שחקנים פצועים 2.0

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: שחקנים פצועים 2.0

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:אתה לא מתעייף להאדיר את הסגל של מכבי...
איזה עומק יש להם, תענה לי פרופר, אתה זה שטוען שיש להם עומק, אני טוען שזה לא עניין של עומק אלא בעיקר עניין של כושר גופני ואימון ש3 שנים אין לא את זה ולא את זה, איזה שחקן השתפר תחת אלישע?
איזה שחקן עשה התקדמות כלשהי?
דיי כבר להגן עליו, יש לנו סגל שלא נופל לא משל מכבי תל אביב, לא משל מכבי חיפה ובטח שלא משל קריית שמונה ועדיין אנחנו נראים כמו סליחה על הביטוי פחי אשפה!
איך הגעת לזה שאני מגן על אלישע?
השיחה הייתה על העומק של הסגל, ואתה כהרגלך מתפזר ומדבר איתי על מצב החסה בשטחים.או שתענה עיניינית או שאל תענה בכלל, למה כמו שכתבתי לך פה שואלים אותך מה קורה? אתה עונה "אלירן עטר אהההה מאמן כושר אההה חרא של מאמן".
תענה למה ששואלים אותך ואל תתיש.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום זקן כתב: איך הגעת לזה שאני מגן על אלישע?
השיחה הייתה על העומק של הסגל, ואתה כהרגלך מתפזר ומדבר איתי על מצב החסה בשטחים.או שתענה עיניינית או שאל תענה בכלל, למה כמו שכתבתי לך פה שואלים אותך מה קורה? אתה עונה "אלירן עטר אהההה מאמן כושר אההה חרא של מאמן".
תענה למה ששואלים אותך ואל תתיש.
אני עניתי אתה זה שלא עונה.
עניתי שחוץ מעמדת החלוץ הסגל שלנו לא נופל משל מכבי, והבעיה שלנו זה בעיית אימון ובעיית כושר גופני.
לעומת זאת אתה כל הזמן יורד על ההודעות שלי מבלי לענות לי בצורה עניינית.
תענה לי למה אתה חושב שהסגל של מכבי יותר עמוק משלנו?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:אני עניתי אתה זה שלא עונה.
עניתי שחוץ מעמדת החלוץ הסגל שלנו לא נופל משל מכבי, והבעיה שלנו זה בעיית אימון ובעיית כושר גופני.
לעומת זאת אתה כל הזמן יורד על ההודעות שלי מבלי לענות לי בצורה עניינית.
תענה לי למה אתה חושב שהסגל של מכבי יותר עמוק משלנו?
אם אני צריך להסביר לך למה הסגל של מכבי ובדגש על מכבי איכותי ועמוק יותר, שכמעט על כל עמדה יש מחליף ברמה שווה, אז אם עד עכשיו היו לי ספקות, אז עכשיו אני בטוח שאין לך מושג.

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

ספורט 5: ברדה יעדר שבועיים, סיכויים שלא ישחק נגד חיפה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום זקן כתב: אם אני צריך להסביר לך למה הסגל של מכבי ובדגש על מכבי איכותי ועמוק יותר, שכמעט על כל עמדה יש מחליף ברמה שווה, אז אם עד עכשיו היו לי ספקות, אז עכשיו אני בטוח שאין לך מושג.
אם אתה לא מסביר לי סימן שאין לך מושג לא לי, לי יש מושג ואני אומר לך שהסגל שלנו חוץ מעמדת החלוץ לא נופל משלהם...
יש לנו על כל עמדה שחקן שיכול לשחק במקומו כמו שיש למכבי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:אם אתה לא מסביר לי סימן שאין לך מושג לא לי, לי יש מושג ואני אומר לך שהסגל שלנו חוץ מעמדת החלוץ לא נופל משלהם...
שמע אתה באמת מתיש אבל יאללה רק שתשתוק כבר.

שוער מחליף-ברק לוי ( מממממ בוא נחשוב אם הוא יותר טוב מלבקוביץ)

בלמים מחליפים-ייני ומיטרוביץ

מגן ימני-יואב זיו,
שמאלי-אין להם, אבל גם לך אין.

קישור, אתה תחליט מי מחליפים- ראדי, אייבנדר, איגבור,דור מיכה, רייכרט, אלברמן, מיטרוביץ, ייני

התקפה מחליפים- פריצה, יצחקי, בן בסט

בסדר, מספיק לך?
לעומת זאת אצלנו, מגנים מחליפים זה אילוז וטויטו, ודור מלול
קישור- גל אראל, הילד מהנוער, נאסר.

התקפה- בוא נגיד גבאי במידה ושלומי פותח

אז איזה סגל יותר איכותי אדון דר?

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

דר אדום בנשמה כתב:אם אתה לא מסביר לי סימן שאין לך מושג לא לי, לי יש מושג ואני אומר לך שהסגל שלנו חוץ מעמדת החלוץ לא נופל משלהם...
אתה פשוט הזוי עם קבלות. תמיד מסתכל על נתונים יבשים. הכל על הנייר אצלך.
בלי קשר למה שענה לך אדום זקן, הסגל הזה בשינויים מינוריים רץ כבר עונה שלישית ואחרי 2 אליפויות. איך אתה בכלל משווה בין הסגלים?!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

izguy83 כתב: אתה פשוט הזוי עם קבלות. תמיד מסתכל על נתונים יבשים. הכל על הנייר אצלך.
בלי קשר למה שענה לך אדום זקן, הסגל הזה בשינויים מינוריים רץ כבר עונה שלישית ואחרי 2 אליפויות. איך אתה בכלל משווה בין הסגלים?!
מה אתה אומר?
שנה שלישית ברציפות אותו סגל?
אממ אז זהו שפה אתה קצת טיפטיפה טועה, הסגל שלהם מאז שאוסקר+ג'ורדי הגיעו לראשונה ועד היום עבר שינוים, אומנם לא כמו מה שעובר על הסגל שלנו אבל עדיין.
לטעון שמדובר בואתו סגל יהיה טענה דבילית...
וזה שהם זכו באליפות? זה אך ורק בגלל האימון והכושר הגופני, הסגל שלהם טוב ללא ספק, אבל לא מפחיד כמו שאתם מציירים אותו וכמו שאוהדי מכבי מציירים את הסגל שלהם.
הוא לא סגל יותר טוב משלנו, אבל הצרה שהמאמן+מאמן כושר שלנו עושים עבודה מושתנת, אין שום שינוי אצל שחקן לכיוון של שיפור, אין שום קבוצתיות, אין כלום, עונה שעברה הייתה עונה מבחינת מספרים מעולה אבל עדיין לא היה שום שיפור בקבוצתיות, בהספקטים אחרים של המשחק.
ועכשיו שיש לנו סגל שלא נופל משלהם (פרט לעמדת החלוץ) ובחלקים מסוימים אף עולה על שלהם אתם כולכם ממשיכים לפחד ממכבי?
מה קורה אם מחר גארסיה וטיבי נפצעים במכבי..?
מי ישחק אצלם?
אבל העניין המצחיק שהם בקושי נפצעים, אפילו שגארסיה נפצע זה היה לשבועיים-שלוש...
לא משהו רציני.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דר אדום בנשמה כתב:מה אתה אומר?
אממ אז זהו שפה אתה קצת טיפטיפה טועה, הסגל שלהם מאז שאוסקר+ג'ורדי הגיעו לראשונה ועד היום עבר שינוים, אומנם לא כמו מה שעובר על הסגל שלנו אבל עדיין.
וזה שהם זכו באליפות? זה אך ורק בגלל האימון והכושר הגופני, הסגל שלהם טוב ללא ספק, אבל לא מפחיד כמו שאתם מציירים אותו וכמו שאוהדי מכבי מציירים את הסגל שלהם.
הוא לא סגל יותר טוב משלנו, אבל הצרה שהמאמן+מאמן כושר שלנו עושים עבודה מושתנת, אין שום שינוי אצל שחקן לכיוון של שיפור, אין שום קבוצתיות, אין כלום, עונה שעברה הייתה עונה מבחינת מספרים מעולה אבל עדיין לא היה שום שיפור בקבוצתיות, בהספקטים אחרים של המשחק.
ועכשיו שיש לנו סגל שלא נופל משלהם (פרט לעמדת החלוץ) ובחלקים מסוימים אף עולה על שלהם אתם כולכם ממשיכים לפחד ממכבי?
מי ישחק אצלם?
לא משהו רציני.
להגיד שהסגל שלנו לא נופל משל מכבי זה קשקוש גמור , ואתה מתחיל להגזים עם השטויות שאתה רושם , באמת.
במכבי אם נפצעים אלברמן+ראדי+מיטרוביץ' , ישחקו אייגבור+רייכט+אייבנדר , אם יפצע גארסייה אז ייני יכול לשחק שמה.
אצלנו אם חס וחלילה נפצע הובאן , מי שחוזר להרכב זה גל אראל.
הנה עכשיו נפצע פאיוביץ' (פציעה שלא קשורה לכושר גופני אלא למכה שהוא קיבל מנאווקמה) מי שהולך לשחק לצד סוארז זה יואכים פאקינג אקסלינג בלם ששנה שעברה שיחק בליגה א' בהפועל כפ"ס , שאם הוא לא היה לובש מדים של הקבוצה הייתי בטוח שמדובר ביהודי אמריקאי מ"תגלית".
הסגל שלנו נופל מקצועית מהם בכל פרמטר מבחינת הגנה + קישור(מבחינת סגל) , ותוסיף את ההבדלים בצוות המקצועי ויש פערים גדולים ביננו לבינם לכן השוואה היא בכלל לא רלוונטית.
ושלא תבין לא נכון יש לנו סגל טוב , טוב מאוד אפילו , אבל אצלנו יש הבדל בין השחקני ההרכב לבין שחקני הספסל ברמה לעומת מכבי שאצלם כל הסגל כמעט באותה רמה ולכל שחקן יש מחליף באותה רמה ( מלבד זהבי וגארסיה).

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ההרכב הראשון שלנו יכול לנצח את ההרכב הראשון שלהם במשחק נתון. אבל לאורך זמן הם גדולים עלינו בעומק ובמקצועיות. הם יכולים לשחק בקצב גבוה לאורך יותר זמן. זה יהיה נס אם נצליח לסיים לפניהם בטבלה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

דר אדום בנשמה כתב:מה אתה אומר?
מי ישחק אצלם?
לא משהו רציני.
בבקשה :
גארסיה, ברק לוי, טיבי, ייני, זיו, אלברמן, יצחקי, ראדי, זהבי, מיכה, מרגוליס, פריצה. כל אלה עונה שלישית (או יותר) בקבוצה.
בן הרוש, קולינאס, אינבינדר, מיטרוביץ', בדש עונה שנייה.
זה מבלי להתייחס לעובדה שהשחקנים שעזבו אותם התקדמו (עטר, דאבור), לעומת אלו שעזבו אצלך כי לא היו טובים מספיק.
יש אצלם 5 פציעות מתחילת העונה, כך שגם בזה אין כ"כ הבדל (למרות שאני מסכים לחלוטין לגבי הטענות על חוסר מקצוענות ומשמעת הספורט אצלנו).
לא יודע איך את מסיק מסקנות כאלו. הסגל של מכבי עולה על שלנו בהרבה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אין הבדלים בעומק של הסגלים שלנו, של מכבי ושל חיפה חברים. גם בעמדת החלוץ לא. ההבדלים הם בשימוש בסגל מבחינת רוטציה ומבחינה טקטית.
למשל גבאי- אותו דובב שפוגע כאן פעם ב.. יפציץ במידה ונשחק על היתרונות שלו, נמזער את החסרונות שלו ונשחק איתו רק כשיש את המצ׳אפים המתאימים.
מצד שני ניתן את ערן זהבי כדוגמא מושלמת- כששיחק בנבחרת באגף או כחלוץ הוא היה פח, כשמשחק כפליימייקר מתקדם מהקישור במכבי הוא מפציץ.

לדעתי לא צריך להיות מי שטוב (או במקרה אלישע מי שמנצח) משחק בצורה עיוורת אלא להתאים הרכב לפי מצ׳אפים ולדעת מתי עולים עם דובב, מתי עם ארבייטמן ומתי עם ברדה. זה דבר שקורה שם ופנ לא

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

dor69 כתב:אין הבדלים בעומק של הסגלים שלנו, של מכבי ושל חיפה חברים. גם בעמדת החלוץ לא. ההבדלים הם בשימוש בסגל מבחינת רוטציה ומבחינה טקטית.
למשל גבאי- אותו דובב שפוגע כאן פעם ב.. יפציץ במידה ונשחק על היתרונות שלו, נמזער את החסרונות שלו ונשחק איתו רק כשיש את המצ׳אפים המתאימים.
מצד שני ניתן את ערן זהבי כדוגמא מושלמת- כששיחק בנבחרת באגף או כחלוץ הוא היה פח, כשמשחק כפליימייקר מתקדם מהקישור במכבי הוא מפציץ.

לדעתי לא צריך להיות מי שטוב (או במקרה אלישע מי שמנצח) משחק בצורה עיוורת אלא להתאים הרכב לפי מצ׳אפים ולדעת מתי עולים עם דובב, מתי עם ארבייטמן ומתי עם ברדה. זה דבר שקורה שם ופנ לא
מה אתם מקשקשים בשכל? את מי היית מעדיף בספסל (בהנחה וההרכב הכי חזק משחק)? את דובב או את בדש? את נאסר או את מיכה? את שפונגין או אילוז? את זיו או טוויטו?
חלאס לחיות בסרט. יש הבדל של יותר מפי 2 בתקציב ולא במקרה.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

וואן מפרסם שמלבד ברדה כולם צפויים כנראה להיות כשירים לפת.
ברדה כנראה יהיה כשיר לחיפה, בעיקר בגלל שהוא לא יהיה מוכן לפספס את המשחק
יצאנו בזול מהמכת פציעות :)
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

izguy83 כתב: מה אתם מקשקשים בשכל? את מי היית מעדיף בספסל (בהנחה וההרכב הכי חזק משחק)? את דובב או את בדש? את נאסר או את מיכה? את שפונגין או אילוז? את זיו או טוויטו?
חלאס לחיות בסרט. יש הבדל של יותר מפי 2 בתקציב ולא במקרה.
את דובב אני אעדיף על בדש ואת נאסר על מיכה לצורך העניין.
הבדל 50 מיליון נובע מכוורת מקצועית, השקעה עצומה בנוער, השקעה עצומה בשיווק, בשכר יותר גבוה לשחקנים ואנשי מקצוע וכו׳

שלח תגובה