שחקנים פצועים 2.0
Re: שחקנים פצועים 2.0
ברדה ספרינט ראשון נפצע זה בושה אפילו בחימום שחקנים עומדים זה נראה שכונה אנע מצטער ,זה שי !

אופיר מתח בירך האחורי - אותו שריר של הפציעה הקודמת שלו?
חימום ביזיוני ..שלא לדבר שהוא היה בידיוק 25 דקות שמתוכו 15 דקות בעיטות ..
אגב זה מזכיר לי תמשחק נגד מכבי ..אנשים ישבו ביציע ופשוט צחקו על החימום של מכבי ועל התנועות שעשו ...פשוט ביזיון
אגב זה מזכיר לי תמשחק נגד מכבי ..אנשים ישבו ביציע ופשוט צחקו על החימום של מכבי ועל התנועות שעשו ...פשוט ביזיון
החימום של מכבי היה תענוג לעיניים לראות קבוצה מקצוענית לגמרי , חימום של קבוצה אירופאית לכל דבר.
אגב הקבוצה היום חוסנה נגד שפעת וכל מי שלוסן בעבר נגד שפעתי יודע שאחרי כמה ימים הוא חולה בשפעת ליומיים-שלושה.
לא מובן לי למה זה לא נעשה בפגרה הארוכה שהייתה.
אגב הקבוצה היום חוסנה נגד שפעת וכל מי שלוסן בעבר נגד שפעתי יודע שאחרי כמה ימים הוא חולה בשפעת ליומיים-שלושה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אפילו בשיעור ספורט בבית ספר עושים חימום יותר מוצלחjussi כתב:חימום ביזיוני ..שלא לדבר שהוא היה בידיוק 25 דקות שמתוכו 15 דקות בעיטות ..

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני חוסנתי נגד שפעת ולא חליתי, אתה בטוח במה שאתה אומר?הראל כתב:החימום של מכבי היה תענוג לעיניים לראות קבוצה מקצוענית לגמרי , חימום של קבוצה אירופאית לכל דבר.
בטוח גיא .
אז אתה נדיר ..
חיסון נגד שפעת משמעות הדבר להזריק את המחלה עצמה שהגוף יתמודד איתה בעתיד ובגלל זה אחרי חיסון בדרכ חוליפ
אז אתה נדיר ..
חיסון נגד שפעת משמעות הדבר להזריק את המחלה עצמה שהגוף יתמודד איתה בעתיד ובגלל זה אחרי חיסון בדרכ חוליפ
כבר לא.הראל כתב:בטוח גיא .
אז אתה נדיר ..
פעם אתה צודק זה באמת היה ככה, אבל היום ברוב המקרים מקסימום למחרת אתה קצת חלש וזהו.
ועדיף לעשות את זה בתחילת שבוע.
ברדה, פאיוביץ' והובאן בספק למשחק מול מכבי פ"ת.
נפלא ממש. עד שארבייטמן ומליקסון חוזרים, 3 שחקני מפתח אחרים נפצעים. ולאף אחד לא נדלקת נורה אדומה.
נפלא ממש. עד שארבייטמן ומליקסון חוזרים, 3 שחקני מפתח אחרים נפצעים. ולאף אחד לא נדלקת נורה אדומה.
- dardasmiley
בפעם היחידה שהזכמתי לקחת את החיסון הזה זה היה בצבא ומאז כל פעם שיש לי שפעת היא משביתה אותי לשבוע. לפני החיסון לא היה לי חום מרגע שהפסקתי ללבוש חיתולים. שלא לדבר על זה שבשבוע שאחרי החיסון הייתי הכי חולה שהייתי בחיים שלי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני אישית הייתי חולה שהייתי קטן במלא מחלות ילדים אבל לאחרונה אני לא חליתי בשום מחלה, בפעם האחרונה שחליתי בשפעת הייתה לפניי שנתיים וחצי ומאז כלום, אפילו הצטננות בקושי יש לי, לדעתי האישית חיסונים זה טוב לילדים לא למבוגרים...dardasmiley כתב:בפעם היחידה שהזכמתי לקחת את החיסון הזה זה היה בצבא ומאז כל פעם שיש לי שפעת היא משביתה אותי לשבוע. לפני החיסון לא היה לי חום מרגע שהפסקתי ללבוש חיתולים. שלא לדבר על זה שבשבוע שאחרי החיסון הייתי הכי חולה שהייתי בחיים שלי.
שאתה ילד המערכת החיסונית נבנית ואם אתה חולה או מקבל חיסונים אז המערכת החיסונית שלך מכינה אותך לעתיד כי עדיף לחלות מדיי פעם ולהפסיד ימי לימודים בבית ספר יסודי ולא בעבודה

בכל מקרה אני אישית חושב שחיסון של שפעת זה שיא הטמטום כי בכל מקרה שפעת בניגוד לחיידק יכולה למצוא דרך לגרום לבנאדם לחלות בצורה יותר קלה עם החיסון מאשר בלעדיו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
ברור לכם שהמדע של היום מספיק מתקדם כדי לא לגרום ל100% מהאוכולסיה לחלות במחלה 3 ימים כדי שלא יחלו בה בהמשך , נכון ?
זה לא ככה כמו שתיארתם פה. לא "כולם" חולים בשפעת אחרי שמתחסנים. זה קורה לאחוז לא קטן ביחס לתרופה שזה אמור לתת, אבל לא לכולם, וכן החסיון הזה לא 100% ומי שהגוף שלו דוחה אותו בדר"כ חולה כמה ימים אחרי שכן.
מה שאני כן מסכםי זה שהיו צריכיםם לנצל 3 שבועות של פגרה ולעשות את זה ולא לקראת שבוע עם 3 משחקים בו /:
זה לא ככה כמו שתיארתם פה. לא "כולם" חולים בשפעת אחרי שמתחסנים. זה קורה לאחוז לא קטן ביחס לתרופה שזה אמור לתת, אבל לא לכולם, וכן החסיון הזה לא 100% ומי שהגוף שלו דוחה אותו בדר"כ חולה כמה ימים אחרי שכן.
מה שאני כן מסכםי זה שהיו צריכיםם לנצל 3 שבועות של פגרה ולעשות את זה ולא לקראת שבוע עם 3 משחקים בו /:
האובססיה דלכם לכושר גופני הלקוי היא ביסודה לא נכונה.
כי הרי מה קורה כאן? אתם מבתכלים על מכבי תא והיא האורים והתומים שלכם.
אז כן עם תקציב של 100 מיליון חובה להביא צוות מקצועי בכמה מיליונים.אבל תרדו קצת לקרקע ותשוו עם קבוצות בלבל התקציב שלנו,
לדוגמא: מכבי חיפה, שגם שם הסיפור עם בניון הוא לא פחות ממחדל, ושלא לדבר על עמאשה שפצוע כל יומיים ועידן ורד.
או למשל הפועל קריית שמונה שפתחה את עונה שעברה עם לא פחות מ6! פצועים ממהרכב הראשון ועד אמצע הסיבוב השני לא הייתה עם הרכב מלא, פתחה רע את העונה וכולנו יודעים איך היא סיימה אותה.
כושר גופני לקוי אומר שהקבוצה לא עומדת על הרגליים מדקה 60, אומר שהיא מקבלת גולים לא מחוייבים בדקות האחרונות ואת זה רבותיי לא ראינו קורה בשנתיים האחרונות.
פציעות נובעות לא רק מהכנה לקויה אלה גם ממשמעת עצמית של השחקן, תזונה ולהבין את מגבלות גופו.
קחו למשל את ערן לוי סתם כדוגמא, השחקן הכי שמן בארץ, מתי שמעתם שהוא היה פצוע?
למה? כי הוא מבין את מגבלות הגוף הגוצון שלו.
אני לא בא ואומר שהכל ורוד, אבל הבעיה היא לא רק במאמן הכושר, אלה בתרבות החפיפניקיות.
ולפעמים מה לעשות.. שחקן נפצע, כי הוא העמיס יותר מדי וזה בגלל שהוא רוצה יותר מדי, לדוגמא ברדה.
כי הרי מה קורה כאן? אתם מבתכלים על מכבי תא והיא האורים והתומים שלכם.
אז כן עם תקציב של 100 מיליון חובה להביא צוות מקצועי בכמה מיליונים.אבל תרדו קצת לקרקע ותשוו עם קבוצות בלבל התקציב שלנו,
לדוגמא: מכבי חיפה, שגם שם הסיפור עם בניון הוא לא פחות ממחדל, ושלא לדבר על עמאשה שפצוע כל יומיים ועידן ורד.
או למשל הפועל קריית שמונה שפתחה את עונה שעברה עם לא פחות מ6! פצועים ממהרכב הראשון ועד אמצע הסיבוב השני לא הייתה עם הרכב מלא, פתחה רע את העונה וכולנו יודעים איך היא סיימה אותה.
כושר גופני לקוי אומר שהקבוצה לא עומדת על הרגליים מדקה 60, אומר שהיא מקבלת גולים לא מחוייבים בדקות האחרונות ואת זה רבותיי לא ראינו קורה בשנתיים האחרונות.
פציעות נובעות לא רק מהכנה לקויה אלה גם ממשמעת עצמית של השחקן, תזונה ולהבין את מגבלות גופו.
קחו למשל את ערן לוי סתם כדוגמא, השחקן הכי שמן בארץ, מתי שמעתם שהוא היה פצוע?
למה? כי הוא מבין את מגבלות הגוף הגוצון שלו.
אני לא בא ואומר שהכל ורוד, אבל הבעיה היא לא רק במאמן הכושר, אלה בתרבות החפיפניקיות.
ולפעמים מה לעשות.. שחקן נפצע, כי הוא העמיס יותר מדי וזה בגלל שהוא רוצה יותר מדי, לדוגמא ברדה.
ברור שיש הרבה סיבות לפציעות ולא רק כושר גופני. הרי גם במועדונים הגדולים בעולם שחקנים נפצעים.
הקטע שאצלנו ברור לחלוטין שיש בעיה בכושר הגופני שמתבטא גם בפציעות אבל גם בקצב המשחק של הקבוצה. לא צריך להיות גאון כדי לראות את זה.
האמת?לא מסתכל על מכבי חיפה, הפועל ת"א וכו'. אפשר וצריך ללמוד ממכבי ת"א שעשתה דבר נהדר בנושא הכושר הגופני.
שאר הקבוצות יכולות להסתפק במאמני כושר ישראלים בינונים(ויש גם מספר מאמני כושר טובים). אנחנו צריכים להסתכל על עצמנו ולהשתדרג.
הקטע שאצלנו ברור לחלוטין שיש בעיה בכושר הגופני שמתבטא גם בפציעות אבל גם בקצב המשחק של הקבוצה. לא צריך להיות גאון כדי לראות את זה.
האמת?לא מסתכל על מכבי חיפה, הפועל ת"א וכו'. אפשר וצריך ללמוד ממכבי ת"א שעשתה דבר נהדר בנושא הכושר הגופני.
שאר הקבוצות יכולות להסתפק במאמני כושר ישראלים בינונים(ויש גם מספר מאמני כושר טובים). אנחנו צריכים להסתכל על עצמנו ולהשתדרג.
קשה לי להאמין שבקבוצה עם תקציב כזה מזלזלים בנושא הכושר גופני והבריאות.CrazyRed7 כתב:ברור שיש הרבה סיבות לפציעות ולא רק כושר גופני. הרי גם במועדונים הגדולים בעולם שחקנים נפצעים.
דווקא החזרה האיטית של מליקסון וארבייטמן מוכיחים שאכן מפיקים לקחים.
יש לנו כאוהדים נטייה תמיד להסתכל על מה שקורה אצל האחר, אבל שם לא פחות רע מכאן.
וזה נכון מאוד שאנחנו צריכים להסתכל על עצמנו ולהשתפר ויש לנו בהחלט במה,לכן גם צריך לקחת את הדברים בפרופורציות ולא על כל פציעה של שחקן לבוא ולהגיד שצוות מאמני הכושר אשם.