הפינה הפסימית - מחזור 7
Re: הפינה הפסימית - מחזור 7
להפיל את התיק על אבו לאבן זה לא פשוט לא הוגן. הוא התמקם מצוין ולמזלו הרע הנגיחה לא יצאה מספיק טוב. קרה לגדולים ממנו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גם ברדה החמיץ בחצי הראשון ארבייטמן בשבוע שעבר מול שער ריק.
שחררו מהילד הוא לא אשם
שחררו מהילד הוא לא אשם
די כבר בחייאת.
שחקנים צעירים קמים ונופלים על הזדמנויות בודדות. אם אתה ילד שעלה מהנוער וכל חייך חלמת על הרגע בו תלבש את חולצת הקבוצה הבוגרת, קח את הרבעי הזדמנויות שנותנים לך בשתי ידיים.
תעשה גול מחצי מצב ותקנה את עולמך.
אין מצב נוח יותר לחלוץ מאשר כדור לראש מ-4 מטרים לבד מול שוער, אין.
שחקנים צעירים קמים ונופלים על הזדמנויות בודדות. אם אתה ילד שעלה מהנוער וכל חייך חלמת על הרגע בו תלבש את חולצת הקבוצה הבוגרת, קח את הרבעי הזדמנויות שנותנים לך בשתי ידיים.
תעשה גול מחצי מצב ותקנה את עולמך.
אין מצב נוח יותר לחלוץ מאשר כדור לראש מ-4 מטרים לבד מול שוער, אין.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אין בעיה שלא יבקיע, אבל מתוך 4 משחקים שנכנס מחליף נגע 3 פעמים בכדור ומתוכן אחת ביד? יאללה יאללה שלח אותו למרמורק
מכבי מעלה מהספסל את בן בסט ופריצה ועוד רגע גם את יצחקי.
אפילו חיפה האפרורית יכולה לבחור בין אבוחצירה, עמאשה וכליבאת.
ואנחנו את אבו לאבן. חסר כאן חלוץ בעל שיעור קומה, לא תמיד הייתי בטוח בזה- השתכנעתי.
ואנחנו את אבו לאבן. חסר כאן חלוץ בעל שיעור קומה, לא תמיד הייתי בטוח בזה- השתכנעתי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הטעות שאתם עושים היא ההשוואה למכבי.Totti כתב:מכבי מעלה מהספסל את בן בסט ופריצה ועוד רגע גם את יצחקי.
110 מיליון אל מול אולי 40, ברור שיהיה הבדל, וההבדל הזה בא לידי ביטוי באיכות הסגל הרחב.
הלי קשר, אבו לאבן הוא שחקן בית צעיר שמתמודד מול חלוצים גדולים ממנו, והילד צריך זמן.
אם הפועל ב"ש לא תביא חלוץ בעל שיעור קומה בינואר, הוא צריך להמשיך.
+1אדום זקן כתב: הטעות שאתם עושים היא ההשוואה למכבי.
110 מיליון אל מול אולי 40, ברור שיהיה הבדל, וההבדל הזה בא לידי ביטוי באיכות הסגל הרחב.
הלי קשר, אבו לאבן הוא שחקן בית צעיר שמתמודד מול חלוצים גדולים ממנו, והילד צריך זמן.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי צריך להשאיר אותו גם אם נביא חלוץ כזה...אדום זקן כתב: הטעות שאתם עושים היא ההשוואה למכבי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זה לא יהיה נכון להתפתחות שלו.דר אדום בנשמה כתב: לדעתי צריך להשאיר אותו גם אם נביא חלוץ כזה...
הוא צריך לשחק.
- דר אדום בנשמה
אני חושב שאם הוא מספיק טוב הוא יימצא את מקומו גם בין אלף חלוצים וזה לא קשור להתפתחות שלו, זה קשר ליכולת שלו, קח לדוגמא במכבי תל אביב השחקנים הצעירים שלהם מוצאים מקום בין כוכבים, דור מיכה, דור פרץ, גאל מרגוליס..אדום זקן כתב: זה לא יהיה נכון להתפתחות שלו.
הוא צריך לשחק.
אבל אלישע הולך על פי שיטת האנשים שהוא מאוהב בהם...
קודם כל תדייק.דר אדום בנשמה כתב: אני חושב שאם הוא מספיק טוב הוא יימצא את מקומו גם בין אלף חלוצים וזה לא קשור להתפתחות שלו, זה קשר ליכולת שלו, קח לדוגמא במכבי תל אביב השחקנים הצעירים שלהם מוצאים מקום בין כוכבים, דור מיכה, דור פרץ, גאל מרגוליס..
אבל אלישע הולך על פי שיטת האנשים שהוא מאוהב בהם...
לדור מיכה יש אולי מתחרה אחד מולו בהרכב, וזה די תלוי בשיטה שפאקו משחק ועזוב את זה שהוא כישרון אדיר.
הסיבה שדור פרץ משחק זה כי גארסיה פצוע, ואין להם בלמים.
גאל מרגוליס המקביל של אבו לאבן, לא רואה דקה כבר הרבה מאוד זמן והכיוון הוא להשאיל אותו בינואר.
אבו לאבן מתחרה עם דובב, שלומי וברדה, אז זה די ברור שהוא בעדיפות רביעית, על אחת כמה ששחקן צעיר צריך לקבל דקות משחק.
ראה מקרה עדן בן בסט, תומר חמד, שנופו מסגל מכבי חיפה ופרחו במקומות אחרים.
ולגבי אלישע, השנאה פשוט מעוורת אותך, בתקופתו שיחקו הכי הרבה שחקני בית בהרכב, ועוד עם סגל שנחשב חזק.
אני זוכר מאמנים שהעדיפו להביא באנגורות וטאצים למינהם, העיקר שהילדים לא ישחקו.
אז תתחיל לכתוב כבר תגובות שמגובות בעובדות ולא מתוך שנאה לאיש.
- דר אדום בנשמה
תעשה לי טובה אני לא שונא את אלישע, אני פשוט התפכחתי לגביי היכולת שלו להוביל אותנו, ובוא נחשוב איזה שחקנים הוא קידם...אדום זקן כתב: קודם כל תדייק.
לדור מיכה יש אולי מתחרה אחד מולו בהרכב, וזה די תלוי בשיטה שפאקו משחק ועזוב את זה שהוא כישרון אדיר.
הסיבה שדור פרץ משחק זה כי גארסיה פצוע, ואין להם בלמים.
גאל מרגוליס המקביל של אבו לאבן, לא רואה דקה כבר הרבה מאוד זמן והכיוון הוא להשאיל אותו בינואר.
אבו לאבן מתחרה עם דובב, שלומי וברדה, אז זה די ברור שהוא בעדיפות רביעית, על אחת כמה ששחקן צעיר צריך לקבל דקות משחק.
ראה מקרה עדן בן בסט, תומר חמד, שנופו מסגל מכבי חיפה ופרחו במקומות אחרים.
ולגבי אלישע, השנאה פשוט מעוורת אותך, בתקופתו שיחקו הכי הרבה שחקני בית בהרכב, ועוד עם סגל שנחשב חזק.
אני זוכר מאמנים שהעדיפו להביא באנגורות וטאצים למינהם, העיקר שהילדים לא ישחקו.
אז תתחיל לכתוב כבר תגובות שמגובות בעובדות ולא מתוך שנאה לאיש.
לוטם ז'ינו שהתקדם עוד שהיה אצל גיא לוי, בן אלגרבלי התקדם והלך לאחור לליגה הלאומית, מי עוד?
אממ בוא נחשוב זהו, ממש הרבה שחקנים, אהא וכן איך שכחתי את אור חביביאן שלא רואה דשא...
לא שאני חושב שגיא לוי מאמן טוב יותר מאלישע, אבל גיא לוי נתן צ'אנס אמיתי ללוטם, נתן הזדמנות אמיתית לאיציק וקנין שאלמלא הטמטום שלו להכנס לעולם ההימורים הבלתי חוקיים הוא היה היום שחקן בית לגיטימי או אפילו בחו"ל.
אלישע לוי לא קידם אצלנו שחקני בית מעבר למה שקידמו קודמיו...
אני לא מחובבי אלישע אבל אתה מעוות פה עובדות וממציא דברים.דר אדום בנשמה כתב:תעשה לי טובה אני לא שונא את אלישע, אני פשוט התפכחתי לגביי היכולת שלו להוביל אותנו, ובוא נחשוב איזה שחקנים הוא קידם...
לוטם ז'ינו שהתקדם עוד שהיה אצל גיא לוי, בן אלגרבלי התקדם והלך לאחור לליגה הלאומית, מי עוד?
אממ בוא נחשוב זהו, ממש הרבה שחקנים, אהא וכן איך שכחתי את אור חביביאן שלא רואה דשא...
לא שאני חושב שגיא לוי מאמן טוב יותר מאלישע, אבל גיא לוי נתן צ'אנס אמיתי ללוטם, נתן הזדמנות אמיתית לאיציק וקנין שאלמלא הטמטום שלו להכנס לעולם ההימורים הבלתי חוקיים הוא היה היום שחקן בית לגיטימי או אפילו בחו"ל.
אלישע לוי לא קידם אצלנו שחקני בית מעבר למה שקידמו קודמיו...
כמה דברים על הצעירים:
1.זינו לא התקדם אצל גיא לוי אלא עשה את השדרוג המשמעותי אצל אלישע
2.אף אחד לא היה חושב לתת צ׳אנס לאלגרבלי כמו שאלישע נתן והלך רק על מנת להתחשל (החלטה מצויינת אם תשאל אותי), כנ״ל טוויטו שבמקרה הצורך לא יהססו להשתמש בו.
3.על ועקנין לא נפתח פה בפומבי כי הסיבות לכאורה לא קשורות לכדורגל
4.אף בן אדם שפוי לא משחק עם חביביאן בסגל (בטח לא בהרכב) שכולל את הובאן, אוגו, אראל וגורדנה. מכת פציעות תשלח אותו לסטנד בי ובמקרה הצורך גם בו לא יהססט להשתמש
5.מצד אחד אתם רוצים צעירים ומצד שני תעשו פרצוף על כל ספסול של השחקנים הנוצצים שלנו ותתחילו בחשבונות על איך זה שהסף של אלונה מתבזבז על הספסל
- דר אדום בנשמה
אני חושב שמי שטוב באימונים צריך לשחק ואני בטח לא יבכה עם שחקן צעיר שלנו יתפוס את המקום של מליקסון וברדה.dor69 כתב: אני לא מחובבי אלישע אבל אתה מעוות פה עובדות וממציא דברים.
כמה דברים על הצעירים:
1.זינו לא התקדם אצל גיא לוי אלא עשה את השדרוג המשמעותי אצל אלישע
2.אף אחד לא היה חושב לתת צ׳אנס לאלגרבלי כמו שאלישע נתן והלך רק על מנת להתחשל (החלטה מצויינת אם תשאל אותי), כנ״ל טוויטו שבמקרה הצורך לא יהססו להשתמש בו.
3.על ועקנין לא נפתח פה בפומבי כי הסיבות לכאורה לא קשורות לכדורגל
4.אף בן אדם שפוי לא משחק עם חביביאן בסגל (בטח לא בהרכב) שכולל את הובאן, אוגו, אראל וגורדנה. מכת פציעות תשלח אותו לסטנד בי ובמקרה הצורך גם בו לא יהססט להשתמש
5.מצד אחד אתם רוצים צעירים ומצד שני תעשו פרצוף על כל ספסול של השחקנים הנוצצים שלנו ותתחילו בחשבונות על איך זה שהסף של אלונה מתבזבז על הספסל
ברור שרק מי שטוב צריך לשחק. אתה יודע מה הבעיה? אין חומר שמתקרב לקרסוליהם בכלל (לא מקצועית ובטח לא מנהיגותית)דר אדום בנשמה כתב:אני חושב שמי שטוב באימונים צריך לשחק ואני בטח לא יבכה עם שחקן צעיר שלנו יתפוס את המקום של מליקסון וברדה.