נביאי זעם הביתה!!! אנחנו כבר לא משחקים עם בן אלגרבלי בהרכב ופלצ׳וק על הספסל, הצורת משחק שונה (לפחות לפי מה שראינו בפתח תקווה), אנחנו משחקים בבית ויש לנו הרבה יותר כלים בקישור ובהתקפה.
לא אומר שננצח, אבל פראיירים לא נהיה
אלישע מול מכבי רק 4-4-2 עם שחקני אגף מובהקים!
Re: אלישע מול מכבי רק 4-4-2 עם שחקני אגף מובהקים!
לא צחקתי....ONmyOWN כתב:
זה מצחיק אבל כזה נכון.
תנחס, תנחס, אין מה לעשות זה חייב לעבוד.dor69 כתב:נביאי זעם הביתה!!! אנחנו כבר לא משחקים עם בן אלגרבלי בהרכב ופלצ׳וק על הספסל, הצורת משחק שונה (לפחות לפי מה שראינו בפתח תקווה), אנחנו משחקים בבית ויש לנו הרבה יותר כלים בקישור ובהתקפה.
לא אומר שננצח, אבל פראיירים לא נהיה
הכי מצחיק שנראה לי שהוא היה רציני בהתחלה וכולכם חשבתם נאחס הפוך חחחח
כן באמת הייתי רציניRedHell כתב:הכי מצחיק שנראה לי שהוא היה רציני בהתחלה וכולכם חשבתם נאחס הפוך חחחח
חחחחחחחח לא ניסיתי לעשות נאחס
מול מכבי נצטרך לעבוד מאוד קשה ולהזהר משיטת המשחק pako press ששחקני מכבי לוחצים ללא הפסקה ונצטרך פה הרבה מחזיקי כדור וההרבה תנועה ללא כדור אחרת לא נסתדר בכלל מולם ונצטרך לקוות לנס בשיטת המשחק המטומטמת בעט כדורים ארוכים ותקווה לטוב
אני יודע שזה לא קשור אבל כרגע כרטיס לכל כיס הודיעו שהפנאטיקס (ארגון של מכבי למי שלא יודע) לא יגיעו לווסרמיל
יתרון לנו
יתרון לנו
גם אני שמעתי את הריאיון הזה וגיכחתי - אין לי צל של ספק שלא יישאר כרטיס אחד פנוי לאוהדי מכבי בקופות.RoICah כתב:אני יודע שזה לא קשור אבל כרגע כרטיס לכל כיס הודיעו שהפנאטיקס (ארגון של מכבי למי שלא יודע) לא יגיעו לווסרמיל
יתרון לנו
מעבר לזה? אני גם צופה רכישת כרטיסים של הפועל ב"ש בקרב אוהדי מכבי.
מהבאזז והדיבורים שאני שומע ממספר חברים אוהדי מכבי ומהאווירה ברשת אני יכול להרגיע אותך שחוץ מהפאנאטיקס יבואו עוד
מספיק צהובים.
זה ברור שיבואו אוהדים צהובים מכל הדרום למשחק וגם מב"ש וגם מתל אביב,אבל בלי הפנאטיקס אין להם באמת עידוד,הכל יהיה שקט ולא יהיה את התכלס שזה עידוד ולדחוף את הקבוצה שלהם.messiah כתב:
גם אני שמעתי את הריאיון הזה וגיכחתי - אין לי צל של ספק שלא יישאר כרטיס אחד פנוי לאוהדי מכבי בקופות.
מעבר לזה? אני גם צופה רכישת כרטיסים של הפועל ב"ש בקרב אוהדי מכבי.
מהבאזז והדיבורים שאני שומע ממספר חברים אוהדי מכבי ומהאווירה ברשת אני יכול להרגיע אותך שחוץ מהפאנאטיקס יבואו עוד
מספיק צהובים.
שים לב לדרבי בגביע הטוטו שהפנאטיקס מחאו בגלל שההנהלה הלשינה על כמה אוהדים במשטרה בגלל ראדי,לא שמעו לשנייה את אוהדי מכבי ורק אוהדי הפועל כי הגרעין המעודד לא וכו' וכו',זה גם היה במשחק שלהם בבלומפילד מול הפועל פתח תקווה אגב לא שמעו אותם לשנייה בגלל שהפנאטיקס מחאו
בקיצור אם הם לא יבואו לא נבכה על זה חח