חחחח עד עכשיו אני צוחק ממקרה "פאק מכבי" בתאילנד, וזה שהוא אמר לקהל של מכבי שהוא מבין אותם אבל הוא חלק מחדר ההלבשה(על רייכרט/ראדי לא סגור מיזה היה כבר ) מבחינת שכל ראובן עובד פרופ' יחסית אליו.אדום זקן כתב: אם תתייחס לטב"ח כאדם מוגבל, אתה תפסיק להתייחס למה שהוא אומר.
כמות החמצן שמגיעה אצלו למוח היא בערך 10% מבן אדם רגיל.
טיפש ברמת על עם פה גורה.
אבל אחרי התסכול ממה שבן ביטון עשה לו אני מבין אותו.
חובה לקרוא
Re: חובה לקרוא
האמת? עם כמה שאני נגד אלימות..
יש פעמים שאני מתגעגע למכות שהם היו חוטפים פה פעם...
יש פעמים שאני מתגעגע למכות שהם היו חוטפים פה פעם...

21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- המשוגע האדום
גם תמיד הוא מקבל צהובים לא על עבירות אלא על שטויות שלו חחחח
אתמול הוא התחרפן שלא קיבל עבירה ואדלר שלף לו צהוב.רבאק תחשוב בהיגיון קצת ידבע חחחחחחחחח
וזה בן אדם שלא יודע להפסיד בכבוד.אם הוא מגיע למצב שאחרי הפסד הוא מדבר עלינו במקום על הקבוצה שלו אז הוא עלוב
אתמול הוא התחרפן שלא קיבל עבירה ואדלר שלף לו צהוב.רבאק תחשוב בהיגיון קצת ידבע חחחחחחחחח
וזה בן אדם שלא יודע להפסיד בכבוד.אם הוא מגיע למצב שאחרי הפסד הוא מדבר עלינו במקום על הקבוצה שלו אז הוא עלוב
ההבדל בין ברדה לזהבי:
זהבי אתמול התחמם על בוזגלו והתחיל להלהיט את האווירה, זה קרה לאחר שהוא המשיך לשחק כרגיל ולא הוציא את הכדור החוצה כשברדה שכב פצוע על הדשא. ברדה לעולם לא נכנס לתגרות ותמיד דואג להרגיע את האווירה, כשהוא מתקל שחקן יריב הוא תמיד מושיט לעברו יד ומתנצל. זהבי שחקן גדול אך אדם קטן. ברדה שחקן גדול וגם אדם גדול ולכן הוא חביב על כולם וגם כולם מכבדים אותו. זהבי בתור שחקן מוביל צריך לשמש דוגמא לצעירים אך במקום זאת עושה את ההפך ותמיד דואג להלהיט ולכער את האווירה. ברדה בתור קפטן הפועל באר שבע משמש דוגמא ומופת לצעירים כיצד צריך להתנהג במגרש.
זהבי אתמול התחמם על בוזגלו והתחיל להלהיט את האווירה, זה קרה לאחר שהוא המשיך לשחק כרגיל ולא הוציא את הכדור החוצה כשברדה שכב פצוע על הדשא. ברדה לעולם לא נכנס לתגרות ותמיד דואג להרגיע את האווירה, כשהוא מתקל שחקן יריב הוא תמיד מושיט לעברו יד ומתנצל. זהבי שחקן גדול אך אדם קטן. ברדה שחקן גדול וגם אדם גדול ולכן הוא חביב על כולם וגם כולם מכבדים אותו. זהבי בתור שחקן מוביל צריך לשמש דוגמא לצעירים אך במקום זאת עושה את ההפך ותמיד דואג להלהיט ולכער את האווירה. ברדה בתור קפטן הפועל באר שבע משמש דוגמא ומופת לצעירים כיצד צריך להתנהג במגרש.
אגב עם כל ההתלהבות מההתנהגות של בוזגלו (וזה באמת הוציא את מכבי קצת מריכוז), שופט אחר היה מניף לו אדום בכיף.zahipan כתב:ההבדל בין ברדה לזהבי:
ההבדל בין ברדה לזהבי, זה שאליה חזר לארץ עם התנהגות והתנהלות אירופאית
ותהיה בטוח שאם זהבי היה נופל ולא מגיב זה היה מסתיים באדום לבוזי. התגובה של זהבי יצרה את הרושם שזה סתם היה תיקול לא נקי וזהבי חימם. אין שכל אמרנו?yedidel כתב:
אגב עם כל ההתלהבות מההתנהגות של בוזגלו (וזה באמת הוציא את מכבי קצת מריכוז), שופט אחר היה מניף לו אדום בכיף.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ההבדל בין ברדה לזהבי זה שברדה מאז ומתמיד היה עם התנהלות אירופאית ותמיד היה אדם נוח ובגלל זה הוא הצליח בחו"ל ובשיא היה מועמד לדורטמונד מהדלת הראשית! וזהבי לעומתו לא רק שלא הצליח להחזיק מעמד בחו"ל הוא גם חזר לארץ ובגד במועדון נעוריו קרי הפועל ת"א ועבר למכבי, תסתכלו עלברדה למשל שיכל לזכור לאלי ז'ינו את הדבריםהרעים ובכל זאת בחר לחזור לפה ולהצעיד אותנן וזהבי לעומת זאת החליט לעשות ההפך ולבגוד בקהל האוהדים של הפועל, זהבי הוא שחקן גדול אבלהוא לא מנהיג ולעולם לא יהיה והוא אדם קטן... בגלל זה מכבי תל אביב תהיה לעד השיא שלו לעומת ברדה שבשיא היה מועמד לדורטמונד שהיום נמצאת בצמרת הכדורגל הגרמני..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
בוזגלו בהחלט יצא טיפש לגמריי באירוע הזה. נכנס בפראות מאוד בזהבי, שבאופן לא מפתיע חשב על עצמו (ועל איך לצאת גבר ולהגיב לבוזגלו) ולא על הקבוצה (להשכב ולגרום לבוזגלו לקבל אדום).
עוד התייחסות קטנה למהלך הזה - תפסיקו כבר לבכות שלא הוציאו כדור. זה אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי במגרשי כדורגל. ששחקן שלנו פצוע ולא מוציאים כדור אז "יא בני זונות בלה בלה למה לא הוצאתם אין לך כבוד", אבל ששחקן יריב פצוע זה ישר "אל תוציאו כדור זה כדורגל מה אתם נקבות" ולא משנה כמה הפציעה שלו נראית חמורה ..
עוד התייחסות קטנה למהלך הזה - תפסיקו כבר לבכות שלא הוציאו כדור. זה אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי במגרשי כדורגל. ששחקן שלנו פצוע ולא מוציאים כדור אז "יא בני זונות בלה בלה למה לא הוצאתם אין לך כבוד", אבל ששחקן יריב פצוע זה ישר "אל תוציאו כדור זה כדורגל מה אתם נקבות" ולא משנה כמה הפציעה שלו נראית חמורה ..
- דר אדום בנשמה
סליחה? שחקן שרוע על הקרקע מה ציפית מבוזגלו שהוא יחייך?
באמת כמה פעמים השחקנים שלנו כן עצרו מהלכים באמצע המשחק ששחקן היה על הקרקע, יודע מה אני אגיד יותר מזה דור כוכב שחקן צעיר שגדל במחלקת הנוער של מכבי חיפה מולנו יכל לעשות התקפה מתפרצת ולצמק את התוצאה אבל הוא בחר להוציא את הכדור החוצה כי שחקן שלנו היה שרוע על הקרקע, וכן גם אם הקבוצה שלי תהיה במצב כזה אז שיוציאו כדור, זה לא הוגן ובכדורגל המינימום זה הוגנות, מילא להיות עם שחקן פחות בגלל הרחקה, אבל בגלל ששחקן נפצע ושרוע על הקרקע?
באמת כמה פעמים השחקנים שלנו כן עצרו מהלכים באמצע המשחק ששחקן היה על הקרקע, יודע מה אני אגיד יותר מזה דור כוכב שחקן צעיר שגדל במחלקת הנוער של מכבי חיפה מולנו יכל לעשות התקפה מתפרצת ולצמק את התוצאה אבל הוא בחר להוציא את הכדור החוצה כי שחקן שלנו היה שרוע על הקרקע, וכן גם אם הקבוצה שלי תהיה במצב כזה אז שיוציאו כדור, זה לא הוגן ובכדורגל המינימום זה הוגנות, מילא להיות עם שחקן פחות בגלל הרחקה, אבל בגלל ששחקן נפצע ושרוע על הקרקע?
ושוב תגובות מטומטמות מבית היוצר שלך.
מה זה פה? קאדוואה בשכונה??
אחוות לוחמים בגדוד 12?!?
חבר שלך על הרצפה אז אתה רץ לנקום?!?
אחוות לוחמים בגדוד 12?!?
- The red one
כל שחקן לגופו. כמו שברדה בחיים לא היה ממשיך לשחק בידיעה ששחקן שוכב פצוע על הדשא ככה לאחרים לא אכפת.דר אדום בנשמה כתב:סליחה? שחקן שרוע על הקרקע מה ציפית מבוזגלו שהוא יחייך?
אגב היה מקרה כזה במשחק במושבה ששחקן פתח תקוואי היה שרוע על הדשא ואנחנו כן המשכנו לשחק למרות ששחקני פתח תקווה סימנו לנו להפסיק ואז אוגו שסיים את המהלך בבעיטה אמר "לא ראיתי" .. ובינינו? הוא ראה.
זה הכל תלוי במצב. בהתקפה הזו מכבי הצליחו להגיע מאמצע, ובהחלט היה שם מומנטום, וזה היה כדי להשוות, אז אני בטוח שרוב השחקנים שלנו לא היו מוציאים את הכדור החוצה וזה בסדר גמור .. אין חוק כזה שצריך להוציא כדור החוצה, אבל גם אין מה לבכות על זה. בוזגלו יצא טמבל והתגובה שלו הייתה מוגזמת ומזלנו שהוא לא קיבל כרטיס אדום.
אגב, גם אוגו ברוטאלי בצורה מגוזמת מדיי. לדעתי סוג של אידרסו. הוא עוד יקבל אדומים פה. אם תשימו לב הוא "פילס" את דרכו בין כל החבורה הצהובה שהתנפלה על בוזגלו. מספיק שאחד מהם היה נופל בתארטליות ומחזיק את הפנים, אוגו גם כן היה מקבל אדום. לא נשכח גם את הקטטה נגד בית"ר שאוגו כיכב בה. צריך להרגיע אותם ומהר.
כן. אחוות לוחמים. דברים כאלה נותנים גם הרתעה מסוימת ונותנים מסר ברור ליריבה.Totti כתב:ושוב תגובות מטומטמות מבית היוצר שלך.
אחוות לוחמים בגדוד 12?!?
טוב עשה בוזגלו. טוב מאוד עשה בוזגלו. אדום הוא לא היה מקבל בחיים, זה היה תיקול סביר(ממש לא פראי)מאחור על שחקן עם כדור - צהוב ולא יותר.
- דר אדום בנשמה
מה שבוזגלו עשה לא היה נכון אבל אני מבין אותו, שחקן שרוע על הקרקע והוד רוממותו זהבי אפילו לא חושב להוציא את הכדור...
ועובדה שהשופט נתן להם עבירה...
חוץ מזה כל הזמן התפללנו שהשחקנים אצלנו יתחילו לשחק ולהיות גברים ועכשיו שזה קורה אתם מתלוננים? נו באמת...
הווינריות של בוזגלו ושל אוגו וגם של ארבייטמן זה מה שהיה חסר לנו בקבוצה בנוסף למנהיגות הבלתי נדלית ונלאית של ברדה...
אם אתם מעדיפים את מוטי מלכה והיריקה אז סבבה אני למרות שמה שבוזגלו עשה היה שגוי מעדיף שחקנים שאכפת להם שלא רוצים להפסיד, שאכפת להם מחברים שלהם ומהקבוצה ומעצמם...
ועובדה שהשופט נתן להם עבירה...
חוץ מזה כל הזמן התפללנו שהשחקנים אצלנו יתחילו לשחק ולהיות גברים ועכשיו שזה קורה אתם מתלוננים? נו באמת...
הווינריות של בוזגלו ושל אוגו וגם של ארבייטמן זה מה שהיה חסר לנו בקבוצה בנוסף למנהיגות הבלתי נדלית ונלאית של ברדה...
אם אתם מעדיפים את מוטי מלכה והיריקה אז סבבה אני למרות שמה שבוזגלו עשה היה שגוי מעדיף שחקנים שאכפת להם שלא רוצים להפסיד, שאכפת להם מחברים שלהם ומהקבוצה ומעצמם...
עזוב אחי, בחייאת ראבק..כמו שאמרו כאן מעליי, קצת תיאטרליות של זהבי והוא מקבל אדום.CrazyRed7 כתב: כן. אחוות לוחמים. דברים כאלה נותנים גם הרתעה מסוימת ונותנים מסר ברור ליריבה.
טוב עשה בוזגלו. טוב מאוד עשה בוזגלו. אדום הוא לא היה מקבל בחיים, זה היה תיקול סביר(ממש לא פראי)מאחור על שחקן עם כדור - צהוב ולא יותר.
ואז גדוד 12 היה מפסיד בקרב.