Sir Alex Ferguson כתב:1. אין קאמלס ואין סאות'סייד יש UltraSouth.
העבודה היא של כולם, הדגלים של כולם, העידוד של כולם.
הגיע הזמן שתפסיקו לעשות פילוג והפרדות ותבינו שכולנו ביחד למען מטרה אחת.
2. בן ביטון הוא מגן של ליגה לאומית, במקרה הטוב. פעם אחר פעם הוא לא עולה, לא תומך בהתקפה, לא חופף, פשוט לא מבין את המשחק. גם מבחינת הגנתית הוא חלש. לידו אילוז הוא פיליפ לאם. לא האמנתי שהקהל יגיע למצב שהוא מבקש מאלישע להכניס את אילוז ושהוא מעודד את אילוז כדי ללחוץ על אלישע, אבל אתמול זה קרה (כמובן שביטון הורחק דקה לפני שאילוז היה אמור להחליף אותו).
3. אוגו עשה רושם טוב יחסית לשחקני הקישור שמשחקים אצלנו היום (אראל וגורדנה). בטח יחסית לשחקן שרואים שהוא ללא כושר גופני.
האם הוא השחקן שמתאים לנו? השאלה באיזה תפקיד הוא ישחק ואיזה עוד מועמדים יש על הפרק לעמדת הקשר האחורי. לא מדובר בקשר התקפי שכן הוא לא שחקן שמשחק לעומק. אם הוא יחליף את אראל אין ספק שמדובר בשדרוג. אם יביאו לידו קשר זר שגם יודע למסור לעומק במקום גורדנה שפותח היום אז באמת הקישור שלנו ישודרג.
4. טענו שאבו לאבן לא מספיק טוב, שהוא לא מסוגל לקחת כדורי גובה, ובכן אתמול הוא השתיק הרבה מהמבקרים.
ניצח במרבית המאבקים שלו באוויר, כשהוא מוריד בראש ובחזה לחברים מסביבו (מול הפועל פתח תקווה הוא השאיר עם הראש כדור גדול לגבאי באחד על אחד עם קאלה), אבל בעיקר הראה את החשיבות של שחקן בית.
המלחמה של אבו לאבן, המאמץ שלו, הלחץ הבלתי פוסק על ההגנה של פתח תקווה הלהיבה את יתר השחקנים ובעיקר את הקהל.
זה הרעב שאני רוצה לראות אצל שחקנים שלנו, זאת התשוקה, זאת ההקרבה, זה הלחימה, זה החשיבות של שחקן בית.
בזכות יוסף אבו לאבן יצאתי עם חיוך מהמשחק אתמול.
למרות שאני לא מחובבי בן ביטון, יש לציין שנתן דווקא הופעה סבירה אתמול. האדום שקיבל ממש לא היה באשמתו, והרצון להחליפו נועד בכדי לאפשר גם לאילוז
להרגיש קצת דשא ולנצל את כל מכסת החילופים במשחק גביע טוטו.
יוסף אבו לאבן עשה קילומטראז' מאוד גדול אתמול והצליח להטריף את הקהל, ובעקבות זאת גם את יתר שחקני הקבוצה שעל אף עצלנותם נאלצו ללחוץ בכל חלקי
המגרש. חבל שזה קורה רק בעקבות לחץ הקהל ולא כפעולה יזומה של הקבוצה.
לגבי יכולתו המקצועית של אבו לאבן קשה להגיד שהמשחק אתמול הביא את הבשורה. אם יש דבר אחד שכן הוכח אתמול, הוא שמחליפים ברמה של גבאי ואבו
לאבן לא מספיקים לקבוצה כמו הפועל באר שבע, וכראיה חוסר היכולת לעלות על לוח התוצאות, למרות שליטה במגרש.
אני חושב שאפשר להשתמש ביוסף כמחליף מהספסל שיכניס טירוף למשחק ויעיר את החלק ההתקפי. כרגע הוא לא שווה יותר מזה.