הפינה הפסימית - מחזור 7
Re: הפינה הפסימית - מחזור 7
עם כל ההערכה שלי לאבו לאבן ועל כך שהוא שחקן בית.. אין לו מקום בקבוצה שמכוונת לתואר/צמרת ליגת העל.
הוא יכול להתמקם באחת מקבוצות התחתית/קבוצות צמרת בלאומית.
חייב וצריך לחשוב מעכשיו על חלוץ בינואר..במידה ודובב/ארבייטמן פצועים אין לנו שום חלוץ נורמלי על הספסל.
הוא יכול להתמקם באחת מקבוצות התחתית/קבוצות צמרת בלאומית.
חייב וצריך לחשוב מעכשיו על חלוץ בינואר..במידה ודובב/ארבייטמן פצועים אין לנו שום חלוץ נורמלי על הספסל.
אז איך לפני כל משחק אתה קובע הרכב + חילופים??? אתה נמצא בכל האימונים ולא סיפרת לנו?דר אדום בנשמה כתב:אני חושב שמי שטוב באימונים צריך לשחק
לא התפכחת ולא גרביים, אתה פשוט אדם ללא דעה שרודף אחרי העדר.דר אדום בנשמה כתב:תעשה לי טובה אני לא שונא את אלישע, אני פשוט התפכחתי לגביי היכולת שלו להוביל.
בוא אני אתן לך כמה דברים שהמנגר לא נותן.
הפועל ב"ש של היום, זאת ההצגה הכי טובה אחרי מכבי לטובה ולפעמים גם לרע.
קבוצה התקפית שחושבת רק התקפה עם טאלנטים הכי גדולים שהיו כאן מאז עונות האליפות.
אתה יכול לאהוב את זה או לא, בשביל זה אנשים משלמים כרטיס, בשביל לבוא ולראות כדורגל.
ולא משחק מסירות מפהק ומשמים שחוץ מ99% החזקה בכדור אין כלום.
הפועל ת"א מחזיקה בממוצע 65% מהזמן בכדור, אז מה זה אומר? שאתה מעדיף את הכדורגל שלהם על שלנו?
שאתה בא היום למשחקים אתה יודע מה תקבל, וזה כדורגל עם עשרות מצבים והרבה גולים.
נכון..לא הכל מושלם וגם התאהבנו בעובדה שאנחנו צריכים לשחוט תליגה.
אבל אני זוכר גם מצויין את העבר שלנו, ואיך חירבנו במכנסיים כל פעם שפגשנו את אחת התל אביביות או את חיפה.
עכשיו יבואו הציניקנים ויגידו "מה אתה מספר לנו על העבר", ואני אומר שמי שלא זוכר את העבר שלו, גם לא יהיה לו עתיד.
ואני מעדיף לתקן טעויות תוך כדי תנועה וצבירת נקודות ולא להיות במצב של מכבי חיפה, שאם כמו שאתה מתבטא היית אוהד שלהם, בטח היית קופץ מאיזה גג.
אם לא הייתה מפלצת כדורגל כמו שיש במכבי, אף אחד ממכם לא היה מדבר איך שמדבר והיום היינו ראש בראש עם ק"ש.
אנחנו בתהליך קדימה ולא רוצים לחזור אחורה, למה הזכרונות לא כל כך נעימים.
מכבי הורגת משחקים כבר בתחילת המשחק כי היא קבוצה מקצוענית שעולה בשיא הרצינות לכל משחק, מוכנים מבחינת למידת היריב, וקבוצה מאוד מאומנת ומוכשרת.גדי כתב: איך שלא נהפוך את זה אנחנו לא מכבי. הערך מוסף של ערן זהבי שהורג משחקים לבד זה דבר שאין לנו וזו עובדה.
ערן זהבי הוא כלי (מאוד) קטלני במכונה הזו, אך הוא עוד בורג, אמנם מאוד דומיננטי וחשוב, אך עדיין בורג.
אצלנו הדומה הוא שאנחנו קבוצה מוכשרת. בשאר אנחנו לפחות 100 מעלות מהם.
עולים למשחק כאילו הניצחון הוא מובן מאליו, הרכב מנצח כמובן לא מחליפים למרות שידוע לכל שסגנון המשחק מול קבוצה קטנה ומול חיפה\מכבי הוא לא ממש דומה, ומאומנת לא ממש נראה עלינו.
ומכאן מגיע התסכול הרב. אנחנו נופלים שוב ושוב בגלל גישה חובבנית משהו, והיעדר יכולת לפתח משחק התקפה טוב מול יריב שעושה דברים בסיסיים כמו ציפוף האמצע (וזה רחוק מהבונקרים שעושים מול מכבי, שמפרקת אותם תוך זמן קצר מאוד) וקצת לחץ במרכז השדה.
רוב החצים נשלפים לכיוון אלישע, גם מכיווני, אך צודקים גם אלה שמאשימים לא פעם את השחקנים. שני הצדדים צריכים לעשות חושבים, זה לא משהו שעוד רכש יפתור אלה רק שינוי מסוים בתפיסה ובהתנהלות.
אם כבר, מהבחינה הזו, ק"ש יותר קרובה למכבי מאשר אנחנו. זו גם הסיבה לדעתי ליציבות הגדולה שלהם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עזוב ברגע שאתה מעיש לומר שאני מחליף דעהכמו גרביים אתה מוכיח לי עד כמה אתה לא רציני, בבקשה אם אלישע לויכזה מאמןגדול למה רק שני דחקניםהשתדרגו תחתיו? (בוזגלו וזינו)? כל השאר נותרו במקום או חזרו אחורה, הוא פה 5 שנים וכלשנה מביא 8-12 שחקנים תגיד לי אתה עדיין חושב שאני מחליף דעה כמוגרביים כי אני לא אני הבנתי מהפלייאוף עד כמה אלישע והצוות המקצועי שלנו רחוקים שנות אור ממכבי וגם מקריית שמונהשברק בכר מוציא שם מים מהסלע!אדום זקן כתב: לא התפכחת ולא גרביים, אתה פשוט אדם ללא דעה שרודף אחרי העדר.
בוא אני אתן לך כמה דברים שהמנגר לא נותן.
הפועל ב"ש של היום, זאת ההצגה הכי טובה אחרי מכבי לטובה ולפעמים גם לרע.
קבוצה התקפית שחושבת רק התקפה עם טאלנטים הכי גדולים שהיו כאן מאז עונות האליפות.
אתה יכול לאהוב את זה או לא, בשביל זה אנשים משלמים כרטיס, בשביל לבוא ולראות כדורגל.
ולא משחק מסירות מפהק ומשמים שחוץ מ99% החזקה בכדור אין כלום.
הפועל ת"א מחזיקה בממוצע 65% מהזמן בכדור, אז מה זה אומר? שאתה מעדיף את הכדורגל שלהם על שלנו?
שאתה בא היום למשחקים אתה יודע מה תקבל, וזה כדורגל עם עשרות מצבים והרבה גולים.
נכון..לא הכל מושלם וגם התאהבנו בעובדה שאנחנו צריכים לשחוט תליגה.
אבל אני זוכר גם מצויין את העבר שלנו, ואיך חירבנו במכנסיים כל פעם שפגשנו את אחת התל אביביות או את חיפה.
עכשיו יבואו הציניקנים ויגידו "מה אתה מספר לנו על העבר", ואני אומר שמי שלא זוכר את העבר שלו, גם לא יהיה לו עתיד.
ואני מעדיף לתקן טעויות תוך כדי תנועה וצבירת נקודות ולא להיות במצב של מכבי חיפה, שאם כמו שאתה מתבטא היית אוהד שלהם, בטח היית קופץ מאיזה גג.
אם לא הייתה מפלצת כדורגל כמו שיש במכבי, אף אחד ממכם לא היה מדבר איך שמדבר והיום היינו ראש בראש עם ק"ש.
אנחנו בתהליך קדימה ולא רוצים לחזור אחורה, למה הזכרונות לא כל כך נעימים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה הפכפך, ושום דבר שתגיד לא ישנה את זה.דר אדום בנשמה כתב:עזוב ברגע שאתה מעיש לומר שאני מחליף דעהכמו גרביים אתה מוכיח לי עד כמה אתה לא רציני, בבקשה אם אלישע לויכזה מאמןגדול למה רק שני דחקניםהשתדרגו תחתיו? (בוזגלו וזינו)? כל השאר נותרו במקום או חזרו אחורה, הוא פה 5 שנים וכלשנה מביא 8-12 שחקנים תגיד לי אתה עדיין חושב שאני מחליף דעה כמוגרביים כי אני לא אני הבנתי מהפלייאוף עד כמה אלישע והצוות המקצועי שלנו רחוקים שנות אור ממכבי וגם מקריית שמונהשברק בכר מוציא שם מים מהסלע!
מה שכן, שאתה נדבק למשהו או מישהו במקרה הזה, אתה לא מרפה ומכניס את זה בכל הזדמנות גם שזה לא קשור למציאות.
הטענות שלך לא רציניות ולא מבוססות.
כולם מסכימים שהמאמן הישראלי לוקה בטקטיקה, אבל אני בניגוד אליך חושב שאלישע מיצה עד תום ובצורה מופלאה את הסגל שלו בשנה שעברה, למד מטעויות ולראייה המיקום בסוף העונה
עכשיו גם נדבקת למנטרה את מי הוא קידם, וזה בכלל לא הייתה מטרת הדיון.
אתה יכול להגיד עד מחר שאני מגן על אלישע, אבל אלישע הוא לא הסיפור כאן.
אתה מצפה שב"ש תשחק כדורגל טוטאלי ולפחות כרגע זה לא יקרה, העונה הזאת עוד ארוכה ותפתיע גם פסימיסטיים חסרי תקנה כמוך.
אני בניגוד אליך מסתכל על התהליך שעוברת הקבוצה והאוהדים! בשנתיים האחרונות ורואה לנו עתיד טוב,למזלי אני נמצא בדעת הרוב.
תלמד, בחיים דברים טובים קורים לאט ובסבלנות
אבל אולי אם היית מגיע למשחקים, במקום לנתח אותם מהבית היית יודע.
מה עם גורדנה, סוארס (שאנשים כמוך זרקו ואמרו שהוא לא מתאים כשאלישע הסיט אותו לעמדת הבלם) וביטון? הם לא השתדרגו?דר אדום בנשמה כתב:עזוב ברגע שאתה מעיש לומר שאני מחליף דעהכמו גרביים אתה מוכיח לי עד כמה אתה לא רציני, בבקשה אם אלישע לויכזה מאמןגדול למה רק שני דחקניםהשתדרגו תחתיו? (בוזגלו וזינו)? כל השאר נותרו במקום או חזרו אחורה, הוא פה 5 שנים וכלשנה מביא 8-12 שחקנים תגיד לי אתה עדיין חושב שאני מחליף דעה כמוגרביים כי אני לא אני הבנתי מהפלייאוף עד כמה אלישע והצוות המקצועי שלנו רחוקים שנות אור ממכבי וגם מקריית שמונהשברק בכר מוציא שם מים מהסלע!
המפתיע הוא שחבורת אנשים שמתיימרת להיות אינטליגנטית באמת מנהלת דיון רציני עם ילד בן 18, שלא הגיל הוא התרגיל במקרה שלו.דר אדום בנשמה כתב:עזוב ברגע שאתה מעיש לומר שאני מחליף דעהכמו גרביים אתה מוכיח לי עד כמה אתה לא רציני, בבקשה אם אלישע לויכזה מאמןגדול למה רק שני דחקניםהשתדרגו תחתיו? (בוזגלו וזינו)? כל השאר נותרו במקום או חזרו אחורה, הוא פה 5 שנים וכלשנה מביא 8-12 שחקנים תגיד לי אתה עדיין חושב שאני מחליף דעה כמוגרביים כי אני לא אני הבנתי מהפלייאוף עד כמה אלישע והצוות המקצועי שלנו רחוקים שנות אור ממכבי וגם מקריית שמונהשברק בכר מוציא שם מים מהסלע!
להגיד רק זינו ובוזגלו השתדרגו סביבו זה לגנוב דעת.
לספר שהוא 5 שנים כאן זה לסלף עובדות.
לבלבל את הבייצים כל שבוע עם טקטיקות מהגיהנום, כאשר את יושב בכלל בבית ולא מגיע למגרשים זו הונאה.
לך לבצפר ילד ותשאיר את האייפון בתיק, תתרכז בלימודים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
ביטון לא השתרג בזכות אלישע לגביי סוארס אז שכחתי אותו הו וואל ולגביי גורדנה, הוא אפילו לא משחק איתו סעמדה שבא הוא נתן את רוב המספרים שלו...הפועלעולה כתב: מה עם גורדנה, סוארס (שאנשים כמוך זרקו ואמרו שהוא לא מתאים כשאלישע הסיט אותו לעמדת הבלם) וביטון? הם לא השתדרגו?
אז בזכות מי בן ביטון שודרג בזכות רוח הקודש?
השחקן פותח כבר בכל במשחק ואפילו פתח במשחק באירופה.
דר תהיה רציני כבר
דר תהיה רציני כבר
דר, אתה תמיד מתלונן שלא לוקחים אותך ברצינות. ברגע שתדבר לנושא שהדיון נפתח לשמו, תדבר עניינית, תדבוק בעובדות ופחות תחפור על תבנית קבועה אז ייקחו אותך ברצינות.
אתה צודק ברוב הדברים מלבד " זה לא משהו שעוד רכש יפתור אלה רק שינוי מסוים בתפיסה ובהתנהלות"yossi כתב: מכבי הורגת משחקים כבר בתחילת המשחק כי היא קבוצה מקצוענית שעולה בשיא הרצינות לכל משחק, מוכנים מבחינת למידת היריב, וקבוצה מאוד מאומנת ומוכשרת.
ערן זהבי הוא כלי (מאוד) קטלני במכונה הזו, אך הוא עוד בורג, אמנם מאוד דומיננטי וחשוב, אך עדיין בורג.
אצלנו הדומה הוא שאנחנו קבוצה מוכשרת. בשאר אנחנו לפחות 100 מעלות מהם.
עולים למשחק כאילו הניצחון הוא מובן מאליו, הרכב מנצח כמובן לא מחליפים למרות שידוע לכל שסגנון המשחק מול קבוצה קטנה ומול חיפה\מכבי הוא לא ממש דומה, ומאומנת לא ממש נראה עלינו.
ומכאן מגיע התסכול הרב. אנחנו נופלים שוב ושוב בגלל גישה חובבנית משהו, והיעדר יכולת לפתח משחק התקפה טוב מול יריב שעושה דברים בסיסיים כמו ציפוף האמצע (וזה רחוק מהבונקרים שעושים מול מכבי, שמפרקת אותם תוך זמן קצר מאוד) וקצת לחץ במרכז השדה.
רוב החצים נשלפים לכיוון אלישע, גם מכיווני, אך צודקים גם אלה שמאשימים לא פעם את השחקנים. שני הצדדים צריכים לעשות חושבים, זה לא משהו שעוד רכש יפתור אלה רק שינוי מסוים בתפיסה ובהתנהלות.
אם כבר, מהבחינה הזו, ק"ש יותר קרובה למכבי מאשר אנחנו. זו גם הסיבה לדעתי ליציבות הגדולה שלהם.
לא נדרש שינוי מסוים אלא שינוי טוטאלי, בהנחה ואכן רוצים יום אחד לקחת אליפות
הגיע הזמן שאלונה תבין אחרי 7 שנים את מה שגולדהר הבין אחרי 3 שנים, צריך להביא אוטוריטה בכירה מאירופה (ג'ורדי סטייל), לתת לו את המפתחות בית ולבקש ממנו להרים קבוצה בסטנדרטים אירופיים (מא' עד ת', כולל רמת ואיכות האימונים/סקואטינג/כושר/התנהלות תקשורתית/תזונה/הכנות למשחקים/תוכנית מעקב אישית וכו' וכו')
את גולדהר חירטטו 3 שנים כל מיני קלינגרים/נימנים/מוטי איוונירים עד שהוא אמר אוקיי, הבנתי, תודה, והביא את ג'ורדי שיעשה שם סדר
החלפה של מאמן בלבד, אפילו אירופאי, כשכל התשתית מסביב נשארת ים תיכונית, לא תיתן כלום (ע"ע מכבי חיפה)
במצב העניינים הנוכחי, אין מה לצפות ליותר מדי, פעם ננצח, פעם נפסיד, פה ושם ניתן משחק טוב, פה ושם ניפול, נחזיק איכשהו מעמד בצמרת, לעיתים גם נפנטז על אליפות, אבל עמוק בפנים, נדע כולנו, שזה לא באמת זה....
- דר אדום בנשמה
יודע מה סבבה אלישע שדרג את בן ביטון את סוארס (לא שסוארס שודרג הוא תמיד היה שחקן טוב, ושדרג את זינו ואת בוזגלו ואור חביביאן ואת בן אלגרבלי, איך זה ש3 שנים הוא פה ועדיין היכולת הקבוצתית שואפת לאפס וכל המהלכים נעשים בפעולות אישיות ומקריות?taltal כתב:אז בזכות מי בן ביטון שודרג בזכות רוח הקודש?
דר תהיה רציני כבר
איך זה ששחקנים שהוא מביא (ע"ע בויאן מרקוביץ', פלצ'וק וסוויסה) מקבלים מלא דקות בהתחלה ואז אחריי שהוא שם לב שהם לא השחקן המושלם כמו בוזגלו וכו' אז הוא מעביר אותם לספסל, איך אתה מסביר את העובדה שנסאר שלפניי שנה היה אחד מהשחקנים החמים שלנו הפך לשחקן ספסל?
לא שאני מתלונן על ההצלחה עם בוזגלו בן ביטון וכו' אבל איפה השדרוג של שאר השחקנים, למה הוא מביא שחקן ואז זורק אותו? למה אין קבוצתיות כבר עונה שלישית רצוף והכל מקרי?
לאלישע יש יתרונות ויש חסרונות אבל לפעמים נדמה שהחסרונות עולים על היתרונות שלו במיוחד אל מול מאמנים כמו ברק בכר ופאקו...
איך זה שכבר עונה שנייה ברציפות אנחנו קבוצת צמרת שמועמדת לאליפות ובעיקר בזכות הסגל אבל אנחנו מתקשים מול קבוצות שיש להן חשיבה טקטית נכונה והן מצליחות גם להביך אותנו והן במקרה גם נחשבות לקבוצות תחתית?
למה אנחנו לא משחקים כמו קריית שמונה? עזוב מכבי תל אביב, הבדלי התקציבים גבוהים ואני לא אשווה, אבל אם קריית שמונה עם סגל שחקנים שהוא פחות חזק מאיתנו יכולים להראות מעולה מול קבוצה למה אנחנו צריכים רק את המשחקים הגדולים בשביל להראות טוב?
כמה משחקים של ק"ש ראית בכלל השנה, ברצינות? כי לפי מה שאני יודע שודרו רק 2-3 משחקים שלהם, אז איך אתה אומר שהם משחקים מעולה? ודי כבר להביא את ברק בכר כדוגמה, גם רב"ש נראה כמו המשיח של הכדורגל הישראלי בק"ש, וברגע שהוא יצא משמה לקבוצות הגדולות, איפה שיש טיפה יותר לחץ וטיפה יותר ציפיות, הוא היה כישלון, אז מספיק.דר אדום בנשמה כתב:יודע מה סבבה אלישע שדרג את בן ביטון את סוארס (לא שסוארס שודרג הוא תמיד היה שחקן טוב, ושדרג את זינו ואת בוזגלו ואור חביביאן ואת בן אלגרבלי, איך זה ש3 שנים הוא פה ועדיין היכולת הקבוצתית שואפת לאפס וכל המהלכים נעשים בפעולות אישיות ומקריות?
איך זה ששחקנים שהוא מביא (ע"ע בויאן מרקוביץ', פלצ'וק וסוויסה) מקבלים מלא דקות בהתחלה ואז אחריי שהוא שם לב שהם לא השחקן המושלם כמו בוזגלו וכו' אז הוא מעביר אותם לספסל, איך אתה מסביר את העובדה שנסאר שלפניי שנה היה אחד מהשחקנים החמים שלנו הפך לשחקן ספסל?
לא שאני מתלונן על ההצלחה עם בוזגלו בן ביטון וכו' אבל איפה השדרוג של שאר השחקנים, למה הוא מביא שחקן ואז זורק אותו? למה אין קבוצתיות כבר עונה שלישית רצוף והכל מקרי?
לאלישע יש יתרונות ויש חסרונות אבל לפעמים נדמה שהחסרונות עולים על היתרונות שלו במיוחד אל מול מאמנים כמו ברק בכר ופאקו...
איך זה שכבר עונה שנייה ברציפות אנחנו קבוצת צמרת שמועמדת לאליפות ובעיקר בזכות הסגל אבל אנחנו מתקשים מול קבוצות שיש להן חשיבה טקטית נכונה והן מצליחות גם להביך אותנו והן במקרה גם נחשבות לקבוצות תחתית?
למה אנחנו לא משחקים כמו קריית שמונה? עזוב מכבי תל אביב, הבדלי התקציבים גבוהים ואני לא אשווה, אבל אם קריית שמונה עם סגל שחקנים שהוא פחות חזק מאיתנו יכולים להראות מעולה מול קבוצה למה אנחנו צריכים רק את המשחקים הגדולים בשביל להראות טוב?
ואלישע טעה ברכש, סו וואט? להזכיר לך את כמות הזרים שג'ורדי נפל בהם? כמה בלופים היו לחיפה בשנים האחרונות? לרוב הרכש של אלישע נקודתי ומדויק, לציין 2-3 נפילות שלהם זאת סתם קטנוניות.
או שאתה לא מבין כלום מהחיים שלך, או שאתה מקורב למאמן כזה או אחר או שאתה חתיכת גונב דעת שפשוט נתפס על אלישע.דר אדום בנשמה כתב:יודע מה סבבה אלישע שדרג את בן ביטון את סוארס (לא שסוארס שודרג הוא תמיד היה שחקן טוב, ושדרג את זינו ואת בוזגלו ואור חביביאן ואת בן אלגרבלי, איך זה ש3 שנים הוא פה ועדיין היכולת הקבוצתית שואפת לאפס וכל המהלכים נעשים בפעולות אישיות ומקריות?
כמעט כל הדברים שכתבת תלושים מהיסוד