גיא לוי: "מה שיקרה בסופו של דבר זה שאני אלך וגם אלונה"
Re: גיא לוי: "מה שיקרה בסופו של דבר זה שאני אלך וגם אלונה"
הוא פה בגלל אלונה ואלנה גם תלך בגללו או שיותר נכון בגללנו אז תתחיל להתרגל.
מתי תפסיקו לזרוק את כל הסיסמאות הידועות כמו הוא מקצוען, הוא פה בגלל אלונה
כל זה כבר לא רלוונטי.
הביטוי שהזכרת ממש לא מתאים לסיטואציה...
מתי תפסיקו לזרוק את כל הסיסמאות הידועות כמו הוא מקצוען, הוא פה בגלל אלונה
כל זה כבר לא רלוונטי.
הביטוי שהזכרת ממש לא מתאים לסיטואציה...
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- אדומה דרומית
אין לי מושג מה הוא אמר לאותם אוהדים שהגיעו לאימון, אני רק בטוחה שזה הגיע להם ויותר.
פשוט בושה וחרפה מה שהיה אתמול.
"מגיע לנו מאמן אחר" ? שי? לא נראה לי שמגיע לנו שום דבר. אם ככה מתנהגים, ואני לא מדברת אפילו על היחס כלפי המאמן, יותר כלפי השחקנים דווקא: איך קיללו וירדו עליהם, גועל נפש! קודם כל תלמד לכבד את עצמך ואת הקבוצה שאתה מתיימר לאהוד, אחר כך תבוא בדרישות.
מאירי אתה מפליא אותי, לא מתאים לך לדבר ככה.
"מגיע לנו מאמן אחר" ? שי? לא נראה לי שמגיע לנו שום דבר. אם ככה מתנהגים, ואני לא מדברת אפילו על היחס כלפי המאמן, יותר כלפי השחקנים דווקא: איך קיללו וירדו עליהם, גועל נפש! קודם כל תלמד לכבד את עצמך ואת הקבוצה שאתה מתיימר לאהוד, אחר כך תבוא בדרישות.
- dardasmiley
מה שגיא מנסה לעשות פה זה דמגוגיה בגרוש ומניפולציה רגשית, הוא יודע כמה הקהל שלנו רגיש לגבי אלונה אז הוא מנסה לייצר תמונה (הזויה לטעמי) שהוא ואלונה קשורים זה בזה ואם נביא לעזיבתו הוא לוקח איתו את אלונה. זו טיפשות בעייני לחשוב שזה מה שיקרה. כי מי שהביא את זה עלינו יותר מכל זה הוא עצמו ואני בטוח שגם אלונה רואה את זה.
אני מודה כשגיא הגיא צידדתי בו, חשבתי שזה מישהו אחר עם גישה אחרת ויכולות אחרות. ככל שהזמן עובר אני מגלה שגיא הוא בלוף ענק, מאמן קטן ומניפולטור גדול....
וכן, כמו שאמרו כבר מעליי אתה מגיע למקום שיש בו כבר 5000-10000 איש שחיים ונושמים את המקום אתה לא משנה אותם אלא מתאים את עצמך... גיא לא הפנים את זה
אני מודה כשגיא הגיא צידדתי בו, חשבתי שזה מישהו אחר עם גישה אחרת ויכולות אחרות. ככל שהזמן עובר אני מגלה שגיא הוא בלוף ענק, מאמן קטן ומניפולטור גדול....
וכן, כמו שאמרו כבר מעליי אתה מגיע למקום שיש בו כבר 5000-10000 איש שחיים ונושמים את המקום אתה לא משנה אותם אלא מתאים את עצמך... גיא לא הפנים את זה
הפיתרון צריך להיות מאוד פשוט.
אלונה צריכה להוריד הנחיה ברורה לגיא, אתה לא מתעסק עם הקהל. לא לטוב ולא לרע.
לא שיחות באימונים, לא מחיאות כפיים אחרי משחקים, לא לדבר עליו בתקשורת.
גיא לוי הוא מאמן ובזה הוא צריך לעסוק, ורק בזה. בסופו של דבר יכולת טובה וכמה נצחונות וכל המסביב ייעלם. רק צריך להפסיק להתעסק בזה ולהנציח את הבעייה.
אז נכון, יש גם את הצד שאי אפשר לשלוט עליו של הקללות ודברים שמאוד לא נעים לשמוע בתור בן אדם, אבל נכון להיום בארצנו (לכל אורכה ורוחבה) זה בא עם המקצוע. לא מצב תקין אבל בטח לא מאמן הפועל באר-שבע צריך להתעסק באיך לתקן את זה. אם צריך להכניס סעיף בחוזה "ייתכן ואשמע קללות מהקהל אך אני מחוייב לא להתייחס" אז גם זה אפשר.
אלונה צריכה להוריד הנחיה ברורה לגיא, אתה לא מתעסק עם הקהל. לא לטוב ולא לרע.
לא שיחות באימונים, לא מחיאות כפיים אחרי משחקים, לא לדבר עליו בתקשורת.
גיא לוי הוא מאמן ובזה הוא צריך לעסוק, ורק בזה. בסופו של דבר יכולת טובה וכמה נצחונות וכל המסביב ייעלם. רק צריך להפסיק להתעסק בזה ולהנציח את הבעייה.
אז נכון, יש גם את הצד שאי אפשר לשלוט עליו של הקללות ודברים שמאוד לא נעים לשמוע בתור בן אדם, אבל נכון להיום בארצנו (לכל אורכה ורוחבה) זה בא עם המקצוע. לא מצב תקין אבל בטח לא מאמן הפועל באר-שבע צריך להתעסק באיך לתקן את זה. אם צריך להכניס סעיף בחוזה "ייתכן ואשמע קללות מהקהל אך אני מחוייב לא להתייחס" אז גם זה אפשר.
- אוהד הפועל
זה שי ! כתב:ואני אמרתי לכם שיש לבנאדם הזה בעייה נפשית או לא ?
הבחור פשוט לא מתנהל כמו שמאמן צריך להתנהל בטח במועדון לחוץ כמו הפועל ב"ש הוא כניראה עדין חושב שהוא מאמן את צפרירים חולון
למרות שחשבתי שהוא עוד השתנה קצת שוב הוא מחזיר אותי לחשיבה שלא רציתי לחשוב מאמן סגור מתנשא יהיר בעל איטלגנציה מאוד נמוכה למרות שהוא משדר הפוך
הפועל ב"ש וגיא לוי לא משדרים על אותו גל
כישלון בסוף העונה יראה שמה שכולם חזו בתחילת העונה הפך להיות המציאות
הפועל ב"ש חייבת להיות קבוצה שמחה שהאוהדים שלה הם הדבר הכי חשוב שלה
וגיא לוי מראה אחרת מהרגע הראשון שלו בב"ש הוא לא סופר את הקהל שלנו
מאוד מקווה שגם עם נעלה לא נמשיך עם גיא
מגיע לנו מאמן אחר
לופא קדוש כבר אמרנו
זה שי !
אני איתך אחי........
שילך הביתה לרקוד עם אבא שלו....הבלרינה
מאמן בלי מושג בכלום וזה מתחיל להימאס לגמריי הזלזול הזה.
אני מבטיח לכם שהוא לא יחזיק מעמד.
גיא לוי לך הביתההההההההה
נימאס ממך
[glow=red] " אבי שכטר לך הביתה הרסתה לנו את וסרמיל "[/glow]
- אוהד הפועל
אתם פשוט ילדים ....ילדים בלי שום מושג בכלום,
אתם חשבים שהיא תלך כל כך מהר........חחחחח
זה ניראה לכם קל לעזוב הכל וללכת ????????
ומספיק כל הזמן לאיים שהיא תלך .......עם היא לא רוצה להיות פה שתלך...
עברנו את ז'ינו ונעבור דברים יותר גרועים אם צריך..
מי הוא בכלל המאמן הזה חושב שהוא ......בסה"כ מאמן כדורגל בלי מושג
בכדורגל..
וכן אנחנו צריכים מאמן אחר החיבור שלו עם הקהל לא טוב ולא יהיה טוב..
הוא צריך להבין שאנחנו לא רוצים אותו ולא אוהבים אותו ועדיף שילך הביתה
אני מעדיף שמישל בשני יהיה מאמן ולא הוא.......ותאמינו לי היינו מקום ראשון ולא חמישי.
תבינו ......עם לא היו 5 עולות לאאאאא היינו עולים ליגה .
וגם עם 5 אנחנו לא בטוח שנעלה....
חלאססססססס מספיק תתעוררו
בכדורגל..
אני מעדיף שמישל בשני יהיה מאמן ולא הוא.......ותאמינו לי היינו מקום ראשון ולא חמישי.
חלאססססססס מספיק תתעוררו
[glow=red] " אבי שכטר לך הביתה הרסתה לנו את וסרמיל "[/glow]
כולנו כפויי טובה.
לא מגיע לנו מאמן כמו גיא לוי ובטח שלא מגיע לנו בעל הבית כמו אלונה.
כולם פה מבלבלים את המוח לגבי צורת ההתנהלות של המאמן אבל אף אחד לא שם לב לצורת ההתנהלות של הקהל.
אם ניתן למערכת שקט הכל יהיה בסדר- זאת הבעיה של הקהל הבאר שבעי.
ואני לא נכנס לנושא של איך אנחנו מצטיירים בתור מועדון בתקשורת הישראלית.
פשוט נמאס מההתנהגות הזאת.
לא מגיע לנו מאמן כמו גיא לוי ובטח שלא מגיע לנו בעל הבית כמו אלונה.
כולם פה מבלבלים את המוח לגבי צורת ההתנהלות של המאמן אבל אף אחד לא שם לב לצורת ההתנהלות של הקהל.
אם ניתן למערכת שקט הכל יהיה בסדר- זאת הבעיה של הקהל הבאר שבעי.
ואני לא נכנס לנושא של איך אנחנו מצטיירים בתור מועדון בתקשורת הישראלית.
פשוט נמאס מההתנהגות הזאת.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up1/zzdnixjwqizb.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
למה עדי? בגלל שאני לא מסכים לקבל את התנהגות המאמן?אדומה דרומית כתב:אין לי מושג מה הוא אמר לאותם אוהדים שהגיעו לאימון, אני רק בטוחה שזה הגיע להם ויותר.
נכון שהאוהדים שקיללו הם לא האיכות שבאוהדים, ומיותר לחלוטין כל הקללות כלפי גיא לוי, אבל לבוא לקהל בצורת התנשאות שכזאת? אני מגנה את גיא לפני הקומץ המקלל.
כל מה שאני יכול לומר זה שכרגע המאמן מתאים את עצמו לאיכות של הקהל.
לא סתם הוא אמר שהוא בא לפה בגלל אלונה - בשביל מי הוא יבוא לפה? בשביל אלו שיש להם ג'ורה כזאת גדולה שיורדים לו לחיים מהרגע הראשון שהוא פה?
את אלה שיורדים עליו מקצועית - אפשר עוד להבין, אבל יש כמה כאלה שאני מתבייש שלהם ולי יש משהו במשותף, כי אנשים כאלו פשוט מגעילים אותי ועוד יותר מגעיל אותי זה שאנשים קצת יותר אינטליגנטיים מגלים כלפי התופעה הזאת הבנה. הם רק שכחו שהיום זה גיא לוי ומחר זה מאמן אחר או אפילו אלונה עצמה.
לא סתם הוא אמר שהוא בא לפה בגלל אלונה - בשביל מי הוא יבוא לפה? בשביל אלו שיש להם ג'ורה כזאת גדולה שיורדים לו לחיים מהרגע הראשון שהוא פה?
את אלה שיורדים עליו מקצועית - אפשר עוד להבין, אבל יש כמה כאלה שאני מתבייש שלהם ולי יש משהו במשותף, כי אנשים כאלו פשוט מגעילים אותי ועוד יותר מגעיל אותי זה שאנשים קצת יותר אינטליגנטיים מגלים כלפי התופעה הזאת הבנה. הם רק שכחו שהיום זה גיא לוי ומחר זה מאמן אחר או אפילו אלונה עצמה.
הפועל אני כבר משתגע
פה הפסול במאמן, שהוא מתאים את עצמו לקהל ולא מתעלה.8red כתב:כל מה שאני יכול לומר זה שכרגע המאמן מתאים את עצמו לאיכות של הקהל.
הרי הכל התחיל מהאמירה שלו שהוא בא בגלל אלונה, יכול להיות[ספק גדול] שבלי האמירה הזאת הדברים היו נראים אחרת.
אותי למשל מגעיל שאנשים יצאו להגנתו גם כשיודעים בוודאות שהוא שוגה בדרכו.
חבל שבמקום לנסות לפתור את הבעיה כולם רבים מי צודק, הרי לכולם ברור שיש בעיה בינינו לבין עצמנו, וכך גם בינינו לבין המאמן.
ואיפה אלונה בכל הסיפור? זה שהיא אוהדת נלהבת של גיא כבר מזמן הבינו כולם.
- אדומה דרומית
מאירי, לא צריך לקבל את התנהגות המאמן, גם אני לא מקבלת אותה הרבה פעמים אבל יש הבדל עצום בין זה לבין מה שקורה בפועל. אבטחה באימונים? מה אנחנו בברזיל שאנשים צריכים להסתובב עם שומרים? מזה???
עכשיו אתה אומר שהמאמן צריך להתעלות מעל הקהל, כשהוא עשה את זה אמרנו עליו שהוא מתנשא, כשהוא "יורד" לעם אומרים שזה לא בסדר...
גיא יילך בסוף העונה, סביר להניח. מה ישתנה בדיוק עם מאמן אחר? מה היה שונה עם לנדאו ובלבול וגוטמן וכהן וגם לופא? אז יבוא מישהו שילמד מהטעות של הנוכחי ויתחנף לקהל מראש, יגיד מה שהקהל רוצה לשמוע ויעשה בפועל מה ב#%ין שלו במילא. אז מה עדיף? שיוליכו אותך שולל או שיגידו לך תכלס?
תמיד תסכל על עצמך לפני שאתה שופט אחרים... נתראה מחר, אותה חולצה
עכשיו אתה אומר שהמאמן צריך להתעלות מעל הקהל, כשהוא עשה את זה אמרנו עליו שהוא מתנשא, כשהוא "יורד" לעם אומרים שזה לא בסדר...
גיא יילך בסוף העונה, סביר להניח. מה ישתנה בדיוק עם מאמן אחר? מה היה שונה עם לנדאו ובלבול וגוטמן וכהן וגם לופא? אז יבוא מישהו שילמד מהטעות של הנוכחי ויתחנף לקהל מראש, יגיד מה שהקהל רוצה לשמוע ויעשה בפועל מה ב#%ין שלו במילא. אז מה עדיף? שיוליכו אותך שולל או שיגידו לך תכלס?

כדורסל כבר אין פה עוד מעט גם כדורגל לא יהייה פה!
אותם גועל של אוהדים יאלץ להוציא את העצבים על מישהו אחר אולי אישה אולי חבר אולי סתם מישהו ברחוב בגלל שהוא עשה משהו שלא לרוחם ככה נראת החברה הישראלית בשנות ה 2000.
אותם גועל של אוהדים יאלץ להוציא את העצבים על מישהו אחר אולי אישה אולי חבר אולי סתם מישהו ברחוב בגלל שהוא עשה משהו שלא לרוחם ככה נראת החברה הישראלית בשנות ה 2000.
מחזק..חוץ מהקטע עםמישל בשני.אוהד הפועל כתב:אתם פשוט ילדים ....ילדים בלי שום מושג בכלום,
בכדורגל..
חלאססססססס מספיק תתעוררו
בקבוצות הגדולות ביותר בעולם כמשהו לא הולך מחליפים מאמן זה קטע חדש שמחליפים בעלים חח
לא יקרה בחיים יש שחקנים עם חוזים ל-5 עונות צאו מהסרט הזה.
מעבר לכך יש סיכוי קלוש שזה יקרה וזה במידה ולא נעלה ליגה..
זה לא קשור אם נעלה ליגה או לא זה פשוט שפה לא נותנים להנהלה לבצע את תפקידה וכל אוהדיוחאי חדד כתב:
מחזק..חוץ מהקטע עםמישל בשני.
בקבוצות הגדולות ביותר בעולם כמשהו לא הולך מחליפים מאמן זה קטע חדש שמחליפים בעלים חח
לא יקרה בחיים יש שחקנים עם חוזים ל-5 עונות צאו מהסרט הזה.
מעבר לכך יש סיכוי קלוש שזה יקרה וזה במידה ולא נעלה ליגה..
חושב שהוא הבעלי והמאמן גם יחד.
אני בטוח שיש יותר אוהדים שמרוצים מהמאמן מאשר שלא מרוצים פשוט אלו שלא מרוצים חיות אדם ומאיימים על
אוהדים אחרים בכדי שלא יתנגדו.
אם כבר אתה מזכיר את העולם, אז יש גם דרך להביע מחאה שאתה לא מרוצה ממשהו
ולקלל את המאמן ממש מאחוריו, לירוק עליו ולצעוק גיא לוי מ* זו ממש לא הדרך המקובלת בעולם.
אני כבר רגיל להתנהגות הזו של הקהל שלנו ואני מתבייש בה ובהם מדובר באנשים
ללא תרבות שזו הרמה שלהם וחבל שכך.....
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
אוקיי עדי!אדומה דרומית כתב:מאירי, לא צריך לקבל את התנהגות המאמן, גם אני לא מקבלת אותה הרבה פעמים אבל יש הבדל עצום בין זה לבין מה שקורה בפועל. אבטחה באימונים? מה אנחנו בברזיל שאנשים צריכים להסתובב עם שומרים? מזה???
אבל מה הקשר שאת המומה ממני? הרי לא קראתי עליהום על המאמן, רק הבאתי את רישומיי מהמאמן.
את ישבת[עמדנו] יחד איתי במשחק וראית שאני סלדתי מהקריאות כנגד גיא, כמו כן אני גם סולדד מקריאות העידוד לגיא.
רק הפועל באר-שבע נחשבת בעיניי.
ואני מביט על עמצי ואומר לך שאילו כולם היו נוהגים כך אז לבטח המצב היה שונה, ואני לא מאלה שאוהבים את גיא אבל כל עוד הוא המאמן אני לא אקלל כמו שלא קיללתי את בלבול בזמנו.
נתראה היום במגרש זה ברור, אין קשר בין הלך המחשבות השונה לבין האדם עצמו.