אלישע מול מכבי רק 4-4-2 עם שחקני אגף מובהקים!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: אלישע מול מכבי רק 4-4-2 עם שחקני אגף מובהקים!
למה אבל להרוס משהו שלא צריך, למה לא לעזור לאגפים ולשחק עם 4-4-2?
אני באמת שואל את זה בשיבל להבין, הריי החוזק של מכבי תל אביב זה בלאו הכי בלהניע כדור אבל אם ננטרל להם את האגפים הם לא יצליחו יותר מדיי ונטרול האגפים צריך להיות המפתח במשחק הזה...
אני באמת שואל את זה בשיבל להבין, הריי החוזק של מכבי תל אביב זה בלאו הכי בלהניע כדור אבל אם ננטרל להם את האגפים הם לא יצליחו יותר מדיי ונטרול האגפים צריך להיות המפתח במשחק הזה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ברדה יכול לעזור מאוד במשחק ההגנתי. לא הייתי פוסל לשחק עם שלושה קשרים באמצע. שניים באגפים - בוזגלו ומליקסון/דובב ובהתקפה ארביטמן/גבאי.
אגב דיברתי עם אוגו בוואטס אפ ושלחתי אותו לראות את המשחק שנה שעברה שהפסדנו שתיים אפס ולראות איזה אסון קרה לנו באגפים וכמה אחריות צריכים בקישור.
אגב דיברתי עם אוגו בוואטס אפ ושלחתי אותו לראות את המשחק שנה שעברה שהפסדנו שתיים אפס ולראות איזה אסון קרה לנו באגפים וכמה אחריות צריכים בקישור.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
הבעיה שלי שמילא גבאי ובוזגלו וגם ברדה לא עוזרים בהגנה, גם גורדנה לא עוזר אז בשיבל מה 3 קשרי אמצע?גדי כתב:ברדה יכול לעזור מאוד במשחק ההגנתי. לא הייתי פוסל לשחק עם שלושה קשרים באמצע. שניים באגפים - בוזגלו ומליקסון/דובב ובהתקפה ארביטמן/גבאי.
עדיף לשים שחקן כמו מלול שאתה יודע שאם תבקש ממנו לשים דגש יותר על ההגנה ישים, גורדנה לדעתי לא מספיק טוב מול מכבי ולמשחק מול מכבי...
צריכים שחקנים שיתנו 200 אחוז מעצמם הגנתית חוץ מבוזגלו גבאי וברדה כולם צריכים לעשות הגנה ללא יוצא מן הכלל והגנה אפקטיבית.
במידה ומליקסון יחזור
ברדה לא עוזר בהגנה ? אם יש משהו שהוא עושה באופן עקבי זה עזרה אדירה להגנה כולל גליצים שהלוואי כל שחקן כולל בהגנה היו עושים. הוא נותן את התחת שלו כל משחק ולכן לדעתי חשוב שהוא יהיה באזור שצריך גם עזרה ולא פחות חשוב מנהיגות.דר אדום בנשמה כתב:הבעיה שלי שמילא גבאי ובוזגלו וגם ברדה לא עוזרים בהגנה, גם גורדנה לא עוזר אז בשיבל מה 3 קשרי אמצע?
עדיף לשים שחקן כמו מלול שאתה יודע שאם תבקש ממנו לשים דגש יותר על ההגנה ישים, גורדנה לדעתי לא מספיק טוב מול מכבי ולמשחק מול מכבי...
צריכים שחקנים שיתנו 200 אחוז מעצמם הגנתית חוץ מבוזגלו גבאי וברדה כולם צריכים לעשות הגנה ללא יוצא מן הכלל והגנה אפקטיבית.
במידה ומליקסון יחזור
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
למה הוא לא מוציא כבר מההרכב את גורדנה? הבן אדם נגר ברמות אחרות,זה שהוא הביא אתמול גול בדחיקה לא אומר שהוא שחקן.
וברדה לא עושה הגנה,עוד בדיחה שאתם מנסים להפיל על בן אדם
לכו כולכם כוסעמק הבן אדם רץ בלי הפסקה ויוריד לגליצים בלי הפסקה והוא בן 32 והוא לא קשר אחורי לפי מיטב ידיעתי.
לכו כולכם כוסעמק הבן אדם רץ בלי הפסקה ויוריד לגליצים בלי הפסקה והוא בן 32 והוא לא קשר אחורי לפי מיטב ידיעתי.
גורדנה לדעתי יהיה בהרכב עד שהיהלום יחזור, וואלה מסכים איתך, להגיד שברדה לא עוזר בהגנה????כמה שטויות רושמים פה לאחרונהRoICah כתב:למה הוא לא מוציא כבר מההרכב את גורדנה? הבן אדם נגר ברמות אחרות,זה שהוא הביא אתמול גול בדחיקה לא אומר שהוא שחקן.
אני אישית מעדיף חלוץ שלא זז 90 דקות, ובשתי נגיעות שם 3 שעריםגיא חניה כתב: גורדנה לדעתי יהיה בהרכב עד שהיהלום יחזור, וואלה מסכים איתך, להגיד שברדה לא עוזר בהגנה????כמה שטויות רושמים פה לאחרונה
מאשר חלוץ שמה שיש להגיד עליו, זה שהוא מתאמץ מאוד ועושה הרבה הגנה
אבל זו רק העדפה אישית שלי...
ובדיוק בגלל זה אני רוצה אותו יותר מאחור ולא חלוץ. יש לו את המנהיגות וצריך אותו על המגרש נגד מכבי. גם אתמול כשהוא ירד לאמצע הוא היה הרבה יותר אפקטיבי.ns75 כתב:
אני אישית מעדיף חלוץ שלא זז 90 דקות, ובשתי נגיעות שם 3 שערים
מאשר חלוץ שמה שיש להגיד עליו, זה שהוא מתאמץ מאוד ועושה הרבה הגנה
אבל זו רק העדפה אישית שלי...
זה לא פתרון נגד כל יריבה אבל מול מכבי צריך להיות זהירים - שנה שעברה לא הצלחנו להחזיק 10 דקות בארבעה משחקים נגדם.
נגד מכבי - מסכים, הוא היחיד שלא עולה עם חיתולגדי כתב:
ובדיוק בגלל זה אני רוצה אותו יותר מאחור ולא חלוץ. יש לו את המנהיגות וצריך אותו על המגרש נגד מכבי. גם אתמול כשהוא ירד לאמצע הוא היה הרבה יותר אפקטיבי.
זה לא פתרון נגד כל יריבה אבל מול מכבי צריך להיות זהירים - שנה שעברה לא הצלחנו להחזיק 10 דקות בארבעה משחקים נגדם.
תדע לך שדווקא אתמול גורדנה נתן משחק טוב.RoICah כתב:למה הוא לא מוציא כבר מההרכב את גורדנה? הבן אדם נגר ברמות אחרות,זה שהוא הביא אתמול גול בדחיקה לא אומר שהוא שחקן.
בא לקבל כדור, שחרר אותו מהר ועזר בהגנה.
בערך בדקה 30-35 אחרי שאלטמן סיבסב את ביטון כמה פעמים, גורדנה החליף מקום עם בוזגלו, ועזר מאוד לביטון לעצור את אלטמן.
במשחק הקרוב, אם לא תהיה עזרה מהקישור אז יהיו חגיגות באגפים.
ואגב טב"ח, אותו צריך לעצור בחצי שעה הראשונה, אלרי זה כבר נגמרת לו המוטיבציה, תסתכלו על כל המשחקים ותראו שהוא נותן חצי שעה ראשונה מטורפת ואחרי זה נרגע, חלוקת הכוחות שלו היא לא נכונה וזאת נקודת התורפה שלו.
ולגבי ברדה, מיליון אחוז צודק.
מי חושב שלהתמקד בסיכול האגפים יעצור את מכבי, טועה ובגדול. זהבי הורג משחקים רק מהאמצע.
כדי לנטרל את מכבי אתה צריך את כל הקבוצה בריכוז שיא (תסגור את האמצע, תקבל מהאגפים ולהיפך) ויציאה כמו אצנים למתפרצות.
תבינו שהמשחק הזה הרבה יותר תלוי בהם מאשר בנו.
צריך לבוא כמו אריות, לשבור רגליים מהדקה הראשונה ולתת להם להבין שרק בהרבה דם ויזע הם יוציאו מפה נקודות.
אין דרך אחרת.
כדי לנטרל את מכבי אתה צריך את כל הקבוצה בריכוז שיא (תסגור את האמצע, תקבל מהאגפים ולהיפך) ויציאה כמו אצנים למתפרצות.
צריך לבוא כמו אריות, לשבור רגליים מהדקה הראשונה ולתת להם להבין שרק בהרבה דם ויזע הם יוציאו מפה נקודות.
אין דרך אחרת.
רוב המשחקים שלנו מולם שנה שעברה זהבי לא היה קרוב להרוג אותנו ומה שהרג אותנו זה האגפים שמיכה ובן חיים עשו לנו בית ספר תיזכר במשחקים אחי,גם במשחק שזהבי החמיץ פנדל ועשינו 1-1 והפסדנו בסוף הוא לא היה מורגש בכלל רק שהחורים מהצדדים הם אלו שהרגו אותנו..izguy83 כתב:מי חושב שלהתמקד בסיכול האגפים יעצור את מכבי, טועה ובגדול. זהבי הורג משחקים רק מהאמצע.
אין דרך אחרת.
צריך הרבה מזל בקיצור
אסור לשכוח שהפעם יש שתי קבוצות לחלוטין שונות. אין לדעת מה יהיהRoICah כתב: רוב המשחקים שלנו מולם שנה שעברה זהבי לא היה קרוב להרוג אותנו ומה שהרג אותנו זה האגפים שמיכה ובן חיים עשו לנו בית ספר תיזכר במשחקים אחי,גם במשחק שזהבי החמיץ פנדל ועשינו 1-1 והפסדנו בסוף הוא לא היה מורגש בכלל רק שהחורים מהצדדים הם אלו שהרגו אותנו..
צריך הרבה מזל בקיצור
קבוצות שונות נשמה אבל עדיין גם מול פתח תקווה מחוררים לנו את המגנים פעם אחרי פעם חחdor69 כתב: אסור לשכוח שהפעם יש שתי קבוצות לחלוטין שונות. אין לדעת מה יהיה
נקווה שיהיה טוב
- דר אדום בנשמה
זה בדיוק מה שניסיתי להגיד, חוץ מזה שחובאן יכול לנטרל את זהבי להערכתי האישית ולכן חייבים לשים את אוגו שינטרל את השחקן אגף השני ואת מלול שינטרל את טב"ח...RoICah כתב: רוב המשחקים שלנו מולם שנה שעברה זהבי לא היה קרוב להרוג אותנו ומה שהרג אותנו זה האגפים שמיכה ובן חיים עשו לנו בית ספר תיזכר במשחקים אחי,גם במשחק שזהבי החמיץ פנדל ועשינו 1-1 והפסדנו בסוף הוא לא היה מורגש בכלל רק שהחורים מהצדדים הם אלו שהרגו אותנו..
צריך הרבה מזל בקיצור
ברור שהשחקנים חייבים לתת 300 אחוז מעצמם אבל קודם כל לנטרל את האכויות של מכבי קרי האגפים וזהבי, ניטרלת את זה ניטרלת את העוקץ שלהם ואז נשאר לך משחק מסירות לא אפקטיבי כמו מה שהיה להפועל תל אביב עם רב"ש...
ד"א מכבי תל אביב בניגוד אלינו לא השתנו בכלל, הם שמרו על הסגל ועיבו אותו עם בן בסט ואייגיבור ככה שעדיף לשים דגש על מה שהיה כי זה מה שיהיה ככל הנראה...