הפועל ב"ש נגד מכבי ת"א :: הנושא המרכזי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: הפועל ב"ש נגד מכבי ת"א :: הנושא המרכזי

שליחה על ידי אדום זקן »

אריאל2 כתב:מאכזב מאוד.
ההודעה שהוציא המועדון בפייסבוק לפני שעה לפיה רק במידה ששער שלוש ימכר במלואו גם שער שבע יהיה אדום לא ברורה הן בתזמון והן בהעברת האחריות לשיווק לקהל.
מההההההה???
על מה אתה מדבר??
על איזו אחריות בדיוק??
באיזו הנהלה עוד יחכו עד היום האחרון בשביל לתת צאנס לאוהדים שלא קנו??
רבאק, זה משחק עונה, מה עוד צריך לשווק פה בדיוק.
במקום להאשים כל היום, כדאי שתודו במציאות העגומה,שרוב הקהל שלנו הוא בדיוק כמו האתר של הדקה ה90, מחכים תמיד לסוף.
אולי הם מצפים שיורידו מחירים בדקה ה90.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב: מההההההה???
על מה אתה מדבר??
על איזו אחריות בדיוק??
במקום להאשים כל היום, כדאי שתודו במציאות העגומה,שרוב הקהל שלנו הוא בדיוק כמו האתר של הדקה ה90, מחכים תמיד לסוף.
קודם כל משחק עונה זה לא. חוץ מזה אני מסכים עם דעתך, האשמה היא רק עלינו

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב: מההההההה???
על מה אתה מדבר??
על איזו אחריות בדיוק??
אף אחד לא מחכה לדקה ה-90, פשוט לא יגיעו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אני כבר הפסקתי לקוות לעשירייה, בואו נתרכז בלתת אווירה ביתית כמה שאפשר. תבואו לעודד!!!!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: אף אחד לא מחכה לדקה ה-90, פשוט לא יגיעו.
כאחד שמכיר מצויין את הקהל הבאר שבעי, רובם מחכים ליום המשחק, זו המנטליות שקיימת שנים.
אתה תראה שמחר פתאום תתחיל התעוררות, שתתברר כמאוחרת, כי כבר ייתנו את שער 7 למכבי.ואז יתחליו כל הרטינות והבכי הבלתי פוסק.
והכי משגע אותי שאנשים כאן מדברים על שיווק, זה רק מראה שאין להם מושג בשיווק.
משחק כזה לא צריך לשווק, זה מותג!! ומותג לא משווקים, הוא מוכר את עצמו.
שיווק עושים כדי למלא את האיצטדיון במשחקים לא אטרקטיביים במיוחד ולא במשחק מול מכבי, במיוחד שאנחנו מחשיבים את עצמנו ל"אחת הגדולות.
תאמין לי כואב הלב, משחק כזה צריך לתת באז מטורף.אבל כזה הקהל הבאר שבעי, תן לו 2 ניצחונות רצופים נגד רעננה ופת, ובמשחק חוץ נגד נתניה הוא מגיע באלפיו.
אבל מספיק איזה תיקו עלוב, בשביל להוריד את הרוח מהמפרשים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב: כאחד שמכיר מצויין את הקהל הבאר שבעי, רובם מחכים ליום המשחק, זו המנטליות שקיימת שנים.
אתה תראה שמחר פתאום תתחיל התעוררות, שתתברר כמאוחרת, כי כבר ייתנו את שער 7 למכבי.ואז יתחליו כל הרטינות והבכי הבלתי פוסק.
והכי משגע אותי שאנשים כאן מדברים על שיווק, זה רק מראה שאין להם מושג בשיווק.
משחק כזה לא צריך לשווק, זה מותג!! ומותג לא משווקים, הוא מוכר את עצמו.
שיווק עושים כדי למלא את האיצטדיון במשחקים לא אטרקטיביים במיוחד ולא במשחק מול מכבי, במיוחד שאנחנו מחשיבים את עצמנו ל"אחת הגדולות.
תאמין לי כואב הלב, משחק כזה צריך לתת באז מטורף.אבל כזה הקהל הבאר שבעי, תן לו 2 ניצחונות רצופים נגד רעננה ופת, ובמשחק חוץ נגד נתניה הוא מגיע באלפיו.
אבל מספיק איזה תיקו עלוב, בשביל להוריד את הרוח מהמפרשים.
אם כולם היו מחכים ליום המשחק, אז גם במועדון היו מבינים את זה ומשאירים את שער 7 אדום. לצערי אני לא רואה את הקהל שלנו ממלא אותו.
יש כאלה שמחכים לרגע האחרון, אבל לא מספיק בשביל למלא את השערים שלנו.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

אדום זקן
את ההודעה של המועדון לא אני ניסחתי. הם כתבו לקהל משהו בסגנון: עכשיו זה תלוי רק בכם.
לא הבנתי מה עוזר להוציא הודעה כזו פחות מ24 שעות למשחק, ועוד יותר מה מטרת הפרסום שנראה כהעברת האחריות על מילוי היציעים והקצאתם לאוהדים אשר עדיין מתלבטים אם לקנות כרטיס או לא.
בקיצור מה רצו להשיג בפוסט הזה?

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

לפעמים גם שיטת הזעזוע עובדת.
בכול מקרה, מסתבר שתירוצים וסיפורים יש בשפע. השורה התחתונה היא שאין לנו כזה קהל גדול כמו שחשבנו שיש לנו ומזל שבונים לנו אצטדיון "רק" עם 16,000 מקומות. אז למשחקים הראשונים יהיו מלחמות כרטיסים, אחרי זה זה יספיק לנו מעל ומעבר.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

מצחיק שעדיין כל משחק אנחנו טוחנים את זה מחדש... הפועל ב"ש זו קבוצה של קהל שיא של 8 אלף למשחק בית מעניין.
כל השאר זה חלומות על מה היה בעבר ומה יהיה אולי בעתיד חלאס עם זה כבר...

מעניין מאוד שכאשר כרטיס עלה 10 שקל אנשים ראו מעולה משער 3 ומשערים 7-8...

הבכיינות של קהל האוהדים שלנו לא נעלמת היא פשוט משתנה מפעם לפעם בהתאם לשירות ההגיוני.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

מצחיק שעדיין כל משחק אנחנו טוחנים את זה מחדש... הפועל ב"ש זו קבוצה של קהל שיא של 8 אלף למשחק בית מעניין.
כל השאר זה חלומות על מה היה בעבר ומה יהיה אולי בעתיד חלאס עם זה כבר...

מעניין מאוד שכאשר כרטיס עלה 10 שקל אנשים ראו מעולה משער 3 ומשערים 7-8...

הבכיינות של קהל האוהדים שלנו לא נעלמת היא פשוט משתנה מפעם לפעם בהתאם לתירוץ ההגיוני.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

dor69 כתב:אני כבר הפסקתי לקוות לעשירייה, בואו נתרכז בלתת אווירה ביתית כמה שאפשר. תבואו לעודד!!!!!!!!!!
איזה לעודד? הקהל הזה גמור,כולם יושבים ביציע עידוד יש גוש של 20 איש אפילו פחות של אנשים שמעודדים 90 דקות השאר או מצטרפים לרגעים או פשוט שותקים תמיד.
מחר מכבי יבואו,ויעשו לנו תצוגת עידוד כרגיל במקום שנראה להם מה זה עידוד,אבל כנראה זה לא קיים אצלנו
בנוגע ליציעים תפסיקו לזבל בשכל לא צריך שום שיווק ושום דבר בשביל משחק כזה,צריך שיהיה קהל שיקנו כרטיסים וזה הכל.
בעיה שלנו,ושל הקהל שאין לנו.
העיקר לגביע כולם כל באר שבעי שני ידע לשים תמונה בפייסבוק בדרך לחצי גמר!! איכס קהל דפוק

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

בעולם מתייחסים לכדורגל כאל מופע תרבות,
כמו תיאטרון, קונצרט או כל מופע אחר.
אם אתה מגיע למופע שהאולם שלו מזלזל בך, מעניק לך זווית צפייה לא מהנה, שירותים משפילים, חנייה נוראית ועוד..
במופע הבא אתה תצביע ברגליים, גם אם ההצגה כשלעצמה היתה לא רעה.
וזה כל הסיפור, ככל שחלפו השנים וסרמיל איבד עוד ועוד לקוחות שמאסו בגועל נפש הזה. שראו בטלוויזיה את טדי, בלומפילד והמושבה ונשבעו שלעולם לא עוד.
אבא שלי אדם בן יותר מ-60 שרדף אחרי הפועל לכל מגרש בארץ, כשאני מציע לו לבוא לוסרמיל הוא אומר לי ״בבית אני מזהה את השחקנים, משתין בכיף, יושב בנוח וגם יכול לעשן״

מצטער לומר לכם, אני משוגע ועוד צעיר, אבל אבא שלי צודק.
לטרנר הוא יגיע.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

לא רק שאני מסכים עם טוטי שוסרמיל זה חורבה וכמישהו שגר במרכז להגיע למשחק בורסמיל לא משנה מה גודלו הוא לא אטרקטיבי כמו שאתם חושבים. למרות שהייתי במשחקים החשובים כמו שנה שעברה ה3-2 על מכבי, או הקונצרט מול מכבי פת, או אפילו בזמנו משחק העליה מול רמה"ש. אבל שער 5 נמכר מכתחילה, ואם אתה לא ממהר לקנות ל6 או 2, אתה נשאר עם שער 3 שעולה בדיוק כמו האחרים אך בתצוגת צפייה שעדיף כבר לשבת בבית עם משקפת כי שם כנראה אני אראה יותר טוב בהסתכלות למגרש, או לראות את זה בטלווייזיה. השיא של הקהל שהבאנו שנה שעברה היה 15 אלף לחצי גמר מול ק"ש אז אל תמכרו לי שטויות. כשנתחיל שיווק מסיבי יותר למשחקים מול כל מיני הפועל רעננות והפועל פתקוות למיניהן, אז הקהל שלנו יגדל-אני חושב שבמשחקים כאלה שער 3 צריך להיות חינם לילדים ונשים. כמובן שכשנעבור לטרנר זה כבר יהיה חוויה אחרת.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

איך זה הגיוני ? אם לוקחים בחשבון 5000 מנויים + 3000 אוהדי מכבי, מה שנותר לנו למכור זה 3500 כרטיסים. אם את הכמות הזו לא הצלחנו למכור הגיע הזמן להתפכח חברים. 40 שנה במדבר כנראה שעשו את שלהם בסופו של דבר.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Guevara כתב:איך זה הגיוני ? אם לוקחים בחשבון 5000 מנויים + 3000 אוהדי מכבי, מה שנותר לנו למכור זה 3500 כרטיסים. אם את הכמות הזו לא הצלחנו למכור הגיע הזמן להתפכח חברים. 40 שנה במדבר כנראה שעשו את שלהם בסופו של דבר.
אכן. סביר להניח שהאצטדיון החדש יעשה לקהל מה שסמי עופר עשה לקהל של חיפה, כמובן במספרים מתאימים לנו .. השאלה היא האם סמי עופר יביא את אותה כמות גם עוד שנה ..

שלח תגובה