העובדה שהמשחק פוצץ בתיקו מקדמת את הסיכויים לתיקו בלי נקודות.CrazyRed7 כתב: אני לא חושב..
משחק חוזר ללא קהל+רדיוסים להפועל ולמכבי+הרחקה ממשחק אחד לזהבי(האדום)..
בטח שדרבי נוסף זה תיק שאיש לא רוצה על עצמו
העובדה שהמשחק פוצץ בתיקו מקדמת את הסיכויים לתיקו בלי נקודות.CrazyRed7 כתב: אני לא חושב..
משחק חוזר ללא קהל+רדיוסים להפועל ולמכבי+הרחקה ממשחק אחד לזהבי(האדום)..
אכן חוקים משלוTotti כתב:אני שוב חוזר, לדרבי חוקים משלו.
תשכחו מכל מה שראיתם במשחקים רגילים, מההצגות של מכבי והבינוניות של הפועל, במשחק אחד, על היוקרה והכבוד, כל אחת יכולה לנצח
מבחינה חוקית זה יותר תופס על הפריצה ההמונית של אוהדי מכבי האמת. טכנית הם פיצצו את המשחק למרות שזה לא המוקד של הערבamichai כתב:החוקה לא אומרת מינוס 10 נקודות על פריצה לדשא?
ידוע שאבוטבול הוא ערס טיפוסי.yossi כתב:אבוטבול מגיע ראשון לאירוע, ועל מי הוא קופץ?
על ערן זהבי. לא על התוקפן שבא לפגוע בו.
מתאים להיות הקפטן של המועדון הדוחה הזה.
הסכסוף בין השניים ידוע ומפורסם, בעונה שעברה הוא חיפש לשבור לערן רגלyossi כתב:אבוטבול מגיע ראשון לאירוע, ועל מי הוא קופץ?
הזוי.yossi כתב:אבוטבול מגיע ראשון לאירוע, ועל מי הוא קופץ?
מה הבעיה בשחקנים שרצו כדי להגן על חברם ולהדוף את אותו עבריין?CrazyRed7 כתב: ידוע שאבוטבול הוא ערס טיפוסי.
גם בן חיים וטיבי לא תרמו לבלאגן.
זה נקרא להדוף?גם אחרי שהגיעו המאבטחים ותפסו את האוהד, טיבי נכנס ביניהם לנסות להכות את האוהד.yossi כתב: מה הבעיה בשחקנים שרצו כדי להגן על חברם ולהדוף את אותו עבריין?
הייתי מצפה מהשחקנים שלנו, או כל בן אדם באזור לעשות את אותו הדבר.
וזה מעבר לערס טיפוסי, הוא בן אדם דוחה ואני מצפה מהנהלת הפועל לפעול כנגד הדבר הזה.
את הקטע עם טיבי כנראה פספסתי משלל האירועים. אם אכן ניסה להכות אותו כשהוא כבר מנוטרל גם הוא צריך לעמוד לדין.CrazyRed7 כתב: זה נקרא להדוף?גם אחרי שהגיעו המאבטחים ותפסו את האוהד, טיבי נכנס ביניהם לנסות להכות את האוהד.
אז נולדת אחרי שנת 2000 אני מבין...דר אדום בנשמה כתב:תגידו מה שתגידו על האוהדים שלנו ועלהויכוחים פה בפורום אנחנו לא היינו מגיעים לזה... פשוט גועל נפש רק בישראל!
חחחחח קשקשן אתה תאמין לי..דר אדום בנשמה כתב:תגידו מה שתגידו על האוהדים שלנו ועלהויכוחים פה בפורום אנחנו לא היינו מגיעים לזה... פשוט גועל נפש רק בישראל!