משחק אימון נגד בית"ר יום רביעי - כניסה חינם!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

Re: משחק אימון נגד בית"ר יום רביעי - כניסה חינם!

שליחה על ידי אריאל2 »

הנהמות התחילו אחרי התקרית עם דובב.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

קומץ גזעני אלה חבורה של אנשים שלא משנה מה השחקן עושה על המגרש או מחוצה לו, הם נוהמים לו וממרים לו את החיים ע"ע שני הצ'צ'צנים שהגיעו לבית"ר.

בכלל לא מסכים שצריך לנהום לעבר שחקן שחום עור כאשר הוא עושה משהו נגד הקבוצה שלי או נגד השחקנים שלה, אבל מה לעשות שגם אנשים בני 40 יש להם מוח של בני 12 והם ינהמו ויקללו את דסה אחרי התאקל הזה עם גבאי ..

אם הייתם אומרים שנהמו לו מיד עם שריקת הפתיחה זה היה משהו אחר ..

מה שכן, דסה יוצא המלאך הטוב בסיפור הזה, כי מעכשיו יש לו "חשבון פתוח" איתנו וכל פעם שבית"ר תפגוש אותנו הקומץ הזה לא ישכח לו את מה שקרה אתמול , ירד עליו מהשנייה הראשונה , ואולי אפילו יגרור לנו עונשים שזה בדיוק מה שהוא רוצה .. הלוואי ונוכל לעצור את זה ..

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

בנושא אחר - סאני שוחרר מבית"ר. טמטום. בכיף הייתי מחתים אותו בינואר ומשאיל אותו עד סוף העונה, נראה כמו שחקן שחקן.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הפועלעולה כתב:בנושא אחר - סאני שוחרר מבית"ר. טמטום. בכיף הייתי מחתים אותו בינואר ומשאיל אותו עד סוף העונה, נראה כמו שחקן שחקן.
הגובה שלו בעייתי לעמדה שלו ולא מתאים למערך של בית״ר. החלטה נבונה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

dor69 כתב: הגובה שלו בעייתי לעמדה שלו ולא מתאים למערך של בית״ר. החלטה נבונה
אם אני לא טועה הסיבה היחידה שהם הביאו אותו היא בגלל האיטיות וחוסר היצירתיות של קוראץ' לא?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הפועלעולה כתב: אם אני לא טועה הסיבה היחידה שהם הביאו אותו היא בגלל האיטיות וחוסר היצירתיות של קוראץ' לא?
לא יודע אבל לשחק עם חלוץ כזה במערך 4-5-1 אומר שאתה תאבד את רוב היכולות האוויריות של הקבוצה שלך (סאני פחות ממטר שבעים) וזה דבר שבית״ר לא יכולה להרשות לעצמה לדעתי.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אגב לגביי הפנדלים יש לנו פנדליסט יותר מוכשר ממליקסון אם כל הכבוד דובב גבאי פשוט פנדליסט ענק, לא החטיא אף פנדל שבעט אם אינני טועה, במקרה של פנדלים צריך לתת לשחקן שיודע לבעוט הכי טוב ולא לשחקן הכי מוכשר...
מליקסון טוב בפנדלים אבל גבאי הרבה יותר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

דר אדום בנשמה כתב:אגב לגביי הפנדלים יש לנו פנדליסט יותר מוכשר ממליקסון אם כל הכבוד דובב גבאי פשוט פנדליסט ענק, לא החטיא אף פנדל שבעט אם אינני טועה, במקרה של פנדלים צריך לתת לשחקן שיודע לבעוט הכי טוב ולא לשחקן הכי מוכשר...
מליקסון טוב בפנדלים אבל גבאי הרבה יותר...
שלא תטעו מליקסון בועט מעולה ואפילו בויסלה וולנסיין הוא היה הבועט שלהם.גם ברדה בועט טוב
אני אגב גם בעד זה שדובב יבעט קבוע,בגלל שיש לו בעיטה מאוד מדוייקת.בכל מקרה כל עוד כל השחקנים בכושר דובב לא יהיה על הדשא כנראה אלא רק על הספסל מה שאומר שאלישע צריך לבחור בין ברדה למליקסון

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

היחיד שלא מחמיץ הוא זה שלא בועט...
כל השחקנים בעולם כולל הענקיים ביותר החמיצו (פנדלים מכריעים יותר ממשחק אימון), בכל אופן אני אישית סומך על מליקסון והייתי בוחר בו כבועט

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:גדי אם דיברת עם דסה שבוע שעבר מעניין אותי אם דתבר איתו היום ותשאל אותו למה לעזאזל הוא סימן לכל הקהל "אתם על הז** שלי".

ולא היו שום קריאות גורפות משום קומץ ! ישבתי איפה שהוא עבר, ואם היו קריאות הם היו אולי מילדים בני 13 שישבו על הגדר. אם הוא היה בן אדם נעים וחכם כמו שאתה טוען גדי, הוא לא יהה שובר את הכלים בגלל קריאות מאנשים כאלה או בכלל !!
לצערי גם אני ראיתי את ההתנהגות המגעילה של דסה.
יש לציין שהקהל אכן קילל אותו אבל לא קריאות גזעניות, רק אחרי שהוא ביצע את התנועה המגונה הקהל התפוצץ ובצדק.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

OMERREMO33 כתב:היחיד שלא מחמיץ הוא זה שלא בועט...
כל השחקנים בעולם כולל הענקיים ביותר החמיצו (פנדלים מכריעים יותר ממשחק אימון), בכל אופן אני אישית סומך על מליקסון והייתי בוחר בו כבועט
אתה ממש עם זיכרון של נעל אהא?
דובב גבאי בעט כמה פנדלים שלנו בשנים האחרונות ואת כולם הוא כבש..
המשוגע האדום כתב:
שלא תטעו מליקסון בועט מעולה ואפילו בויסלה וולנסיין הוא היה הבועט שלהם.גם ברדה בועט טוב
אני אגב גם בעד זה שדובב יבעט קבוע,בגלל שיש לו בעיטה מאוד מדוייקת.בכל מקרה כל עוד כל השחקנים בכושר דובב לא יהיה על הדשא כנראה אלא רק על הספסל מה שאומר שאלישע צריך לבחור בין ברדה למליקסון
במקרה הזה אני בוחר בברדה, לברדה מגיע יותר לדעתי.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

דר אדום בנשמה כתב:אתה ממש עם זיכרון של נעל אהא?
דובב גבאי בעט כמה פנדלים שלנו בשנים האחרונות ואת כולם הוא כבש..

במקרה הזה אני בוחר בברדה, לברדה מגיע יותר לדעתי.
נעל אחותך....
שכחת לרשום שחייב 2 קשרים ושאלישע פח....
וכמה כבר דובב בעט???
ומה הקשר מגיע לברדה??? אתה ליצן!!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

לדובב יש בעיטות מאוד נקיות אבל בועט צריך להיות קבוע וזה לא משחק לטובתו. מליקסון לעומתו, מוכשר ככל שיהיה, אוהב להתחכם ואותי לפחות זה מעצבן. אם אני הייתי במקום אלישע ברדה היה הראשון בהיררכיה שלי.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dor69 כתב:לדובב יש בעיטות מאוד נקיות אבל בועט צריך להיות קבוע וזה לא משחק לטובתו. מליקסון לעומתו, מוכשר ככל שיהיה, אוהב להתחכם ואותי לפחות זה מעצבן. אם אני הייתי במקום אלישע ברדה היה הראשון בהיררכיה שלי.
דובב בועט פנדלים מושלמים אבל כן עכשיו זה קצת בעייתי להרכיב אותו לכן ברדה כל עוד דובב לא בהרכב צריך לבעוט את הפנדלים שדובב בהרכב הוא צריך לבעוט ושלא ברדה ולא דובב על המגרש אז מליקסון.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:דובב בועט פנדלים מושלמים אבל כן עכשיו זה קצת בעייתי להרכיב אותו לכן ברדה כל עוד דובב לא בהרכב צריך לבעוט את הפנדלים שדובב בהרכב הוא צריך לבעוט ושלא ברדה ולא דובב על המגרש אז מליקסון.
לא, לדעתי צריך להיות בועט אחד והכי בריא שזה יהיה ברדה. למה הכי בריא? מהסיבה הפשוטה שכשברדה מרגיש שהוא תורם גם בפאן המספרי הוא פורח

שלח תגובה