במשחקים של הקבוצה אוגו הוא האחורי למרות שלפי מה שהתרשמתי לפניי זה חשבתי שאוגו יהיה האחורי יותר, אולי דיי כבר לרדת על כל דבר שאני כותב?Totti כתב:אוגו ממש לא שיחק את הקדמי. זה שהובאן מצטרף הרבה ולאוגו אין אוויר לא הופך את ההצבה שלהם לזו שאתה מתאר דר
הרכב לשבת
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: הרכב לשבת
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
איפה ירדתי עלייך בדיוק?דר אדום בנשמה כתב:במשחקים של הקבוצה אוגו הוא האחורי למרות שלפי מה שהתרשמתי לפניי זה חשבתי שאוגו יהיה האחורי יותר, אולי דיי כבר לרדת על כל דבר שאני כותב?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
על סמך מה אמרתם שברדה לא בסגל?
https://one.co.il/Article/241058.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://one.co.il/Article/241058.html" onclick="window.open(this.href);return false;
זה אמיתי שבן ביטון לא פותח ???
סובל ממתיחה קלה, לא בגלל יכולת.שמעון א כתב:זה אמיתי שבן ביטון לא פותח ???
סוחב פציעה קלהשמעון א כתב:זה אמיתי שבן ביטון לא פותח ???
לא מבין מה הקטע עם ברדה ומבחן הכשירות. שלא ישחק וזהו. יש בשלישי משחק נוסף, לטעמי קצת יותר חשוב.
ברדה לא בסגל.izguy83 כתב:לא מבין מה הקטע עם ברדה ומבחן הכשירות. שלא ישחק וזהו. יש בשלישי משחק נוסף, לטעמי קצת יותר חשוב.
- המשוגע האדום
וואלה וONE אומרים בסגל ומבחן כשירות,ספורט 5 אומרים לא בסגל
לא יודע למי להאמין...
לא יודע למי להאמין...
צודק לגמרי. כולנו חולים על ברדה אבל זה ממש לא בריא לשדר שאי אפשר בלעדיו. זה פגע בנו שנה שעברה בגביע וגם שבת שעברה נגד רעננה.izguy83 כתב:לא מבין מה הקטע עם ברדה ומבחן הכשירות. שלא ישחק וזהו. יש בשלישי משחק נוסף, לטעמי קצת יותר חשוב.
אני גם לא רגוע לגבי מליקסון. אני מקווה שיעבור בשלום את השבוע הזה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מאוד, אבל מאוד, אבל מאוד מקווה שהובאן לא יפתח בלם וגל אראל כקשר.
אבל מאוד.
חוץ מזה, קישור של גורדנה-אוגו ואראל זה מתכון להפסד, בבקשה לא.
ראינו נגד בית"ר שזה לא מוסיף כלום, לא מעבה את הקישור ולא מקנה לנו שליטה במרכז המגרש כי אף אחד מהם לא מנהיג ומישהו שיכול לסחוב אחד את השני, מה שזה עושה זה לוקח שחקן מההתקפה שלנו ואני בכלל לא בטוח שארבייטמן מספיק חד בשביל להיות חלוץ יחיד, הוא צריך מישהו כמו גבאי שראינו שיש ביניהם כימיה לא רעה בכלל במשחק אימון (לא מחשיב את המשחק נגד רעננה ששום דבר לא עבד שמה).
אבל מאוד.
חוץ מזה, קישור של גורדנה-אוגו ואראל זה מתכון להפסד, בבקשה לא.
ראינו נגד בית"ר שזה לא מוסיף כלום, לא מעבה את הקישור ולא מקנה לנו שליטה במרכז המגרש כי אף אחד מהם לא מנהיג ומישהו שיכול לסחוב אחד את השני, מה שזה עושה זה לוקח שחקן מההתקפה שלנו ואני בכלל לא בטוח שארבייטמן מספיק חד בשביל להיות חלוץ יחיד, הוא צריך מישהו כמו גבאי שראינו שיש ביניהם כימיה לא רעה בכלל במשחק אימון (לא מחשיב את המשחק נגד רעננה ששום דבר לא עבד שמה).
אם לא נשדר לאסקלינג שסומכים עליו כשאחד הבלמים נפצע אז למה הבאנו אותו?
לא עניין של לשדר..בעונה שעברה אליניב(עם עזרה גדולה של אלישע) שחק את עצמו בלי הפסקה, גם אחרי פציעות, מה שגרם לו להגיע גמור לסוף העונה והפלייאוף.גדי כתב:
צודק לגמרי. כולנו חולים על ברדה אבל זה ממש לא בריא לשדר שאי אפשר בלעדיו. זה פגע בנו שנה שעברה בגביע וגם שבת שעברה נגד רעננה.
אני גם לא רגוע לגבי מליקסון. אני מקווה שיעבור בשלום את השבוע הזה.
צריך לדעת להסתכל גם על המשך העונה ולא רק על המשחק הקרוב. אסור לגמור את ברדה.
אני מקווה שארבייטמן יגע בכדור היום.
ב-5 משחקים רשמיים הוא נגע 4 פעמים בקושי ולא איים פעם אחת על השער
ב-5 משחקים רשמיים הוא נגע 4 פעמים בקושי ולא איים פעם אחת על השער
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]