הממ...שנה שעברה מול מכבי? אותו מגרש, אותה תוצאה, מזכיר לך משהו או לשלוח לך לינק מיוטיוב?dor69 כתב: תזכיר לי את הפעם האחרונה שיצאנו כאלה ווינרים ועוד במשחק גדול בבית (רמז: תצטרך ללכת הרבה שנים אחורה, אם בכלל)
ארבייטמן
Re: ארבייטמן
3 גולים ב5 דקות אחרונות??ns75 כתב:
הממ...שנה שעברה מול מכבי? אותו מגרש, אותה תוצאה, מזכיר לך משהו או לשלוח לך לינק מיוטיוב?
נראה לי אתה עייף..
ממש ממש לא. להזכירך באר שבע של פעם במעמד כזה (שנה שעברה משחק עונה זה לא היה פה, כשזה כן היה ברח לשחקנים פישה) הייתה מפסידה קבוע ואם כבר הייתה מגיעה למצב שכובשים דקה 85 וסופגים דקה אחרי לא רק שלא היינו מחזירים אלא מפסידים כמו לוזרים.ns75 כתב:
הממ...שנה שעברה מול מכבי? אותו מגרש, אותה תוצאה, מזכיר לך משהו או לשלוח לך לינק מיוטיוב?
אני אישית לא זוכר בחיים דקות מטורפות כאלה במשחק שלנו
הייתה אופוריה מטורפת מהמשחק של בני יהודה בבית אם אתם זוכרים בסיבוב הראשון, גם אחרי המשחק בעונה שעברה נגד מכבי היה תקוע לי חיוך מפגר על הפנים במשך שעה, אבל משהו כזה, שאשכרה רציתי להישאר באיצטדיון כמה שיותר בשביל להינות מכל שנייה של הרגע הזה ושהגעתי לבית ב-00:00 כשהמשחק נגמר כמעט שעה וחצי לפני אם לא יותר - לא היה לי.
הכי מצחיק שהוא נפצע בחגיגות בגול השלישי.
הבחור לא יציב.
הבחור לא יציב.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
למען האמת אפילו לפניי שנה לא היה מולם משחק כל כך מטורף! זה היה פשוט הזוי 3 גולים בשתי דקות וחצי, והעניין הוא שכל שנייה כל אחת מהקבוצות יכלה לכבוש שוב... זה מטורף.. ועוד לנצח את מכבי תל אביב השחצנית בעידן קרויף!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
אם תהיתם כמה שמח היה שלומי בגול השלישי ...
https://pbs.twimg.com/media/By3z3bJCMAAAbac.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://pbs.twimg.com/media/By3z3bJCMAAAbac.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גדול שלומי התנשק עם ברדה, הייתכן ששלומי ביסקסואל? חחחח
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!