שחקנים פצועים 2.0

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: שחקנים פצועים 2.0

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

izguy83 כתב: מה אתם מקשקשים בשכל? את מי היית מעדיף בספסל (בהנחה וההרכב הכי חזק משחק)? את דובב או את בדש? את נאסר או את מיכה? את שפונגין או אילוז? את זיו או טוויטו?
חלאס לחיות בסרט. יש הבדל של יותר מפי 2 בתקציב ולא במקרה.
לצורך העניין אני מעדיף את טוויטו כמחליף על פניי יואב זיו, אני מעדיף את נסאר על פניי מרגוליס (דור מיכה למשל צריך לבוא כהשוואה לשחקן אחר כמו בוזגלו).
הבעיה שלנו כפי שרשמתי היא בעמדת החלוץ, אז אל תשווה לי את דובב ואת ברק בדש...
אמרתי ואני אומר שוב חוץ מעמדת החלוץ אנחנו לא נופלים מהם בשום עמדה.
אתה רוצה השוואה שחקן שחקן הנה לך:
שוערים:
אג'ידה > חואן פאבלו
רובי לבקוביץ' < ברק לוי

הגנה:
דוידזאדה > בן הרוש
בן ביטון < ייני
סוארס > גארסיה
פאיוביץ' < טיבי
אביתר אילוז < שפונגין
דודי טוויטו > זיו (רק מפניי שטוויטו הוא מגן במקור והוא שחקן בית מוכשר)
אסקלינג...
שוויון מוחלט בשתי העמדות...
קישור:
מאור בוזגלו - מיכה
מאור מליקסון > טב"ח
הובאן > ראדי
אראל < אלברמן
אוגו < מיטרוביץ' (נכון להיום)
חביביאן < רייכרט
נסאר > מרגוליס
רועי גורדנה > נוסא אייגיבור
דור מלול > דור פרץ
ערן זהבי...
פה יש יתרון קל למכבי

התקפה:
ברדה - פריצה
דובב גבאי < ברק יצחקי
ארבייטמן > בדש
אבולאבן < עדן בן בסט

אז כן יש להם יתרונות אבל אם אני עובר שחקן שחקן הסגל שלנו לא נופל משלהם כמו שאתם אוהבים לטעון, אין להם כזה עומק כמו שאתם מתים לטעון...
אבל לבוא ולטעון שיש לנו סגל שנופל משלהם בכל עמדה או בעומק אויש נו באמת, אז חסר לנו חלוץ איכותי כדיי להיות עם העומק שלהם, אבל לומר שאין לנו עומק מספיק, פשוט חוצפה.
מה שחסר לנו זה טביעת יד של מאמן, כזה שיראו שיטה, שיראו קו שיפור אצל שחקנים הן כקבוצה והן כיחידים ואת זה אין אצלנו בשום צורה!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דר אדום בנשמה כתב:לצורך העניין אני מעדיף את טוויטו כמחליף על פניי יואב זיו, אני מעדיף את נסאר על פניי מרגוליס (דור מיכה למשל צריך לבוא כהשוואה לשחקן אחר כמו בוזגלו).
הבעיה שלנו כפי שרשמתי היא בעמדת החלוץ, אז אל תשווה לי את דובב ואת ברק בדש...
אמרתי ואני אומר שוב חוץ מעמדת החלוץ אנחנו לא נופלים מהם בשום עמדה.
אתה רוצה השוואה שחקן שחקן הנה לך:
שוערים:
אג'ידה > חואן פאבלו
רובי לבקוביץ' < ברק לוי

הגנה:
דוידזאדה > בן הרוש
בן ביטון < ייני
סוארס > גארסיה
פאיוביץ' < טיבי
אביתר אילוז < שפונגין
דודי טוויטו > זיו (רק מפניי שטוויטו הוא מגן במקור והוא שחקן בית מוכשר)
אסקלינג...
שוויון מוחלט בשתי העמדות...
קישור:
מאור בוזגלו - מיכה
מאור מליקסון > טב"ח
הובאן > ראדי
אראל < אלברמן
אוגו < מיטרוביץ' (נכון להיום)
חביביאן < רייכרט
נסאר > מרגוליס
רועי גורדנה > נוסא אייגיבור
דור מלול > דור פרץ
ערן זהבי...
פה יש יתרון קל למכבי

התקפה:
ברדה - פריצה
דובב גבאי < ברק יצחקי
ארבייטמן > בדש
אבולאבן < עדן בן בסט

אז כן יש להם יתרונות אבל אם אני עובר שחקן שחקן הסגל שלנו לא נופל משלהם כמו שאתם אוהבים לטעון, אין להם כזה עומק כמו שאתם מתים לטעון...
אבל לבוא ולטעון שיש לנו סגל שנופל משלהם בכל עמדה או בעומק אויש נו באמת, אז חסר לנו חלוץ איכותי כדיי להיות עם העומק שלהם, אבל לומר שאין לנו עומק מספיק, פשוט חוצפה.
מה שחסר לנו זה טביעת יד של מאמן, כזה שיראו שיטה, שיראו קו שיפור אצל שחקנים הן כקבוצה והן כיחידים ואת זה אין אצלנו בשום צורה!
מה אתה משווה את נאסר למרגוליס? מרגוליס נער פוסטר במכבי , מה קשורה ההשוואה שלך בין בוזגלו למיכה?!? בוזגלו הוא השחקן הכי חשוב שלך בקבוצה ביחד עם ברדה ומליקסון , אז מה הקשר בינו לבין מיכה שמיכה בכלל שחקן ספסל במכבי!.
אתה מעדיף את דודי טוויטו ילד בן 19 שאין לו יותר מ3 הופעות בקבוצה הבוגרת , על פני יואב זיו(מגן נבחרת ישראל בעל 32 הופעות) שבעונת האליפות עם גארסיה היה מהטובים ביותר במכבי ? תהיה בריא.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

שנהיה קבוצה מאומנת ברמה של מכבי שכל שחקן שלהם שיוצא מהרכב פרט לזהבי זה לא אסון גדול תדברו.
אצלנו כל שחקן חשוב שיוצא מהרכב אנחנו חצי קבוצה להבדיל ממכבי.
ראינו שנה שעברה אם פאיוביץ או סוארס או דוידזאדה יצאו מהרכב לא הייתה לנו הגנה ועכשיו זה רק ימשיך.
בלי ברדה אין לנו שום מנהיג על המגרש ואתם תבינו כמה שהוא יחסר לנו עכשיו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

RoICah כתב:שנהיה קבוצה מאומנת ברמה של מכבי שכל שחקן שלהם שיוצא מהרכב פרט לזהבי זה לא אסון גדול תדברו.
אצלנו כל שחקן חשוב שיוצא מהרכב אנחנו חצי קבוצה להבדיל ממכבי.
ראינו שנה שעברה אם פאיוביץ או סוארס או דוידזאדה יצאו מהרכב לא הייתה לנו הגנה ועכשיו זה רק ימשיך.
בלי ברדה אין לנו שום מנהיג על המגרש ואתם תבינו כמה שהוא יחסר לנו עכשיו.
אז זהו שאמרת את מילת הקסם מאימנת הקבוצה שלנו לא מאמנת בשיט...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

דר מאיפה יש לך זמן פנוי?!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

dor69 כתב: את דובב אני אעדיף על בדש ואת נאסר על מיכה לצורך העניין.
הבדל 50 מיליון נובע מכוורת מקצועית, השקעה עצומה בנוער, השקעה עצומה בשיווק, בשכר יותר גבוה לשחקנים ואנשי מקצוע וכו׳
האהבה לקבוצה מעוורת אתכם. לוקח את בדש ומיכה עם רגל קשורה על דובב ונאסר ואותו דבר בשאר הדוגמאות שציינתי.
לגבי השאר אתה צודק, אבל גם כמות ואיכות השחקנים מושפעת מהתקציב, אבל כשאתה משווה את מיכה לנאסר אז אין סיכוי שתבין את זה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב:אין הבדלים בעומק של הסגלים שלנו, של מכבי ושל חיפה חברים. גם בעמדת החלוץ לא. ההבדלים הם בשימוש בסגל מבחינת רוטציה ומבחינה טקטית.
למשל גבאי- אותו דובב שפוגע כאן פעם ב.. יפציץ במידה ונשחק על היתרונות שלו, נמזער את החסרונות שלו ונשחק איתו רק כשיש את המצ׳אפים המתאימים.
מצד שני ניתן את ערן זהבי כדוגמא מושלמת- כששיחק בנבחרת באגף או כחלוץ הוא היה פח, כשמשחק כפליימייקר מתקדם מהקישור במכבי הוא מפציץ.

לדעתי לא צריך להיות מי שטוב (או במקרה אלישע מי שמנצח) משחק בצורה עיוורת אלא להתאים הרכב לפי מצ׳אפים ולדעת מתי עולים עם דובב, מתי עם ארבייטמן ומתי עם ברדה. זה דבר שקורה שם ופנ לא
אני ממש מתפלא עליך כאחד שאני מחזיק ממנו מבין עניין.
איך אתה יכול להגיד שהסגלים שלנו של מכבי שווים,איך??
בגדול,אני מבין את מה שאתה אומר לגבי שימוש נכון של השחקנים וכל משחק לגופו.
אבל.. ופה האבל הגדול,אנחנו לא מכבי,אצלנו אם תוריד את ארבייטמן/בוזגלו/מליקסון לספסל ישר יתחילו ההתמרמרויות והבכי והפרצופים.
במכבי השחקנים שציינתי כרגע לא יצייצו אם יישבו בספסל,ועדיין עם כל הכבוד אנחנו ב"ש.
שחקן פיגורה שמגיע לכאן רוצה לשחק.
אתה באמת רואה מצב ששחקנים כמו פריצה,בדש,בן בסט יושבים אצלנו על הספסל ואפילו לא בסגל??
זה לא יקרה,כי אנחנו עוד לא שם,אולי עוד 5-6 שנים עם איזה 4 אליפויות וגביעים.
אז אין כאן מקום להשוואה.
אז הכל טוב ויפה ונכון שצריך להתאים ספציפית לאותו משחק,אבל המגבלה שציינתי לך עכשיו תמנע את זה,לפחות כרגע.
ודר,בטבלת ההשוואות שלך ברגע שרשמת שטויטו טוב מזיו,כאן הסתיימו טיעוניי.הבחור אפילו לא קרע גרב שלא לומר שיחק 5 דקות.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב: אני ממש מתפלא עליך כאחד שאני מחזיק ממנו מבין עניין.
איך אתה יכול להגיד שהסגלים שלנו של מכבי שווים,איך??
בגדול,אני מבין את מה שאתה אומר לגבי שימוש נכון של השחקנים וכל משחק לגופו.
אבל.. ופה האבל הגדול,אנחנו לא מכבי,אצלנו אם תוריד את ארבייטמן/בוזגלו/מליקסון לספסל ישר יתחילו ההתמרמרויות והבכי והפרצופים.
במכבי השחקנים שציינתי כרגע לא יצייצו אם יישבו בספסל,ועדיין עם כל הכבוד אנחנו ב"ש.
שחקן פיגורה שמגיע לכאן רוצה לשחק.
אתה באמת רואה מצב ששחקנים כמו פריצה,בדש,בן בסט יושבים אצלנו על הספסל ואפילו לא בסגל??
זה לא יקרה,כי אנחנו עוד לא שם,אולי עוד 5-6 שנים עם איזה 4 אליפויות וגביעים.
אז אין כאן מקום להשוואה.
אז הכל טוב ויפה ונכון שצריך להתאים ספציפית לאותו משחק,אבל המגבלה שציינתי לך עכשיו תמנע את זה,לפחות כרגע.
כרגע מה שאני רואה בסגל השחקנים של מכבי זה אינפלציה מטורפת, זה שכל הפרימדונות שרוצים לשחק עושים פרצופים על אלישע זה כי זה מה שהוא משדר להם כנראה ואצל האירופאים זה ממש לא ככה.
אלישע מאמן מצויין ביחס למאמנים הישראליים אבל הוא טיפוס אדיב מדי ולא אחד שמצטייר כבוס שמחזיק שחקנים מהביצים וכשה שלא עושים עליו פרצופים ובגלל זה המרמור דולף למגרש.

בעניין הדוגמאות שציינתי קודם לגבי מיכה/נאסר ודובב/בדש. מיותר לציין שזו ההעדפה שלי בהשוואה יבשה שלא כוללת השפעה סביבתית של מאמן, שיטה, פורמה, פציעה, מרמור וכו׳
נאסר לצורך העניין שחקן הרבה יותר שלם ממיכה שלוקה מעט בדריבל (מקבל המון עזרה מהמגן עם דאבלים ורואים שבמקום לנסות לעבור הוא הרבה מחליף צד ומחפש מסירה) ובבעיטות (מאוד חלשות), צדדים חזקים אצל סיראז׳ (שגם עוזר הגנתית הרבה יותר ממיכה).
בנוגע לדובב/בדש, דובב שולט בכדור יותר טוב, יותר מהיר ויותר מדיוייק בהרבה (ומשחק הראש שלו דווקא טוב למרות שפה הוא נופל מבדש). כמו כן דובב יכול גם להשתתף במהלכים באופן שוטף בעוד בדש מחכה שיביאו לו עד הפה מה שנקרא.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

בעדכונים בתחתית המסך בספורט 1 כתוב שברדה ייעדר שבועיים. לא מצאתי לזה עוד מקור, בONE למשל כותבים שהוא צפוי להעדר נגד מכבי פ"ת ושישתדלו להכשיר אותו למכבי חיפה.

אם באמת ההערכה היא שבועיים - עם ברדה נתראה במקרה הטוב בדצמבר, בתסריט הכי גרוע אבל הגיוני הוא כבר לא יראה דשא ב2014.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אדום בלב בנשמהההה כתב:בעדכונים בתחתית המסך בספורט 1 כתוב שברדה ייעדר שבועיים. לא מצאתי לזה עוד מקור, בONE למשל כותבים שהוא צפוי להעדר נגד מכבי פ"ת ושישתדלו להכשיר אותו למכבי חיפה.

אם באמת ההערכה היא שבועיים - עם ברדה נתראה במקרה הטוב בדצמבר, בתסריט הכי גרוע אבל הגיוני הוא כבר לא יראה דשא ב2014.
אני יכול לספר לך שמתיחה של מפשעה זאת פציעה די קלה, ההחלמה שלה בין 8 ימים במקרה הטוב עד 21 יום.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

גיא חניה כתב: אני יכול לספר לך שמתיחה של מפשעה זאת פציעה די קלה, ההחלמה שלה בין 8 ימים במקרה הטוב עד 21 יום.
גיא יקר, תסכים איתי שיש לנו את כל הסיבות להיות פסימיים ?

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אדום בלב בנשמהההה כתב: גיא יקר, תסכים איתי שיש לנו את כל הסיבות להיות פסימיים ?
אומרים שפסימיים הם אופטימיים עם ניסיון אז אני מסכים איתך, אבל דווקא בעניין ברדה אני פחות מודאג כי ברדה שומר על הגוף שלו היטב (מקפיד על עבודה קשה בחדר כושר ולא מתאמן רק בשיעורי ספורט של סיני ) ,גם לא מדובר בפציעה קשה ומדובר בפציעה קלה יחסית לשאר הפציעות, וגם קשה לי להאמין שברדה יפספס את חיפה.

שלח תגובה