק אימון נגד נתניה.
וזה רק על קצה המזלג
בחייאת, אל תהיו צבועים ומתנשאים.
זה הכדורגל שלנו, אלים, מושחת ואינטרסנטי.
ובמקום שבתקשורת ירגיעו את הרוחות, עושים עוד יותר באלגן.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: לא נופח ולא נעליים, היה, נעשה, ומה שאתה עושה עכשיו זה בדיוק מה שאוהדי הפועל אומרים.
אגב, אין לנו יריבה כל כך שנואה אז ככה שאין לנו באמת שחקן שאנחנו שונאים, אבל אל תעשו אותנו נזירים תעשה טובה.
רימון זרחן ששרף את מנהל הפועל חיפה, רימון עשן שחנק אוהדים בשער 5.
דקירה של אוהד ב"ש את אוהד ביתר.
מכות רצח בטדי בעונת הגביע.
מכות במשחק אימון נגד נתניה.
וזה רק על קצה המזלג
בחייאת, אל תהיו צבועים ומתנשאים.
זה הכדורגל שלנו, אלים, מושחת ואינטרסנטי.
ובמקום שבתקשורת ירגיעו את הרוחות, עושים עוד יותר באלגן.
במקרה הדרבי העובדות ברורות ומתועדות וחשופות לכולם, אוהדי הפועל יכולים עד מחר למזער נזקים, כולנו ראינו מה קרה שם.
מקרה עזורי מבוסס על עדות של אדם שכבר למדנו כולנו לפקפק באמינות דבריו. מה שאני עושה זה מציג עובדה והיא שכתב האישום שהוגש היה בגין נהיגה בפזיזות. לא תקיפה ולא ניסיון רצח שכמו שניסו לצייר את זה אז. דרך אגב, התגובות בתקשורת כלפינו היו לא פחות מוגזמות אם לא יותר מהתגובות כלפי הפועל כעת, שלא לדבר על ההכפשה של עיר שלמה, כבר הפכו את באר שבע להארלם.

כל המקרים שהזכרת חמורים בהחלט, אבל לא בוצעו ע"י ראשי ארגוני האוהדים. חלקם אפילו בוצעו בכלל כנגד הקהל שלנו מתוך טמטום ולא מתוך כוונה לפגוע.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

bs war כתב:
במקרה הדרבי העובדות ברורות ומתועדות וחשופות לכולם, אוהדי הפועל יכולים עד מחר למזער נזקים, כולנו ראינו מה קרה שם.
מקרה עזורי מבוסס על עדות של אדם שכבר למדנו כולנו לפקפק באמינות דבריו. מה שאני עושה זה מציג עובדה והיא שכתב האישום שהוגש היה בגין נהיגה בפזיזות. לא תקיפה ולא ניסיון רצח שכמו שניסו לצייר את זה אז. דרך אגב, התגובות בתקשורת כלפינו היו לא פחות מוגזמות אם לא יותר מהתגובות כלפי הפועל כעת, שלא לדבר על ההכפשה של עיר שלמה, כבר הפכו את באר שבע להארלם.

כל המקרים שהזכרת חמורים בהחלט, אבל לא בוצעו ע"י ראשי ארגוני האוהדים. חלקם אפילו בוצעו בכלל כנגד הקהל שלנו מתוך טמטום ולא מתוך כוונה לפגוע.
עכשיו אתה טומן ראשך בחול.
כל מילה שאמרו על הקהל שלנו הרווחנו ביושר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:

מה שאני אומר זה שאין שליטה בסוף על איזה מטומטם שמחליט לעשות מעשה.
לכן עדיף גם לנו לא לצאת בהצהרות שאצלנו זה לא יקרה, כי כך לדוגמא את מקרה דסה, עוד מתגרה סדרתי, לא היה חסר הרבה שאיזה אוהד ישבית אותו.
ושוב, אני אומר שהשחקנים אשמים במצב לא פחות, ערן זהבי הביא את זה על עצמו.
מה הוא חשב לעצמו הדביל הזה?? שימשיך להתגרות בהם בלי סוף?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Totti כתב: עכשיו אתה טומן ראשך בחול.
כל מילה שאמרו על הקהל שלנו הרווחנו ביושר.
יש לך בכלל ספק שאם אנחנו היינו בסיטואציה הזו היום התגובות היו הרבה פחות סלחניות?

רבאק, הקהל של הפועל כבר שנים שר שירים נוראיים, תוקף שחקנים ובעלי תפקידים ובתמיכה של ראשי האוהדים, והעולם שותק. אצלנו על כל פיפס התקשורת קוראת לאלונה לעזוב.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הדבר הזה נופח למימדים עצומים כאילו זה חסר תקדים (מאוד חמור בלי ספק אבל מנופח). היו פה בליגה המון מקרים חמורים. הנה כמה מהבולטים בשנים האחרונות:
מכות רצח עם שוטרים, גזענות נגד הצ׳צ׳נים, זרחנים, רימון גז, חזיזים על שחקנים, שירי שואה, קהל שיידה מקלות ודגלים על שופטים ושחקנים, שחקן מרביץ לאוהד, דקירה של אוהד על ידי אוהד יריב וזה על קצה המזלג ושמנו בצד מכות בין אוהדים שזה דבר שבשגרה למערנו.
שורה תחתונה? זה כבר קרה לצערנו, זה עוד יקרה לצערנו וזה יישכח מהר

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום זקן כתב: מה שאני אומר זה שאין שליטה בסוף על איזה מטומטם שמחליט לעשות מעשה.
לכן עדיף גם לנו לא לצאת בהצהרות שאצלנו זה לא יקרה, כי כך לדוגמא את מקרה דסה, עוד מתגרה סדרתי, לא היה חסר הרבה שאיזה אוהד ישבית אותו.
ושוב, אני אומר שהשחקנים אשמים במצב לא פחות, ערן זהבי הביא את זה על עצמו.
מה הוא חשב לעצמו הדביל הזה?? שימשיך להתגרות בהם בלי סוף?
מה אתם רוצים מזהבי?
כם דמארי עשה שנה שעברה לאוהדי מכבי פיו פיו, הם לא נכנסו להרביץ לו.
רק לפני כמה חודשים מאות אוהדי מכבי עברו משער לשער בוסרמיל תוך התגרות בקהל שלנו. לא זכור לי שמישהו נכנס למגרש להתעמת איתם.
מה שעשה האוהד של הפועל ת"א אתמול היה מתוכנן, ללא קשר לפיו פיו של זהבי.
לא פחות חמור, בסרטון שצולם מהיציע "במקרה" עוד שומעים אוהדים מוחאים כפיים לאוהד שנכנס להרביץ.
עם כל הפופוליזם של התקשורת,אין מנוס מלהכניס אדם כזה למאסר ממושך.
השופט טעה כשלא שרק לסוום מיד עם תום האירוע של אותו אוהד, ללא שליפת כרטיס אדום לזהבי. עוד יותר חמור שמכבי לא ירדו מהמגרש באותו הרגע.
אם אותו חמום מוח היה יורד לדשא עם סכין, הכל היה נראה אחרת עכשיו.
ושלא יבואו בטענות לאבטחה. כל אחד שמגיע למגרשים, יודע טוב מאוד שאי אפשר למנוע מאוהד לפרוץ לדשא כאשר אין גדרות.
לא פלא שזה קרה בהפועל תל אביב. כשעשו הפגנות מחוץ לבית של טביב,היו עוד שטענו שזה לגיטימי, אבל כבר כמה שנים שהקהל של הפועל ת"א ברברי, מסית וזה היה רק ענין של זמן עד שדבר כזה יקרה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ועוד דבר, למי שלא יודע.
ערן זהבי כבר שנתיים וחצי מקבל איומים, "איחולים" לו ולבני משפחתו שיחלו בסרטן, שמועות שאשתו קיבלה אוסקר (המבין יבין) וכו...
יש גבול במה שבן אדם יכול לעמוד.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

izguy83 כתב:ועוד דבר, למי שלא יודע.
ערן זהבי כבר שנתיים וחצי מקבל איומים, "איחולים" לו ולבני משפחתו שיחלו בסרטן, שמועות שאשתו קיבלה אוסקר (המבין יבין) וכו...
יש גבול במה שבן אדם יכול לעמוד.
מה אני רוצה מזהבי? מאוד פשוט,שיפסיק להתעסק בשטויות.
שמע,הפועל ת"א בעיניי זה המועדון הבזוי והמגעיל ביותר במדינה,גם יותר מבית"ר.
הסיבה היחידה שהוא זוכה לחסינות היא אנשי התקשורת המקיפים אותו.
אבל במקרה הנוכחי,האשמה היא לא רק בהם וצריך להיות הוגן.
זהבי הוא שחקן ענק,ווינר אמיתי ואחד הגדולים שהיו כאן.
אבל,גם אחד המתריסים והמעצבנים,שבכל הזדמנות התריס וחימם את האווירה.
מצופה משחקן כדורגל שיתנהג אחרת,הוא לא הראשון שעובר מקבוצה ליריבתה.
לואיס פיגו הגדול,זרקו עליו ראש של חזיר,איימו על משפחתו,ולא שמעת ממנו מילה,וככה גם הרוחות נרגעו בהמשך.
זהבי,עושה רושם נהנה מזה ומי שמשלם את מחיר היהירות שלו זאת משפחתו.
אז קודם כל ואני לא מצדיק דבר ממה שעשה אותו אוהד דביל,כדאי לו לזהבי להרגע ולהרגיע ולא לשכוח שתמיד יהיה את הטמבל שלא יראה בעיניים,אך ורק מתוך מטרה להגן על משפחתו.
נו..וראית מה טב"ח עשה אתמול?? לי היה חשק להיכנס ולהרביץ לו.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לא ראיתי אוהדים שהרביצו לפיגו על הדשא... למרות שהתגרה בקהל שלהם גם במגרש וגם בתקשורת.

כנ"ל סמואל אטו, רונאלדו

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום זקן כתב: מה אני רוצה מזהבי? מאוד פשוט,שיפסיק להתעסק בשטויות.
שמע,הפועל ת"א בעיניי זה המועדון הבזוי והמגעיל ביותר במדינה,גם יותר מבית"ר.
הסיבה היחידה שהוא זוכה לחסינות היא אנשי התקשורת המקיפים אותו.
אבל במקרה הנוכחי,האשמה היא לא רק בהם וצריך להיות הוגן.
זהבי הוא שחקן ענק,ווינר אמיתי ואחד הגדולים שהיו כאן.
אבל,גם אחד המתריסים והמעצבנים,שבכל הזדמנות התריס וחימם את האווירה.
מצופה משחקן כדורגל שיתנהג אחרת,הוא לא הראשון שעובר מקבוצה ליריבתה.
לואיס פיגו הגדול,זרקו עליו ראש של חזיר,איימו על משפחתו,ולא שמעת ממנו מילה,וככה גם הרוחות נרגעו בהמשך.
זהבי,עושה רושם נהנה מזה ומי שמשלם את מחיר היהירות שלו זאת משפחתו.
אז קודם כל ואני לא מצדיק דבר ממה שעשה אותו אוהד דביל,כדאי לו לזהבי להרגע ולהרגיע ולא לשכוח שתמיד יהיה את הטמבל שלא יראה בעיניים,אך ורק מתוך מטרה להגן על משפחתו.
נו..וראית מה טב"ח עשה אתמול?? לי היה חשק להיכנס ולהרביץ לו.
עזוב, ברור שזהבי יכול היה לנהוג אחרת. לא אומר שלא. אני רק אומר שיש גבול למה שבן אדם יכול לספוג. לא פרסמו מה זהבי סופג כבר שנתיים וחצי. כנ"ל מה היה עם טביב, בין אם אהבו את הדרך שלו או שלא. תמשיך עם זה לכדורסל (אותם אוהדי הפועל) שכל משחק צועקים לשמעון מזרחי להתאבד, לרגב פנאן "אבא מת" ושרים שירי שואה נגד מכבי.
תבינו - במקרה של הפועל ת"א, הכתובת היתה על הקיר. ולא משנה אם זה זהבי או מישהו אחר.
נ.ב - מה שעשה טל בן חיים אתמול, לא פחות חמור (ואם נתחשבים בנסיבות הרקע, אפילו יותר חמור) ממה שעשה ראיוס לפני חצי שנה.
זה קצת נבלע בלהט האירועים, אבל מקווה שירחיקו אותו לתקופה ממושכת.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שמעון א כתב:לא ראיתי אוהדים שהרביצו לפיגו על הדשא... למרות שהתגרה בקהל שלהם גם במגרש וגם בתקשורת.

כנ"ל סמואל אטו, רונאלדו
תדע לך וכמו במקרה קורצקי,אתה פשוט לא מבין שלאנשים האילו יש אחריות גדולה יותר מאוהדים.
אני פשוט לא מבין איך אתה מצדיק אותם שוב ושוב.
הם אושיות ספורט,מודלים לחיקוי ולא אדם מין הספר כמוני וכמוך!
הם לא יכולים להתנהג ככה ולא משנה מה עושים להם,יש לך בעיה? לך למשטרה,לא עוזר? לך שוב ושוב ותוציא צווי מניעה מבתי משפט ותבע את האנשים באופן אישי.
אם ירדו לחיים של זהבי שיילך ויתלונן במשטרה.
זה בדיוק מה שמפריד בין אדם מהרחוב למפורסם,הוא לא יכול לעשות מה שבא לו,יש לו עשרות אלפים של מעריצים רובם ילדים,תפנים את זה כבר.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מסכים עם אדום זקן. אי אפשר לזרוק את כל האשמה על האוהד הטיפש.
שחקני כדורגל ומאמני כדורגל הם מודל לחיקוי עבור ילדים. אסור להם להגיע למקומות כאלה.
גם בנושא קורצקי אמרתי - מטרידים אותך?מקללים?תגיש תלונה במשטרה.
אם במשחק כל כך טעון אתה בוחר להתגרות באוהדי היריבה ביריות לעברם, אל תבכה אחר כך.

נעול