ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב:אני מהמר על הפתעה בדרבי
אין סיכוי.
4 קל למכבי, הפועל זבלים שזה לא ייאמן.
האופטימיות היחידה שאני שואב כאן, זה שפאקו סוחט לגמרי את זהבי ולא לנצח הוא ימשיך כך.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

טוטי איפה אתה רואה שפאקו סוחט את זהבי? זהבי בקושי התאמץ במשחק הזה עכשיו והוא עם שער ובישול ... עכשיו הייתה לו החמצת נבחרת (LOL) ב1 על 1 .. ויש עוד 10 דקות ..

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ברור שיש פה גם פן פסיכולוגי והרתעה אדירה.
בלומפילד הוא בית המטבחיים של הכדורגל הישראלי מאז שג'ורדי בא. הם כמעט ולא מאבדים נקודות שם, הפסד של 2-0 נחשב לסביר.
אצטדיון סופר ביתי, קהל מלחיץ וקבוצה שמתנפלת עליך בצורה שאתה פשוט לא רגיל עם ביטחון עצמי אדיר. גם שחקנים שרגילים למעמדים גדולים חוטפים שם רגליים קרות, אז אין מה להתפלא ששחקנים צעירים מקבוצות קטנות עולים בחשש מסוים, חשש שגורם להם להיות פחות מרוכזים בתחילת המשחק.
זה לא מוריד ממכבי שמנצלת את הדברים הללו עד תום בצורה מצוינת, ועוד לפני שהיריב מתאקלם במגרש המשחק כבר הופך לגארבג' טיים ארוך.

בואו נקווה שגם אנחנו נמשיך לבנות את ההרתעה שלנו ומהעונה הבאה נדע גם כן להפוך משחקים כאלו לכ"כ קלים.
הכרעה מוקדמת חוסכת הרבה כוחות נפשיים. לאורך זמן אני מאמין שיש לזה השפעה לא קטנה.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 29 אוקטובר 2014, 21:16, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

קצת קלישאות-

לדרבי חוקים משלו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב:טוטי איפה אתה רואה שפאקו סוחט את זהבי? זהבי בקושי התאמץ במשחק הזה עכשיו והוא עם שער ובישול ... עכשיו הייתה לו החמצת נבחרת (LOL) ב1 על 1 .. ויש עוד 10 דקות ..
זה אני אמרתי.
והכוונה היא שהוא משאיר את זהבי 90 דקות כל משחק, ובעצם היחיד משחקני ההתקפה שלא זוכה למנוחה.
מתישהו בקצב הזה, זה יידעך, אי אפשר להמשיך בכושר כזה ובבריאות כזו...

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: זה אני אמרתי.
והכוונה היא שהוא משאיר את זהבי 90 דקות כל משחק, ובעצם היחיד משחקני ההתקפה שלא זוכה למנוחה.
מתישהו בקצב הזה, זה יידעך, אי אפשר להמשיך בכושר כזה ובבריאות כזו...
קודם כל גם טב"ח לא זכה עדיין למנוחה. דבר שני אנחנו רק אחרי 6 מחזורים. למכבי תל אביב יש מאמן כושר (האמ האמ) ואין סיבה שזהבי במשחקים כאלה קלים "ייגמר" מהר . בוודאי שאפשר להמשיך בכושר הזה ..

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שמעון א כתב: אתה לא חייב לפרגן. אבל לפחות אל תשקר לעצמך. חבל.

נ.ב.
גם אני רוצה שמכבי יפסידו. אבל אל תגלה לאף אחד.. זה סוד.
בבקשה אדוני, אתה רואה מה אפשר לעשות עם קצת תעוזה, ועכשיו אתה מבין למה אמרתי שמכבי יותר פגיעה??
ואל תגיד לי שזה בגלל שהם מובילים 4, אצל סוזה זה לא היה קורה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

למכבי יש הגנה חדירה מאוד, גם עם קרלוס אגב. ראינו את זה נגד עכו, ראינו את זה נגד רעננה ואנחנו רואים את זה היום. מה שמעצבן שאף אחת לא מנצלת את זה... עד עכשיו.

סמל אישי של משתמש
The red one

זה נכון שההגנה שלהם קצת רעועה אבל עדיין הרביעית בטיבה בליגה ולהגיד שהגולים שהם ספגו עכשיו זה בגלל ההגנה זה דיי שטות כי הגול הראשון הגיע ממצב נייח שכן מה לעשות שמובילים 0-4 דקה 70 קצת מחפפים והגול השני מפנדל שבחיים בחיים לא היה אז לא מדובר פה באיזה הפקרות או נינוחות משוגעת וזה לא שאשדוד עושה מטווח על השער של מכבי ..

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: קודם כל גם טב"ח לא זכה עדיין למנוחה. דבר שני אנחנו רק אחרי 6 מחזורים. למכבי תל אביב יש מאמן כושר (האמ האמ) ואין סיבה שזהבי במשחקים כאלה קלים "ייגמר" מהר . בוודאי שאפשר להמשיך בכושר הזה ..
אין מה להשוות בין ההשפעה של טבח להשפעה של זהבי על הקבוצה.
ההשפעה של זהבי זהה להשפעה של ברדה, הרבה יותר מכדורגל.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

שמו להם 2, במקום להיות באטרף ולנסות להשיג שיוויון אשדוד נרדמו. חבל.
5-2.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אדום זקן כתב: בבקשה אדוני, אתה רואה מה אפשר לעשות עם קצת תעוזה, ועכשיו אתה מבין למה אמרתי שמכבי יותר פגיעה??
ואל תגיד לי שזה בגלל שהם מובילים 4, אצל סוזה זה לא היה קורה.
מה הקשר לסוזה?? אמרת שהתקשורת אשמה כי היא מציירת את מכבי כמפלצת... ולכן הקבוצות מוותרות מראש. התקשורת היא אותה תקשרות...

קבוצות רועדות ממכבי בגלל שמכבי גרמה לכל הליגה לפחד מהם והתקשורת מתלהבת ממכבי בצדק. הם מרשימים מכל הבחינות.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שמעון א כתב: מה הקשר לסוזה?? אמרת שהתקשורת אשמה כי היא מציירת את מכבי כמפלצת... ולכן הקבוצות מוותרות מראש. התקשורת היא אותה תקשרות...

קבוצות רועדות ממכבי בגלל שמכבי גרמה לכל הליגה לפחד מהם והתקשורת מתלהבת ממכבי בצדק. הם מרשימים מכל הבחינות.
תקרא מה רשמתי בהתחלה.
אמנם התקשורת מנפחת אותם, אבל יחד עם זאת מכבי פגיעה יותר הגנתית משנה שעברה, פשוט צריך להעז נגדם יותר.ץעם סוזה היא הייתה קבוצה מפחידה קצת פחות אבל הרבה יותר מאורגנת הגנתית.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

בזה אני מסכים איתך. הם בהחלט יותר פגיעים מאשתקד.

אבל את כוח ההרתעה שלהם הם יצרו לעצמם ולא התקשורת. וזה יהמר לזכותם.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אני מתחיל לחשוב שההבדל הכי משמעותי בין מכבי לשאר הליגה זה שהם מחזיקים בשחקן הכי טוב בליגה בפער.
לא זכור לי שחקן בליגה, בטח לא ישראלי, שהיה בלתי ניתן לעצירה לאורך תקופה כל כך ארוכה. זהבי פשוט מפרק את הליגה, עם כל הכבוד לבוזגלו, ברדה, מליקסון, עזרא, אף אחד לא מהם לא יעיל כמוהו, ויש תחושה שאת כל אחד מהם אפשר לשתק במשחק נתון עם הכנה נכונה.

קבוצה שתצליח לעצור אותו, תצליח במידה רבה לעצור את מכבי. הוא חצי קבוצה שם. אבל בינתיים זה נראה כמעט בלתי אפשרי, גם רעננה עם ההגנה הנוקשה שלה לא הצליחה וגם אנחנו לא ממש הסתדרנו איתו.

נעול