משחק אימון נגד בית"ר יום רביעי - כניסה חינם!
- The red one
Re: משחק אימון נגד בית"ר יום רביעי - כניסה חינם!
והנה בלכ האתרים מדגישים את הנהמות לעבר דסה ובאמת שלא היו נהמות , אני ישבתי ממש קרוב לאיפה שהוא עבר, אולי איזה ילד שתיים שעמדו על הגדר נהמו לעברו . זה ממש לא היה 'קולני' ובטח לא 'אוהדי באר שבע' אבל קל לכתוב ולכו תוכיחו שזה לא נכון.
תקשורת ***.
תקשורת ***.
מה זה קשור אילוז מגן תחליף אותו במלול ותן לשחקן קישור אמיתי לשחק. רק בילבול ובלאגן בהתקפה עם אילוז שהוא כבר גמר תסוס שלו בתפקיד הזה כשיש לא את נאסר הצעיר שאתה צריך לפתח אותו
החלטות מאוד לא מובנות של אלישע בקיצור. וזה לא הבעיה של הקבוצה נאסר זה כל הקבלת החלטות של המאמן בהרבה חלקים. מהבניית ספסל עד להחלטות של המקצועיות בניהול משחק ושיטה.
עם עשרות מליונים לאומת תקציב מינמום אתה לא יכול כל פעם לקבל מביתר בראש פשוט לא יכול
החלטות מאוד לא מובנות של אלישע בקיצור. וזה לא הבעיה של הקבוצה נאסר זה כל הקבלת החלטות של המאמן בהרבה חלקים. מהבניית ספסל עד להחלטות של המקצועיות בניהול משחק ושיטה.
עם עשרות מליונים לאומת תקציב מינמום אתה לא יכול כל פעם לקבל מביתר בראש פשוט לא יכול

- OMERREMO33
חחח עשרות מיליונים מול תקציב מינימום... אתה ליצןחייל_אדום כתב:מה זה קשור אילוז מגן תחליף אותו במלול ותן לשחקן קישור אמיתי לשחק. רק בילבול ובלאגן בהתקפה עם אילוז שהוא כבר גמר תסוס שלו בתפקיד הזה כשיש לא את נאסר הצעיר שאתה צריך לפתח אותו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לבית"ר השנה יש תקציב שמגיע לאזור ה30 מיליון ככה שלא מדובר בתקציב מינימום אבל בהחלט רואים שאלישע פשוט לא יודע טקטיקה מהי ולא אכפת לי מה כל החבר'ה שהולכים נגדי יאמרו, שאני עקשן, שאני לא מבין עניין שאני חופר, אני אומר את מה שאני רואה, אני נתתי לאלישע שנתיים ולא ראיתי שום דבר שדומה למשחק קובצתי, להעמדה טקטית נורמלית והייתי מאלו שהגנו עליו אבל הגיע הזמן שגם אני אגיד את האמת...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הגיע הזמן שתגיד את האמת? אתה אומר את האמת 24/7.
מילה שהפורום הזה מתחיל להזכיר את שער 2, רק חסר שמישהו יצעק אלישע תתעורר בדקה 4
מילה שהפורום הזה מתחיל להזכיר את שער 2, רק חסר שמישהו יצעק אלישע תתעורר בדקה 4
אוגו היה חלש. 5 איבודי כדור סתמיים.
דובב היה מצויין מחצית ראשונה.
אקסלינג מאכזב לדעתי.
אראל חושך.
היה נחמד סה"כ.. שימשיכו לעשות משחקים כאלה זה כיף.
דובב היה מצויין מחצית ראשונה.
אקסלינג מאכזב לדעתי.
אראל חושך.
היה נחמד סה"כ.. שימשיכו לעשות משחקים כאלה זה כיף.
ראית את המשחק מול מכבי? את הפועל פת? את העובדה שעבר רק 3 מחזורים? ששנה שעברה סיימת מקום 2 וחצי גמר גביע?דר אדום בנשמה כתב:לבית"ר השנה יש תקציב שמגיע לאזור ה30 מיליון ככה שלא מדובר בתקציב מינימום אבל בהחלט רואים שאלישע פשוט לא יודע טקטיקה מהי ולא אכפת לי מה כל החבר'ה שהולכים נגדי יאמרו, שאני עקשן, שאני לא מבין עניין שאני חופר, אני אומר את מה שאני רואה, אני נתתי לאלישע שנתיים ולא ראיתי שום דבר שדומה למשחק קובצתי, להעמדה טקטית נורמלית והייתי מאלו שהגנו עליו אבל הגיע הזמן שגם אני אגיד את האמת...
אתה יכול להגיד שזה יכולת אישית נטו אז,אבל זה יהיה צביעות-מה כשמנצחים זה השחקנים וכשמפסידים זה אלישע?
ואם אתה רוצה להתייחס למשחק היום תהיה אובייקטיבי, תתייחס לחום, ל3 מצבי גול שהיה לנו בהתחלה כששיחקנו עם קבוצה ולא עם הדר ברד.
נחנקו כבר דר, נחנקו
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- דר אדום בנשמה
לבית"ר היו את אותם תנאים בדיוק, ואתה לא יכול להכחיש את זה, ואגב עם הדר ברד נראנו יותר טוב מעם אוגו...shovalb9 כתב:
ראית את המשחק מול מכבי? את הפועל פת? את העובדה שעבר רק 3 מחזורים? ששנה שעברה סיימת מקום 2 וחצי גמר גביע?
אתה יכול להגיד שזה יכולת אישית נטו אז,אבל זה יהיה צביעות-מה כשמנצחים זה השחקנים וכשמפסידים זה אלישע?
ואם אתה רוצה להתייחס למשחק היום תהיה אובייקטיבי, תתייחס לחום, ל3 מצבי גול שהיה לנו בהתחלה כששיחקנו עם קבוצה ולא עם הדר ברד.
נחנקו כבר דר, נחנקו
- The red one
כמו שכתבית, שהדר ברד נכנס לאף אחד לא היה כוח לזוז במגרש והרגישו את זה על כולם. ההגנה לא עלתה להתקפה, ההתקפה לא ירדה להגנה, ורק הקשרים מסכנים עשו טובה שהם עלו וירדו. תקף לגבי שתי הקבוצות.דר אדום בנשמה כתב:לבית"ר היו את אותם תנאים בדיוק, ואתה לא יכול להכחיש את זה, ואגב עם הדר ברד נראנו יותר טוב מעם אוגו...
זו לא הייתה יכולת אמיתית, אי אפשר לשפוט לא לטוב ולא רע. ב
חחחדר אדום בנשמה כתב:לבית"ר היו את אותם תנאים בדיוק, ואתה לא יכול להכחיש את זה, ואגב עם הדר ברד נראנו יותר טוב מעם אוגו...
הדבר הכי משמעותי שלמדתי מהמשחק הזה, הוא שיש לנו בעיה של שוער שני
אם הוא כזה חסר ביטחון במשחק אימון מה יהיה בליגה?
אגב, כמה צופים היו בסוף?
אגב, כמה צופים היו בסוף?
- The red one
כ1200-1500. כל שער 2 היה מלא מבחינת כיסאות מלבד הכסיאות שעמוד החשמל מסתיר, וישבו קצת אנשים על המדרגות.ns75 כתב:הדבר הכי משמעותי שלמדתי מהמשחק הזה, הוא שיש לנו בעיה של שוער שני
אגב, כמה צופים היו בסוף?
- דר אדום בנשמה
מה יש לכם עם רובי לבקוביץ', היה טוב מאוד...
זה כל כך משעשע שבביתר מדברים על גזענות, ודסה אומר שהתגובה היא כדי למצוא חן.
מצחיק לשמוע את זה משחקן בקבוצה הכי גזענית בעולם.
אגב, שוב התגובה של המועדון נחרצת ומהירה.
מצחיק לשמוע את זה משחקן בקבוצה הכי גזענית בעולם.
אגב, שוב התגובה של המועדון נחרצת ומהירה.
- OMERREMO33
קבוצה של בבונים עם אוהדים הכי גזעניים ביקום באים בטענות...