אתה לא צריך להסביר לח מה האמוציות בלנצח את מכבי (בטח בתקופה הגדולה ובמיוחד מאז שאנחנו רצים איתם והם מזלזלים בנו) אבל בניגוד לאחרים שגם רצו באמוק וקפצו שלומי התחרפן יתר על המידהדר אדום בנשמה כתב:תראה האמוציות של לנצח את מכבי תל אביב זה משהו בלתי מוסבר, במשחק מולם לפניי שנה חגגתי בטירוף מול הטלוויזיה אתמול כל גול צעקתי יש כזה שנראה לי שהגרון שלי כמעט הלך, ותראה הווינריות הזאת אצל שחקנים הייתה כל כך חסרה לי שחקנים ששמחים משערים שכל השחקנים קופצים אחד על השני, זה משהו שלא ראיתי הרבה מאוד זמן אם בכלל, איזו חגיגה.
זה ווינריות זה משהו שהיה חסר פה בתקופה שהיינו בתחתית ולפניי שנה התחיל והשנה בכלל זה גדל.
חובה לקרוא
Re: חובה לקרוא
נראה לי ששלומי חיית משחק. לא מנותק, לא מרחף ומאוד אמוציונאלי. לטוב ולרע.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תאמין לי הלוואי שכולם היו מתחרפנים כמוהו, זה רק מראה עד כמה הוא רוצה לשחק ורוצה לנצח עם הקבוצה.dor69 כתב: אתה לא צריך להסביר לח מה האמוציות בלנצח את מכבי (בטח בתקופה הגדולה ובמיוחד מאז שאנחנו רצים איתם והם מזלזלים בנו) אבל בניגוד לאחרים שגם רצו באמוק וקפצו שלומי התחרפן יתר על המידה
ד"א אם בשלומי ארבייטמן עסקינן אז אני בחיים לא אשכח שהוא היה כובש מולנו מלא שערים (והשער הכי נוראי-הזוי השער בגביע שהוא כבש מול אסי רחמים בעונת 2007-2008), אז הגיע הזמן שיחזיר לנו ריבית דה ריבית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עוד גבר לגבי הקהל. הארגון הוא דבר מבורך ואנחנו מתקדמים כקהל ככל שעובר הזמן אבל חלאס עם היאללה הפועל ועם הבארני (בצורה הנוכחית שלו כי לפני התוספת המבחילה הזו הוא היה טוב) זה שירים של ערוץ הילדים כבר חשבתי שטל מוסרי יעלה ב11 ועודד מנשה יהיה המנג׳ר. יש לנו כל כך הרבה שירים איכותיים שפשוט נעלמו/לא מבצעים אותם שזה עצוב
שמי שיש לו מילה מהארגון ורואה את זה יעביר את זה לנפשות הפועלות
שמי שיש לו מילה מהארגון ורואה את זה יעביר את זה לנפשות הפועלות
הפעם הבארני היה מצויין+
במיוחד שהכרוז יזם את זה
במיוחד שהכרוז יזם את זה
גם אם יצטרפו לבארני 30 מיליון איש הוא שיר פשוט מביך! חוץ מזה שהקהל הרחב כופה רק את זה, את יאללה הפועל ואת אני אדום ויוצא ששרים את הטמטום הזה 3 פעמים במשחק במקום שהארגון יכפה על הקהל את השירים האיכותיים והיפים שלו (של הקאמלס בעצם, הסאוט סייד לא הביא את הבשורה בקטע הזה)azb852 כתב:הפעם הבארני היה מצויין+
במיוחד שהכרוז יזם את זה
מי זה בארני לעזאזל? ??
הנרעיד את כל העיר הזהאדום זקן כתב:מי זה בארני לעזאזל? ??
אההההdor69 כתב: הנרעיד את כל העיר הזה
תדע לך שהבעיה האמיתית זו האקוסטיקה המסריחה של וסרמיל.
אתה יודע כמה פעמים שאלתי את חבר שלי "מה הם שרים שם"?
באיצטדיון כמו שהולך להיות שיר כזה יכול להכניס אטרף, כי האקוסטיקה תהיה קטלנית.
עם זה ששרים את השירים האלה אני יכול להתמודד, אני לא יכול להתמודד עם זה ששרים אותם יותר מפעם במשחק זה יכול לחרפן. יש להו שירים כל כך יפים ואנחנו שרים את הכי מטומטמים שוב ושובאדום זקן כתב: אהההה
תדע לך שהבעיה האמיתית זו האקוסטיקה המסריחה של וסרמיל.
אתה יודע כמה פעמים שאלתי את חבר שלי "מה הם שרים שם"?
באיצטדיון כמו שהולך להיות שיר כזה יכול להכניס אטרף, כי האקוסטיקה תהיה קטלנית.
חחחחח ענקyedidel כתב:
תוציאו אותו... הוא לא מבאר שבע!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]