האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב:האצטדיון שלנו, שיהיה מלא ביותר מ10000 אדומים בהחלט יהיה ביתי מאוד אבל ממש לא כמו סמי עופר חצי מלא (כי ראיתי כבר אוהדים שחיים בסרט הזה) וגם קשה לי לראות הרבה משחקים עם יותר מ10,000 אדומים ביציע.

המבחן הכי גדול של הקהל שלנו יהיה באצטדיון הזה. כי כרגע יש לנו את אחד מקהלי ההצלחות היותר גדולים במדינה, שמגיעים ותומכים רק בזמן שהקבוצה בצמרת ומספיק משברון קטן ובום כולם נעלמים (ע"ע גביע המדינה ונתניה 4 ימים הפרש ובערך 10,000 איש הפרש).
השאלה אם זה באמת בגלל וסרמיל כמו שהרבה טוענים (כמו שהרבה טענו שברגע שיהיו הצלחות יגיע הקהל - מה שהתברר כטעות) או שפשוט אין לנו את זה מבחינת הקהל ..

הפתרונות, כך אומרים, בעונה הבאה. אמן.

אגב שי - מה זה אומר "אחד המצברים"? ביטוי סלנג שפספסתי?
שנה הבאה בש תעבור את ה8 אלף מנויים, אז ככה שלפחות המספר הזה מובטח בכל משחק.
אתה צריך להבין משהו, ח'ברה צעירים שרופים שמגיעים למגרש לא באמת מעניין אותם איפוא הם יושבים, תן להם את היציע המעודד ובשבילם זה הכל.
ח'ברה מבוגרים יותר לא בא להם לשלם בשביל להיות בוסרמיל, כדהוא יכול בכורסא בבית לראות ולהנות פי 10.
חברה מבוגרים שהם שרופים, רוצים להביא את הילדים, אבל לא יעשו את זה, למה זה עינוי.
אני מכיר עשרות כאילו, כולם מחכים לאיצטדיון החדש.
ואתה תראה שהאווירה שהמגרש הזה ייתן, לא ישאיר אף אחד אדיש.
אנשים היום אוהבים לקבל תמורה בשביל מה שהם משלמים, מה שהיה בסמי עופר רק נתן לאנשים גירוי גדול יותר.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: שנה הבאה בש תעבור את ה8 אלף מנויים, אז ככה שלפחות המספר הזה מובטח בכל משחק.
אתה צריך להבין משהו, ח'ברה צעירים שרופים שמגיעים למגרש לא באמת מעניין אותם איפוא הם יושבים, תן להם את היציע המעודד ובשבילם זה הכל.
ח'ברה מבוגרים יותר לא בא להם לשלם בשביל להיות בוסרמיל, כדהוא יכול בכורסא בבית לראות ולהנות פי 10.
חברה מבוגרים שהם שרופים, רוצים להביא את הילדים, אבל לא יעשו את זה, למה זה עינוי.
אני מכיר עשרות כאילו, כולם מחכים לאיצטדיון החדש.
ואתה תראה שהאווירה שהמגרש הזה ייתן, לא ישאיר אף אחד אדיש.
אנשים היום אוהבים לקבל תמורה בשביל מה שהם משלמים, מה שהיה בסמי עופר רק נתן לאנשים גירוי גדול יותר.
תעבור את ה8 אלף מנויים? זאת אמירה גדולה מאוד , אתה לא יכול להתחייב על זה בשום פנים ואופן.

אני מבין בדיוק מה שאמרת שאני לא מבין. ובכל זאת - גם באצטדיון חדש, גם עם יציע משפחת יפה, גם ששומעים את הקאמלס, גם עם לוח תוצאות, הכל תלוי במבחן התוצאה. אבא שהיום מדיר רגליו מוסרמיל אבל יביא את הבן שלו בתקופה שהקבוצה לא טובה וחוטפת הרבה - ירצה להביא אותו גם למשחק הבא שהקבוצה לא תצליח למרות האצטדיון הטוב? לשאלה הזאת לא תהיה תשובה עד שנהיה במצב הזה ..

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: תעבור את ה8 אלף מנויים? זאת אמירה גדולה מאוד , אתה לא יכול להתחייב על זה בשום פנים ואופן.
8+ באחריות.
ומה שאתה אומר זה נכון, זה בהחלט גם תלוי באיך שהקבוצה תיראה.

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: 8+ באחריות.
ומה שאתה אומר זה נכון, זה בהחלט גם תלוי באיך שהקבוצה תיראה.
8 זה מספר גדול מדיי, יותר מכפול המנויים של העונה.

הלוואי ויהיו 8 אלף מנויים. הכל תלוי (לצערי) איפה הקבוצה תסיים העונה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: 8 זה מספר גדול מדיי, יותר מכפול המנויים של העונה.

הלוואי ויהיו 8 אלף מנויים. הכל תלוי (לצערי) איפה הקבוצה תסיים העונה.
8 זה בעונה ככה ככה.
ה+ זה אם מביאים תואר.
וחוץ מזה להערכתי אלונה שנה הבאה תשאף להגיע למספר הזה, בגלל זה תהיה מצידה אפילו עוד השקעה.

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: 8 זה בעונה ככה ככה.
ה+ זה אם מביאים תואר.
וחוץ מזה להערכתי אלונה שנה הבאה תשאף להגיע למספר הזה, בגלל זה תהיה מצידה אפילו עוד השקעה.
מהפה שלך לאלוהים.

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

יש החלטה לאן יציע האוהדים הולך להיות? תעשו בשכל,ותעשו כמו ה GA2 וכמו אולטראס הפועל והפנא של מכבי,רק מאחורי השער, ועדיף השמאלי יותר מכיוון נקודת השידור(כמו של הפועל ת"א)

סמל אישי של משתמש
The red one

שלומי12 כתב:יש החלטה לאן יציע האוהדים הולך להיות? תעשו בשכל,ותעשו כמו ה GA2 וכמו אולטראס הפועל והפנא של מכבי,רק מאחורי השער, ועדיף השמאלי יותר מכיוון נקודת השידור(כמו של הפועל ת"א)
ברור שזה יהיה מאחורי השער. זה הולך להיות יציע אולטרס על כל המשמעויות - דגלים 90 דקות, שירים 90 דקות, לעמוד 90 דקות.

מי שיגיע לשם יצטרך 'לציית' לחוקים, ולא כמו עכשיו ש80% משער 5 הם אנשיםם שמעלים סלפי ומספרים אחר כך בבית ספר שהם היו אתמול בשער 5 ביציע של המעודדים והיה מאגניב רצח למרות שבתכל'ס הם שרו רק את שיר הפתיחה וזהו ..

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: ברור שזה יהיה מאחורי השער. זה הולך להיות יציע אולטרס על כל המשמעויות - דגלים 90 דקות, שירים 90 דקות, לעמוד 90 דקות.

מי שיגיע לשם יצטרך 'לציית' לחוקים, ולא כמו עכשיו ש80% משער 5 הם אנשיםם שמעלים סלפי ומספרים אחר כך בבית ספר שהם היו אתמול בשער 5 ביציע של המעודדים והיה מאגניב רצח למרות שבתכל'ס הם שרו רק את שיר הפתיחה וזהו ..
במשחק האחרון סגרתי שבת וראיתי את וידיאו של הקהל,בהחלט יש לנו קהל אדיר,אבל עייף,קהל כזה שמתעייף אחרי 10 דקות..
היה מרשים לראות את הכל הדגלים ואת התפאורה של הארגון, באיצטדיון החדש זה אמור להיות אדיר,תחשבו על זה יציע אולטראס מאחורי השער,עם 2500 שקופצים ומעודדים כמו מטורפים בלי חולצות,שלטים,פריסות.....
לא יכול לחכות יותר, עד מתי וסרמיל?!!!

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

חח אחד המבצרים**** כמובן.
גם אם נביא 10 למשחק זה יהיה פנטסטי באיצטדיון כזה, לעומת 10 באיצטדיון של 30.
תמונה

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אוי אלוהים,
אחרי שראיתי (בטלוויזיה) את משחק הפתיחה בסמי עופר ואת כל הפסטיבל והעיניים הזוהרות של האוהדים הירוקים,
אני לא יכול שלא להיות אכול קנאה ולהתפלל לרגע שגם לנו יהיה הבית הראוי לאירוח וריגוש.
יעקב טרנר, בוא אלינו כבר!!!

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

חלום חיי שהקבוצה תעלה למגרש לצלילי ynwa. משחק קודם שמו אותו ברמקולים.
אם נתחיל מסורת כזו כל משחק בית ונרגיל את האוהדים זה מה שיהיה לדורי דורות ! ואין בעיה של העתקה - ליברפול באנגליה באר שבע בישראל.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

חייב להגיד שגם לי זה עשה צמרמורת עמוקה.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

Guevara כתב:חלום חיי שהקבוצה תעלה למגרש לצלילי ynwa. משחק קודם שמו אותו ברמקולים.
אם נתחיל מסורת כזו כל משחק בית ונרגיל את האוהדים זה מה שיהיה לדורי דורות ! ואין בעיה של העתקה - ליברפול באנגליה באר שבע בישראל.
בקושי "יאללה הפועל" שרים פה אתה רוצה ynwa?

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

הסטנדרטים שתיצור בהתחלה יקבעו את ההמשך, מי קבע שאנחנו לא מסוגלים לקפוץ מדרגה יחד עם האיצטדיון החדש ?
בשנתיים הראשונות נעזר בליווי של הרמקולים (דרך אגב גם באנפילד זה לא רק הקהל), אחרי שנתיים שבאיצטדיון נביא ממוצעים של 8-9-10 ומעלה אם תתפתח פה תרבות כמו במכבי איצטדיון טרנר יהיה הר געש.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

שלח תגובה