משחק גביע טוטו ראשון מול הפועל פת דיון רשמי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

Re: משחק גביע טוטו ראשון מול הפועל פת דיון רשמי

שליחה על ידי OMERREMO33 »

לא באתי לשמוח לאיד..(למרות שנאתי העזה למכבי) פשוט גאונים כאן שחטו את הקבוצה ,הרכש ואת אלישע על ה"כשלון"., אז מכבי על שלל כוכביה והצוות הבלתי נגמר והתקציב הכפול עדיין לא נראית קרוב למשהו מרשים.... וניסו לגמד את זה שהם לא האלופות אז הנה כנראה גם האירופאית ברחה להם... וכן גם היריבה שלנו לא מאריות אירופה אבל בינתיים עברה כבר 3 וחצי שלבים...

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

OMERREMO33 כתב:לא באתי לשמוח לאיד..(למרות שנאתי העזה למכבי) פשוט גאונים כאן שחטו את הקבוצה ,הרכש ואת אלישע על ה"כשלון"., אז מכבי על שלל כוכביה והצוות הבלתי נגמר והתקציב הכפול עדיין לא נראית קרוב למשהו מרשים.... וניסו לגמד את זה שהם לא האלופות אז הנה כנראה גם האירופאית ברחה להם... וכן גם היריבה שלנו לא מאריות אירופה אבל בינתיים עברה כבר 3 וחצי שלבים...
לא שמח שקבוצה ישראלית הפסידה אבל מנקודת מבט שלנו אני חושב שזה חדשות טובות. מכבי בנו סגל לעונה אירופית ארוכה. יש להם בהתקפה את בן בסט, פריצה, בדש וגם את יצחקי בקרוב. רגוע זה לא יהיה. גם בקישור יש להם לפחות 5-6 שחקנים באנקר (זהבי, איגבור, מיכה, אלברמן, ראדי, איינבינדר, בין חיים...). כל זה יביא במוקדם לפיצוצים ומרמור. המון רעל יהיה שם וזה יצא החוצה. גם המאמן כבר חוטף מכל מיני עלומי שם.

אני רק מקווה שאנחנו נוכל לנצל זאת - אם הפציעה של מאור חובת ההוכחה עלינו שאנחנו יכולים להיות ברמה של הסיבוב הראשון-שני של העונה שעברה.

יאללה הפועל!
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

אני מסכים ובעיני, כול מי שטוען שהאווירה מסביב היא לא תירוץ טומן את ראשו בחול. המצב מסביב משפיע ועוד איך, אם זה בשלילת הביתיות ואם זה בהכנה לקויה, לילות בלי שינה וכן הלאה. בלי המלחמה הזו היינו עוברים לפחות שלב אחד ומכבי הייתה היום בפלייאוף האלופות.
אז כן, המצב משפיע וזה פוגע בהכנה ובהופעות.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

OMERREMO33 כתב:לא באתי לשמוח לאיד..(למרות שנאתי העזה למכבי) פשוט גאונים כאן שחטו את הקבוצה ,הרכש ואת אלישע על ה"כשלון"., אז מכבי על שלל כוכביה והצוות הבלתי נגמר והתקציב הכפול עדיין לא נראית קרוב למשהו מרשים.... וניסו לגמד את זה שהם לא האלופות אז הנה כנראה גם האירופאית ברחה להם... וכן גם היריבה שלנו לא מאריות אירופה אבל בינתיים עברה כבר 3 וחצי שלבים...
איך אומרת כל אמא לילד שמביא ציון לא טוב הביתה ואומר לה שכולם קיבלו ככה? "לא מעניין אותי אחרים, מעניין אותי אתה בלבד".

אז ככה גם פה. זה שמכבי לא הצליחו זה לא הופך את אי ההצלחה שלנו למשהו טוב. נכשלנו ורק עלינו אני מסתכל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב: בסופו של דבר הליגה היא החשובה ביותר, והיא תקבע האם העונה תהיה הצלחה או לא. עם זאת, אי אפשר לדבר כאילו רק עכשיו מתחילה העונה, כאילו הכל עד עכשיו היה טוב מבחינה מקצועית/טקטית. אי אפשר להתעלם מהכישלון באירופה, כישלון של אלישע, כשמדברים על יכולות הקבוצה/היכולות של אלישע.

העונה התחילה בכישלון באירופה, זה משהו שצריכים לזכור ואסור לשכוח שכן כפי שאמרת, היו לא מעט תמרורי אזהרה שצריכים לשמש אותנו בהכנה לקראת הליגה.
חסרה לי ההתייחסות שלך ושל עוד כמה כאן, נו אז מכבי על שלל הצוות הזר נכשלה כישלון חרוץ, או לא?

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: חסרה לי ההתייחסות שלך ושל עוד כמה כאן, נו אז מכבי על שלל הצוות הזר נכשלה כישלון חרוץ, או לא?
ונגיד וכן, מה זה קשור אלינו?

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

כן היא נכשלה כישלון חרוץ באי העפלה לאלופות ואולי אפילו לאירופית. כישלון גדול!

מה זה קשור אלינו??

אנחנו כשלנו מול קבוצה חלשה מאיתנו. הייתה לנו הזדמנות אדירה לעשות היסטוריה ונכשלנו. ואלישע יש גם חלק בכישלון הזה כמו לשחקנים.
נכשלנו. נקודה. לא משנה כמה תנסו לייפות את זה.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: איך אומרת כל אמא לילד שמביא ציון לא טוב הביתה ואומר לה שכולם קיבלו ככה? "לא מעניין אותי אחרים, מעניין אותי אתה בלבד".

אז ככה גם פה. זה שמכבי לא הצליחו זה לא הופך את אי ההצלחה שלנו למשהו טוב. נכשלנו ורק עלינו אני מסתכל.
אני בתשובתי התייחסתי לגולש אחר שכן דיבר על מכבי ולכן ההשוואה... המשל שלך לא קשור.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: ונגיד וכן, מה זה קשור אלינו?
קשור קשור, כככאלה שכל היום מפמפמים כאן, כמה אלישע הוא אשפה, ומאמן זר הוא בגדר חובה זה ועוד איך קשור.
אתמול רק קיבלת חיזוק למה שאמרתי לך קודם, הכדורגלן הישראלי, רקוב, עייף, לא משקיע ובעיקר טיפש ( מישהו אמר טב"ח?).
ועד שלא יגדל דור שיעבדו איתו על היסודות לא ייצא כאן כלום, המאמנים פשוט מתאימים את הרמה לכדורגלן הישראלי.
רק פשוט היה מעניין אותי מה היה קורה כאן, אם לנו היה תקציב של 100 מיליון ולא היינו עוברים שלב באירופה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. יש הבדל בין אלישע לוי שמתחיל עונה שלישית רצופה בקבוצה לבין אוסקר גרסיה שאומנם כבר היה במכבי לפני שנתיים אבל הגיע כעת לקדנציה חדשה ועוד צריך ללמוד את הקבוצה והסגל.

2. כישלון של אדם אחד לא אמור להעיד על כישלון של אדם אחר.
אלישע לוי נכשל השנה באירופה ושום דבר לא ישנה זאת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב:1. יש הבדל בין אלישע לוי שמתחיל עונה שלישית רצופה בקבוצה לבין אוסקר גרסיה שאומנם כבר היה במכבי לפני שנתיים אבל הגיע כעת לקדנציה חדשה ועוד צריך ללמוד את הקבוצה והסגל.

2. כישלון של אדם אחד לא אמור להעיד על כישלון של אדם אחר.
אלישע לוי נכשל השנה באירופה ושום דבר לא ישנה זאת.
א. נכון, אלישע נכשל באירופה.
ב.אוסקר מכיר 90% מהסגל במכבי.
ג.עם עין סתומה ורגל קשורה, גם אתה צריך להעלות קבוצה עם תקציב של מאה מיליון לפחות שלב אחד.
ד. אין במה שאמרתי משהו כדי לחפות על הכישלון באירופה, למרות שלל הנסיבות המקלות.
אבל...זה בסה"כ הוכחה שלפעמים זהות המאמן והתקציב לא מבטיחים כלום.
אז לפחות כרגע, יש לנו את אחד המאמנים הטובים בליגה, אז מספיק לחפש כל הזמן.
וזה לאו דווקא מופנה אליך.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אדום זקן כתב: א. נכון, אלישע נכשל באירופה.
ב.אוסקר מכיר 90% מהסגל במכבי.
ג.עם עין סתומה ורגל קשורה, גם אתה צריך להעלות קבוצה עם תקציב של מאה מיליון לפחות שלב אחד.
ד. אין במה שאמרתי משהו כדי לחפות על הכישלון באירופה, למרות שלל הנסיבות המקלות.
אבל...זה בסה"כ הוכחה שלפעמים זהות המאמן והתקציב לא מבטיחים כלום.
אז לפחות כרגע, יש לנו את אחד המאמנים הטובים בליגה, אז מספיק לחפש כל הזמן.
וזה לאו דווקא מופנה אליך.
מכבי דווקא עלו שלב אחד במוקדמות האלופות, ואז עפו (:
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב: מכבי דווקא עלו שלב אחד במוקדמות האלופות, ואז עפו (:
נו באמת!
אם אתה כחלוץ ואני קשר אחורי גרזן, אנחנו מנצחים 3 קל.

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: נו באמת!
אם אתה כחלוץ ואני קשר אחורי גרזן, אנחנו מנצחים 3 קל.
אז תחליט..אתה אומר בהודעה אחת "צריכים לעלות לפחות שלב אחד" ואז שאומרים לך שהם עלו אתה אומר "נו באמת! יריבה חלשה"..

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הם עלו מול פחי קולומה והקבוצה של הנגרים ששיחקנו מולם הצליחו לעבור 3 וחצי שלבים והם סיימו מול טורינו ב0-0 אז על פי התאוריה שלכם עם מאמן נורמלי אנחנו אמורים לסכות בליגההאירופית??
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה