אוגו וארבייטמן
Re: הוגו וארבייטמן
בפורום הזה ההזייה עולה על כול דמיון.
אני מתגעגע גם לראיין אדליי, הוא בטוח היה טוב יותר אתמול מאשר הובאן.
אגדהסניור כתב:בפורום הזה ההזייה עולה על כול דמיון.
חחחחח אל תתפלא אם תראה תגובה כזאתסניור כתב:בפורום הזה ההזייה עולה על כול דמיון.
אם "איך שארבייטמן היה נראה אתמול הייתי
מתחיל לבדוק לגבי החזרה לסגל של אקסברד."
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מאז שפטריק אוסיאקו שוחרר אני הצטערתי על כך...
אני החזקתי ועדיין אני חושב שהוא שחקן טוב שפספסנו...
ד"א המשחק היחידי ששלטנו מול מכבי תל אביב או לפחות לא נראנו רע והצלחנו לשחק מולם כשווים היה משחק שהוא וסוארס היו שניהם בקישור האחורי...
ד"א המשחק היחידי ששלטנו מול מכבי תל אביב או לפחות לא נראנו רע והצלחנו לשחק מולם כשווים היה משחק שהוא וסוארס היו שניהם בקישור האחורי...
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 26 אוקטובר 2014, 17:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
איך אני רואה אותך ואת שלומי סוף עונה אומרים ״אוגו שחקן כל כך גדול והמועדון צריך להילחם עליו״דר אדום בנשמה כתב:מאז שפטריק אוסיאקו שוחרר אני הצטערתי על כך...
- דר אדום בנשמה
אני אמרתי שאוגו גרוע?dor69 כתב: איך אני רואה אותך ואת שלומי סוף עונה אומרים ״אוגו שחקן כל כך גדול והמועדון צריך להילחם עליו״
קראת תגובה שלי שאומרת את זה? אני מאז פלט למדתי שצריך לתת לזרים זמן, אבל אסור לי להתגעגע לשחקן שאני חושב שהוא שחקן טוב?
אם אתה מתגעגע לאוסיאקו (שגם אני אגב אוהב את הדיוק שלו אבל עדיין לא מתקרב לרמתנו היום) אז אפשר להבין בדיוק מה אתה חושב על אוגו.דר אדום בנשמה כתב:אני אמרתי שאוגו גרוע?
קראת תגובה שלי שאומרת את זה? אני מאז פלט למדתי שצריך לתת לזרים זמן, אבל אסור לי להתגעגע לשחקן שאני חושב שהוא שחקן טוב?
- דר אדום בנשמה
מה אפשר להבין בדיוק?dor69 כתב: אם אתה מתגעגע לאוסיאקו (שגם אני אגב אוהב את הדיוק שלו אבל עדיין לא מתקרב לרמתנו היום) אז אפשר להבין בדיוק מה אתה חושב על אוגו.
כרגע אני חושב שאוגו לא מספיק טוב ואני מקווה שהוא ישתפר, לבוא ולומר שצריך לזרוק אותו כמו ששלומי 12 אומר אני לא אעשה.
פטריק אוסיאקו היה מצליח פה לדעתי האישית כי אז היו מסביבו אסופה של שחקנים שהיום רובם כבר לא רלוונטים חוץ מסוארס למעשה אף שחקן ממי ששיחק לצידו לא נשאר פה כשחקן הרכב, טוב ליתר דיוק חוץ מסוארס דוידזאדה וגבאי...
פטריק אוסיאקו בוודאי שהיה עדיף על הובר האפור ומי יודע אולי לא היינו מחפשים כל הזמן קשר אמצע אם אוסיאקו היה נשאר...
הוא לא היה גרוע ובטח שנתן יותר מהובר וגם מדג'אני (היה לו בישול במשחק מול מכבי תל אביב) נכון שהיו לו משחקים שהוא נעלם אבל בתכל'ס עם שחקנים שנראים כמו הצרות שלי למה ציפית ממנו בדיוק?
יחד איתו היו משחקים שאשכרה שלטנו במרכז השדה במיוחד בסיבוב הראשון...
אוקיי הבנתי את הנקודה, סליחה. לגבי תרם יותר מהובר לא מסכים איתך בכלל אחי, הובר היה הרבה יותר אגרסיבי במרכז השדה וחילץ כדורים מצויין! זה שציפינו ל50-50 והביאו לנו קשר הגנתי שבהגנתיים זו לא אשמתודר אדום בנשמה כתב:מה אפשר להבין בדיוק?
כרגע אני חושב שאוגו לא מספיק טוב ואני מקווה שהוא ישתפר, לבוא ולומר שצריך לזרוק אותו כמו ששלומי 12 אומר אני לא אעשה.
פטריק אוסיאקו היה מצליח פה לדעתי האישית כי אז היו מסביבו אסופה של שחקנים שהיום רובם כבר לא רלוונטים חוץ מסוארס למעשה אף שחקן ממי ששיחק לצידו לא נשאר פה כשחקן הרכב, טוב ליתר דיוק חוץ מסוארס דוידזאדה וגבאי...
פטריק אוסיאקו בוודאי שהיה עדיף על הובר האפור ומי יודע אולי לא היינו מחפשים כל הזמן קשר אמצע אם אוסיאקו היה נשאר...
הוא לא היה גרוע ובטח שנתן יותר מהובר וגם מדג'אני (היה לו בישול במשחק מול מכבי תל אביב) נכון שהיו לו משחקים שהוא נעלם אבל בתכל'ס עם שחקנים שנראים כמו הצרות שלי למה ציפית ממנו בדיוק?
יחד איתו היו משחקים שאשכרה שלטנו במרכז השדה במיוחד בסיבוב הראשון...
- דר אדום בנשמה
גם הובאן הגנתי ותראה איזה קלאסה יש לו...dor69 כתב: אוקיי הבנתי את הנקודה, סליחה. לגבי תרם יותר מהובר לא מסכים איתך בכלל אחי, הובר היה הרבה יותר אגרסיבי במרכז השדה וחילץ כדורים מצויין! זה שציפינו ל50-50 והביאו לנו קשר הגנתי שבהגנתיים זו לא אשמתו
אני אישית חושב שפטריק אוסיאקו היה מצליח פה עם הסגל העכשוי במקום אוגו, לא שאני רומז שאוגו גרוע, שוב פעם אני מקווה שאני עוד 10 מחזורים אגיד שהוא מעולה אבל נכון לעכשיו הוא מאכזב אותיף ציפיתי ממנו להיות יותר טוב...
ואני לא מדבר על שערים ובישולים אני מדבר על יכולת הנעת כדור טובה מבלי לאבד כדורים בסיטונאות...
על מה הויכוח? אוסיקו לא כאן חזהו.
אם ואם ואם
אם ואם ואם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
1. שלומי, לא מספיק שאתה חופר והדבר הכי מעצבן בפורום -אתה גם עושה תואר בעיוות של שמות? תלמד להקליד כבר.
2. אוסיאקו? אנשים איבדו פה את זה לגמרי. אין ספק שהפספוס כל כך גדול, זאת גם הסיבה שהוא ממשיך לשחק בקבוצת אמצע טבלה מאזרבייג'אן, יחד עם עידן ויצמן - מלך הטוויטר.
3. אוגו אחלה שחקן. למעט משחק מזעזע שלו נגד רעננה, הוא הותיר רושם מאוד חיובי שאפילו יגדל עוד יותר ברגע שהקבוצה תשחק יותר כדורגל (בתקווה...)
אין מקום להשוות לחובאן כי מדובר בשחקן חכם בכמה דרגות מעל מרבית הליגה.
2. אוסיאקו? אנשים איבדו פה את זה לגמרי. אין ספק שהפספוס כל כך גדול, זאת גם הסיבה שהוא ממשיך לשחק בקבוצת אמצע טבלה מאזרבייג'אן, יחד עם עידן ויצמן - מלך הטוויטר.
3. אוגו אחלה שחקן. למעט משחק מזעזע שלו נגד רעננה, הוא הותיר רושם מאוד חיובי שאפילו יגדל עוד יותר ברגע שהקבוצה תשחק יותר כדורגל (בתקווה...)
אין מקום להשוות לחובאן כי מדובר בשחקן חכם בכמה דרגות מעל מרבית הליגה.
הובאן זה מציאה שנדיר למצוא והוא גם יחסית מבוגר ולא סביר שיתגלגל לאירופה בגילו. בתכלס מאוד לא סביר להביא לארץ שחקן כל כך ורסטילידר אדום בנשמה כתב:גם הובאן הגנתי ותראה איזה קלאסה יש לו...
אני אישית חושב שפטריק אוסיאקו היה מצליח פה עם הסגל העכשוי במקום אוגו, לא שאני רומז שאוגו גרוע, שוב פעם אני מקווה שאני עוד 10 מחזורים אגיד שהוא מעולה אבל נכון לעכשיו הוא מאכזב אותיף ציפיתי ממנו להיות יותר טוב...
ואני לא מדבר על שערים ובישולים אני מדבר על יכולת הנעת כדור טובה מבלי לאבד כדורים בסיטונאות...
- דר אדום בנשמה
והעניין המעניין שהובאן חוץ מגיחה לגרמניה בתחילת הקריירה לא יצא מגבולות רומניה ומדובר בחתיכת שחקן באמת זכינו בשחקן איכותי.dor69 כתב: הובאן זה מציאה שנדיר למצוא והוא גם יחסית מבוגר ולא סביר שיתגלגל לאירופה בגילו. בתכלס מאוד לא סביר להביא לארץ שחקן כל כך ורסטילי
ונראה שאחריי שנים של זרים לא זרים סוף סוף במיוחד מאז הגעתו של אלישע מגיעים לפה זרים עם רזומה ולא סתם זרים מוזרים סטייל מוחמד אדאמו או ג'וזף טאצ'י (אם כבר מדברים איפה השחקן הכי טוב בליגת העל היום?)
זה כי הוא פרץ יחסית מאוחרדר אדום בנשמה כתב:והעניין המעניין שהובאן חוץ מגיחה לגרמניה בתחילת הקריירה לא יצא מגבולות רומניה ומדובר בחתיכת שחקן באמת זכינו בשחקן איכותי.
ונראה שאחריי שנים של זרים לא זרים סוף סוף במיוחד מאז הגעתו של אלישע מגיעים לפה זרים עם רזומה ולא סתם זרים מוזרים סטייל מוחמד אדאמו או ג'וזף טאצ'י (אם כבר מדברים איפה השחקן הכי טוב בליגת העל היום?)