הרכב לשבת

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ran

Re: הרכב לשבת

שליחה על ידי ran »

ran כתב:צריך לנצל את העובדה שברדה פצוע בשביל לבחון את המערך הבא :

אג'ידה
ביטון , פאיוביץ , סוארס , דודזאדה
הובאן , אוגו
גורדנה
בוזגלו , מליקסון
ארביטמן

4-3-3 עם גורדנה בתפקיד עושה משחק , עם קישור אחורי חזק ועזרה של גורדנה מהאמצע מה שיגרום לו לרוץ פחות מאשר באגף שם הוא מתעייף מהר וגם ככה לא עוזר כמו שצריך .
בוזגלו ומליקסון באגפים , ארביטמן בחוד .
גורדנה יצטרך להז*ן שווה בשווה גם את בוזגלו וגם את מליקסון כדי שלא יהיה מצב שכל המשחק יהיה על צד אחד , כל פעם לשחק על צד אחר ובנוסף לבוא גם מהאמצע .
בהרכב הזה גורדנה יהיה מאוד משמעותי וניהול נכון של המשחק כל פעם לאגף אחר יעזור מאוד נגד פ"ת שכנראה תבוא להסתגר ולשחק בסגנון של רעננה .
דודזאדה יצטרך להתעורר מבחינה התקפית ולא לתקוע את ההתקפה כשהוא נשאר לעמוד בצד שמאל אלא לעשות את הפריצות קדימה על הקו עד הסוף ולקבל כדורים ממליקסון , רק לא להתקע כמו ברעננה .

אגרסיביות ולחץ על הכדור מהרגע הראשון זה שם המשחק , זהו אותו סגנון משחק כמו נגד רעננה ואם לא נעשה את זה אז גם שם נאבד נקודות !
המשחק הזה חשוב מאוד לא רק בתוצאה אלא גם ביכולת , עוד משחק בלי יכולת טובה תגרום לאווירה רעה בקבוצה .

ההודעה שלי מלפני כמה ימים , אמנם זה לא בדיוק ההרכב שפתח כי פאיוביץ היה בחוץ אבל שימו לב שהדגשתי את חשיבותו של רועי גורדנה במסירות שלו לצדדים (המסירה לבוזגלו) וההצטרפות שלו מהאמצע (הגול שלו) , רק מראה לנו שאנחנו חייבים לשחק 4-3-3 ושגורדנה חייב להיות באמצע כשהוא משחק , אם רק היה לו כושר ל-90 דק' הוא היה שחקן אחר .

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

ran כתב:

ההודעה שלי מלפני כמה ימים , אמנם זה לא בדיוק ההרכב שפתח כי פאיוביץ היה בחוץ אבל שימו לב שהדגשתי את חשיבותו של רועי גורדנה במסירות שלו לצדדים (המסירה לבוזגלו) וההצטרפות שלו מהאמצע (הגול שלו) , רק מראה לנו שאנחנו חייבים לשחק 4-3-3 ושגורדנה חייב להיות באמצע כשהוא משחק , אם רק היה לו כושר ל-90 דק' הוא היה שחקן אחר .
ואז מי יהיה על הספסל? ברדה או ארבייטמן? כי אם משחקים בשיטה הזאת אחד מהם צריך לשבת על הספסל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

RoICah כתב: ואז מי יהיה על הספסל? ברדה או ארבייטמן? כי אם משחקים בשיטה הזאת אחד מהם צריך לשבת על הספסל.
לדעתי ברדה צריך להיות על הספסל, לא בגלל שברדה לא טוב אלא בגלל הפציעה...
הרכב של:
אג'ידה
דוידזאדה, סוארס, הובאן, בן ביטון
אראל, אוגו
מליקסון, גורדנה, בוזגלו
ארבייטמן

במחצית אני מוציא את גורדנה/אראל ואת מליקסון ומכניס במקום את ברדה ואת נסאר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

דר אדום בנשמה כתב:לדעתי ברדה צריך להיות על הספסל, לא בגלל שברדה לא טוב אלא בגלל הפציעה...
הרכב של:
אג'ידה
דוידזאדה, סוארס, הובאן, בן ביטון
אראל, אוגו
מליקסון, גורדנה, בוזגלו
ארבייטמן

במחצית אני מוציא את גורדנה/אראל ואת מליקסון ומכניס במקום את ברדה ואת נסאר.
עזוב את הפציעה מדבר איתך שכולם יהיו בלי לפתוח עין כשירים,מי יהיה על הספסל במערך הזה? חח כאב ראש יש לאלישע בגלל איך שגורנדה אתמול שיחק מתחת לחלוץ שהוא נכנס..
לפי דעתי צריך לשחק שלומי וברדה ביחד ואם אוגו יהיה לא משהו עוד כמה מחזורים לתת לגורדנה לשחק עם הובאן

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

RoICah כתב: עזוב את הפציעה מדבר איתך שכולם יהיו בלי לפתוח עין כשירים,מי יהיה על הספסל במערך הזה? חח כאב ראש יש לאלישע בגלל איך שגורנדה אתמול שיחק מתחת לחלוץ שהוא נכנס..
לפי דעתי צריך לשחק שלומי וברדה ביחד ואם אוגו יהיה לא משהו עוד כמה מחזורים לתת לגורדנה לשחק עם הובאן
אפשר גם לעשות רוטציות שכל הסגל יהיה בריא, פעם גורדנה משחק, פעם אוגו, פעם אראל, למה לא לעשות רוטציות בעצם?
אפילו בוזגלו ומליקסון יצטרכו מדיי פעם מנוחה לדעתי האישית ונסאר ומלול יכולים לשחק במקומם מדיי פעם..
אבל יש לנו מאמן מקובע של יעיז לעשות רוטציות...

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אגידה
דודזאדה סוארס הובן ביטון
אוגו מליקסון גורדנה
ברדה ארביטמן בוזגלו

ברדה על הקו
מליקסון באמצע לפני גורדנה ואוגו

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

דר אדום בנשמה כתב: במחצית אני מוציא את גורדנה/אראל ואת מליקסון ומכניס במקום את ברדה ואת נסאר.
גם אתה בא עם חילופים מהבית?

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

dardasmiley כתב:
בדיוק אני כותב שאיך הוא יכול לקרוא לאלישע מקובע ובאותה נשימה כותב איזה חילופים צריך לעשות.
טוב שלא רשם גם מי יכניס גולים ומתי?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dardasmiley כתב:
במקרה הזה כן כי ברדה צריך לקבל דקות משחק וכך גם נסאר.
אבל בניגוד לאלישע אני לא מחכה לדקה 60, אני עושה חילופים בהתאם להתפתחות המשחק...
אם נניח אנחנו מובילים 5-0 (מה שלא יקרה) אז אני מכניס את נסאר ואבולאבן (אם הוא יהיה בסגל בכלל) במידה ואנחנו בפיגור ברדה ונסאר הכי מתאימים להכנס ואז במצב כזה אני מוציא את אראל ואת מליקסון שאותו אני מוציא כי הוא עדיין לא כשיר ל90 דקות...
לעומתי אלישע בא עם חילופים מוכנים בדקות מסוימות מאוד...

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

דר אדום בנשמה כתב:במקרה הזה כן כי ברדה צריך לקבל דקות משחק וכך גם נסאר.
אבל בניגוד לאלישע אני לא מחכה לדקה 60, אני עושה חילופים בהתאם להתפתחות המשחק...
אם נניח אנחנו מובילים 5-0 (מה שלא יקרה) אז אני מכניס את נסאר ואבולאבן (אם הוא יהיה בסגל בכלל) במידה ואנחנו בפיגור ברדה ונסאר הכי מתאימים להכנס ואז במצב כזה אני מוציא את אראל ואת מליקסון שאותו אני מוציא כי הוא עדיין לא כשיר ל90 דקות...
לעומתי אלישע בא עם חילופים מוכנים בדקות מסוימות מאוד...
אין ספק, שברת כל שיא אפשרי של דו קוטביות בפורום הזה.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

RoICah כתב: ואז מי יהיה על הספסל? ברדה או ארבייטמן? כי אם משחקים בשיטה הזאת אחד מהם צריך לשבת על הספסל.
קודם כל דיברתי ספיציפית על המשחק של אתמול , איך צריך להתמודד עם החסרון של ברדה בהרכב ובדיוק כך היה .
במחצית ה-2 השיטה הזאת הצליחה ואפשר להמשיך איתה , העונה ארוכה כולם ישחקו , יש פציעות וטוב לעשות רוטציות של שחקן או שניים בכל משחק זה בריא ושומר על השחקנים רעבים .
אם ארבייטמן צריך לשבת על הספסל אז שישב , ברדה במערך כזה צריך להיות החלוץ שפיץ , אפשר לנסות , לא יילך ? אפשר גם לשנות .

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

izguy83 כתב: אין ספק, שברת כל שיא אפשרי של דו קוטביות בפורום הזה.
הבעיה אצלך. אין לך את יכולת המטריקס לתפוס ולהבין ברמה שלו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה