כתבה על אלישע
כתבה על אלישע
https://www.israelsport.co.il/showArtic ... g.comments" onclick="window.open(this.href);return false;
-
אלישע מאמן חלש ואני שמח שיש כאלה שמסכימים איתי,ולא אל תצאו עליי שוב זאת דעתי עליו כבר שנתיים פה.
מחכה כבר לתחילת עונה
-
אלישע מאמן חלש ואני שמח שיש כאלה שמסכימים איתי,ולא אל תצאו עליי שוב זאת דעתי עליו כבר שנתיים פה.
מחכה כבר לתחילת עונה
Re: כתבה על אלישע
יש הרבה שמסכימים איתך, אבל זה המצב כרגע והוא לא עומד להשתנות מחר בבוקר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- OMERREMO33
נו ו.....
אז יש ליצן שכותב באתר שקר כלשהו את מה שאתה חושב....
זה יותר מעיד עלייך מאשר על אלישע!
אז יש ליצן שכותב באתר שקר כלשהו את מה שאתה חושב....
זה יותר מעיד עלייך מאשר על אלישע!
טור דעה בישראל ספורט חחחח , הנה מכבי הפסידה דקה 94 למאריבור ואני לא רואה את הקהל יוצא על אוסקר(ניהול משחק מזעזע).
אלישע המאמן שלנו אם תרצה או לא.
אלישע המאמן שלנו אם תרצה או לא.
אגב, אני מקווה שאתם יודעים מי הבעלים/מנהל/כתב/עורך/מעתיקן שעומד בראש האתר הזה...?
- dardasmiley
מי?Totti כתב:אגב, אני מקווה שאתם יודעים מי הבעלים/מנהל/כתב/עורך/מעתיקן שעומד בראש האתר הזה...?
אני לא יודע.
מי?
מי?
לא מבין מה הצורך בכלל לדון במאמן עוד לפני שהחלה העונה
סתם לזרוע שליליות
סתם לזרוע שליליות
האדון אורי משיח, האוהד השמן של מכבי תל אביב.
מכר משותף הכיר בנינו לא מזמן והוא פרס בפניי את משנת האתר,
״כתבות עמדה וחדשות, רוצה לסקר אצלנו טניס?״
אמרתי שאני לא מבין גדול ומאז שסאמפרס פרש גם לא עוקב, זה לא הפריע לו להגיד לי...״בגדול אנחנו מלקטים ידיעות מאתרי ספורט אלינו״
שאלתי אם הוא מעתיק, אז הוא הצטדק, ״כולם מעתיקים, אבל הטורים מקוריים שלי, אולי תכתוב על באר שבע?״
כמובן שלא.
אמרתי שאני לא מבין גדול ומאז שסאמפרס פרש גם לא עוקב, זה לא הפריע לו להגיד לי...״בגדול אנחנו מלקטים ידיעות מאתרי ספורט אלינו״
שאלתי אם הוא מעתיק, אז הוא הצטדק, ״כולם מעתיקים, אבל הטורים מקוריים שלי, אולי תכתוב על באר שבע?״
כמובן שלא.
שמע טוטי באמת שאני מכבד אותך והרבה מסכים עם הדעות שלל אבל גם אם זה נכון התגובה שלך לדעתי לא ראוייה. חבל להוציא את הבנאדם מעתיקן זה סתם לשון הרע אני ממליץ לך למחוק..Totti כתב:האדון אורי משיח, האוהד השמן של מכבי תל אביב.
כמובן שלא.
למה? קיללתי מישהו? אין אחד בברנזה התל אביבית, כולל אוהדי מכבי, שלא יגיד לך את זה. ואני עובד וחי איתם כבר כמה שנים
הוא מעתיקן ואני עומד מאחורי כל מילה כאן.
האתר שלו מושתת על ידיעות שהוא אוסף באתרי ספורט אחרים.
אם הייתי יודע את זה מסיפורים הייתי חושב שוב, אני מכיר את זה ממקור ראשון
הוא מעתיקן ואני עומד מאחורי כל מילה כאן.
האתר שלו מושתת על ידיעות שהוא אוסף באתרי ספורט אחרים.
אם הייתי יודע את זה מסיפורים הייתי חושב שוב, אני מכיר את זה ממקור ראשון
- ForeverRed
לא מדובר בלשון הרע, אלא בעובדות. תבדוק את הידיעות באתר הזה ותראה שלרוב מדובר בקופי פייסט מאתרים אחרים כמו ספורט 5 ו-וואן.dor69 כתב: שמע טוטי באמת שאני מכבד אותך והרבה מסכים עם הדעות שלל אבל גם אם זה נכון התגובה שלך לדעתי לא ראוייה. חבל להוציא את הבנאדם מעתיקן זה סתם לשון הרע אני ממליץ לך למחוק..
למרות זאת אני לא חושב שיש קשר בין הכתבה על אלישע לאהדה של בעלי האתר למכבי תל אביב. מדובר בטור דעה של אדם פרטי, בדיוק כמוני וכמוכם.
אתה עדיין מדבר על אדם דברים לא מחמיאים (גם אם נכונים) קבל עם ועדה . אם זה לא לשון הרע אני לא יודע מה כםForeverRed כתב: לא מדובר בלשון הרע, אלא בעובדות. תבדוק את הידיעות באתר הזה ותראה שלרוב מדובר בקופי פייסט מאתרים אחרים כמו ספורט 5 ו-וואן.
למרות זאת אני לא חושב שיש קשר בין הכתבה על אלישע לאהדה של בעלי האתר למכבי תל אביב. מדובר בטור דעה של אדם פרטי, בדיוק כמוני וכמוכם.
יכול להיות, אבל זה הופך 95% מהדברים שכותבים פה בפורום ללשון הרעdor69 כתב: אתה עדיין מדבר על אדם דברים לא מחמיאים (גם אם נכונים) קבל עם ועדה . אם זה לא לשון הרע אני לא יודע מה כם