חנן ממן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: חנן ממן

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אלי טביב חזר בו מהסיכום שהיה בינו לבין ממן, טוען כי הסכום גבוה מידי עבורו, מה שככל הנראה יגרום לכך שחנן ממן שוב יהפוך לשחקן חופשי.

* לדעתי, אחלה אופציה, יכול להיאבק עם גורדנה על מקום בהרכב ליד רומאריו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

לדעתי 4 קשרים מרכזיים זה מוגזם . אחד מהם יצטרך להיות מחוץ לסגל. מי?
אפשר להביא שחקן לא ממומש שיסכים להתחרות עם מקום . ממן לא יבוא למעמד כזה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

4 שחקני מרכז שדה זה חובה בכל קבוצה! להביא את חנן מן להשאיל את בן ביטון וחלוץ כמובן.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

לא 4 שחקני אמצע שתופסים מעצמם שחקני הרכב.. זה כבר לא בריא.
וחנן ממן לא יבוא כדי להיות הקשר ה4

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:4 שחקני מרכז שדה זה חובה בכל קבוצה! להביא את חנן מן להשאיל את בן ביטון וחלוץ כמובן.
אם יש דבר אחד שהוא בטוח לא חובה, זה 4 שחקני אמצע.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Totti כתב:
אם יש דבר אחד שהוא בטוח לא חובה, זה 4 שחקני אמצע.
כן זה כן שוב פעם תסתכל על כל הקבוצות בצמרת ןתגיד לי אם אין להן 4 שחקני אמצע חזקים, אפיךו לקריית שמונה יש!: אדריאן רוצ'ט, משה אבוטבול, פאנקה, ובראון, ולנו את מי יש? את רועי גורדנה, גל אראל שכולם אוהבים לרדת עליו ואחריי שפירס נכשל בבדיקות אז רק את שניהם! קבוצת צמרת חייבת 4 שחקני אמצע חזקים ואין פה ויכוח בכלל אפילו משה אוחיון שבעד שחקני בית מבין את זה!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

דר אדום בנשמה כתב:כן זה כן שוב פעם תסתכל על כל הקבוצות בצמרת ןתגיד לי אם אין להן 4 שחקני אמצע חזקים, אפיךו לקריית שמונה יש!: אדריאן רוצ'ט, משה אבוטבול, פאנקה, ובראון, ולנו את מי יש? את רועי גורדנה, גל אראל שכולם אוהבים לרדת עליו ואחריי שפירס נכשל בבדיקות אז רק את שניהם! קבוצת צמרת חייבת 4 שחקני אמצע חזקים ואין פה ויכוח בכלל אפילו משה אוחיון שבעד שחקני בית מבין את זה!
לא הבנתי מה הקשר בין שחקני בית לעובדה שאני חושב שבכל עמדה בקבוצה צריכה להיות תחרות?
באמצע משחקים שני קשרים, אחד אחורי יותר (אראל) ואחד קידמי יותר (גורדנה), ולכן לדעתי צריכים להביא עוד שני קשרים שיתחרו איתם על מקום בהרכב, אחד קידמי יותר (משה אוחיון/חנן ממן) ואחד אחורי יותר (זר)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Sir Alex Ferguson כתב: לא הבנתי מה הקשר בין שחקני בית לעובדה שאני חושב שבכל עמדה בקבוצה צריכה להיות תחרות?
באמצע משחקים שני קשרים, אחד אחורי יותר (אראל) ואחד קידמי יותר (גורדנה), ולכן לדעתי צריכים להביא עוד שני קשרים שיתחרו איתם על מקום בהרכב, אחד קידמי יותר (משה אוחיון/חנן ממן) ואחד אחורי יותר (זר)
כי יש את שחקן הנוער הצעיר ששכחתי אצ השם שלו שאלישע ממש מתלהב ממנו והוא קשר 50-50 וחשבתי שאם שחקן 50-50 נוסף יגיע אתה תהיה נגד זה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: לא הבנתי מה הקשר בין שחקני בית לעובדה שאני חושב שבכל עמדה בקבוצה צריכה להיות תחרות?
מי יחזיק כאן את הספסל הזה חברתית וכלכלית?
איזה שחקן שמחזיק מעצמו יבוא להיות מחליף 10-9 בהפועל באר שבע, שמשחקת רק במסגרת אחת?

ממן זה שחקן של 150 אלף דולר בעונה, גורדנה ואראל חוצים את ה-100, הקשר האחורי ירוויח 150+

למה צריך כל כך הרבה שחקנים אם משחקים רק בליגה והרכב מנצח לא מחליפים?

אתם משחקים יותר מידי מנג'ר ורואים המון כדורגל מהעולם.
אתם בליגה הישראלית, משחק אחד בשבוע, 4 פגרות בחודשיים, גביע שוקו של הנוער וגביע המדינה שנגמר תוך חודש וחצי, תפסיקו להיות חזירים ולהתסכל מה יש לאחרים, יש לנו סגל מצויין שזקוז לקשר אחורי דפנסיבי וחלוץ כתוספת,

כל היתר, פרי מוחכם בלבד

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

Totti כתב:
איזה שחקן שמחזיק מעצמו יבוא להיות מחליף 10-9 בהפועל באר שבע, שמשחקת רק במסגרת אחת?

ממן זה שחקן של 150 אלף דולר בעונה, גורדנה ואראל חוצים את ה-100, הקשר האחורי ירוויח 150+

אתם בליגה הישראלית, משחק אחד בשבוע, 4 פגרות בחודשיים, גביע שוקו של הנוער וגביע המדינה שנגמר תוך חודש וחצי, תפסיקו להיות חזירים ולהתסכל מה יש לאחרים, יש לנו סגל מצויין שזקוז לקשר אחורי דפנסיבי וחלוץ כתוספת,

כל היתר, פרי מוחכם בלבד
!!!!!!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

רוב הפורום כאן שוכח שלא רק שאנחנו משחקים במסגרת אחת בלבד רוב העונה אלא אנחנו משחקים במערך של שתי קשרים מרכזיים בלבד.
אם אנחנו רוצים אליפות (הכוונה היא לקחת אליפות ולא ״לתת פייט על״) אנחנו צריכים קודם כל ולפני הכל סקורר ורק אחרי זה קשר דפנסיבי

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Totti כתב:

כל היתר, פרי מוחכם בלבד
1. אולי אם יהיו 4 קשרים איכותים, אלישע יעלה עם שלושה שחקני קישור אמיתים במשחקים הגדולים (קריית שמונה, מכבי ת"א, מכבי חיפה) ולא יסיט לשם את אליניב.

2. תחרות על כל עמדה גוררת אותך בכל משחק להוכיח את עצמך.
לדעתי, הירידה ביכולת של אראל בשנה שעברה נבעה לא מעט מהעדר תחרות ומהעובדה שדג'אני קודם נפצע ואז לא נספר מה שגרם לו להבין שהוא באנקר בהרכב ללא קשר ליכולת שהוא מציג.

3. מה יקרה אם גורדנה/הזר שיגיע יאכזב כמו שקרה בשנה שעברה עם דג'אני? מה יקרה אם אחד משחקני הקישור יפצע לתקופה של חודש-חודשיים או יותר מכך, תישאר בלי אופציה בספסל?

4. ברור שצריך להתחיל קודם כל עם החתמה של קשר אחד, ולאחר מכן החתמה של חלוץ, ורק אז אם יישאר כסף להביא קשר נוסף, אבל אני חושב שצריך מאבק על כל עמדה, ואני חושב שבריא לקבוצה שיש לה אופציות ויכולת לעשות גם רוטציה כשחלק מהשחקנים נשחקים/מציגים יכולת פחות טובה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: 1. אולי אם יהיו 4 קשרים איכותים, אלישע יעלה עם שלושה שחקני קישור אמיתים במשחקים הגדולים (קריית שמונה, מכבי ת"א, מכבי חיפה) ולא יסיט לשם את אליניב.

2. תחרות על כל עמדה גוררת אותך בכל משחק להוכיח את עצמך.
לדעתי, הירידה ביכולת של אראל בשנה שעברה נבעה לא מעט מהעדר תחרות ומהעובדה שדג'אני קודם נפצע ואז לא נספר מה שגרם לו להבין שהוא באנקר בהרכב ללא קשר ליכולת שהוא מציג.

3. מה יקרה אם גורדנה/הזר שיגיע יאכזב כמו שקרה בשנה שעברה עם דג'אני? מה יקרה אם אחד משחקני הקישור יפצע לתקופה של חודש-חודשיים או יותר מכך, תישאר בלי אופציה בספסל?

4. ברור שצריך להתחיל קודם כל עם החתמה של קשר אחד, ולאחר מכן החתמה של חלוץ, ורק אז אם יישאר כסף להביא קשר נוסף, אבל אני חושב שצריך מאבק על כל עמדה, ואני חושב שבריא לקבוצה שיש לה אופציות ויכולת לעשות גם רוטציה כשחלק מהשחקנים נשחקים/מציגים יכולת פחות טובה.
אני מקבל את הנימוקים שלך ודעתך לא תלושה מהמציאות.

אבל המצב הנתון הוא, שבנו את הסגל על 3 קשרי אמצע ועוד 3 שיכולים להיות מוסבים.
אני משוכנע שאם היה תקציב בלתי מוגבל, היו עושים דברים אחרת.
אבל במגבלות התקציב, עושים את המקסימום.

להשתמש בטיעון של "אם הוא יאכזב" זה קצת לא רציני. החתמה של רכש, על אחת כמה וכמה זר, היא הימור ועלולה להתברר ככשלון. אתה יכול לצמצם את הסיכויים לטעות על ידי בחינה עמוקה וטובה של המועמד ובעולם החומרי שלנו, על ידי סכום כסף גדול שברוב המקרים יבטיח לך סיכויי הצלחה גבוהים יותר.
אין פוליסת ביטוח.
אבל זו בהחלט לא סיבה לבנות סגל ארוך יותר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Totti כתב:
אני מקבל את הנימוקים שלך ודעתך לא תלושה מהמציאות.

אבל המצב הנתון הוא, שבנו את הסגל על 3 קשרי אמצע ועוד 3 שיכולים להיות מוסבים.
אני משוכנע שאם היה תקציב בלתי מוגבל, היו עושים דברים אחרת.
אבל במגבלות התקציב, עושים את המקסימום.

להשתמש בטיעון של "אם הוא יאכזב" זה קצת לא רציני. החתמה של רכש, על אחת כמה וכמה זר, היא הימור ועלולה להתברר ככשלון. אתה יכול לצמצם את הסיכויים לטעות על ידי בחינה עמוקה וטובה של המועמד ובעולם החומרי שלנו, על ידי סכום כסף גדול שברוב המקרים יבטיח לך סיכויי הצלחה גבוהים יותר.
אין פוליסת ביטוח.
אבל זו בהחלט לא סיבה לבנות סגל ארוך יותר.
בהמשך לדיון שלנו, אלישע אתמול השתמש בכל קשרי האמצע שיש לו, כשאפילו חביביאן מקבל דקות מה שאומר שלושה קשרי אמצע. אחד נפצע (חביביאן) אחד הורחק (גורדנה) מה שאומר שמול אשדוד יש לנו קשר אמצע אחד בלבד זמין (אראל) שבינתיים מציג יכולת חלשה (זוכר שאמרתי מה יקרה אם מישהו סתם יציג יכולת חלשה ויאכזב?).

בעונה ארוכה, בעונה עם פציעות, הרחקות וכן גם תקופות שבהם שחקן מסוים לא מציג יכולת טובה (כמו אראל בפתיחת העונה הנוכחית), שלושה קשרי אמצע זה פשוט לא מספיק, ואתמול קיבלנו דוגמא מצוינת למה (ונעזוב לרגע את העובדה שאף אחד מהשלושה אתמול הוא לא קשר שמתאים לפתוח בקבוצה עם השאיפות שלנו).

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

Sir Alex Ferguson כתב: בהמשך לדיון שלנו, אלישע אתמול השתמש בכל קשרי האמצע שיש לו, כשאפילו חביביאן מקבל דקות מה שאומר שלושה קשרי אמצע. אחד נפצע (חביביאן) אחד הורחק (גורדנה) מה שאומר שמול אשדוד יש לנו קשר אמצע אחד בלבד זמין (אראל) שבינתיים מציג יכולת חלשה (זוכר שאמרתי מה יקרה אם מישהו סתם יציג יכולת חלשה ויאכזב?).

בעונה ארוכה, בעונה עם פציעות, הרחקות וכן גם תקופות שבהם שחקן מסוים לא מציג יכולת טובה (כמו אראל בפתיחת העונה הנוכחית), שלושה קשרי אמצע זה פשוט לא מספיק, ואתמול קיבלנו דוגמא מצוינת למה (ונעזוב לרגע את העובדה שאף אחד מהשלושה אתמול הוא לא קשר שמתאים לפתוח בקבוצה עם השאיפות שלנו).
אבל להביא את חנן ממן זה להביא עוד אחד לא ברמה. מדובר בשחקן שנתן חצי עונה סבירה, אפילו גורדנה מחזיק ברקורד יותר מרשים ממנו.

שלח תגובה